[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Végső visszaszámlálás ( The Final Countdown)
AJAJAJJJJ! Meglepo de a filmrol csak egyszer esett eddig szo ebben a topikban.
Irigylem azokat akik meg csak 5-10 evesek es ott van nekik 100 es 100 film amit majd megnezhetnek mert meg soha nem lattak. Kezdve az Aliennel a vissza a jovoben keresztul a Mint a villamig. Nem is beszelve mondjuk a Matrix rol vagy a Se7en rol de legyen akar szo a Home alonerol. Be jo nekik :(
Visszaterve a filmhez:
Az alaptotlet hatborzongatoan jo! Alig vartam, hogy megnezhessem.
A film tuti hihetetlen volt akkoriban. Meg mai szemmel is ugy vagyok vele, hogy nagyon utos szinte az egesz film. Egeszen a helikopter robbanasig :D
(Az egyetlen hsz-t 2004-bol kitoroltem mert leszpojlerezi az egesz filmet.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az arcom majdnem leteptem ugy vartam mar, hogy seggbekurjak a japokat!!! Erre semmi:( Hatalmas sztori de baromi nagy kar, hogy nem tortent meg a megelozo csapas. Egyetlen gagyi resz a helikopteres/jelzopisztolyos jelenet. Megoldhattak volna ugy is, hogy siman elkezd forogni a gep mert a pilota arcaba lottek es lezuhannak a homokba es bumm. Legvegen mikor a kutya elkezd ugatni a kocsi fele nagyon levagos volt, hogy miert teszi. Szvsz sokkal komolyabban utott volna, ha a csako csak siman odamegy a kocsihoz es benez.Technologia valszeg nem volt meg ahhoz, hogy bemutassak az osszecsapast:(
Nagyon feldolgozos a tema!!!! Es persze kene a masik ending.