1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • daver88
    The Ides of March (A hatalom árnyékában)

Úgy ültem neki a filmnek, hogy tudtam, hogy politikai témájú lesz. De hogy ennyire, azt nem gondoltam...Nem ártott volna átnéznem amerika választási rendszerét előtte. (Aki még nem látta, ajánlom neki, főleg Ohio állam szerepét az egész rendszerben LINK)

És akkor a filmről:
    Clooney rendezte, és egyben mellékszerepel is benne, de a fő szálak, mint ahogyan a cím is sugallja a háttéremberekről szól, akik segítik a jelölt munkáját. Főszerepben Ryan Gosling (igen, Drive), és közel hasonló figurát hoz benne. Remélem azért másfajta karaktert is látunk majd a későbbiekben tőle, mert egyre jobb lesz a játéka..
    Mivel politikáról szól a film egyértelmű a sztori, ármány, "szerelem", trükközés stb stb...nem boncolgatom...Kicsit lassan indult, már már a kikapcsoláson gondolkodtam, de azért végigszenvedtem az első 25-30 percet, utána azért jöttek az események...

Értékelés szempontjából pedig nekem, mint átlag magyar filmnézőnek kicsit nehezen emészthető film lett belőle. 6,5/10