Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Még gondolkoznom kell rajta, de fel sem álltam a tv elõl, annyira tetszett 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
10/8
Kellemes meglepetés volt ez a film, nagyon jó kis esti szórakozás 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Az alapötlet egy orbitális marhaság, ráadásul a töménytelen mennyiségû gyomorban turkálás egy idõ után már nevetséges volt. Azért az akció részek elmennek, de azok is inkább átlagosak.
5/10
Gyenge film, amin egy jó színész (Brody) se segíthetett.
Nem nyújt semmi újat, de amit ad, az legalább korrekt. Nem a sírvaröhögõs, hanem inkább a vigyorgós poénok dominálnak, bár a komédia-jelleg kevésbé hangsúlyos. Nálam összességében mondjuk 6.5/10.
Pontosan ugyanez a véleményem
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Az egyik nagy kedvencem..ha valahol adják mindig nézem.Pedig az abban levõ trükkök lol kategória,bár elég régi alkotás.De mégis odaszegez a képernyõ elé és nem figyelsz a technikai hiányosságokra.
Go Jeff Go!!!!
Szerintem nem sokat kell mondani a filmrõl, mindenki látta már a trailert és tudta hogy ezt az életben nem fogja megnézni, IMDB-n 1.6-os értékelést kapott, a világ 46. legrosszabb filmjeként van számontartva, stb.
Tegnap sajnos rábeszéltek hogy üljünk be nézzük meg, poén lesz. A filmet csak ezen az egy módon lehet túlélni, hogy az ember haverokkal van, és röhög a film színvonaltalanságán. Egyszerûen annyira ZS-kategória, hogy a puszta jelenléte a vásznon szívta ki a színvonalat a világból. Ott benn még lehetett röhögni dolgokon, persze csak olyan szempontból, hogy hogy gondolhatták ezt komolyan, én párszor kifakadtam és sírvaröhögtem már.
De amint az ember kilép a moziból... kb egy fél órán keresztül letargikus állapotban mászkáltunk össze-vissza, az életkedvünk elment teljesen.
Valamilyen elborult szinten lehet élvezni a filmet, ott benn, azt a másfél órát, de ezt senkinek sem ajánlom. Talán bebaszva vagy beszívva jó móka lehet.
10/-10
DFTBA ಠ_ಠ
sok hülyeség volt a filmben, de én nem részletezném...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Engem speciel idegesít, ha egy zsarufilmben egy balfasz páros bénáskodása adja a poénok magját. Számomra sokkal szimpatikusabb a Tango és Cash, a 48 óra, Halálos fegyver filmek tökös párosai. Bruce Willis kicsit furcsa is volt ebben a szerepben. Mindig vártam, hogy valami kemény szöveg kíséretében odacsap, de helyette egy pipogya zsaru és egy ripacs fekete csetlõ-botló megnyilvánulásaival kellett szembesülni. És ha még ez nem elég "Stifleren kívül más szerepet nem tudok eljátszani" Seann William Scott is bejön a képbe. Bár most sikerült egy árnyalattal másabb szerepet megformálnia, ez még nem változtat a tényen, hogy rém irritáló a pali.
Ettõl függetlenül végignéztem, mert a fekete fõszereplõnek, azért volt 1-2 vicces pillanata.
5/10
jézusom, mi volt ez a szar? A történetvezetés borzalmas, ahogy elkezdõdik az egész film siralmas, összevisszaság az egész film, na nem azért mert bonyolult a történet, inkább azért mert a rendezõ miután odaadta a vágónak a filmet elfelejtette végig nézni...nem is adok pontot...
X-Men (2000): Még most jutottam el odáig, hogy megnézzem az elsõ részt, de továbbra sem vagyok meggyõzõdve róla, hogy a szuperhõsös Marvel Univerzum az én világom. Egy kicsit gagyi, egy kicsit ásítós, de végig lehetett nézni. Idõvel pótolom majd a többit is. 5/10
Cop Out (2010): Kevin Smith-tõl én inkább egy Kevin Smith-esebb filmet vártam volna, ez egy szimpla, bárki által megcsinálható akciókomédia, bár a jobb eresztésbõl. Egy nagy baki van benne, ami felett jóindulatúan átsiklik a történet, de egyébként szórakoztató volt. 7/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nagyon élveztem a filmet. Tracy Morgan nagyot alakított és remek páros Bruce Willis-el. Hatalmas jelentek és poénok voltak, végig izgalmas és nem ült le. Hozta azt a hangulatot mint a nagy klasszikus Halálos Fegyver legalábbis számomra. Még biztosan meg fogom nézni párszor.
