Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attack of the sabretooth - ezt mindenképpen nézd meg. Nekem annyira megtetszett egy jelenet belõle, h le is töltöttem, de nem találtam feliratot. De angolul is egy élmény volt megnézni, még litvánul is megnéztem volna😄 Egy kis kedv csináló 😄
megi s néztem a filmet de féluton ugy volt kikapcsolom:S komolyan 2009ben ilyen technikával ien szar látványilag 0 filmet eladni hogy lehet?:S
nagyon rossz volt xD
van vmi hasonló film 😄
óriáskrokodil vs dinókrokodil?😄DD
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ennel a filmnel az elsodleges cel,hogy a hattertortenetet megertsd, ha nem figyelsz,vagy nem kotnek le a parbeszedek,amik egyebkent szinte a mozis fejekbe verik,hogy mi miert van,akkor nem fogod erteni az egeszet,ehhez tarsul a megdobbento latvany es a oriasi zenei effektek. a TDK-nal nem kell kulonosebben gondolkozni, de Nolan meg ott is csavart par helyen, a jo elkapja a rosszat nagyjabol ennyi.
az eredet minden szempontbol lebilincselo es fordulatos,ha rakkattan az ember,meg a popcornjat is elfelejti betolni az arcaba,de ehhez figyelni kell es megerteni,nem pedig,hogy mikor jon mar egy lelegzetelallito akcio,vagy jelenet,de ebbol sem volt hiany,sot...
az ev filmje,legalabbis nem hiszem,hogy jonne jobb es erdekesebb tortenetu film mostanaban.
Leszerzödtethetem? ;-) k
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aranyos mese, korhatár nélkül. Nem akar jobb lenni az elõdjeinél, nem törekedtek újra, és jobbra, megmaradt olyannak, amilyennek indult.
Jó volt újra látni, emlékszem az 1. rész után volt egy Woody babám nekem is, és õ volt a kedvenc játékom 😊
Nem pontoznám, mert ezt azt hiszem nem lehet, nem jobb és nem rosszabb az elõzõeknél, mégis szeretni való még így felnõttként is.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
amúgy az 5 éves öcsém a negyedéig bírta, konkrétan kijelentette hogy ekkora szart õ még nem látott egész élete során 😊
Voltak részek amik nagyon magával ragadtak és lekötöttek és voltak kevésbé élvezetesek.TDKt jobban élveztem.
8/10
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nolan megint letett valamit az asztalra, rég láttam ilyen jó filmet, semmi gagyiság, jó történet, képek, vágások, minden egyben volt, talán a zene nem volt annyira hangsúlyos mint pl a TDK-ban, de hangulatában nagyon ment a filmhez. A végén a moziban mindenki úgy feszült a vászonra, mintha megtudnánk mi az élet értelme😊
Nem lehet belekötni.
Jó volt látni a ismerõs arcokat más filmjeibõl 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
loool 😊
így látatlanban ezen most besírtam 😄DD
10/9
a maga mûfajában tök jó ki filmet kaptunk!Én rosszabbra számítottam 😄 eddig ugy álltam neki h nem csíptem a mesét mondom a film se lehet vmi jó (bár mesébõl se nagyon láttam😄 vhogy alapból nekem nem jött be)- no a film meg tök jó lett.
az elejétõl kezdve érdekelt,volt oan rész ahol majdnem meg is könnyeztem 😄
Alvin és a mókusok 2
10/7.5
ha az elsõre 9 pontot adtam akkor bizony szemléltetni kell h a 2.rész nem volt jobb és ugyanolyan jó sem.
végén pl. nem értettem h a srácoknak miért kellett a rágót leszedni a padok aljáról? de összességében nem volt ez sem rossz 😄
jöhet a 3.rész 😛
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Most jövök a moziból. Hát...10-bõl egy erõs 9-es, iszonyat jó cucc. Újra megnézni viszont nem fogom mostanában, pedig lehet, hogy 3-4-szeri újranézés után is tudnék benne felfedezni újat, de szeretném inkább jól elfelejteni a részleteket, és majd egy fél-egy év múlva elõveszem, akkor megint nagyot fog ütni.
Nálam eddig az év filmje.
Rettenetes, majdnem bealudtam, annyira vontatott és érdektelen volt nekem, ráadásul hosszú is.
Thrash \'Till Death
2. részét én fogom rendezni, amiben Gyõzike lesz a fsz, õ legalább hentes végzettségû<#hehe>#hehe>
Oldalakat lehetne írni a logikai bukfencekrõl a filmben. Ezzel nem untatnék senkit, inkább egyetlen egy szóval jellemezném, ami nagyon találó:
Idiótaság!
Nincs bajom a scifikkel, van képzelõerõm, de ez annyira fos alapsztori, hogy még az is hihetõbb, hogy fénykardokkal harcolnak egymás ellen és erõvel dobálgatják egymást.
Na jó nem írnék róla többet, kicsit felidegesített ez a sok bullshit ami volt a filmben.
3/10.
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szinkronhangok
Filmek amiket már nagyon várunk teszem fel a filmkvíz is mehetne sztem.
de ez csak egy javaslat 😊
hát idáig kimaradt, most pótoltam ezt s díjnyertes független filmet.
9/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
8/10
Nagyon tetszett, és van benne egy egészen óriási jelenet, ami miatt önmagában megéri megnézni 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ON: Slane castle: 10/10😄
szinkronhangok topicot
nem találtam,gondoltam megnyitom,remélem nem gáz.
igy ott nyugodtan kibeszélhetjük õket.
Ezeket szeretem magyar szinkronnal.
Jim Carrey:
😄
\"Erről van szó!\"