Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
10 nap, jeee

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Dynamic
Khm...<#awink>
tommygear
hát az..
DeerHunter01
Az osztály
10/10

pár napja adták az M2-n, érdemes volt megnézni,

\"Erről van szó!\"

Megtorló

Még mindig király film...
Az oroszos jelenet ("in Soviet Russia, Waldo finds you") meg még mindig e legkeményebb benne😄
Imádom😊
8/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear
ijij 😄
DeerHunter01
Kiütöttél 😄

#56387 : köszi, ez lesz az.

\"Erről van szó!\"

tommygear
kedvencei az olyanok 😄DD
Tyler1
blood and bone lesz.
b kateges kickoff film, egyszer nézhetõ, de nem egy ond bak. amúgy Jai White a fsz, úgyhogy pár jelenetet azért odatesz 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DeerHunter01
Egy filmet keresek.
Új film , egy néger játssza azt hiszem a fõszerepet és arról szól hogy a börtönben volt, a barátjának aki közben meghalt megigérte hogy szabadulása után megfogja óvni a családját és innen kezdõdik a film gondolom.

\"Erről van szó!\"

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Pedig jóaz😄

Tyler1
én megörülök a brit angoltól. komolyan eltereli a figyelmemet a filmrõl, ha azzal az igazi angolos kiejtésükkel beszélnek. rettenetes 😊

Seth
rohadt jó akcentussal beszélt a srác, érdemes megnézni úgy is 😊

PSN ID.: Beegabor

tigeroo
angol akcentussal nyomta? jó ég, akkor még jól is jártam a szinkronnal!

hát, amúgy idén jöhetne valami watchmen kaliberû film...

(nálam eddig a kick/ass a 2010 filmje... aztán ottvan még a spartacus... hmz, úgylátszik ezek a fincsi képregényadaptációk nagyon bejönnek)
Jó, igaz... fail... és még csak azt sem tudom mondani, hogy a szereplõ brit, mert nem😄

PetruZ
Azért azt a dél-afrikai angolt én nem merném igazi brit angolnak nevezni. 😊 (Abban az értelemben, hogy ez az angol-holland-afrikaans-zulu keverék mennyire is "brit" angol. 😉 )
De mondjuk azt az igazi brit angol öröm volt hallgatni😄
A szinkronostól épp ezért félek... komolyan😄

Seth
eredetibe is állandóan mondta a magáét a csávó, csak kevésbé változatosan 😊 fokkin' prawns

neked😛
Nekem 2009 filmje😄

SötétBarom
Az még durvább, hogy valaki meghal fiatalon, valaki meg nem :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
amióta van ember, és van magántulajdon, van hatalom azóta ez megy...

#56372: ez a film például újra kiábrándítóan mutatja be az embert.
nem hihetetlen,hanem a gáz h vki ilyen durva sok pénzt keres míg másik nem.
ja de egyébként ott õk mire költenék a pénzüket?:S
tigeroo
district 9

szinkronosan néztem meg.

az alapötlet jó, maradhatott volna "realista" a film szerintem, olyan jól elkezdték az alapfelállást...ha már csinovnyik szerepét akarták ráaggatni a fõhõsre, lehetett volna "Ibseni dráma" is...nem ilyen kuka "akciófilm"... Sebaj. egynek jó volt, kurvajó, szokatlan társadalomkritika, valamint igazi jellemfejlõdés hõsünk részérõl.

fekete pont a szinkronhangért. "-a picsába, baszd meg"...háh pont mintha Stant hallgattam volna a south parkból. már csak a "megölték Kennyt" monológ hiányzott a káromkodások elõtt...

mindegy. egynek jó volt a film, de sajnos nem lett elég hárdkór...
tigeroo
jaja, és képzeld, Etiópiában például a lakosság nagy része napi 1 dollárnál kevesebb jövedelembõl éli az életét.

hihetetlen, nem?
http://www.sg.hu/cikkek/75616/cameron_350_millio_dollart_kaszal_az_avatarral
picit off de azért elég durva.
mi magyarok számoljuk h 1 esetleg 2 milliárd forintból h megtudnánk élni 😄 már a kamatokból siman éldegélne az ember.
erre õ meg 78 milliárdot kap egy filmét,vmi hihetetlen 😞
motyodlee
bohóc, mint irónia? elfogadva 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Bulykin
Clash of the Titans
én nemtudom, de errõl eddig csakis rossz kritikákat olvastam és meg is lepõdtem a film nézése közben, ugyanis szerintem ez kibaszott jó <#bohoc> a 3D lehet hogy el lett kúrva, nemtudom én nem úgy néztem. A története is nagyon bejön és a kivitelezésben sem találtam igazán hibát, egyszerûen magával ragadott, ószom 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ja persze :/
fifi
ha a kérdést itt/vagy bárhol/ feltetted, akkor nem gondolsz jóra...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
ad3: ez magyarázkodás
ad4: szívesen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tigeroo
shrek 4

kistesómmal néztünk bele most.

