1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • morcosqtya
    Growth (2010)

A baj az, hogy nem is igazán tudom megmondani konkrétan min bukott el ez a film (öö mondjuk mindenen?), de egy életképes ötletet sikerült ellőni a semmibe.
    Szereplők? Egy ember ha szimpatikus volt benne, a többi idegesítő. A tudósok viselkedése egyenesen hiteltelen (annyira jó, amikor laikusok próbálnak szakmabelieket fals sémák alapján bemutatni...)
    Dramaturgia? Néhol erőltetett valóban de annyira rossznak nem mondanám.
    CGI? Ez össze lett csapva rendesen. Mesterkélt és B-mozi szagú..
    Szakmailag is tele volt hülyeségekkel, olyan mondatokkal ami egy genetikusnak / biológusnak / biomérnöknek a szájából nem hangozna el soha. A parazita adta képességek egy része sajnos olyannyira el volt túlozva, hogy nem biokémiailag/élettanilag hanem fizikailag volt irreális. Továbbá egy gyors mozgású, fokozott kockázatú parazitát védőruha nélkül nyitott szobaajtó mellett vizsgálunk, majd otthagyjuk a szobában a tele lyuggatott tetemet a vendég csajjal.. cc-cc.. a klasszikus vicc csattanója jut eszembe: Vadász, vadász, Te sz..ni jársz ide..
    A lényeg: a film végére elveszítettem az érdeklődésemet, nem kötött le, azt vártam mikor jön már a stáblista. Se nem ijesztő, se nem megdöbbentő, se nem tartalmas, de nem is látványos. Barátnőknek undorító, horror rajongóknak unalmas mozi.

4/10 pont pusztán ama irányú jóindulatomból, hogy kifejezetten szeretem a bio-horror műfajt. (Bár ugyanezen ok miatt lehetnék szigorúbb is..)