Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Sajnos nem lehet beszerezni sehol sem a filmet.
HBO-n lesz vasárnap hajnalban de azt úgyis elfelejtem, pedig érdekelne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tyler1
azt is nézd, h hány szavazattal 😄 még nagyon sok helyen nem is forgalmazák. az az kb 500 ember ilyen távol-keleti karate fan, náluk ez nem Bb film hanem A a tizediken 😄 és ha még verekedés is van? ajaj... 😄

amúgy imdb-n cast listában: Hwoarang(kedvenc karakterem tekkenbõl), Lee Chaolan!!! filmben látta vki? mert vagy átbasztak még jobban ezek a g*cik vagy egy kopasz dagadt nigger játsza õket a többi szereplõ láttán 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kaposi1
Dean Winchester!

Bocs ez nem neked ment!
Nem is tudom miért nyomtam rá a válasz erre gombra?
<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Tudtok valami olyan filmet ami kõkemény izgalom !
Egy deka poén sincs benne hanem végig a székhez szögezi az embert és a végére leizzad rendesen.
Megmondom õszintén én már rohadtul unom az olyan akció, katasztrófa filmeket ami tele van mondjuk jópofa bemondásokkal.
Miért nem lehet végre készíteni egy olyan filmet ami mentes az ilyen dolgoktól!
Csak egy két példa ami lehetett volna ilyen.
Armageddon
2012
A Függetlenség napja
Hosszasan lehetne még sorolni!<#duhos2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

igaz vmi olyasmi egyiken..

mflex
Nem lehet kivenni, mert rohadt gyors a rúgás és a vágás is, de én inkább kulcscsont rúgásnak nézem, egy edzett ember abból még feláll 😄

What about the forests?

Seth
Azt mondja meg vki, hogy egy alapvetõen bunyóra épülõ filmbõl miért hiányzik a bunyó? Nagyon kevés és rövid meccs volt benne,nemigazán mutatták meg a karakterek, hogy mit tudnak. Gary Daniels karaktere, Bryan Fury szerintem nagyon jó volt, de eszméletlen keveset harcolt,pedig õ volt a fõgóré (a csaló Kazuya-t bele se számítom, röhejes alak volt)

PSN ID.: Beegabor

Kérdés, hogy a Tekkennek miért van imdb-n 7,6os értékelése?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sztem ha vki ilyen erõbõl torkon rugnak akkor nem fog aztán felkelni, még a gigája is benyomodhat...
17másodpercnél nézd meg, kajak odarugott elvileg 😄
mflex
Igaz már nem mai "gyerek" a film, de az egyik leghihetõbben koreografált bunyó nálam JET LI-é volt, a filmben már késõbb itt is túlzásokba estek...

What about the forests?

mflex
Azt is elcseszték rendesen, Jin egy igazi terminátor, amilyen ütés és rúgásokat kapott, még egy edzett ember is kifeküdt volna a harmadik után.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor a földön térdel és teljes erõbõl állon rúgják, attól még egy egy 200 kilós izomagy is megfekszik, neki csak kicsit vérzett a szája 😄, jó, ok tudom, hogy ez film, meg a gyerekek is megnézhetik, de azért valami "valóságos" lehetett volna benne. A többirõl nem is beszélve, és szerintem nem voltak olyan jól koreografálva a bunyók, illetve túl volt koreografálva...

What about the forests?

Megtörhetetlen
Tekken! Azt hiszem nem kell hozzáfûznöm semmit... A játék széria több részét is kezelésbe vettem már és azok nagyon tetszettek pont ezért ebben is nagy bizalmat helyeztem igazából, nem lett nagyszám tehát minimális sztori ellenben szerintem nagyon látványosak lettek a harc jelenetek fõképp hogy sokfajta stílust engedtek össze, és kifejezetten látványos és életszerû bunyó lett belõle nem úgy mint az Ong backben az már túlontúl megtervezett meg látszik, hogy nem igazi ütést ad ebben viszont totál hihetõ 😊

fry day fry day sálálálláláá

Road Kill

Egy kamion betámad egy kempingezõ baráti társaságot. Ausztrália szép hely, a film szar. A történet az elsõ 5 percben kitalálható, a logikátlanságokkal ellentétben. Az egész film egy olyan csattanóra van ráadásul felépítve, ami még következetlen is.
1 pont mert a fõszereplõ csaj gyönyörû, és még 1 mert Ausztrália is az.
Ez horror volt? Egy percig nem féltem, sõt még csak nem is izgultam.

