Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Régi pontozó lista (kattint)
-egyszer már szóltam,hogy nem mükszik,de ez mi lenne? mivolt itt???
igazából a régieket, akiket szinkronnal szoktam meg, csak azzal tudok nézni, de pl. egy Gerard Butlert nekem nem tudnak már igényesre szinkronozni 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Inception -> ok betervezve kövi filmnek ez is 😄
bazz annyian írtátok h mennyire jó a film,hogy muszáj megnézni...
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Errol nincs mit meselni. Ez egyszeruen tokeletes. Nem tudom mikor lattam uoltjara ekkora mualkotast, de az biztos, hogy Nolan egy zseni.
Fenomenalis, fel oraja hogy vege a filmnek de meg mindig a hatasa alatt vagyok.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
elsõ nekifutásra elég nehéz volt számomra követni a történetet, de ez zseniális,a végén kirázott a hideg.. vagy 10x újranézõs
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
OFF/OFF 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
fúj, kiráz a hideg a gondolatától is, szal ilyet hogy beleraktak agyonüti az egész filmet
mostmár csak valami postfunkmetál katyvasz lesz az egész 😄
(live in hyde park - by the way szóló...olyan dallamot csak õ tud rögtönözni flea meg chad rythmjére...)
(dehát majd meglátjuk)
tényleg, megis kellene néznem megint a live at slane castle dvd-t 😄
NA, az számomra 9/10 😊 ("csak" azért ennyi mert nem voltam ott)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
bár, ha komolyra fordítjuk, sztem se zenében, se filmben nincs tökéletes az ember számára, mert mindíg változik (körülötte is) a világa, és mást érez, jönnek "más" alkotások amik mást váltanak ki belõle stb...
egyetertek,ez tobbszor nezos tatott szajjal
siman 10 pont!
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
azt hiszem, lassan Nolan megérdemel egy Oscart. a film nagyon jó, tetszett a forgatókönyv, jó a rendezés, a vágás, gyakorlatilag minden. a gondolatmenet követhetõ, és elsõ nézésre nem tûnt fel sok lyuk a logikán sem.
10/9,5
de jó, h eszembejutattad, mert a napokban akartam újra nézni, csak kiment a fejembõl 😊
Hát... most így jónéhány év után, sokadszorra megnézve értettem meg igazán a filmet😮
És hát igen... sokkal több van benne, mint amit elsõnek mutat😊
9/10
vége a legjobb.
én most a repo ment szüneteltetem, mert 1 óra után majdnem ledobott a szék.
Nagyon kevés filmet kapcsoltam ki a vége elõtt, de ennél megtettem kb a 70-80. perc környékén. <#sniffles>#sniffles>
Ez sajnos eléggé alulmúlta még a nem éppen magas elvárásaimat is, pedig Peter Jackson neve akár még bíztatásra adhatna okot... Ez a film viszont minden tekintetben eléggé mellélõtt, sokszor unalmas és túl hosszúra van nyújtva, a CGI rengetegben egyszerûen elveszik az egész film. Tömény giccsparádé, ami csak egy-két színész játéka miatt épphogy felemelkedik az egyszer nézhetõ kategóriába.
5/10
szövegekhez
mert nem találtam :/
a filmbõl eszembe jutott hogy régen a papírpénzbõl mindig levágtunk egy csíkott és így 9-bõl 10-et fabrikáltunk)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
X-Men Origins - Wolverine (2009): Így, hogy pár napon belül egymás után néztem meg a három X-filmet, meg most ezt, könnyebb volt követni, hogy ki kivel van és megmagyarázott sokmindent az elsõ két filmbõl, de azért Wolverine-t még mindig kutyaütõnek tartom. 😊 6/10
fúahh, megkell lesnem