1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Csocso: Azért ne irigyeld a sok gyerkőcöt,hogy mennyi filmet megnézhetnek. Mert nem időrendben,és az akkori kornak(viszonylag)megfelelően nézhetik. Én felnőtt fejjel ha megnézek egy 80as évekbeli filmet amit akkoriban kultusznak tartottam pl. Vissza a jövőbe. Erősen mosolygom már rajta hogy mai szemmel nézve azért nem akkora durranás. Nem azért mert mennyi hiperszuperhightechdemófilm van. Egyszerűen tizenéveskén az akkori időben ez jónak hatott. Hogy örültem már mikor beülhettem a szomszédék nagy Polskijába 8 évesen. Ma már mindenenapos hogy gyereket X5ös BMW-vel viszik suliba.
    Persze a jó film még mindig az,és marad az idők végezetéig,és ez szubjektív egyénreszabott kinek mi az alap. Csak mai gyereknek lehet nem tetszenének azok amiken én is felnőttem. Hetente többször mozi,minden film megnézés amit adtak,van hogy többször is. 8-12ft-os mozijegy nem volt drága :D kaptam 30 ft zsebpénzt hetente,szóval kifutotta belőle:) akkoriban még nem volt VHS-sem ,Tv-ben max néztem az Alfa holdbázist amin paráztam néha,meg az Orion űrhajót:D
    Az említett Végső viszsaszámlálást is régen láttam,de neekm akkor sem tűnt olyan hűdejónak,pont azért mert végülis semmi nem történt bene. az alapkoncepció jó lett volna. Kellett volna egy utólagos ábrázolás mi változott meg pl,hogy megmentik japóktól Pearl-t:) Egyfajta utópisztikus sci-fi ziccerét kihagyták. De nézhető volt,semmi több számomra.
    Alien az para volt de nagyon gyerekként,mai napig az egyik legnyomasztóbb idegenes film. Űr,zárt tér,nincs hova menekülni a lény elől.