Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DeerHunter01
köszi , ezaz 😄

\"Erről van szó!\"

tommygear
DeerHunter01
Keresek egy filmet.
Hasonlít erre a filmre, csak annyi hogy amit én keresek az mai idõben játszódik és valami kommandósok harcolnak a szörny(ek) (?) ellen.

\"Erről van szó!\"

precision
The Wolfman

Na, ez nem volt rossz. Nagyobb hibát nem is találtam benne, végig lekötött. Szpesöleffektek is rendben voltak, az akciók is, a végsõ harc is teljesen rendben volt.

8/10

Bazinga!

Sephi
The Road -

Tokeletes. Nem tudok mast mondani errol a filmerol.

(annyit meg hozzatenek igy sutyiban, hogy volt itt nem reg egy agyatlan vita arrol, hogy mi ertelme volt ennek a filmnek. Ennek nem kellet ertelme legyen, igy volt jo ahogy volt, aki kepes volt ezt tovabbgondolni, azt sajnalom, de neki nem jott le a film)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Teljesen egyetertek! Ritkan van olyan, hogy egy filmet ketszer nezek meg egy hetvegen. Volt egy ket jelenet ahhol konkretan konnyekkel rohogtem. Tracy Morgan hozta a formajat, de en mar a 30 Rock ota nagyon szeretem a karaktert. (erdekesen ebben a filmben sem probalt mas lenni, ami ugye lehet negativ dolog is).

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Riddick21
Cop Out
Nem tudom, miért nem imádja a nép, szerintem hatalmas! Igaz, van egy kis lejtése, a kihallgatós jelenetet nem tudja felülmúlni, de azért próbálgatja rendesen! Szokásos Kevin Smith szindróma: minden karakter telitalálat, a dumák kurva jók, 1-2 - szigorúan a történettõl(?) független - helyzet üt, de sztorija nincs és értelme még kevesebb, ill. felvállaltan családbarát a befejezés is.
Viszont minden más stimmel, a feka srác pedig hatalmasat játszik... Ill. Sean William Scott parkour-jén kifeküdtem 😄
8|10 ... a Hangover óta nem röhögtem ilyen jót!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Kicsikiraly
Das Experiment talán? Bár nem az a tradícionális börtönfilm, de ettõl függetlenül nagyonnagy.

DFTBA ಠ_ಠ

Tyler1
C.Lambert? ha van színész akitõl agybajt kapok, na akk az õ 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
persze az alapfilm, de nekem inkább a mostaniak jönnek be - bandák, bunyók, lyuk, stb.. 😄

Sir Quno Jedi
Fortress! Nem új, de odabasz a vágatlan verza!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zaki
halálsoront gondolom láttad, nekem az is a nagy kedvencem 😊

Tyler1
Felont láttam, az tetszett is, Celda-t meg már töltöm köszi 😊

zaki
CELDA 211, ez sem volt rossz

Jah igen tényleg, köszi😄

Ez nem rossz börtönfilm.

Tyler1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megölik a feleségét és õt ítélik el, mint elsõszámú gyanúsított

de ha már remény rabjai, akk tud vki mondani vmi fasza börtönfilmet? lehetõleg újabb legyen.

desigo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Andyt megcsalja a felesége egy golfozóval ezért részegen odamegy hozzájuk egy fegyverrel de végül mégsem õ öli meg õket de ennek ellenére kétszeres életfogytot kap
Pont ma gondoltam rá, hogy már rég láttam... esetleg le tudnád írni spoilerbe hogyan is kerültek a faszik börtönbe? Mert már elfelejtettem😄

Montanosz
Birth

ja megfogott, holott rosszabbra számítottam.
Cameron Bright kisgyerekként tuti horroba kellett volna fogni
Nicole Kidman meg nagyon jó volt a színházas résznél
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PJack
<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

desigo
The Shawshank Redemption

Sokadszorra megnézve is magasan 10 pontos.
Hiába tudtam minden pillanatban,hogy mi fog következni végig lekötött és egy percet sem untam belõle.
Esetleg a karakterek öregedését jobban lehetett volna megjeleníteni sminkkel,maszkkal.
precision
Cop Out

Háááát...
Az öreg Bruce nagyon gyenge, szinte nem is játszik... a film 80% -ban a szokásos nézésével bámul elõre és annyi.
A feka srác pedig néha idegesítõ de vannak jó pillanatai.

