Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"eltoltuk, túltoltuk, rátoltuk"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
RIP Kállai Ferenc
😞((
1x nem éreztem késztetést arra hogy újranézzem bármelyiket is
<#vigyor3>#vigyor3>
Nem kevés olyan jelenet volt benne amit lélegzet visszatartva bámultam
(Joker bevonulása a bûnözõkhöz,Joker vs Batman utcai fight,kórházas jelenet,hajós jelenet stb)
Lehet mondani,hogy csak Heath Ledger halála miatt van a nagy felhajtás de tegyük fel ha még ma is élne akkor talán rosszabbul játszott volna a filmben?
Heath Ledgeren kívül pedig még komolyat alakít Christian Bale,Aaron Eckhart,Michael Caine,Morgan Freeman is.
Mai napig IMDBn a 11-ik amíg a csuda csillivilli 3Ds Avatart napról napra csúszik lefelé és már csak 106-ik.Még a Wall-E is csúnyán alázza.
a dark knight-ra fátyolos szemmel 10-eket adó fanboyok és a hollywoodi hpye itt is gõzerõvel tolják majd a filmet, nem vitás.
(Lentebb a linkek)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Talán Kevin Smith miatt többet vártam, de nem volt annyira szuper.
Lazán 6.5/10 így is csak többet vártam. A fõszereplõ fekete pedig nagyon jó, eddig még nem láttam semmiben, nekem új volt.
Még mindig király film...
Az oroszos jelenet ("in Soviet Russia, Waldo finds you") meg még mindig e legkeményebb benne😄
Imádom😊
8/10
b kateges kickoff film, egyszer nézhetõ, de nem egy ond bak. amúgy Jai White a fsz, úgyhogy pár jelenetet azért odatesz 😊
Új film , egy néger játssza azt hiszem a fõszerepet és arról szól hogy a börtönben volt, a barátjának aki közben meghalt megigérte hogy szabadulása után megfogja óvni a családját és innen kezdõdik a film gondolom.
\"Erről van szó!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
hát, amúgy idén jöhetne valami watchmen kaliberû film...
(nálam eddig a kick/ass a 2010 filmje... aztán ottvan még a spartacus... hmz, úgylátszik ezek a fincsi képregényadaptációk nagyon bejönnek)
A szinkronostól épp ezért félek... komolyan😄
PSN ID.: Beegabor
Nekem 2009 filmje😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#56372: ez a film például újra kiábrándítóan mutatja be az embert.
ja de egyébként ott õk mire költenék a pénzüket?:S
szinkronosan néztem meg.
az alapötlet jó, maradhatott volna "realista" a film szerintem, olyan jól elkezdték az alapfelállást...ha már csinovnyik szerepét akarták ráaggatni a fõhõsre, lehetett volna "Ibseni dráma" is...nem ilyen kuka "akciófilm"... Sebaj. egynek jó volt, kurvajó, szokatlan társadalomkritika, valamint igazi jellemfejlõdés hõsünk részérõl.
fekete pont a szinkronhangért. "-a picsába, baszd meg"...háh pont mintha Stant hallgattam volna a south parkból. már csak a "megölték Kennyt" monológ hiányzott a káromkodások elõtt...
mindegy. egynek jó volt a film, de sajnos nem lett elég hárdkór...
hihetetlen, nem?
picit off de azért elég durva.
mi magyarok számoljuk h 1 esetleg 2 milliárd forintból h megtudnánk élni 😄 már a kamatokból siman éldegélne az ember.
erre õ meg 78 milliárdot kap egy filmét,vmi hihetetlen 😞
én nemtudom, de errõl eddig csakis rossz kritikákat olvastam és meg is lepõdtem a film nézése közben, ugyanis szerintem ez kibaszott jó <#bohoc>#bohoc> a 3D lehet hogy el lett kúrva, nemtudom én nem úgy néztem. A története is nagyon bejön és a kivitelezésben sem találtam igazán hibát, egyszerûen magával ragadott, ószom 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi