1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Szabi84
    Drive

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A beharangozók alapján tudtam hogy ez nem a Fast Five lesz, úgy is ültem neki.
    Az eleje halál unalom (egy kicsit megszakítja ezt az autós rész)... ezektől a hosszan elnyújtott jelenetektől falra mászok, a family guyba még elmegy, de itt folyton ezt alkalmazták. Kellet is egyébként a filmbe mert akkor a játékidő 45 perc lett volna. A képi világ nekem rendben volt a zenék is tetszettek. A szereplőkről kár szót ejteni mert azon kívül hogy bámulnak egymásra más nem történik.
    A második fele tetszett, gondolom másnál is így volt ez. Itt a csávesz már megcsillogtatott valamit a színészi tudásából de jöhetett volna több is. Fenyegetés autósüldözés nah végre egy kis akció pont a megfelelő mennyiségben. Aztán jön az első véres jelenet. Fröcsög a liter vér erőszak a köbön, miez grindhouse ez igen így már kurva művészi a film ez kellett bele... A maszkos jelenet a vége fele tetszett volna ha nem egy ilyen gyökér számot választanak hozzá, de kellett ez is hogy megelegyen a kontraszt a művészi hatás érdekében áhh. Na meg persze ha a főgonosz kocsiját elkapom oldalról a lámpa véletlenül se törjön ki mert nem lesz elég menő a domboldalas jelenethez.
    Nézzétek meg, hangulata van a filmnek!