Összességében egyszer meg lehet nézni, van benne egy pár jó poén, de annyira nem ütnek.

6/10.

Bazinga!

nem azt kérte ,hogy aktuális legyen...
sokan azt mondják, hogy a viharszigetrõl ez jut eszükbe

Tikal
Az lehet, de nem aktuális és nem is egy mûfaj, nemde? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Totti5
Mi lett elkúrva? nekem 10/10 mert sokadjára is a tévé elég szegezett. Remekmû. A vége szvsz életszerû volt, még akkor is ha nem annak tünt, de gondolj bele, te mit tennél ha kiszabadulnál és elõször éreznéd a földet, levegõt, eget, napfényt?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tigeroo
keresek egy régi filmet, még ovodás koromból emlékszem rá, a helyi TK "kincse" volt amúgy, afféle rare loot <#idiota>

szal:

ilyen mech robotokkal harcoltak benne, baszottnagy gépekben az emberek, és a fõgonosz ilyen skorpió-robottal nyomult. volt még benne tán piramis is. (azt nemtom h az egyiptomi piramisok vagy vmi modern bázis)

CSOCSO
ha a shutter islandrol beszelsz akkor A Beautiful Mind ezerszer jobb film... es legalabb nem alszik el rajta senki.
szucsy89
viharszigethez hasonló filmeket mondanátok?
PetruZ
Kick/Ass (2010)
A képregényt kétszer olvastam, másodjára pont a film elõtt egy héttel, hogy képben legyek 😊, aztán szombat este a moziban ülve szinte az egészet elfelejthettem. Nem, nem fogok hosszasan siránkozni, hogy mennyire átírták, mennyire nem ez van az eredetiben. Röviden: az elsõ harmad szinte teljesen az (majdhogynem szöveghûen), a második harmad már egyéb hozzáköltéseket is tartalmaz (szerintem feleslegesen elnyújtva ezzel a filmet), a harmadik harmad meg már szinte teljesen elrugaszkodik az eredetitõl. Ettõl függetlenül teljesen jól nézhetõ, remek adaptáció, amit végigröhögtünk a baráti társasággal (kb. a röpködõs-gépágyús jelenet kivételével, ami sztem ultragáz volt, messze elrugaszkodik még a film által átírt geek-szellemiségtõl is). Legyen mondjuk 8/10, mert végül is jól szórakoztam, annak ellenére, hogy zavartak bizonyos eltérések.
PJack
Lost in Translation

nem akarok spoilerezni, de a vége sztem nagyon sokat ad hozzá. így olyan teljesen egész lett
és ez a két színész valahogy nagyon illik egymáshoz és kurvajól hozzák a szerepüket

nagyon szép film, egy csomó mosolygós jelenettel.
viszont nem komédia, és ez a kicsit magányos-szomorkás hangulat teszi ezt ilyen elképesztõen hatásossá

imádom Scarlettet. valami elképesztõen gyönyörû teremtés

9/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

A sziget

Az alapötlet jó, de aztán picit el lett kúrva...
A vége meg túl idili😄
6/10

precision
animeaddicts -os adatlapot linkeltem + "Maga az anime pedig hibátlan."

😄

Bazinga!

szucsy89
Viharsziget

10/10 egyszerûen nekem tökéletes volt
CSOCSO
ha kicsit is szereted a kutyakat akkor mindenkeppen kotelezo!
megvan,de nem vettem erõt magamon,hogy megnézzem- ezzel a kommentel sikerült rávenned 😄 thx
CSOCSO
Hachiko: A Dog's Story

ennel a filmnem elkezdett erdekelni, hogy mi lehet ez a "gomboc a torokban" erzes.... mitol faj ennyire, mi tortenik?😄 A film gyonyoru volt. A torkom majd kiszakadt ugy fajt 😊 Mindenki nezze meg. Zsepkendot keszitsetek elo!