40percnél összenéztünk, megszólaltam:

"-te, sztem ez kurvaszar"
"-akkor hagyjuk"

hagytuk is. fúj.
ad1.: nem mondtam,hogy láttam,mert lehet kivi vok már most a végére igy látatlanban.
ad2.: láttam 😄 és leesett de nem vok bíztos magamban,hogy jóra gondolok :S mind1 , köszi 😞
Keitel-t kifelejtetted😄

Tyler1
<#eljen>
ígyvan, akinél elsõre nem jön át, annak hiába magyarázzák késõbb. nagyon jó film sztem is.

fifi
leírhatnám, de ha nem esett le, akkor felesleges...

éppen ma néztem, és óriási filmélménnyel lettem gazdagabb, utoljára ekkora hatással az Into the wild volt rám...

viharsziget
vki megmondaná spoilerben h miért überbrutál jó a vége?
Malakai
Nekem mondjuk már nagyon nem tetszettek egy ideje a Friedberg-Seltzer filmek, de ezt lehet megnézem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tigeroo
precision
alapmû 😊

Bazinga!

Ha ilyen filmeket nézel, meg is érdemled, már bocs. 😄 (imdb 3.4, tudom nem szentírás, de azért...)

Youth in revolt: már régebb óta rajta volt a megnézni listámon, mert hát Cera, meg vígjáték (féleség). Beteg film volt valóban, de végig lekötött, egy 8-ast megérdemel.

Kick/ass: errõl is leírt már mindenki mindent, ezek után én is megnéztem. Már hiányzott egy ilyen pörgõs feel good állatság, 9/10.

Kicsikiraly
errõl az idézetrõl az jut eszembe a Chicagóból, amikor a férfi fekszik két nõvel az ágyban, bejön a felesége, problémázik, és a férfi azt üvölti: "Who do you believe, me or your eyes?" 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

PJack
From Dusk Till Dawn

And I don't want to hear anything about "I don't believe in vampires" because I don't believe in vampires, but I believe in my own two eyes, and what I saw is fucking vampires!

Clooney? Tarantino? Salma Hayek? vámpírmozi? brutális, véres, cicislányos akcióak? és én még nem láttam?

hát ez fergeteges volt. viszont aki komolyan veszi, az hülye.

9/10

grebber
The Way of War:

2x néztem meg a filmet de számomra 0 mivel nem sikerült feldolgoznom mirõl szólt a film.
Semmi nem derült ki mi volt az a bevetés amire visszaemlékezett mi lett volna a célja.

Next PC upgrade: 2022

Tyler1
Youth in Revolt

Nem jött annyira át. A Superbad stílust sem csípem annyira, de ez a mûfaj még attól is távolabb áll tõlem.
4/10

PJack
mert jóarc vagy, köszi 😄

precision
Defendor

Trailer alapján akció/vígjáték szerûséget vártam, ezzel szemben egy drámát kaptam, a jobbik fajtából (bár voltak benne azért olyan jelenetek amin lehetett mosolyogni 😊). Woody Harrelson -t pedig szeretjük!

7/10

Bazinga!

ProGabe
"(pulp fiction, reservoir dogs, grindhouse, killbill, becstelen brigantyk - ezek jutnak eszembe most, amiket láttam)"

akkor láttad az összeset! már ami az egész estés, csakis õ általa rendezett filmeket illeti. négy szoba, sin city csak részben õ általa dirigált (fõleg az utóbbi, abban csak egy pár perces jelenet az övé). ezeken felül õ írta a natural born killerst és a true romance-t

na, ezt most miért írtam le egy imdb-link helyett? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth
Azt hiszem mindent láttál tõle ami szóra érdemes 😊

PJack
Jackie Brown

Tarantino szokásos stílusa itt is megvan, de valahogy nekem ez nem jött át teljesen. a karakterek és az õket játszó színészek viszont remekek, De Niron sokat röhögtem pl.
de egy kicsit untam. eddig talán ez az egyetlen filmje, ami nemtetszett igazán.

6,5/10

esetleg tudtok nekem még mondani olyan filmet tõle, amit érdemes megnézni?
(pulp fiction, reservoir dogs, grindhouse, killbill, becstelen brigantyk - ezek jutnak eszembe most, amiket láttam)