Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROCKnROLLA
Hát nekem nagyon tetszett..😄 én imádom a szar filmeket, imdb-n is úgy keresek, h a legszarabb filmeket listázza😄😄

Attack of the sabretooth - ezt mindenképpen nézd meg. Nekem annyira megtetszett egy jelenet belõle, h le is töltöttem, de nem találtam feliratot. De angolul is egy élmény volt megnézni, még litvánul is megnéztem volna😄 Egy kis kedv csináló 😄

cápa vs polip 😄 pedig mekkora filcím ,kurva jó!
megi s néztem a filmet de féluton ugy volt kikapcsolom:S komolyan 2009ben ilyen technikával ien szar látványilag 0 filmet eladni hogy lehet?:S
nagyon rossz volt xD
van vmi hasonló film 😄
óriáskrokodil vs dinókrokodil?😄DD
Italo4ever
Alom az alomban, hatalmas csavar es otlet! wooww 😮

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
Igen,de a memento-nal,ha let igy fogalmazni,akkor hagyott Nolan egy kis idot,hogy megertsd, mi miert van, legalabbis en igy erzem,ha a ket filmre gondolok most,az eredetben gyorsan tortenik minden,vagyis rogton meg kell(ene) erteni,hogy valojaban mi is az alom,hogyan tudsz ott ervenyesulni,olni,lopni,atverni masokat, stb, mert a kovetkezo jelenetben a parbeszed utan mar az alomban van a mozinezo es tatott szajjal nezi a maga a latvanyt es/vagy akciot,utana megint egy kis fejtagitas a nezonek,hogy meg tobbet tudjon meg,aztan megint akcio,vagy rahozzak a szivbajt,mert a hangok elkepesztoek SPOILER! amikor a vonat nekiment az autonak az utcan azt hittem kiugrom a szekbol,SP VÉGE es ez csak egy volt a sok kozul. 😊

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Én a Mementoval voltam úgy, hogy aki ezt kitalálta... az egy zseni... egyszerûen fantasztikus és annál durvább agyalást igénylõ filmet még nem láttam😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Italo4ever
<#eljen>

így van, és mivel nekem sokkal inkább egy story, és egy bonyolult cselekmény, mint 1-2 pörgõs akciójelent, így ezért írtam azt, amit 😊

Italo4ever
az inception-hoz kell "agy" is 😊 ha csak azert ul be valaki ra,mert a megszokott klisekkell nezi meg a filmet,akkor meg az lenne a baj,hogy Nolan is csak ennyit tud, meg kiszamithato az egesz.
ennel a filmnel az elsodleges cel,hogy a hattertortenetet megertsd, ha nem figyelsz,vagy nem kotnek le a parbeszedek,amik egyebkent szinte a mozis fejekbe verik,hogy mi miert van,akkor nem fogod erteni az egeszet,ehhez tarsul a megdobbento latvany es a oriasi zenei effektek. a TDK-nal nem kell kulonosebben gondolkozni, de Nolan meg ott is csavart par helyen, a jo elkapja a rosszat nagyjabol ennyi.
az eredet minden szempontbol lebilincselo es fordulatos,ha rakkattan az ember,meg a popcornjat is elfelejti betolni az arcaba,de ehhez figyelni kell es megerteni,nem pedig,hogy mikor jon mar egy lelegzetelallito akcio,vagy jelenet,de ebbol sem volt hiany,sot...

az ev filmje,legalabbis nem hiszem,hogy jonne jobb es erdekesebb tortenetu film mostanaban.

nemtom, sztem a TDK egy vicc az Inception-höz képest 😛 😊

ROCKnROLLA
mind2 irgalmatlanul kurva fos. vagyis a cápa vs polip igazából kurva jó, mert annyira szar😄

