Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
õ Bruce Willist is jól adja, de Kõszegi is jó Tom Hanksnek, Kálid Artúrt i szeretem, sõt még a Szamár hangját is, akinek a neve nem ugrik be 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Régi pontozó lista (kattint)

-egyszer már szóltam,hogy nem mükszik,de ez mi lenne? mivolt itt???
zaki
al pacino-végvári tamás volt a legjobb, csak ugye végvári tamás sajna nemrég elhunyt 😞

tigeroo
rajta kívül még dörner györgy-eddie murphy szinkron jön be. a többi shit téma nálam
Tyler1
Józsa Imre nagyon jól adja a karaktereit az tény. Chevy Chase-t is õ nyomta 😄 de Jim Carrey-t is jobban szeretem magyarul 😄
igazából a régieket, akiket szinkronnal szoktam meg, csak azzal tudok nézni, de pl. egy Gerard Butlert nekem nem tudnak már igényesre szinkronozni 😊

zaki
jaja, mivel általában mindig Hevér Gábor szinkronizálja <#worship>

Nicholas Cage a best 😄
Sephi
Isten ments. Eredeti nyelv.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Inception -> ok betervezve kövi filmnek ez is 😄
bazz annyian írtátok h mennyire jó a film,hogy muszáj megnézni...
Tyler1
dicaprionak nagyon jó a szinkronhangja, ritkán mondok ilyet de õt érdemes azzal nézni 😊

stonesour
legtöbb helyen az, de nem olyan rossz a szinkron

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Szabi84
Szinkronos?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sephi
Inception -

Errol nincs mit meselni. Ez egyszeruen tokeletes. Nem tudom mikor lattam uoltjara ekkora mualkotast, de az biztos, hogy Nolan egy zseni.

Fenomenalis, fel oraja hogy vege a filmnek de meg mindig a hatasa alatt vagyok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

stonesour
INCEPTION

elsõ nekifutásra elég nehéz volt számomra követni a történetet, de ez zseniális,a végén kirázott a hideg.. vagy 10x újranézõs

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Grove4
Én is nagyon komálom a csilit, a legutóbbi albumuknál szeretem meg õket, azóta visszakerestem egy csomó számukat és az egyik kedvenc zenekar nállam
OFF/OFF 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

hát akkor lehet én is megnézem újra, de az a rész amikor a srác veri a farkát az nagyon gáz
fúj, kiráz a hideg a gondolatától is, szal ilyet hogy beleraktak agyonüti az egész filmet

desigo
Én is rápörögtem eléggé
holnap 5-re mozijegy lefoglalva <#vigyor3>
[HUN]Crassus
baszki az Inception tényleg ekkora ÁSZ?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tigeroo
jó lenne, mert számomra vele vége lett a chilinek is.
mostmár csak valami postfunkmetál katyvasz lesz az egész 😄

(live in hyde park - by the way szóló...olyan dallamot csak õ tud rögtönözni flea meg chad rythmjére...)

(dehát majd meglátjuk)

tényleg, megis kellene néznem megint a live at slane castle dvd-t 😄

NA, az számomra 9/10 😊 ("csak" azért ennyi mert nem voltam ott)

Grove4
Elvileg ezéven új album.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Majd visszatér, ezt õ is tudja😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tigeroo
<#eljen>

nekem ne mondd, már 8. éve a rabjuk vagyok 😄
(kár frusciantéért...)
Zenében? Dehogy nem! A Chili a jóóóó😄

tigeroo
van, csak mindenkinek más 😊

bár, ha komolyra fordítjuk, sztem se zenében, se filmben nincs tökéletes az ember számára, mert mindíg változik (körülötte is) a világa, és mást érez, jönnek "más" alkotások amik mást váltanak ki belõle stb...
vagy pedig a "nincs olyan, hogy tökéletes"😄

tigeroo
azt a 0,5-öt befekteti a "hátha ennél is látok jobbat" tõzsdébe <#idiota>
robotnyk
a zene nem volt annyira kiemelkedõ (a legvégén jó volt mondjuk), ha kerek számokhoz ragaszkodunk akkor lehet 10es, ha nem, akkor 9,5 😊
Tyler1
nem boldogágról szól, csak érdekelt, h mi az a félpont, mikor végig dícsérted.

