1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Atisz #67555
    Hát, a Disney logó már rosszat sejtetett... bár az Avatar is PG-13 volt és onnan sem hiányzott a literszámra folyó vér.
    Tényleg nem volt jó? Én azért reménykedtem benne, mivel az eredeti (Edgar Rice Burroughs: Princess of Mars, 1912 (!)) nem volt rossz, afféle sci-fi alapmű. Tipikusan az, ami megfilmesítésre vár(t).
    Ahogy belegondolok, tényleg hasonlít az Avatar-ra - még a karakterek is szinte egy az egyben (bár az Avatar forgatókönyve - akármennyit is mesélt róla James Cameron, hogy évtizedek óta dolgozott rajta - 1912-ben még sehol nem volt :P).
    A könyvben egyébként Carter valóban szuperhős (már az elején is, amikor a vadnyugaton küzd, a Marson pedig az alacsonyabb gravitáció miatt - miután rövid úton hozzászokik - ez még inkább érvényesül), tehát nem a forgatókönyv hibája ha itt-ott túl gyorsan halad a sztori, ez adott volt és én tisztelem ha egy forgatókönyvből rá lehet ismerni az eredeti műre.

Biztosan meg fogom nézni, szerintem nem olyan rossz ez, sőt (bevallom nem olvastam pár hasonszőrű filmekről alkotott kritikádat - úgy tisztulna a kép).

Lényeges kérdés még, hogy miként zárul a film (a könyv elég drámaian, ugyanakkor passzol egy ilyen misztikus sci-fihez): ott is ragaszkodtak az eredetihez, vagy egy gyermekbarát verzió lett?