Öcsédnek ajánlom az emberi százlábút, esetleg az gyilkos cápa vs. óriáspolipot😄

Blasta
Öcséddel csinalnek egy filmkritika weboldalt, sztem nagy biznisz lenne :-D "Az 5 èves megmondja a frankót"
Leszerzödtethetem? ;-) k

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

jah hát erre mondják ízlések és pofonok 😄
verdákra se volt ennyire ki, pedig azt erõszeretettel hangoztatja hogy elpazarolt másfél órát egy ekkora baromságra 😊

Sir Quno Jedi
Pedig az uccsó 5 évben is jó sok szar film volt. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
Toy Story 3

Aranyos mese, korhatár nélkül. Nem akar jobb lenni az elõdjeinél, nem törekedtek újra, és jobbra, megmaradt olyannak, amilyennek indult.
Jó volt újra látni, emlékszem az 1. rész után volt egy Woody babám nekem is, és õ volt a kedvenc játékom 😊
Nem pontoznám, mert ezt azt hiszem nem lehet, nem jobb és nem rosszabb az elõzõeknél, mégis szeretni való még így felnõttként is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hát nem látod a rágó leszedése mögött rejlõ mély, filozófiai és erkölcsi harcot amit a kedves kis mókuskák vívnak?
amúgy az 5 éves öcsém a negyedéig bírta, konkrétan kijelentette hogy ekkora szart õ még nem látott egész élete során 😊

desigo
Inception

Voltak részek amik nagyon magával ragadtak és lekötöttek és voltak kevésbé élvezetesek.TDKt jobban élveztem.

8/10
Hegi90
Unthinkable 9/10

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tikal
Inception

Nolan megint letett valamit az asztalra, rég láttam ilyen jó filmet, semmi gagyiság, jó történet, képek, vágások, minden egyben volt, talán a zene nem volt annyira hangsúlyos mint pl a TDK-ban, de hangulatában nagyon ment a filmhez. A végén a moziban mindenki úgy feszült a vászonra, mintha megtudnánk mi az élet értelme😊
Nem lehet belekötni.

Jó volt látni a ismerõs arcokat más filmjeibõl 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jáááj nekem az 1. rész egy felejthetetlen élmény volt... egy borzalmas élmény😄 Dehát... ez lehet, hogy nem is nekem készült😄

tigeroo
végén pl. nem értettem h a srácoknak miért kellett a rágót leszedni a padok aljáról?

loool 😊

így látatlanban ezen most besírtam 😄DD
stonesour
kössz 😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

stonesour
láttam. párszor 😊

Alvin és a mókusok 1
10/9
a maga mûfajában tök jó ki filmet kaptunk!Én rosszabbra számítottam 😄 eddig ugy álltam neki h nem csíptem a mesét mondom a film se lehet vmi jó (bár mesébõl se nagyon láttam😄 vhogy alapból nekem nem jött be)- no a film meg tök jó lett.
az elejétõl kezdve érdekelt,volt oan rész ahol majdnem meg is könnyeztem 😄

Alvin és a mókusok 2
10/7.5
ha az elsõre 9 pontot adtam akkor bizony szemléltetni kell h a 2.rész nem volt jobb és ugyanolyan jó sem.
végén pl. nem értettem h a srácoknak miért kellett a rágót leszedni a padok aljáról? de összességében nem volt ez sem rossz 😄

jöhet a 3.rész 😛
ROCKnROLLA
Predators (Ragadozók) 😉

Willenbrock
Valami új horrort tud ajánlani valaki-vagy sci-fit?

tigeroo
A csendõr nyugdíjba megy, Lütyõ õrmesterrel 😊
Grove4
Másnaposok 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

stonesour
Tudnátok ajánlani nekem most estére valami ütõs vígjátékot??? Köszi.

Inception.
Most jövök a moziból. Hát...10-bõl egy erõs 9-es, iszonyat jó cucc. Újra megnézni viszont nem fogom mostanában, pedig lehet, hogy 3-4-szeri újranézés után is tudnék benne felfedezni újat, de szeretném inkább jól elfelejteni a részleteket, és majd egy fél-egy év múlva elõveszem, akkor megint nagyot fog ütni.
Nálam eddig az év filmje.

