Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rettenetes, majdnem bealudtam, annyira vontatott és érdektelen volt nekem, ráadásul hosszú is.
Thrash \'Till Death
2. részét én fogom rendezni, amiben Gyõzike lesz a fsz, õ legalább hentes végzettségû<#hehe>#hehe>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Oldalakat lehetne írni a logikai bukfencekrõl a filmben. Ezzel nem untatnék senkit, inkább egyetlen egy szóval jellemezném, ami nagyon találó:
Idiótaság!
Nincs bajom a scifikkel, van képzelõerõm, de ez annyira fos alapsztori, hogy még az is hihetõbb, hogy fénykardokkal harcolnak egymás ellen és erõvel dobálgatják egymást.
Na jó nem írnék róla többet, kicsit felidegesített ez a sok bullshit ami volt a filmben.
3/10.
Bazinga!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szinkronhangok
Filmek amiket már nagyon várunk teszem fel a filmkvíz is mehetne sztem.
de ez csak egy javaslat 😊
hát idáig kimaradt, most pótoltam ezt s díjnyertes független filmet.
9/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
8/10
Nagyon tetszett, és van benne egy egészen óriási jelenet, ami miatt önmagában megéri megnézni 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ON: Slane castle: 10/10😄
szinkronhangok topicot
nem találtam,gondoltam megnyitom,remélem nem gáz.
igy ott nyugodtan kibeszélhetjük õket.
Ezeket szeretem magyar szinkronnal.
Jim Carrey:
😄
\"Erről van szó!\"
Régi pontozó lista (kattint)
-egyszer már szóltam,hogy nem mükszik,de ez mi lenne? mivolt itt???
igazából a régieket, akiket szinkronnal szoktam meg, csak azzal tudok nézni, de pl. egy Gerard Butlert nekem nem tudnak már igényesre szinkronozni 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Inception -> ok betervezve kövi filmnek ez is 😄
bazz annyian írtátok h mennyire jó a film,hogy muszáj megnézni...
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Errol nincs mit meselni. Ez egyszeruen tokeletes. Nem tudom mikor lattam uoltjara ekkora mualkotast, de az biztos, hogy Nolan egy zseni.
Fenomenalis, fel oraja hogy vege a filmnek de meg mindig a hatasa alatt vagyok.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
elsõ nekifutásra elég nehéz volt számomra követni a történetet, de ez zseniális,a végén kirázott a hideg.. vagy 10x újranézõs
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
OFF/OFF 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
fúj, kiráz a hideg a gondolatától is, szal ilyet hogy beleraktak agyonüti az egész filmet
mostmár csak valami postfunkmetál katyvasz lesz az egész 😄
(live in hyde park - by the way szóló...olyan dallamot csak õ tud rögtönözni flea meg chad rythmjére...)
(dehát majd meglátjuk)
tényleg, megis kellene néznem megint a live at slane castle dvd-t 😄
NA, az számomra 9/10 😊 ("csak" azért ennyi mert nem voltam ott)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
bár, ha komolyra fordítjuk, sztem se zenében, se filmben nincs tökéletes az ember számára, mert mindíg változik (körülötte is) a világa, és mást érez, jönnek "más" alkotások amik mást váltanak ki belõle stb...
egyetertek,ez tobbszor nezos tatott szajjal
siman 10 pont!
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"