Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

The Expendables-ban elvileg szerepelt volna,csak hát sajnos amilyen szerepet kapott volna azt õ keveselte 😊
de egyetértek teljesen a kommenteddel
Blacksheep333
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mielõtt valaki részletre veszi az implantátumot, gondolom tisztában van a feltételekkel.
Ha meg valaki belehal a begyûjtésbe, akkor az amúgy is meghalt volna, ha nem teszik be neki az implantot.
Ház, meg kocsi kell a fenének. Azt a cégnek el kell árverezni, aztán a pénzbõl megint beruházni egy új mû testrészre. Egyszerûbb, ha az implantátumot veszik vissza.
Benne van a szerzõdésbe, ha az ügyfélnek nem tetszik, akkor ne írja alá.

Annyira nem is embertelen, mert ha belegondolsz, most ha rákos a szíved, akkor meghalsz.
A filmben meg vehetsz egy mûszívet.
Ha meg nincs rá pénzed fizethetsz részletekben, és még 3 hónap halasztást is adnak. Szal' már így többet éltél mint amúgy.
Elég nyers felfogás, de így van.

Az operációs rendszeren is túl...

Tyler1
J.C.V.D.

Mikor utoljára láttam, akk nem tetszett, mert én az a Van Damme fan vagyok, aki azt várta, ami tõle kötelezõ. Ebben viszont másik arcát mutatja meg, saját magát, a kiégett filmsztárt alakítja, akinek az élete romokban. A szomorú valóság, amelyben nincs helye magányos akcióknak, ha az élete veszélybe kerül.
A korona az egészben egy pár perces monplóg kiszakadva a filmbõl, melyben elhelyezi az életét a világban, és (talán) õszintén beszél az igazi Jean Claude-ról.
Egyébként a szinkron egész jó lett, bár az érzelmek annyira nem jöttek át. A fõcímen meg, hogy "jécévédé" jót nevettem 😄
(de megnéznék tõle még egy igazi Van Damme filmet😊 )
7/10

Dynamic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem fizetsz, jön a behajtó, kivágja a szívedet, oszt ott dögölj meg. Na, persze, tényleg így mûködik a civilizált társadalom. Ez már eleve egy nevetséges alapötlet. Ráadásul az, hogy esetleg a házadat vagy kocsid vegyék el, az nem játszik.
De az ostobaság csimborasszója, hogy a cég a legjobb emberét is megöleti. Tényleg ésszerû, megölni az aranytojást tojó tyúkot, mert elmaradt egy havi részlettel. Az 1000 méterrõl kiszúrható nyaktetkóról és ehhez hasonló apróságokról már nem is beszélek.
ProGabe
ha hírekre vagy kíváncsi, akkor dvdextra.hu. ott akár 6-8 hónappal elõre is "jósolnak"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Hat en a kocsitolvaj gyereken fetrengtem 😄 Az a szoveg 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blacksheep333
Miért volt marhaság az alapötlet?

Az operációs rendszeren is túl...

Pedig szerintem nagyon jó film lett az összes (talán a 2 volt egy kicsit gyengébb) Karib Tenger Kalózai. Érdekes is volt, és a szokásos látványos akciófilmeknél szerintem kalsszisokal jobb.
Gamekapocson hetente megírják az új játék, dvd, és filmpremiereket, emellett a már említett xpress.

Tikal
Karib tenger kalózai

disney móka délutánra, ennél nem is több, nem nagyon bírtam végignézni, ha nincs benne Depp talán rögtön ki is kapcsolom...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Az xpress.hu-n eleg friss kepet kaphatsz a varhatoi megjelenesekrol, felteve ha tudsz szamolni 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ja ertem. Csak sztem Nolant ebben a topikban se nagyon fikaztak (legalabbis jogosan), letett o mar TDK elott is nagyon jo filmeket az asztalra. Magat a TDK-t fikazzak sokan, hogy messze nem olyan jo film mint annak beallitjak, es csak Heath miatt ertekeltek annyira fel.
Amugy a legtobb nagyon vart film hasonlo ertekelest kap az imdb-n a bemutato elso heteiben, aztan szepen visszacsusznak, szal ilyenkor meg nem nagyon van ertelme imdb-s pontozassal peldalozni...

tommygear
valami oldalt nem tudtok ami a magyar dvd megjelenésekkel foglalkozik??
sztem senki sehol nem írt olyat, hogy Nolan tucatrendezõ vagy gyenge, fõleg nem ebben a topicban
imdb-t meg felesleges mindig felhozni, persze jó támpont hisz nincs jobb más, de nem szentírás
amúgy az eredet valószínû, hogy fasza és érdekes film lesz
Italo4ever
Ezt bemasolom egy masik topikbol:

Tegnap megneztem az INCEPTION-t, ami filmre idaig 10/10-et adtam, nyugodt szivvel mondhatom, hogy mindet TULERTEKELTEM!!! ESZMELETLEN a tortenet, a latvany, a hangulat minden!

