Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10/10
erre nincsenek szavak
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
nem lett elmondva, hogy a valóságban ilyen az álomban meg olyan
az sem lett megmutatva, hogy a végén mi történt
mondom, én nem bírom az ilyen befejezéseket
mások azt mondhatják rá, hogy hû, dejó, azta, sokkoló, lehet gondolkodni, miegymás
szeretek én gondolkodni, nem arról van szó... de ez nem olyan dolog amin gondolkodni kell, mert akármennyire gondolkodsz nem jössz rá a válaszra, hogy:
SPOILER!!!!
valóság v. nem ill. elborul e a pörgettyû vagy sem... szal ez nem filozófia kérdés, ez nem olyan cliffhanger ami nyomot vagy vagy gondolkodásra késztet
ez csak hatásvadász elem, szvsz.
Bazinga!
http://www.sg.hu/cikkek/75899/eredet_megvan_az_ev_legjobb_filmje
Eddigi legrosszabb, de azért így is nevettem párszor.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az allomban stabilan porog es nem mozog. Igen a vege a valosag volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Biztos?<#kuss>#kuss>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ez a sorozat egyre jobb, szerintem ez eddig a legjobb rész, az új szereplõt nagyon jól eltalálták, és szinkron megint jó lett. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kíváncsivá tett az a leírás amit olvastam róla!<#wow1>#wow1><#wilting>#wilting>
Érdekelne hogy végig tudnám-e nézni azok után hogy láttam már egy s mást
mióta filmeket nézek!<#nemtudom>#nemtudom>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
motyodlee: ne mondd h neked nem áll a cerka egy ilyen csuda lény láttán 😄DD
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azért ami 5 alatti pontokat kap (4,3 pláne) az általában igen igen szahar film. Viszont egy jóféle, ám de túl sok figyelmet, gondolkodást igénylõ film vagy mûvészfilm szinte sose kap 8-9-10 értékelést.
pl. az aranymálna díjas, imdb-n lehúzott, sokak szerint kritikán aluli fos film a Vasálarcos(az új), nekem ettõl függetlenül egyik kedvencem 😊
Ítéletnap nálam amúgy max. 6-ost érdemel
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bazinga!
sok jó filmet lehúznak ott
(uhh most látom a topikot...költõi kérdés volt!!<#idiota>#idiota>)
amúgy viccet félretéve, sztem csak a saját ízlésedre hallgass...
kritikákat énis olvasok, de vaktában lövöldözni a pontokkal (meg fikkantani) felesleges
vhogy az imdbre keveredtem és Schwarzi filmjeit nézegettem
picit ledöbbentem amikor az Ítéletnap adatlapjára tévedtem
5.4 pont? hmhm...
ezzel ki mennyire ért egyet? csak mert nekem az egyik kedvenc Schwarzenegger filmem, nálam egy 7 -es simán van
Bazinga!
mártírok viszont nagyon állat, izgalmas, eléggé kemény látvánnyal, végén jó kis csavarral, nagyon jó film volt!
Amúgy 5/10 itt is..
spoiler:
volt egy-két logikai elem ami szerintem felesleges volt.
a kettyós morpheus volt a legalja. hogy annak a kis tölteléknek mi értelme volt, azt nemtudom...
vagy a legvégén amikor megölik a 3. ragadozót, a csaj lelövi utána a lénynek még volt lélekjelenléte visszalõni rá... na ott kínomban felröhögtem...
idén pedig a kick/ass után másodjára lõtték el a rendezõk a "say hello to my little friend" poént...
de legalább elismerik õkis hogy mekkora kultfilm a scarface 😊
egy karakter sem volt szimpatikus, a katanás tagnak volt 1 jó jelenete és ennyi.
1x meglehet nézni, már maga a predators univerzum miatt, nemvolt ANNYIRA gas film.
ámbár:
ha pedig azt nézzük hogy a predator univerzumban mennyi potenciál van (ez esetben lett volna), akkor: 5/10
shame on antal nimród 😞
Jó volt, viasaton, reklám nélkül simán jó volt😄
Edward Norton itt is hatalmas fazon, mint mindig😊 Viszont a magyar szinkron undorító volt... no de mind1😄
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
na az ilyen vicces niggáktól megy fel az agyhugyvizem
de a cop outban pl nagyon nagy arc volt a feka 😄
hát srácok van olyan akinek ez bejön?:S
kajak meguntam azt kinyomtam a fenébe :S
pedig martin lawrence miatt azt hittem vmi fasza kis vigjátékot kapok