FlyHigh
Szellemíró.
Rettenetes, majdnem bealudtam, annyira vontatott és érdektelen volt nekem, ráadásul hosszú is.

Thrash \'Till Death

tommygear
köpedék
a legeslegjobb színész+szinkronhang összepárpsítás az a német bruce wilis, kegyetlenül passzol
repo ment annyian szidták h muszáj megnéznem miért is akkora kaki 😄
Tyler1
feléig bírtam én is. tipikus példája, hogy lehet sok millióval mozifilmet csinálni egy idétlen szar ötletbõl.
2. részét én fogom rendezni, amiben Gyõzike lesz a fsz, õ legalább hentes végzettségû<#hehe>

precision
Repo Men

Oldalakat lehetne írni a logikai bukfencekrõl a filmben. Ezzel nem untatnék senkit, inkább egyetlen egy szóval jellemezném, ami nagyon találó:

Idiótaság!

Nincs bajom a scifikkel, van képzelõerõm, de ez annyira fos alapsztori, hogy még az is hihetõbb, hogy fénykardokkal harcolnak egymás ellen és erõvel dobálgatják egymást.

Na jó nem írnék róla többet, kicsit felidegesített ez a sok bullshit ami volt a filmben.

3/10.

Bazinga!

Ezzel akarták nyitva hagyni az egész filmet hogy lehessen még belegondolni amit a nézõ szeretne de én se szeretem az ilyet. Ha már azon dolgozat hogy beadjanak nekünk egy történetet akkor azt rendes lezárással is meg lehetne csinálni. Sõt úgy is mint ahogy sok filmbe láttuk (pl legutóbbi ilyen az a Pandurum volt). Nah azon még lehetett filózni hogy mi is történt. Az ilyeneket szeretem. De ezek a semmitmondó utolsó képek hogy pl elhajtanak a kocsival... Láttunk már ilyennél jobbat is....

Volt még pár hasonló befejezés hasonlóan kult filmeknél😄

tigeroo
mindjárt le leszel baszva mint anno én az ûrodüsszeia kritikámnál 😄
Desiderata
megnéztem a Madarak címû filmet, feszült volt meg minden, de...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tényleg annyi a vége hogy elhajtanak az autóval? ez elég sovány befejezés, vártam hogy valami csattanó legyen, mondjuk hogy a csaj csak hallucinálta az egészet vagy ilyesmi
csocso a banner alá miért nem linkeled be a társtopicocat?
szinkronhangok

Filmek amiket már nagyon várunk teszem fel a filmkvíz is mehetne sztem.
de ez csak egy javaslat 😊
Montanosz
Lars and the Real Girl

hát idáig kimaradt, most pótoltam ezt s díjnyertes független filmet.
9/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SötétBarom
Repo Men

8/10

Nagyon tetszett, és van benne egy egészen óriási jelenet, ami miatt önmagában megéri megnézni 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Slovak-kal és Navarro-val is jó volt az azért... de az biztos, hogy Frusciante volt a legjobb... viszont ha Flea nem lenne benne... az egész banda úgy omlana össze, ahogy van;D

ON: Slane castle: 10/10😄

ne offoljunk itt,mert sztem ez a téma elég érdekes így
szinkronhangok topicot
nem találtam,gondoltam megnyitom,remélem nem gáz.
igy ott nyugodtan kibeszélhetjük õket.

Tyler1
közbe beugrott mint Jim Carrey, Kerekes József 😄

DeerHunter01
DeNiro , Al Pacino , DiCaprio , Jim Carrey és persze Nicholas Cage a legjobb.
Ezeket szeretem magyar szinkronnal.
Jim Carrey:
😄

\"Erről van szó!\"

tommygear
gáti oszkár is nagyon jó arnold-nak