Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stonesour
American History X

10/10

erre nincsenek szavak

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

precision
ez is csak "kitaláció", semmi sem biztos
nem lett elmondva, hogy a valóságban ilyen az álomban meg olyan
az sem lett megmutatva, hogy a végén mi történt

mondom, én nem bírom az ilyen befejezéseket
mások azt mondhatják rá, hogy hû, dejó, azta, sokkoló, lehet gondolkodni, miegymás
szeretek én gondolkodni, nem arról van szó... de ez nem olyan dolog amin gondolkodni kell, mert akármennyire gondolkodsz nem jössz rá a válaszra, hogy:

SPOILER!!!!

valóság v. nem ill. elborul e a pörgettyû vagy sem... szal ez nem filozófia kérdés, ez nem olyan cliffhanger ami nyomot vagy vagy gondolkodásra késztet
ez csak hatásvadász elem, szvsz.

Bazinga!

ah már annyian odavoltak az eredet címû filmért +sokszor elõkerült ,íme a cikk
http://www.sg.hu/cikkek/75899/eredet_megvan_az_ev_legjobb_filmje
Tyler1
Taxi 4

Eddigi legrosszabb, de azért így is nevettem párszor.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ROCKnROLLA
Megvan. Vagyis remélem h az.😊

Sephi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az allomban stabilan porog es nem mozog. Igen a vege a valosag volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ROCKnROLLA
Hoppá.😄 Hol találtad? Akkor már linkelhetnéd azt is ahonnan a filmet lerántod (amelyikhez tartozik a felirat).😊

kaposi1
"Eddig azért nem néztem meg, mert nincs hozzá magyar felirat".
Biztos?<#kuss>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

ROCKnROLLA
Eddig azért nem néztem meg, mert nincs hozzá magyar felirat. De azt hiszem h olyan nagyon rengeteg szöveg nem lesz benne. Angolul is jól tudok, úgyhogy szerintem egy angol felirattal meglesem a napokban.

Tikal
Jégkorszak 3

ez a sorozat egyre jobb, szerintem ez eddig a legjobb rész, az új szereplõt nagyon jól eltalálták, és szinkron megint jó lett. 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kaposi1
Én már csak annyit kérdeznék hogy ehhez az emberpróbáló " alkotáshoz" létezik magyar felirat?
Kíváncsivá tett az a leírás amit olvastam róla!<#wow1><#wilting>
Érdekelne hogy végig tudnám-e nézni azok után hogy láttam már egy s mást
mióta filmeket nézek!<#nemtudom>

stonesour
akkor nézd 😄

ROCKnROLLA
Az nem leszek, de pszichopata sem, mert már az vagyok😊

stonesour
ne nézd meg mert lelkisérült leszel

motyodlee
hát sajnálattal közlöm, hogy nem 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

ROCKnROLLA
Hát elméletileg igen..

motyodlee: ne mondd h neked nem áll a cerka egy ilyen csuda lény láttán 😄DD

stonesour
mert az nem létezik

stonesour
De akkor ezeket a kínzásokat tényleg elkövették??

motyodlee
úúúgyvan baszmek... mégtöbb szemetet a népnek, így sincs elég

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

ROCKnROLLA
Érkezik az újabb moslék: CÁPOLIP xDDDDDDDDDDDDD

ProGabe: Itt a kritikája 😉

motyodlee
hát van aki avval is beéri 😄

tigeroo
vagy csekkolja le imdb-n <#idiota>
motyodlee
erre a legjobb válasz szerintem az lenne, hogy ülj le és nézd meg

ProGabe
miért, mit tud az a film?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ROCKnROLLA
Az a baj, h nem kell ahhoz megnéznem, h tudjam h gond van velem😊 De azért természetesen megnézem😄

No de van akinek meg nincs ízlése 😉
Azért ami 5 alatti pontokat kap (4,3 pláne) az általában igen igen szahar film. Viszont egy jóféle, ám de túl sok figyelmet, gondolkodást igénylõ film vagy mûvészfilm szinte sose kap 8-9-10 értékelést.

stonesour
utánanéztem ennek a filmnek, és ha végignézed, akkor gratulálok, beteg vagy 😄

ROCKnROLLA
Szerintem nincs. Nem az összes film van betiltva azok közül amiket felsoroltam.. csak.. így jobban hangzott nem? 😄 A Grotesque-rõl tudom konkrétan h be van tiltva. A Philosophy of a knife-ról pedig azt, h dok. film szerû, 4,5 órás, és elvileg nem ember aki végig tudja nézni egyhuzamban. Nemsokára megpróbálom😊

Szerintem is simán megér egy 7-est.Terminator 1-2,Predator,True Lies ezek meg nálam mind 10/10 😊

Tyler1
amúgy a pontszám, vagy díjak alapján nem lehet filmet megítélni. szar film is tetszik vkinek, meg kecijó filmet is utálnak páran. mindenki a saját ízlése alapján döntsön, és ne pont számok alapján.

