[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hogy pontozzak is valamit,megnéztem a Warriort,mert mindenhol szuperfilmként van belőve. Jó kis film volt az tény,de azért messze nem tökéletes. Nem volt túlbonyolítva,a színészek jók,harcok is életszerűek. Drámaiság is megvolt benne,de nem tudom nekem valami mégis hiányzott belőle. De így így símán 8/10
Másik alkotás,bár kezdetleges feliratnak ami angol,mivel úgy nem is lenne gond nagyjából értettem: The Sorcerer,and the White Snake
Érdekes kis alkotás,minden volt benne,kis humor,dráma,szerelem,néha picit ijesztőbb jelenetsorok. Jet Li hozza a tőle megszokottat,lányok is helyesek.CGI-sek is nagy munkát végeztek,persze néha elkell vonatkoztatni a megvalósítástól,mert mégiscsak egy kínai"mese". De voltak tényleg jelentsorok amik nagyon jól mutattak. Azt bírom ezekben a kínai alkotásokban is,hogy igazából nem beszélem a nyelvet,de ha megnézem szinte értem mit mondanak :D
Az egészet nem kell komolyan venni,meg kritikusan nézni,a képivilág néha elragadja az embert. Realitásokat abszolúte nélkülözi,de ezzel itt nincs gond.
Végülis nekem tetszett: 7/10 (kategóriáján belül)