A szomszedom ket hete vett egy ilyen kutyat ( 1000 dodo kornyeken volt) 8 hetes... par napja szejjel nyalogatta az arcomat. Szal ezekutan nem volt nehez a pityerges a vegen :')
CSOCSO
tegnap siratos filmezest rendeztem egymagamban.... az elso film amit neztem a The Messenger
Ben Foster es Woody Harrelsonnal a foszerepben. Szerintem lattatok mar sok olyan filmet mikor ket katona kiszall az autobol a es a hazban lakok mar elkezdenek akkor panikolni mikor meglatjak a haz elott a ket katonat setalni az ajtohoz. Ebben a filmben viszont a katonak helyzetet mutatjak be, ahogy menniuk kell hazrol hazra es ertesitik a legkozelebbi csaladtagot (KIN) a halal esetrol.

Tetszett a film, mert ilyen meg nem keszult, legalabbis en meg nem lattam.
Nagyon tetszettek a szineszi jatekok. Az osszes "hazalo" jelenetnel gomboc nott a torkomban.

Bele se merek gondolni, hogy ez tenyleg milyen munka lehet mar 😞
Sajnos a vege egyaltalan nem tetszett. Tipikus jelenet: tortenik valami, varod, hogy na most mi lesz es fekete kepernyo es nevek..... wtf? Na mindegy. Ettol fuggetlenul jo volt. 7/10(?) nem tudom mit adjak ra mert a film szamomra teljesen jo volt a vegeig. vegulis 1 ora 30 percet elveztem az 1:33 as film idobol...
lol tényleg 😄 bocs!
precision nevét valószínû princének olvastam és azért írtam amit 😛
Tyler1
fail
nem õt kérdezte 😊

"em jatszottam a jatekkal, de ez a film"

"Moziban néztem"

nemtudom moziban mióta vetítenek prince of persia néven animét...
CSOCSO
animerol vagy a filmrol beszelsz?
stonesour
Prince of Persia

Nem jatszottam a jatekkal, de ez a film egy értékelhetetlen, unalmas, semmitmondó film. Moziban néztem, a szinkron egy rakat szar. A CG effektek hihetetlenül szarok. A színészi alakítások is szarok. A történet követhetetlen, ellentmondásos kotyvasz. Semmi izgalom. 0/10 ...

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

precision
ha már a Twilight szóba került 😊
most néztem meg a Vampire Hunter D - Bloodlust -ot
nem akarok spoilerkedni, de legyen annyi elég, hogy az ember-vámpír szerelem itt sokkal hihetõbb és jobban meg van oldva mint ebben a tini nyál izében

Itt a vámpírok legalább tényleg vámpírok. Maga az anime pedig hibátlan.

10/10.

(van ennek úgymond egy "elsõ része" is - link - a twilightos kislányok még gondolatban sem voltak még, amikor ez már ment 😊

Bazinga!

zoliii
4. rész.

Shrek (szín., mb., am. rajzf., 2001)
Shrek 2. (szín., mb., am. anim. f., 2004)
Harmadik Shrek (Shrek the Third) (szín., mb., am. anim. f., 2007)
Shrek a vége, fuss el véle (Shrek Forever After)
(szín., mb., am. anim. f., 2010)

Shrekbõl az angyal (Shrek the Halls) (szín., am. anim. f., 2007)
Különálló rész volt ez!

4😄

Bulykin
elõzetese tök poén volt a moziban, lehet hogy megnézem 😊
ez hanyadik rész?? asszem az elsõ kettõt még láttam

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

SHREK FOREVER AFTER. Ki lehet bírni.
Tyler1
Sade márki játékai

ÓRIÁSIIIIIII ez a film!!!!!!! Évek óta kerestem már, és végre 10 év után sikerült másodszorra látnom.
Egy beteg abszurd dráma a napóleoni Franciaországban, a szexuálisszabadság és a szadizmus megalakotójáról, François de Sade márkiról. Sajnos nem hiteles a film, és egy fiktív történetet mesél el, de a tálalás egyszerûen elképesztõ, és kellõen bemutatja a címszereplõ erkölcsi nézeteit.
Nem tudok mit írni róla, akinek mond vmit a név, az következethet, egyébként meg MUSTSEE.