Italo4ever
Inception

egyetertek,ez tobbszor nezos tatott szajjal

siman 10 pont!

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

robotnyk
imdbn 10est nyomtam rá, mert ahhoz közelebb van, most boldog vagy? :p
Tyler1
és mi az a fél pont levonás? 😄

robotnyk
Inception

azt hiszem, lassan Nolan megérdemel egy Oscart. a film nagyon jó, tetszett a forgatókönyv, jó a rendezés, a vágás, gyakorlatilag minden. a gondolatmenet követhetõ, és elsõ nézésre nem tûnt fel sok lyuk a logikán sem.

10/9,5
PetruZ
Á, dehogy is, a csicskákkal kb. elsõre végez, mindenki más visszagyógyul, vagy halhatatlan, és kezdõdik elõlrõl a hajigálás. 😉
de az a szúrás végzetes <#hawaii>
PetruZ
Há' de nem? Minden harcban ide-oda hajigálják, bénázik összevissza, aztán kb. százból egyszer bejön egy szúrása. 😛
Tyler1
hát elég nehéz film az tény. hosszú is, lassú is, dráma is. nem az a klasszikus western amire sokan gondolnak a név hallatán. viszont mûfajában magával ragadó. persze ez az én véleményem, nekem mondjuk eléggé bejön a vadnyugati folklór, szóval kicsit elfogult vagyok 😊

de jó, h eszembejutattad, mert a napokban akartam újra nézni, csak kiment a fejembõl 😊

zaki
igen
végülis befejeztem, de számomra értékelhetetlen. vége mondjuk jó volt tényleg.

Maléna

Hát... most így jónéhány év után, sokadszorra megnézve értettem meg igazán a filmet😮
És hát igen... sokkal több van benne, mint amit elsõnek mutat😊
9/10

Tyler1
a brad pittes?<#wow2>
vége a legjobb.

én most a repo ment szüneteltetem, mert 1 óra után majdnem ledobott a szék.

zaki
Jesse James.....................................

Nagyon kevés filmet kapcsoltam ki a vége elõtt, de ennél megtettem kb a 70-80. perc környékén. <#sniffles>

wolverine , kutyaütõ 😄DDDDD
Komfortos mennyország

Ez sajnos eléggé alulmúlta még a nem éppen magas elvárásaimat is, pedig Peter Jackson neve akár még bíztatásra adhatna okot... Ez a film viszont minden tekintetben eléggé mellélõtt, sokszor unalmas és túl hosszúra van nyújtva, a CGI rengetegben egyszerûen elveszik az egész film. Tömény giccsparádé, ami csak egy-két színész játéka miatt épphogy felemelkedik az egyszer nézhetõ kategóriába.

5/10
desigo
HD keresztapa szinkronos elsõ részéhez van valakinek felirata az olasz
szövegekhez
mert nem találtam :/
XD

tigeroo
na, az még jobb. míg te nézed a filmet, addig dörzsölgetné a csodalámpád<#idiota>
Montanosz
ja csak a trailernél olyan potteres volt, de tényleg a poénok ülnek, és bírom a fõhõs pofa vágásait- vagy pofon vágását)))
a filmbõl eszembe jutott hogy régen a papírpénzbõl mindig levágtunk egy csíkott és így 9-bõl 10-et fabrikáltunk)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Õ már látta faterjával😛

PetruZ
X-Men 3 (2006): Valamivel jobb volt, mint az elsõ kettõ, látványban is, bár a sztoriban akadtak azért hézagok, és a stáblista utáni jelenet sincs még ugye befejezve, de azért nézhetõ volt. 6/10

X-Men Origins - Wolverine (2009): Így, hogy pár napon belül egymás után néztem meg a három X-filmet, meg most ezt, könnyebb volt követni, hogy ki kivel van és megmagyarázott sokmindent az elsõ két filmbõl, de azért Wolverine-t még mindig kutyaütõnek tartom. 😊 6/10
tigeroo
baz, most néztem utána, ez a korongvilágos terry pratchett féle going postal :o

fúahh, megkell lesnem
tigeroo
pedig bnõd minimum vihetnéd, nálam az összes nõ ismerõsömnek tetszett😊