[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The descent - A barlang
Itt ajánlottátok, megnéztem és egészen kellemesnek találtam. Olyan film így visszagondolva, amitől nem vártam sokat csak leültem elé hogy szórakoztasson. Nem gondolkodtam közben a bukfencein, nem agyaltam a hülyeségeken, egyszerűen megnéztem és jó volt.
Mint pihentető szórakoztatás olyan 7/10, egyébként lehetne ez alá menni, olyan közepes.
Utólag gondolkodva rajta kicsit, perszeSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mekkora baromság, hogy a föld alatt (sötétben) élő lények a felszínre járnak vadászni úgy, hogy csak hanggal tájékozódnak. Ezt a rágcsálók biztosan jól tudják csinálni, de emlős méretben ez nehéz. Öregem, körbeszaglásszák a ziháló puncókát és nem veszik észre. Addig tudtam izgulni, ott kicsit kezdett bennem feljönni a gondolat, h most akkor mi a picsa is fog történni, na de komolyan, akkor...?!??!
Ami érdekes ellenben: én végig arra gondoltam, h ezek azoknak az embereknek a "leszármazottjai", akik ott hagyták a "mászóvasakat". Volt ott maca is és "kisgyerek" is.
A barlangok szűk helyek.
És ha nem vigyázol, a krampusz megfogja a pöcsödet.
Azér a csajok egy leszbishow-t lenyomhattak volna.