Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
Szellemíró.
Rettenetes, majdnem bealudtam, annyira vontatott és érdektelen volt nekem, ráadásul hosszú is.

Thrash \'Till Death

tommygear
köpedék
a legeslegjobb színész+szinkronhang összepárpsítás az a német bruce wilis, kegyetlenül passzol
repo ment annyian szidták h muszáj megnéznem miért is akkora kaki 😄
Tyler1
feléig bírtam én is. tipikus példája, hogy lehet sok millióval mozifilmet csinálni egy idétlen szar ötletbõl.
2. részét én fogom rendezni, amiben Gyõzike lesz a fsz, õ legalább hentes végzettségû<#hehe>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

precision
Repo Men

Oldalakat lehetne írni a logikai bukfencekrõl a filmben. Ezzel nem untatnék senkit, inkább egyetlen egy szóval jellemezném, ami nagyon találó:

Idiótaság!

Nincs bajom a scifikkel, van képzelõerõm, de ez annyira fos alapsztori, hogy még az is hihetõbb, hogy fénykardokkal harcolnak egymás ellen és erõvel dobálgatják egymást.

Na jó nem írnék róla többet, kicsit felidegesített ez a sok bullshit ami volt a filmben.

3/10.

Bazinga!

Ezzel akarták nyitva hagyni az egész filmet hogy lehessen még belegondolni amit a nézõ szeretne de én se szeretem az ilyet. Ha már azon dolgozat hogy beadjanak nekünk egy történetet akkor azt rendes lezárással is meg lehetne csinálni. Sõt úgy is mint ahogy sok filmbe láttuk (pl legutóbbi ilyen az a Pandurum volt). Nah azon még lehetett filózni hogy mi is történt. Az ilyeneket szeretem. De ezek a semmitmondó utolsó képek hogy pl elhajtanak a kocsival... Láttunk már ilyennél jobbat is....

Volt még pár hasonló befejezés hasonlóan kult filmeknél😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tigeroo
mindjárt le leszel baszva mint anno én az ûrodüsszeia kritikámnál 😄
Desiderata
megnéztem a Madarak címû filmet, feszült volt meg minden, de...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tényleg annyi a vége hogy elhajtanak az autóval? ez elég sovány befejezés, vártam hogy valami csattanó legyen, mondjuk hogy a csaj csak hallucinálta az egészet vagy ilyesmi
csocso a banner alá miért nem linkeled be a társtopicocat?
szinkronhangok

Filmek amiket már nagyon várunk teszem fel a filmkvíz is mehetne sztem.
de ez csak egy javaslat 😊
Montanosz
Lars and the Real Girl

hát idáig kimaradt, most pótoltam ezt s díjnyertes független filmet.
9/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SötétBarom
Repo Men

8/10

Nagyon tetszett, és van benne egy egészen óriási jelenet, ami miatt önmagában megéri megnézni 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Slovak-kal és Navarro-val is jó volt az azért... de az biztos, hogy Frusciante volt a legjobb... viszont ha Flea nem lenne benne... az egész banda úgy omlana össze, ahogy van;D

ON: Slane castle: 10/10😄

ne offoljunk itt,mert sztem ez a téma elég érdekes így
szinkronhangok topicot
nem találtam,gondoltam megnyitom,remélem nem gáz.
igy ott nyugodtan kibeszélhetjük õket.

Tyler1
közbe beugrott mint Jim Carrey, Kerekes József 😄

DeerHunter01
DeNiro , Al Pacino , DiCaprio , Jim Carrey és persze Nicholas Cage a legjobb.
Ezeket szeretem magyar szinkronnal.
Jim Carrey:
😄

\"Erről van szó!\"

tommygear
gáti oszkár is nagyon jó arnold-nak
Tyler1
õ Bruce Willist is jól adja, de Kõszegi is jó Tom Hanksnek, Kálid Artúrt i szeretem, sõt még a Szamár hangját is, akinek a neve nem ugrik be 😊

Régi pontozó lista (kattint)

