[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Real13 #67133 Fincher nem szokott szarral gurigázni, engem kifejezetten érdekel a remake, és az, hogy ő mit hozott ki az alapanyagból: egyébként épp tegnap néztem meg újra a svéd verziót ( pont azért, hogy az összehasonlítás friss élmények alapján történjen), és tetszett megint, kifejezetten.
Remake és remake között is van különbség. Tízből kilenc elmarad az eredetitől, de mindig van a tízből egy, amit megérte megcsinálni. Én bízom benne, hogy Fincher verziója ilyen! Azt meg, hogy az amerikaik nem olvasnak feliratot, meg nem néznek külföldi filmet stb. nagyon nem keverném ide, mert azért ez nem a remake, ahol egy nevesincs direktorral forgatnak valamit újra csak a pénzért... Illetve a stúdió részéről biztosan így van, de itt jön megint a képbe Fincher...
Plusz, a svéd verziónak is megvannak a maga hibái, úgyhogy kíváncsian várom mihez kezdett az alapanyaggal Fincher. Az tuti, hogy már csak ezért az introért jár egy pont a filmnek: http://www.youtube.com/watch?v=xVWVaD-ltrg&feature=related