1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Nem tudom én gyerekként is majdhogynem ugyanúgy tudtam értékelni mint most. Nem azt mondom hogy a vissza ajövőbe nem klasszikus,illetve ugye azzá vált,csak ha most nézem már nem ugyanaz a hatása. Régi filmekből is nagyon sok jó van,de ugye mint tudjuk azért évek múltán megszépülnek adolgok. Néha hajlamosak vagyunk nem ténylegesen helyén kezelni,és esetleges élményekhez kötni egyes alkotásokat.
    Én nem vitatom,hogy neked ma még jobban tetszik,hisz egyéni dolog. De ha én csak most látom nem mondom rá hogy annyira atomfilm,nem váltott ki nálam akkora érzést,(de azért a jófilmek kategóriába lehet sorolni, ellentétben mondjuk egy Star Wars-szal,vagy az Indy Jones. Még régebbi amit nálam nemnagyon überel szinte semmi az a Ben Hur. Amiben megegyezhetünk,régen jobb filmek voltak ez tény! Amiket évek múlva is előlehet venni,és szórakozni rajta.