-egyszer már szóltam,hogy nem mükszik,de ez mi lenne? mivolt itt???
zaki
al pacino-végvári tamás volt a legjobb, csak ugye végvári tamás sajna nemrég elhunyt 😞

tigeroo
rajta kívül még dörner györgy-eddie murphy szinkron jön be. a többi shit téma nálam
Tyler1
Józsa Imre nagyon jól adja a karaktereit az tény. Chevy Chase-t is õ nyomta 😄 de Jim Carrey-t is jobban szeretem magyarul 😄
igazából a régieket, akiket szinkronnal szoktam meg, csak azzal tudok nézni, de pl. egy Gerard Butlert nekem nem tudnak már igényesre szinkronozni 😊

zaki
jaja, mivel általában mindig Hevér Gábor szinkronizálja <#worship>

Nicholas Cage a best 😄
Sephi
Isten ments. Eredeti nyelv.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Inception -> ok betervezve kövi filmnek ez is 😄
bazz annyian írtátok h mennyire jó a film,hogy muszáj megnézni...
Tyler1
dicaprionak nagyon jó a szinkronhangja, ritkán mondok ilyet de õt érdemes azzal nézni 😊

stonesour
legtöbb helyen az, de nem olyan rossz a szinkron

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Szabi84
Szinkronos?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sephi
Inception -

Errol nincs mit meselni. Ez egyszeruen tokeletes. Nem tudom mikor lattam uoltjara ekkora mualkotast, de az biztos, hogy Nolan egy zseni.

Fenomenalis, fel oraja hogy vege a filmnek de meg mindig a hatasa alatt vagyok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

stonesour
INCEPTION

elsõ nekifutásra elég nehéz volt számomra követni a történetet, de ez zseniális,a végén kirázott a hideg.. vagy 10x újranézõs

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Grove4
Én is nagyon komálom a csilit, a legutóbbi albumuknál szeretem meg õket, azóta visszakerestem egy csomó számukat és az egyik kedvenc zenekar nállam
OFF/OFF 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

hát akkor lehet én is megnézem újra, de az a rész amikor a srác veri a farkát az nagyon gáz
fúj, kiráz a hideg a gondolatától is, szal ilyet hogy beleraktak agyonüti az egész filmet

desigo
Én is rápörögtem eléggé
holnap 5-re mozijegy lefoglalva <#vigyor3>
[HUN]Crassus
baszki az Inception tényleg ekkora ÁSZ?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tigeroo
jó lenne, mert számomra vele vége lett a chilinek is.
mostmár csak valami postfunkmetál katyvasz lesz az egész 😄

(live in hyde park - by the way szóló...olyan dallamot csak õ tud rögtönözni flea meg chad rythmjére...)

(dehát majd meglátjuk)

tényleg, megis kellene néznem megint a live at slane castle dvd-t 😄

NA, az számomra 9/10 😊 ("csak" azért ennyi mert nem voltam ott)

Grove4
Elvileg ezéven új album.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Majd visszatér, ezt õ is tudja😊

tigeroo
<#eljen>

nekem ne mondd, már 8. éve a rabjuk vagyok 😄
(kár frusciantéért...)
Zenében? Dehogy nem! A Chili a jóóóó😄

tigeroo
van, csak mindenkinek más 😊

bár, ha komolyra fordítjuk, sztem se zenében, se filmben nincs tökéletes az ember számára, mert mindíg változik (körülötte is) a világa, és mást érez, jönnek "más" alkotások amik mást váltanak ki belõle stb...
vagy pedig a "nincs olyan, hogy tökéletes"😄

tigeroo
azt a 0,5-öt befekteti a "hátha ennél is látok jobbat" tõzsdébe <#idiota>
robotnyk
a zene nem volt annyira kiemelkedõ (a legvégén jó volt mondjuk), ha kerek számokhoz ragaszkodunk akkor lehet 10es, ha nem, akkor 9,5 😊
Tyler1
nem boldogágról szól, csak érdekelt, h mi az a félpont, mikor végig dícsérted.

Italo4ever
Inception

egyetertek,ez tobbszor nezos tatott szajjal

siman 10 pont!

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

robotnyk
imdbn 10est nyomtam rá, mert ahhoz közelebb van, most boldog vagy? :p
Tyler1
és mi az a fél pont levonás? 😄