1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kaplan
    Remember Me

Muszáj az elején leírnom, hogy az Alkonyat sorozat minden értelemben véve egy ócska Saga. Minden egyes ponttal egyetértek ahol Robert Pattinson "alakítását" kritizálják. Az viszont már egy teljesen más kérdés, hogy ebben a filmben végre azt csinálta ami a munkája, színészkedett. Mindezt szerintem nem is rosszul. Ennek okán kifejezetten meglepődtem a filmen, végig lekötött és percig sem vettem le a szememet a képernyőről az órára tekintve. Szeretem az ilyen mélyebb tartalommal bíró filmeket, reménykedem benne, hogy R.P. neve miatt abból a rengeteg tizenéves rajongó csitriből legalább páran elmentek ezt a filmet megnézni. Ha ez megtörtént, máris jobb lett a világ. A végjátékot ahogy belefonták a filmbe egészen elképesztő volt, egy pillanatig nem jutott volna eszembe. Pedig már gyanakodtam én itt mindenre, hogy valahol a két "főszereplő" sorsa összeér, nem jött be. Nem mondanám azt, hogy egyszer nézős mert ahhoz, hogy az ember megértsen mindent biztos, hogy legalább kétszer meg kell nézni. Tetszett, nagyon tetszett!

8/10