2/10

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

Párterápia

Beteg egy film volt😄 Egy unalmas házaspár úgy döntött egy este, feldobják a kapcsolatukat... sikerült is😄
7/10

Cserebere szerencse

HÁt esti tv2 filmnek elment, de az a baj, hogy kínosan néztem azzal a gondolattal, hogy én ezt már láttam valahol... jah tudom már... Freaky Friday😛
No mind1... hasonló sztori... új köntösben... nyálas fiúzenekar, de Lindsay dögös. Viszont a film után garantáltan elsorvadt az agyam😄
5/10

Totti5
Vörös szikla (Chi bi)

Csak ajánlani tudom. Baromi látványos, végig hangulatos, csodálatos helyszíneken, nagyon jó harci jelenetekkel. Kínai történelmi háborús dráma, átszõve távolkeleti harcmûvészettel. Epikus😊

Trailer

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát azért van már sokkal jobb filmjük is ennél. Nem is egy. Meg most készül egy full orosz Disney film is.

CSOCSO
de irjatok mar oda hogy mit spoilereztek hogy ne kelljen visszakeresni minden hsz-t 😄 thx
öregharcsa
Fekete Villam Avagy Ujra Zug a Volga

hmm..az oroszok már a spájzban vannak <#vigyor1>
ha így haladnak egész jó filmeket fognak csinálni, na nem mintha ez marha jó lenne, de érdekes próbálkozás...

10/4 vagy mittomén <#eplus2><#eplus2>

http://pspfilez.extra.hu/

MR ME
SPLICE

nem nagyon akarom túlspilázni, ez a film szar...története buta, vége meg egyenesen vicc kategória, 10/2 de ez is jóindulattal, ne nézzétek meg

érdekes látom sok embernek tetszett, hát ízlések és pofonok, sztem nevetség tárgya

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
túl sok szinkronos film = rossz karma.

azoknak már úgyis mindegy<#idiota>
Tyler1
R.F. mivel angolul B.A.-nek hívták. mint ahogy Faceman is csak Face volt néha, nem tudom h a szinkron hogy oldotta meg ezt, de ezért érdemes eredetibe nézni a filmeket.

meddig tart azt a gombot megnyomni ?
egyébként RF Baracus volt régen is 😄
daver88
Magyarul ez a Vesztesek Bosszúja ugye???

Annyira nem jött be nekem...

daver88
Még két dolog jutott eszembe:

Szintén SPOILER!!!

Zene...nagyon eltalálták. Az A-Team-bõl, mint sorozatból megismert fõcímet ha jól vettem észre 3x hallhattuk...az elején a közepén és a végén...ez is szépen ki volt találva...

a másik dolog ami talán negatívum, az a szinkron...RosszFiú, mint RF??? na ezt nem kellett volna...

ProGabe
elsõ mondathoz: The Losers? ugyan az A-team-et még nem láttam, de a másik is egy igazi feelgood kis filmecske

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

daver88
A-Team (A szupercsapat)

Hmmm...mit is lehet mondani. Végre egy olyan akciófilm, ami kellõen humoros is, éshát õszintén szólva ebben a mûfajban nem nagyon volt mostanában (legalábbis számomra) említésre méltó alkotás.

Mostantól SPOILER:
Ami nagyon tetszett, hogy végre nem a világot megmentõ akcióról volt szó, hanem az önérdek vezérelt mindenkit, ettõl függetlenül teljes mértékben kiszámítható volt a végkifejlet, gondolok itt a CIA-sra...Murdock (alias Wikus van der Merwe...😄) hozta önmagát, nagyon jó poénokat találtak ki rá...az elején amikor lóg a propelleren és énekli a right round-ot, az hatalmas...
A szereplõk közül talán Jessica Biel volt a kakukktojás, nekem nem illet bele a képbe...nem is játszott jól, de csak saját vélemény
Ami még kicsit túlzás volt az a tankos jelenet...hát azon szakadtam 😄
A kedvenc jelenetem viszont az, amikor kiszabadítják Murdockot...3d-s szemüveg, elkezdik vetíteni a filmet, közeledik-közeledik, egyszer csak bejön a falon az autó...nagyon jól kitalálták
Spoiler vége

Összességében nagyon jó esti szórakozás egy fárasztó nap után. Az az 1 óra 45 perc pillanatok alatt elrepült, érdemes megnézni, aki még nem látta....8/10

Jaja, a DOA szerintem se volt annyira vészes😊 De a Mortal 1 a legjobb ilyen bunyós😄