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

I.C.ram
Transporter 1-2:

Mekkora egy trágya volt mindkettõ 😄 Ilyen undorító reklámot filmben még nem láttam. Az oké, hogy az Audi adta az autót, de azért így tönkrevágni minden autós jelenetet... Az Audi A8 átmegy a falon, autón, korláton, zuhan x métert, stb, de még a lámpa sem karcolódik meg. Vicc az egész. De a kedvencem az volt, mikor a 4 kerékbõl kiszívta a víz alatt a levegõt, át egy felfújható szarba, vagy mibe, aztán csodák csodájára felemelkedik az autó a vízben... Könyörgöm, nem kurva mindegy, hogy a 4 gumiban, vagy a gumicsónakban van a levegõ?????? Meg az sem értem, hogy lesz a kb 2 baros nyomású, kb 6-6-6-6 liter levegõbõl kb 100-150 liternyi 1.5 baros levegõ... 😛 úgy, hogy még a kerékben is marad. Vicc volt az egész. Ehhez képest a Fast and Furious egy dokumentum film.

Transporter elsõ részét jó régen láttam, de úgy emlékszem, hogy az sokkal jobb volt, az nem egy 1.5 órás Audi reklám volt.
tommygear
The A-Team 10/8 <#eljen>

call of duty-s poén nagy volt 😄
Kicsikiraly
Dead Poets Society

tulajdonképpen fogalmam sincs miért nem láttam én ezt a filmet eddig teljesen végig, 9/10, szemrebbenés nélkül.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tyler1
nem. ezt az iróniát az olyanoknak szántam, akik szerint Nolan is tucatrendezõ és Ledger halálának köszönheti a sikert.

mert ebben a topikban is voltak hasonló okos hozzászólások a TDK idejébõl, és pár Eredet megemlítésnél is.

Blasta
nem maradt ki egy "rossz"?

Szabi84
trailer-el is alig bírok betelni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mr. Nobody

Még gondolkoznom kell rajta, de fel sem álltam a tv elõl, annyira tetszett 😊
Tyler1
Eredet 3. a top250-bõl imdb-n(9,4 pont). innentõl kezdve lehet azt mondani h Nolan nem tud filmet csinálni 😊

Bulykin
Halálos temetés/Death at a Funeral
10/8
Kellemes meglepetés volt ez a film, nagyon jó kis esti szórakozás 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Dynamic
Repo Men

Az alapötlet egy orbitális marhaság, ráadásul a töménytelen mennyiségû gyomorban turkálás egy idõ után már nevetséges volt. Azért az akció részek elmennek, de azok is inkább átlagosak.

5/10
Predators,
Gyenge film, amin egy jó színész (Brody) se segíthetett.

PetruZ
Needing You (2000): A mindenki által ismert Andy Lau és a HK-ikon / divatmodell Sammi Cheng, a rendezõi székben inkább az akciófilmjeirõl ismert Johnnie To - Ka-Fai Wai páros, mi sülhet ki ebbõl? Természetesen egy romantikus komédia. 😊 Andy a Cég arca, vezetõ sztár-sales-menedzsere és hírhedt playboy. Kinki egy másik osztályról áthelyezett fura lány fura szokásokkal és balszerencsés szerelmi élettel. Nem is lehetnének jobban ellentétei egymásnak. Természetes, hogy egymásba szeretnek. 😊
Nem nyújt semmi újat, de amit ad, az legalább korrekt. Nem a sírvaröhögõs, hanem inkább a vigyorgós poénok dominálnak, bár a komédia-jelleg kevésbé hangsúlyos. Nálam összességében mondjuk 6.5/10.
Predators 7/10

Pontosan ugyanez a véleményem

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

MrSpock
A kis bagoly csak pillanatra szerepelt benne..gyorsan lerakatták a fõhõssel. De lehetett volna sokkal hosszabb,valahogy az eredeti az szinte végtelennek tûnt,meg mondjuk a sztori sem egyezett igazán vele.
Az egyik nagy kedvencem..ha valahol adják mindig nézem.Pedig az abban levõ trükkök lol kategória,bár elég régi alkotás.De mégis odaszegez a képernyõ elé és nem figyelsz a technikai hiányosságokra.

Go Jeff Go!!!!

tommygear
Repo Men 10/7

Igazából 10/6 lett volna de a végén a csavar dobott még 1 pontot.
Kicsikiraly
Furry Vengeance.

Szerintem nem sokat kell mondani a filmrõl, mindenki látta már a trailert és tudta hogy ezt az életben nem fogja megnézni, IMDB-n 1.6-os értékelést kapott, a világ 46. legrosszabb filmjeként van számontartva, stb.

