Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig király film...
Az oroszos jelenet ("in Soviet Russia, Waldo finds you") meg még mindig e legkeményebb benne😄
Imádom😊
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
b kateges kickoff film, egyszer nézhetõ, de nem egy ond bak. amúgy Jai White a fsz, úgyhogy pár jelenetet azért odatesz 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Új film , egy néger játssza azt hiszem a fõszerepet és arról szól hogy a börtönben volt, a barátjának aki közben meghalt megigérte hogy szabadulása után megfogja óvni a családját és innen kezdõdik a film gondolom.
\"Erről van szó!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
hát, amúgy idén jöhetne valami watchmen kaliberû film...
(nálam eddig a kick/ass a 2010 filmje... aztán ottvan még a spartacus... hmz, úgylátszik ezek a fincsi képregényadaptációk nagyon bejönnek)
A szinkronostól épp ezért félek... komolyan😄
PSN ID.: Beegabor
Nekem 2009 filmje😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#56372: ez a film például újra kiábrándítóan mutatja be az embert.
ja de egyébként ott õk mire költenék a pénzüket?:S
szinkronosan néztem meg.
az alapötlet jó, maradhatott volna "realista" a film szerintem, olyan jól elkezdték az alapfelállást...ha már csinovnyik szerepét akarták ráaggatni a fõhõsre, lehetett volna "Ibseni dráma" is...nem ilyen kuka "akciófilm"... Sebaj. egynek jó volt, kurvajó, szokatlan társadalomkritika, valamint igazi jellemfejlõdés hõsünk részérõl.
fekete pont a szinkronhangért. "-a picsába, baszd meg"...háh pont mintha Stant hallgattam volna a south parkból. már csak a "megölték Kennyt" monológ hiányzott a káromkodások elõtt...
mindegy. egynek jó volt a film, de sajnos nem lett elég hárdkór...
hihetetlen, nem?
picit off de azért elég durva.
mi magyarok számoljuk h 1 esetleg 2 milliárd forintból h megtudnánk élni 😄 már a kamatokból siman éldegélne az ember.
erre õ meg 78 milliárdot kap egy filmét,vmi hihetetlen 😞
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
én nemtudom, de errõl eddig csakis rossz kritikákat olvastam és meg is lepõdtem a film nézése közben, ugyanis szerintem ez kibaszott jó <#bohoc>#bohoc> a 3D lehet hogy el lett kúrva, nemtudom én nem úgy néztem. A története is nagyon bejön és a kivitelezésben sem találtam igazán hibát, egyszerûen magával ragadott, ószom 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ad4: szívesen...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kistesómmal néztünk bele most.
40percnél összenéztünk, megszólaltam:
"-te, sztem ez kurvaszar"
"-akkor hagyjuk"
hagytuk is. fúj.
ad2.: láttam 😄 és leesett de nem vok bíztos magamban,hogy jóra gondolok :S mind1 , köszi 😞
ígyvan, akinél elsõre nem jön át, annak hiába magyarázzák késõbb. nagyon jó film sztem is.
éppen ma néztem, és óriási filmélménnyel lettem gazdagabb, utoljára ekkora hatással az Into the wild volt rám...
vki megmondaná spoilerben h miért überbrutál jó a vége?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Youth in revolt: már régebb óta rajta volt a megnézni listámon, mert hát Cera, meg vígjáték (féleség). Beteg film volt valóban, de végig lekötött, egy 8-ast megérdemel.
Kick/ass: errõl is leírt már mindenki mindent, ezek után én is megnéztem. Már hiányzott egy ilyen pörgõs feel good állatság, 9/10.
DFTBA ಠ_ಠ
And I don't want to hear anything about "I don't believe in vampires" because I don't believe in vampires, but I believe in my own two eyes, and what I saw is fucking vampires!
Clooney? Tarantino? Salma Hayek? vámpírmozi? brutális, véres, cicislányos akcióak? és én még nem láttam?
hát ez fergeteges volt. viszont aki komolyan veszi, az hülye.
9/10
Pain is inevitable. Suffering is optional.
2x néztem meg a filmet de számomra 0 mivel nem sikerült feldolgoznom mirõl szólt a film.
Semmi nem derült ki mi volt az a bevetés amire visszaemlékezett mi lett volna a célja.
Next PC upgrade: 2022
Nem jött annyira át. A Superbad stílust sem csípem annyira, de ez a mûfaj még attól is távolabb áll tõlem.
4/10
Trailer alapján akció/vígjáték szerûséget vártam, ezzel szemben egy drámát kaptam, a jobbik fajtából (bár voltak benne azért olyan jelenetek amin lehetett mosolyogni 😊). Woody Harrelson -t pedig szeretjük!
7/10
Bazinga!
akkor láttad az összeset! már ami az egész estés, csakis õ általa rendezett filmeket illeti. négy szoba, sin city csak részben õ általa dirigált (fõleg az utóbbi, abban csak egy pár perces jelenet az övé). ezeken felül õ írta a natural born killerst és a true romance-t
na, ezt most miért írtam le egy imdb-link helyett? 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tarantino szokásos stílusa itt is megvan, de valahogy nekem ez nem jött át teljesen. a karakterek és az õket játszó színészek viszont remekek, De Niron sokat röhögtem pl.
de egy kicsit untam. eddig talán ez az egyetlen filmje, ami nemtetszett igazán.
6,5/10
esetleg tudtok nekem még mondani olyan filmet tõle, amit érdemes megnézni?
Pain is inevitable. Suffering is optional.