Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem a spoiler tag csak annyira effektív mint a sima "spoiler" kirakása.... aki utóbbit tovább olvassa az ki fogja jelölni a spoiler tag-es írást is...
SPOILER
MERT akkor lehet látni, de az a gáz h spoiler nélkül írják sokszor ! büntetõpontot nekik 😄
simán belehetne vezetni. ha vki 3szor elhagyja a spoiler szót akkor 1 hétre nem jöhet a topicba (vagy 2 hétre vagy 1 hónapra...
esetleg bannerba lehetne tenni egy gombot amire ha ráklikkelnek akkor bedobja a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ilyeneket írnak ki hogy "Spoiler mikor nem is gondolnád"
Nem hinném hogy olyan bonyolult dolog kiírni kapcsos zárójelbe kétszer a a spoiler szót, a másodiknál meg odatenni a spoiler szó elé a per jelet!<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
faszomgeci mán.
és ez asszem a 2. szeretetcsomag tõletek 😄 az elsõ tán azvolt hogy megerõszakolták?😄 passz...
bzzzzzzzzzERRRORRRRR >>>
wait, whaat? túlél egy frigóban egy zuhanást?😄
többé kevésbé spoiler !
hát...
adam sandler jó színész, de mint író...
a bajom a "poénos" jelenetekkel voltak, mondtak valamit (amit TUTI hogy ugyanilyen saját baráti társaságból vett beszólások ihlettek), fapofával beszólnak majd mutatják ahogy a másik röhög rajta... ez nagyon illúzióromboló volt
meg kb. sokkal jobban meglehetett volna csinálni az egészet. látszott hogy nagyon-nagyon családbarát az egész, ha az alaphangulat után jött volna a kis "utazás a múltba", poénokkal sztem sokkal jobb lett volna. nem az hogy már megint az elsõ perctõl kezdve:
kisgyerekek poénkodnak, beszólnak és húappppám de vicces má! vagy hogy rob schneider ugye nem a vén luvnyát dugja? de! háháhá...
meg a fõszereplõk is egymásnak beszólogatnak, de olyan hihetetlenül kritikán aluli oltásokkal, hogy kb. évek óta hasonlókat sem hallottam. de nembaj, nekik el kell sütni moziban...
legjobb amikor a 4éves srác kiderül hogy még szopik... leoltják a szülõket, aztán mutatják az apát ahogy röhög<#idiota>#idiota> gratulálok annak aki kitalálta és így képzelte el
meg hogy mindenki röhög, kacag mindenen... gagyi lett nagyon
3/10. jó lenne ha összekapná magát, szégyen hogy õ a sátánka, csontdarálók, vizesnyolcas óta csak visszafele tart...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
értem én, h a film az film, de a határ mindenhol megvan sztem. pl. a Cobra 11-ben is robban még a bicikli is, de rózsaszín pegazusok ne repkedjenek az autópályán azért 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
hát ja, jó nagy hülyeség volt
egyébként meg elkell vonatkoztatni a valóságtól ...
csak egy példa.:
van amelyik filmben egy autó lezuhan egybõl robban is, míg van amelyikben lezuhan és nem történik semmi csak roncs lesz belõle...
sõt láthatunk olyat is,hogy egy szikláról lezuhan és nem gyullad ki míg egy fának nekimegy egybõl berobban
\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"
az egyiptomot vagy a maya birodalmat felépítõ idegenek épp ugyanolyan legenda mint az összes többi ami volt a filmben... sõt ha azt nézzük, hogy ezek úgy kb 6ezer évvel ezelõtt voltak, míg pl a szent grál "csak" 2ezer évvel, akkor ez még régebbi legenda 😊
Bazinga!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nem tudom pontosan megfogalmazni, ahogy precision is fogalmazott, az indiana jones élmény a lényeg
indi, az apróbb grimaszok, a tipikus indi bunyok és "poénos" akcio jelentek, a zene, a kalandos sztori stb. képtelen megmenekülések, a kalap stb. stb.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
maga az Indiana Jones "élmény" 10 pontos 😊
Bazinga!
precision: Indi 4 is 10 pont? 😮
én is mostanában néztem meg mind a négy részt egymás után
legjobban nekem a 3. rész tetszett
Vazze,,letettem a hajam😛
Nem elemezném a részeket külön-külön... felesleges 😊 Nekem a sokak által szidott 2. és 4. rész is tetszett.
10/10
Bazinga!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ha annál van "értékesebb" film akkor...
az iróniát érzem, de itt az hiányzik. azt írnak amit akarnak, legfeljebb nem veszem komolyan õket (eddig is volt 1-2 ultrafail megnyilvánulásuk ami miatt unszimpatikusak)... egyszerû polgárpukkasztás egy tetü bandától
"Elcseszett mese az amerikai álomról, ami már annyira nyálas, hogy akár Spielberg is rendezhette volna a legjobb tanítványa, Robert Zemeckis <17>17> helyett. A félhülye Gump (Tom Hanks <18>18>) táncolni tanítja Elvist, elindítja a Watergate-ügyet, feltalálja a smileyt, rákkonzerv-birodalmat épít a semmibõl és még egy hippicsaj (Robin Wright <19>19>) is összejön neki egy éjszakára. Meg sajnos 6 Oscar, 3 Golden Globe és 23 további díj."
jó hagyjuk ez buta
nameg index.hu...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"A remény rabjai (1994)"
"A jeti legendája vagy az antarktiszi náci bázis titka semmi ahhoz a rejtélyhez képest, hogyan lett bebetonozva az IMDb toplista elsõ helyére ez a két és fél órás kínlódás? A Stephen King-adaptáció 12 fesztiváldíjat kapott, pedig nyoma sincs benne horrornak és rettegésnek. Pontozza le mindenki az IMDb-n, hogy az ezüstérmes Keresztapa elfoglalhassa méltó helyét."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mielõtt beültem volna a moziba azon izéltem, hogy úr isten, én most tök hülye vagyok gondolkodtatós filmez. Láttam, hogy csomót spoilerezgettetek, meg mindenki szereti, de nem érti cikkek vannak róla. Azt kell, hogy mondjam, annyira nem volt bonyolult. Teljesen jó kis filmecske volt, tényleg meg lehet nézni legalább egyszer. Leo meg az a kis gyerekszínész maradt 😄 (ezt csak azért mondtam mer mindenki eme kijelentés ellen van 😄)
8-9/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hat ez...borzaszto.Egy orat birtam,aztan inkabb lefekudtem aludni.
Az egyetlen felfedezheto pozitivum Seann William Scott idiotizmusa volt.A film tobbi resze nagyon finoman szolva is felejtheto.Meg nem osztalyozom le,hatha az utolso 40perc fel fogja dobni bar erosen ketlem 😄
de nekem csak egy erõs közepes volt ez a film