Tegnap sajnos rábeszéltek hogy üljünk be nézzük meg, poén lesz. A filmet csak ezen az egy módon lehet túlélni, hogy az ember haverokkal van, és röhög a film színvonaltalanságán. Egyszerûen annyira ZS-kategória, hogy a puszta jelenléte a vásznon szívta ki a színvonalat a világból. Ott benn még lehetett röhögni dolgokon, persze csak olyan szempontból, hogy hogy gondolhatták ezt komolyan, én párszor kifakadtam és sírvaröhögtem már.

De amint az ember kilép a moziból... kb egy fél órán keresztül letargikus állapotban mászkáltunk össze-vissza, az életkedvünk elment teljesen.

Valamilyen elborult szinten lehet élvezni a filmet, ott benn, azt a másfél órát, de ezt senkinek sem ajánlom. Talán bebaszva vagy beszívva jó móka lehet.

10/-10

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tikal
Az mi is volt és mit keresett a filmben?
sok hülyeség volt a filmben, de én nem részletezném...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tatyla
nem volt az rossz inkább csak kevés,például a kis robotbaglyot miért hagyták ki fel nem fogom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tikal
Ezt a filmet nem mentette volna meg semmilyen méretû LCD vagy házimozi...

CSOCSO
valszeg almosan lattak mind.........
szucsy89
de én igen, és úgyis ez a véleményem😄😄😄
Dynamic
Cop Out

Engem speciel idegesít, ha egy zsarufilmben egy balfasz páros bénáskodása adja a poénok magját. Számomra sokkal szimpatikusabb a Tango és Cash, a 48 óra, Halálos fegyver filmek tökös párosai. Bruce Willis kicsit furcsa is volt ebben a szerepben. Mindig vártam, hogy valami kemény szöveg kíséretében odacsap, de helyette egy pipogya zsaru és egy ripacs fekete csetlõ-botló megnyilvánulásaival kellett szembesülni. És ha még ez nem elég "Stifleren kívül más szerepet nem tudok eljátszani" Seann William Scott is bejön a képbe. Bár most sikerült egy árnyalattal másabb szerepet megformálnia, ez még nem változtat a tényen, hogy rém irritáló a pali.
Ettõl függetlenül végignéztem, mert a fekete fõszereplõnek, azért volt 1-2 vicces pillanata.

5/10
zaki
biztos nem hdban láttad 500 centis kivetítõn dts hd 48.1-es hanggal 😛

Tikal
Clash of the titans

jézusom, mi volt ez a szar? A történetvezetés borzalmas, ahogy elkezdõdik az egész film siralmas, összevisszaság az egész film, na nem azért mert bonyolult a történet, inkább azért mert a rendezõ miután odaadta a vágónak a filmet elfelejtette végig nézni...nem is adok pontot...

PetruZ
Clash of the Titans (2010): Ez egy nagy nulla. Ha néhány tûrhetõ jelenetet felbõvítünk egy csomó filler résszel, attól a film még filler marad (vö. ha belepisálsz egy hordó borba, az már nem lesz bor). Teljesen jellegtelen és sivár, szürke volt az egész. 3/10
X-Men (2000): Még most jutottam el odáig, hogy megnézzem az elsõ részt, de továbbra sem vagyok meggyõzõdve róla, hogy a szuperhõsös Marvel Univerzum az én világom. Egy kicsit gagyi, egy kicsit ásítós, de végig lehetett nézni. Idõvel pótolom majd a többit is. 5/10
Cop Out (2010): Kevin Smith-tõl én inkább egy Kevin Smith-esebb filmet vártam volna, ez egy szimpla, bárki által megcsinálható akciókomédia, bár a jobb eresztésbõl. Egy nagy baki van benne, ami felett jóindulatúan átsiklik a történet, de egyébként szórakoztató volt. 7/10
Blasta
Sztem úgy lehet, hogy sokan élnek külföldön <#finom>

grebber
TS-ben van mér csak!

Next PC upgrade: 2022

stonesour
A Predatorst hogyhogy már ennyien látták? Vagy van már jó minõségben? Magyarországon csak augusztusban fog menni nem?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

[HUN]Crassus
sokan lehúzták,de én sírtam rajta....fõleg az autós jelenet mikor "Stiffler" utánozza a feka zsarut😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Totti5
Cop out

Nagyon élveztem a filmet. Tracy Morgan nagyot alakított és remek páros Bruce Willis-el. Hatalmas jelentek és poénok voltak, végig izgalmas és nem ült le. Hozta azt a hangulatot mint a nagy klasszikus Halálos Fegyver legalábbis számomra. Még biztosan meg fogom nézni párszor.

9/10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Predators 7/10

Jó volt,de többet ki lehetett volna hozni belõle.Ott volt pl a Predátor ruci azzal lehetett volna mit kezdeni.

Benjamin Button különös élete 9/10

Next PC upgrade: 2022

Kicsikiraly
én tudom, ne nekem mondd 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Blasta
Mozi kulhonban