Totti5
Ezek nagyon low budget filmek. Mortal Kombat 1-2 sztem rendben volt, milliószor meglehet nézni, mert hû a játékhoz és mert látványos élvezetes. DOA-val sem volt sztem különösebben nagy gond, volt benne csöcs bõven és harc is ahogy a játékban is. A Tekkent nem fogom megnézni, mert nem ismerem annyira a játékot és nem is érdekel, így valszeg nem is élvezném, ahogy a Street Fighter filmet is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mflex
Kissé félreértettél, nem azt írtam, hogy valami eget rengetõen erõs története lenne a Tekken-nek, hanem ennek a filmnek története, ha lehet ezt annak nevezni, egy oltári nagy szar, na erre mondták a japók, hogy ez így fasza lesz? 😊

What about the forests?

Tyler1
mert ezek nem elõszereplõs filmnek való sztorik. egy cgi filmmel többet értek volna el a Tekkennél is, mint így.
ez kb. olyan mint a Dragon Ball film, sem a karaktereket, sem a történetet nem tudják beleültetni élõszereplõsbe. persze azt már ne is nézzük, h ezek azt se tudták ki-kicsoda a játékban.

Seth
Ezt úgy írod,mintha a Namco olyan komoly sztorit írt volna a Tekken-nek.
Hasonló szintû mint a Street Fighternek, abból is remek filmek születtek XD. Ja a Dead or Alive-ot majdnem el is felejtettem 😊

mflex
Erre a bugyuta történetre, azért a NAMCO-nak is rá kellett bólintania, egyébként meg b kategóriás az egész film.

Kíváncsi voltam, hogy Prototype Jack megjelenik-e, sajnos nem 😄

What about the forests?

Tyler1
amúgy most nézem, h a bunyókat Cyril Raffaelli(B13-ban a kopasz zsaru) koreografálta, tõle meg aztán sokkal többet vártam volna.

Tyler1
ja tényleg sry

jah mondom nekem rohadtul bejött a film 😄 témájában a top 10be tuti ott van!
Seth
Nina fia

Tyler1
jól jártál ha még tetszett is 😄

Megtörhetetlen
Ja meg a mási kamit néztem az az uj bateman animáció, az viszont kifejezetten tetszett fõként hogy Dean hangja volt a pirossisakos robiné!!! (és most nem nyalok csak szeretem a sorozatot én is, csak nem vagyok ekkora addict 😄)

huh hát lehet égõ de én a játékból annyira emlékeztem,hogy ps-en toltuk simivel kurvarégen és választottunk játékosokat és harc volt csak 😄 szal a játék történetét egyálltalán nem vágtam.
szal lehet,hogy jól jártam?😄 sõt bíztos 😄
Tyler1
ja és kihagytam a legnagyobb poént<#idiota>

Steve Fox(aki Jinnel volt), na õ Anna Williams fia xD még csak átsem olvasták ezek a köcsögök a történetet, és így csinálnak filmet! szégyen!

Tyler1
HELYENKÉNT SPOILER, DE EZ FÕLEG A JÁTÉKRÓL SZÓL.

elõször is a sztori: Kazuya soha sem dolgozott az apjának, mivel az kiakarta nyírni gyerekkorában. aztán az Iron Fist-re visszatér h megölje az Heihachit(nem sikerül), és megnyeri az Iron Fistet. Az is hülyeség h Kazuya megerõszakolta Junt, mivel szerették egymást, csak Kazuya gonosz lett és ekkor hagyta el Jun. Jin sem azért indult el a versenyen h megölje a nagyapját, mivel a játékban õ képezte ki, az anyja halálakor még csak 15 éves. a másik meg, h csomó szereplõ nem is létezett egy idõben.
aztán a karakterek: az hagyján, h Raven-en kívül talán Dragunov hasonlított a játékbeli karakterére, de mindegyiknek egyedi harcstílusa van, amit csak Gordonak sikerült eltalálni, a többié szar.

nem tudom mennyi vágsz ebbõl, de ezeknek fogalmuk sem volt a Tekkenrõl sztem 😊

zaki
Nagy Hal

Egyik legjobb film evör. Aki még nem látta sûrgõsen pótolja.

10/10, csodálatos film.