9/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jó volt,de többet ki lehetett volna hozni belõle.Ott volt pl a Predátor ruci azzal lehetett volna mit kezdeni.
Benjamin Button különös élete 9/10
Next PC upgrade: 2022
Húú hát nem viccelek, vagy 5-6 részletben tudtam végignézni, kurva unalmas és kiszámítható az egész. Tucatfilmes sztorija van, új köntösben. Nem értem a nagy rajongást körülötte, én egy pár évig nem akarom látni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
DFTBA ಠ_ಠ
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A filmmel amúgy nem volt bajom. Kedvelem a Shrek sorozatot és lehet, hogy nem ez volt a non plus ultra, azért még mindig jól szórakoztam.
("Bömbölj!"<#idiota>#idiota>)
6/10
5/10
Hát lehetett volna ez jobb is. Valami hiányzik belöle, de meg nem mondom mi. Talán a feszültség, vagy eleve az, hogy már mindenki unalomig ismeri a Prediket, egy ilyen filmbe ezért egy kicsit több kellenne. Ismerjük már a prediket A-tol Z-ig, igy nem tul izgalmas fél órát azzal eltölteni, ahogy nézzük: a szereplök hogyan jönnek rá arra amit mi már a film kezetekor rég tudunk.
A közepénél van egy uncsi üresjárat, pár percre le is hunytam a szemem, pedig kora délután néztem. Pár butaság, logikátlanság is bejátszott.
Adrien Brody-val legalább nem volt semmi gond.
Szoval gratula Nimródnak, nem egy rossz film ez, de nem is lett tul jo, 1x nézös, poénmentes iparosmeló, semmi több.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
8/10
spoiler!
régen nagyon szerettem a sorozatot. a film pedig hiánypótló volt idén, úgy érzem. könnyed akció, jó jelenetek, a karakterek nagyon el lettek találva (sõt tetszett hogy mr.t karakterének is meg tudtak felelni ezzel a gandhi-féle "jellemfejlõdéssel" ami a végén volt.)
egyetlen egy percben sem unatkoztam. mindegyik karakter jól el lett találva, és nem lehet mondani hogy egyszerû film, azért a 2gonosztevõ, 1 pandúr eléggé megkavarta a plotot. de pont jó lett. lehetett rajta nevetni is. plusz hogy a terveket ahogy bemutatták már párhuzamosan ment az akció is. kurvajó volt. murdock jeleneteinél meg már majdnem sírtam a röhögéstõl 😊 szimpatikusak voltak tényleg!
várom a második részt. látszik hogy nem egy nagy egetrengetõ produkció, de nem is akar az lenni. azt már meg tette a sorozat jó 20 éve.
7/10
jóóóóóó ez. pár kritika és pontozás után nemhogy alacsonyak voltak az elvárásaim, hanem egyenesen arra számítottam, hogy én nem fogok tudni végignézni még egy blõd szart. hát ez nem az! ez a 80-as évek laza akciófilmjeit felelevenítõ, könnyed kis nyáresti mozi
kétsoros karakterek, kétsoros történet, kétfilléres poénok: ennyi és semmi több. aki többet akar, az ne ezt nézze
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az 1 résszel semmi bajom nem volt, pedig abban is voltak mélyebb gondolatok, csak a 2. részben durván túlzásba vitték. És abból kiindulva, hogy a 3. rész bukás volt, felteszem nem csak engem zavart.
félálomban néztem, lehet ez az oka annak hogy nem nagyon tetszett 😊 Egy idõ után már bosszantott hogy úgy akarnak megijeszteni hogy a zenével operálnak, meg egy álomból felriadó Benicioval 😊 Szinte már tudtam mikor fog egy farkas rém bevillanni, az utolsónál már nevettem, hogy na ne már megint meg akarnak ijeszteni? ...Az animáció is kicsit darabos volt, fõleg mikor futott a farkas... Jack nicholson jobb volt farkasembernek de még a vidocq is sokkal jobb hangulatú volt...
amugy a matrix triologia szvsz is alap es inkabb 10/10