pl. az aranymálna díjas, imdb-n lehúzott, sokak szerint kritikán aluli fos film a Vasálarcos(az új), nekem ettõl függetlenül egyik kedvencem 😊

ProGabe
pl. Visszavágó nálam 10/10, mint ahogy a Gattaca is, mégsincs ezeknek nagyon jó pontszámuk. ilyenen nem érdemes fennakadni

Ítéletnap nálam amúgy max. 6-ost érdemel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
én egyetértek. rosszabb napokon el is alszom rajta, vagy csak elkapcsolok. ennél már csak a Hatodik napon rosszabb Svárcitól számomra(ezt még egyszer nem sikerült végig néznem).

precision
ok, azt tudom, hogy nem kell imdb -re adni, csak érdekelne, hogy akik látták a filmet, mennyire értenek egyet ezzel az 5.4 -el? mert általában nem szokott ilyen nagy eltérés lenni az imdb -s pontszám és a saját pontszámom között 😊

Bazinga!

tommygear
imdb kurvára nem mérvadó, nem szabad az alapján dönteni egy filmrõl
sok jó filmet lehúznak ott
tigeroo
kit érdekel egy marék idióta véleménye?

(uhh most látom a topikot...költõi kérdés volt!!<#idiota>)

amúgy viccet félretéve, sztem csak a saját ízlésedre hallgass...
kritikákat énis olvasok, de vaktában lövöldözni a pontokkal (meg fikkantani) felesleges
precision
hmm

vhogy az imdbre keveredtem és Schwarzi filmjeit nézegettem
picit ledöbbentem amikor az Ítéletnap adatlapjára tévedtem
5.4 pont? hmhm...
ezzel ki mennyire ért egyet? csak mert nekem az egyik kedvenc Schwarzenegger filmem, nálam egy 7 -es simán van

Bazinga!

zaki
az egy rossz vicc, legszarabb amit láttam életemben, nevetséges az a film a trutyihangjaival 😄
mártírok viszont nagyon állat, izgalmas, eléggé kemény látvánnyal, végén jó kis csavarral, nagyon jó film volt!

SASboy
Martyrs az be van tiltva?

nice legs. what time to open?

tigeroo
jah...azért volt szimpatikus mert 1 dialógusa volt az egész filmben 😄DDD
ROCKnROLLA
Én is pár napja néztem.. Sokkal jobbat vártam, egyáltalán nem fogott meg sajnos😞 Katanás alatt a yakuza-fazont érted?
Amúgy 5/10 itt is..

kaposi1
Dard Divorce-t se kellene kihagyni ebbõl a sorból.<#hehe>

tigeroo
predators 2010

spoiler:

volt egy-két logikai elem ami szerintem felesleges volt.

a kettyós morpheus volt a legalja. hogy annak a kis tölteléknek mi értelme volt, azt nemtudom...
vagy a legvégén amikor megölik a 3. ragadozót, a csaj lelövi utána a lénynek még volt lélekjelenléte visszalõni rá... na ott kínomban felröhögtem...
idén pedig a kick/ass után másodjára lõtték el a rendezõk a "say hello to my little friend" poént...
de legalább elismerik õkis hogy mekkora kultfilm a scarface 😊
egy karakter sem volt szimpatikus, a katanás tagnak volt 1 jó jelenete és ennyi.

1x meglehet nézni, már maga a predators univerzum miatt, nemvolt ANNYIRA gas film.
ámbár:
ha pedig azt nézzük hogy a predator univerzumban mennyi potenciál van (ez esetben lett volna), akkor: 5/10

shame on antal nimród 😞
ROCKnROLLA
arra is..
meg még: Mum & Dad, Marytrs, Philisophy of a knife, etc

SASboy
mondhatsz párat.

nice legs. what time to open?

Pókerarcok

Jó volt, viasaton, reklám nélkül simán jó volt😄
Edward Norton itt is hatalmas fazon, mint mindig😊 Viszont a magyar szinkron undorító volt... no de mind1😄
8/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szerintem ...
... ha jól láttam, nem lezuhant, hanem fel. Arthur elõször lerobbantotta a tartókötelet, aztán idõzítve robbantott egyet a liften. Hogy fel vagy le ment, az lényegtelen, a lényeg az volt, hogy gravitáció hiányában így csinált a többieknek "zökkenõt".

Tikal
úgy emlékszem robbantott az egyik végén, hatás ellenhatás? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
na nekem meg attól szállt el az agyam 😄 mert az meg nem is vicces volt, hanem gyerekes, meg a bárgyú fej hozzá...fúú 😄

zaki
én sosem bírtam azt a faszit :S
na az ilyen vicces niggáktól megy fel az agyhugyvizem
de a cop outban pl nagyon nagy arc volt a feka 😄

death and funeral 😄 halálos temetés 2010
hát srácok van olyan akinek ez bejön?:S
kajak meguntam azt kinyomtam a fenébe :S
pedig martin lawrence miatt azt hittem vmi fasza kis vigjátékot kapok