Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nagyon jó kritikákat kapott ezért már nagyon vártam hogy láthassam. Igazából nem csalódtam benne, egyrészt azért mert szeretem McGregor játékát másrészt mert elég hangulatosra sikerült. Szóval végig izgultad a filmet, próbáltál idítékokat találni a tettekre és magyarázatokat kerestél végig a film közben. De azért valahol mélyen, tudtam mi lesz a vége. És igazából már úgy a közepénél kitaláltam a végkifejletet. Igaz még voltak benne csavarok.
menj, és nézd meg, simán megéri a mozijegy árát
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
csak érdekelt, hogy az én ízlésemmel van e gond, mert nekem tényleg az egyik kedvenc Schwarzenegger filmem, a téma is jó, a sátánt játszó színész pl zseniális...stb., és eléggé le van húzva imdb -n
de látom, hogy itt sem mindenkinek tetszik annyira... hát ez van 😊 emiatt nem fogunk összeveszni 😄
Bazinga!
1. úgy pörög ott mint ahogy az álomban szokott, stabilan, gyorsan, nem inog meg a végén és úgy jön a *snitt*
2. megmutatják ahogyan felborul
mert (még egyszer leírom) ez nem az a fajta cliffhanger ami bármilyen filozófiai mondanivalót vagy "felsõbbrendû" tartalmat hordoz... ez csak egy idegesítõ filmes kellék (ami nem méltó ehhez a filmhez), hogy nesze, most aztán fogalmad sincs, hogy mi van, és hiába gondolkodsz, hogy most vajon elborult volna e vagy sem, akkor sem fogsz rájönni az élet értelmére, mert NINCS FILOZÓFIAI MONDANIVALÓJA annak a ténynek, hogy most a valóságban vagy egy álomban volt e...
Bazinga!
Viszont azért ott is le szoktak húzni igényesebb filmeket, mert ilyenek a magyarok😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Hát...rég láttam már ennyire bugyuta filmet. Max egy 3/10, bár ha vígjátékként tekintek rá, akkor talán 4 pontot is megér...
heat-bõl hogy lett ponyvaregény?? <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Egyébként pedig:
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
<#wave>#wave>
de most felröhögtem, ahogy berqaktad ezta mosolygó fejet 😄
Jó pontként viszont feltüntetném azt a bizonytalanságot, ami olyan atmoszférát teremt a filmben, ami által a nézõ kényszerû módon a fõszereplõvel érezni képes.
Aztán eljön a megvilágosodás egy halványabb pontja, mikor kiteljesedik a rendszer a sok vénhedt taggal (akik már 17 éve kíváncsiak a halál utáni történésekre). Az õ mûködésük szerintem már több sebbõl vérzett, mikor mártírokról beszélnek fennkölten, mert a mártírság önfeláldozást jelent. A szenvedõ alanyok akiket a megpróbáltatások és a gonosz burzsujok lánchoz vertek szvsz nem önszántukból jelentkeztek.
A film másik zavaró pontja, mikor felbukkan az adok is meg nem is effektus... Anna látomása - ha lehet annak nevezni - inkább semmitmondó, mint valamire is asszociálható. Úgy érzem, mintha a forgatókönyvet nem forgatták volna át elégszer a kezükben. A fent említett kételkedés jó pont, de a mártírság mint olyan nem nagyon passzolt a képbe... ürügy kell legyen ez a dolog, amit felhasználtak a fröcsögések és trancsírozások lefilmezéséért. Nagyon hatásvadász film, mutatja a befejezés is... 5/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
10/10
erre nincsenek szavak
nem lett elmondva, hogy a valóságban ilyen az álomban meg olyan
az sem lett megmutatva, hogy a végén mi történt
mondom, én nem bírom az ilyen befejezéseket
mások azt mondhatják rá, hogy hû, dejó, azta, sokkoló, lehet gondolkodni, miegymás
szeretek én gondolkodni, nem arról van szó... de ez nem olyan dolog amin gondolkodni kell, mert akármennyire gondolkodsz nem jössz rá a válaszra, hogy:
SPOILER!!!!
valóság v. nem ill. elborul e a pörgettyû vagy sem... szal ez nem filozófia kérdés, ez nem olyan cliffhanger ami nyomot vagy vagy gondolkodásra késztet
ez csak hatásvadász elem, szvsz.
Bazinga!
http://www.sg.hu/cikkek/75899/eredet_megvan_az_ev_legjobb_filmje
Eddigi legrosszabb, de azért így is nevettem párszor.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az allomban stabilan porog es nem mozog. Igen a vege a valosag volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Biztos?<#kuss>#kuss>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ez a sorozat egyre jobb, szerintem ez eddig a legjobb rész, az új szereplõt nagyon jól eltalálták, és szinkron megint jó lett. 😊
Kíváncsivá tett az a leírás amit olvastam róla!<#wow1>#wow1><#wilting>#wilting>
Érdekelne hogy végig tudnám-e nézni azok után hogy láttam már egy s mást
mióta filmeket nézek!<#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
motyodlee: ne mondd h neked nem áll a cerka egy ilyen csuda lény láttán 😄DD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azért ami 5 alatti pontokat kap (4,3 pláne) az általában igen igen szahar film. Viszont egy jóféle, ám de túl sok figyelmet, gondolkodást igénylõ film vagy mûvészfilm szinte sose kap 8-9-10 értékelést.
pl. az aranymálna díjas, imdb-n lehúzott, sokak szerint kritikán aluli fos film a Vasálarcos(az új), nekem ettõl függetlenül egyik kedvencem 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.