1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stargatelost
    Resident Evil 1-2-3-4

Ma bedaráltam a részeket, és meg kell mondjam, kegyetlenül szórakoztató az egész franchize. Főleg így, hogy az első hármat még láttam anno, de már kb. semmire sem emlékeztem (sztoriból nullára), tehát külön nézve, évek különbségével tényleg nem olyan jó filmek. Na de így egybe!

A játékokkal nem játszottam, tehát azokhoz nincs viszonyítási alapom, de mint popcorn, zúzás filmek, szerintem baromi jók. Így egyben látva az egészet pedig még a történet is normálisan kerek egészet alkot eddig, Alice miért ment ide, meg oda, visszatérő szereplők stb.

Persze gagyinak lehet nevezni a filmeket, meg lehet rá mondani sok szar jelzőt is, és nem is szállnék vitába ezekkel a véleményekkel, mert nekik is igazuk van, de ha csak egy kikapcsolós zúzásként tekintünk rájuk, akkor elérik a céljukat.
    Egyébként szerintem a 2. rész volt a leggyengébb, a 4.-ket meg jó néhány helyen elkúrták a fosadék 3D-nek szánt CGI-vel...
    8/10 így egyben látva a sorozatot számomra. Remélem a következő rész is hasonlóan fasza lesz :)
    Cast spoiler az 5.-ik részhez:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az meg milyen ultimate WTF már, hogy imdb szerint Michelle Rodriguez (Rain Ocampo) is visszatér (az első részben fejbe lőtték a vonaton a Hive-ból kifele, mert átváltozott), valamint Oded Fehr (Carlos Olivera), aki pedig a harmadik részben halálozott el, amint becsúszott kamionnal a zombik közé, majd egy cigi társaságában szépen berobbant :D. Wikipedián el lehet olvasni, miként térnek vissza, durva.