Megtörhetetlen
Splice szerintem 8/10

Igazából az alapsztori már az elején nagyon bejött amit a trailerbõl láttam innentõl vártam is. A képi világ is ütõs hozta a mai szinvonalat, a szereplõkkel sem volt gond fõleg a stargate atlantisból a tudosnak nagyon örültem hogy végre látni valamiben feltünni 😊 Igazából több horrorra számítottam ehelyett szart se kaptam ami horror sokkal inkább mentek rá a látványra fejlõdésre meg a szereplõk reakcióira, és nem igazán találtam kivetnivalót benne, talán az hogy túl sötét volt a hangulata ahhoz képest hogy nem is horror :S

Dynamic
(Annyira nem SPOILER)

Hát ja. A kapkodásra pont az egyik legjobb példa, amikor mondja Sokka a hercegnõnek az elsõ találkozásnál, hogy majd "én vigyázok rád"... vágás.. sétálnak a hídon:"Jó volt ez a NÉHÁNY HÉT együtt"(vagy valami ilyesmi)
WTF... ezt gyorsan lezavarták.
nekem is ez a bajom ezzel a filmmel, a világ nagyon bejön, bírom az ilyen keleties fantasykat, alapsztori is jó, de ez a katyvasz idegesített. 1,5 órába belesûríteni mindezt, nem tudom miért nem vállaltak be egy 3 órás epic-filmet, lehet kicsit komolyabbra kellett volna venni, hogy necsak a gyerekek legyenek a célközönség, de így meg egy gyenge közepes film lett és fuccs a trilógiának.

pl a vízihercegnõ szerelme a gyerekkel és a halála tök súlytalan és érdektelen volt, mert a nagy szerelem abból állt, hogy a narrátor elmondta, hogy baba köztük minden + beszéltek 2 mondatot
tekken 10/9.5
nekem rohadtul tetszett!
a vége meg jó volt, a legvége pláne
vártam,hogy az öreget nem ölték meg

várom a 2.részt!
akinek nem tetszett mert másabb mint a game az irja már le pár mondatban h mi nem volt jó a filmben, mit várt volna kb...
mert mondom nekem nagyon bejött a film!
MrSpock
Tekken: Hmm volt pár jó verekedõs jelenet,mondjuk melyik hasonló filmben nincs.De nem volt valami nagy alkotás,a csaj szexi volt benne ennyi.Végülis végigbírtam nézni..így kap 4/10-et tõlem:-)

Go Jeff Go!!!!

OFF:
"nyilván mindenki a Mátrixra gondolt a film hasonlataként,"
Amit Én soha nem fogok megérteni, pedig Mátrix rajongó vagyok, egyrészt már a felvetett problémák párezer éve foglalkoztatják az embert, így új nem lehet, másrészt a Mátrixot úgy ollózták össze Gibbson, Dick mûveibõl, megy egy halom Anime filmbõl. És a körítés is full más.
Maximum azok töprengenek ilyesmin, amik elötte vagy utána (se) láttak hasonlót vagy jobbat. 😉

PJack
Inception

az év legjobban várt filmje volt nálam, és hozta is az elvárt szintet.
nyilván mindenki a Mátrixra gondolt a film hasonlataként, azt kell mondjam, az mostmár valóban kismacska ehhez képest. (bár lehet hogy 10 év múlva meg erre fogom ugyanezt mondani)

szóval az alapsztori egyáltalán nem bonyolult, sõt, kifejezetten egyszerû cél mozgatja a szereplõket, talán ez a rétegzõdés zavarhatott meg pár embert a film nézése közben.

mindenesetre, a színészek rendkívül jók, egy olyan sincs aki átlagon alul teljesített volna.
ami picit negatívum számomra, hogy elvileg ez ugye dráma, mert (szerencsére) ANNYIRA nagyon nem túlozták el a lövöldözéseket meg robbantásokat, naéshogy valahogy érzelmi téren ez a kapcsolat nálam nemvolt elég hiteles. picit ez lehetett volna erõsebb, de ez csak szõrszálhasogatás, mer mit sem von le a film értékébõl.

zene, látványvilág:
végig feszült, klasszikus-elektronikus, vészjósló (hihetetlen hogy rezgett az egész terem a mély basszusoktól a lassításoknál, nagyon odabaszott), hát hans zimmer, panasz nem lehet rá.
a látványról meg annyit hogy már olyan szinten van, hogy képtelen vagyok elhinni hogy ez nem a valóság, annyira szabad ahogy áthágják a fizika törvényeit elegánsan, nem pedig õrült módon.

nos, ha évtized filmjének még tényleg erõs kijelentés, az év filmje címet nálam messze viszi. lehet megnézem újra a jövõhéten.

9.8/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

öregharcsa
ez négy részes lesz(ez a terv) <#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/