Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Hasonlít erre a filmre, csak annyi hogy amit én keresek az mai idõben játszódik és valami kommandósok harcolnak a szörny(ek) (?) ellen.
\"Erről van szó!\"
Na, ez nem volt rossz. Nagyobb hibát nem is találtam benne, végig lekötött. Szpesöleffektek is rendben voltak, az akciók is, a végsõ harc is teljesen rendben volt.
8/10
Bazinga!
Tokeletes. Nem tudok mast mondani errol a filmerol.
(annyit meg hozzatenek igy sutyiban, hogy volt itt nem reg egy agyatlan vita arrol, hogy mi ertelme volt ennek a filmnek. Ennek nem kellet ertelme legyen, igy volt jo ahogy volt, aki kepes volt ezt tovabbgondolni, azt sajnalom, de neki nem jott le a film)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem tudom, miért nem imádja a nép, szerintem hatalmas! Igaz, van egy kis lejtése, a kihallgatós jelenetet nem tudja felülmúlni, de azért próbálgatja rendesen! Szokásos Kevin Smith szindróma: minden karakter telitalálat, a dumák kurva jók, 1-2 - szigorúan a történettõl(?) független - helyzet üt, de sztorija nincs és értelme még kevesebb, ill. felvállaltan családbarát a befejezés is.
Viszont minden más stimmel, a feka srác pedig hatalmasat játszik... Ill. Sean William Scott parkour-jén kifeküdtem 😄
8|10 ... a Hangover óta nem röhögtem ilyen jót!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
DFTBA ಠ_ಠ
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ha már remény rabjai, akk tud vki mondani vmi fasza börtönfilmet? lehetõleg újabb legyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja megfogott, holott rosszabbra számítottam.
Cameron Bright kisgyerekként tuti horroba kellett volna fogni
Nicole Kidman meg nagyon jó volt a színházas résznél
8/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Sokadszorra megnézve is magasan 10 pontos.
Hiába tudtam minden pillanatban,hogy mi fog következni végig lekötött és egy percet sem untam belõle.
Esetleg a karakterek öregedését jobban lehetett volna megjeleníteni sminkkel,maszkkal.
Háááát...
Az öreg Bruce nagyon gyenge, szinte nem is játszik... a film 80% -ban a szokásos nézésével bámul elõre és annyi.
A feka srác pedig néha idegesítõ de vannak jó pillanatai.
Összességében egyszer meg lehet nézni, van benne egy pár jó poén, de annyira nem ütnek.
6/10.
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
szal:
ilyen mech robotokkal harcoltak benne, baszottnagy gépekben az emberek, és a fõgonosz ilyen skorpió-robottal nyomult. volt még benne tán piramis is. (azt nemtom h az egyiptomi piramisok vagy vmi modern bázis)
A képregényt kétszer olvastam, másodjára pont a film elõtt egy héttel, hogy képben legyek 😊, aztán szombat este a moziban ülve szinte az egészet elfelejthettem. Nem, nem fogok hosszasan siránkozni, hogy mennyire átírták, mennyire nem ez van az eredetiben. Röviden: az elsõ harmad szinte teljesen az (majdhogynem szöveghûen), a második harmad már egyéb hozzáköltéseket is tartalmaz (szerintem feleslegesen elnyújtva ezzel a filmet), a harmadik harmad meg már szinte teljesen elrugaszkodik az eredetitõl. Ettõl függetlenül teljesen jól nézhetõ, remek adaptáció, amit végigröhögtünk a baráti társasággal (kb. a röpködõs-gépágyús jelenet kivételével, ami sztem ultragáz volt, messze elrugaszkodik még a film által átírt geek-szellemiségtõl is). Legyen mondjuk 8/10, mert végül is jól szórakoztam, annak ellenére, hogy zavartak bizonyos eltérések.
nem akarok spoilerezni, de a vége sztem nagyon sokat ad hozzá. így olyan teljesen egész lett
és ez a két színész valahogy nagyon illik egymáshoz és kurvajól hozzák a szerepüket
nagyon szép film, egy csomó mosolygós jelenettel.
viszont nem komédia, és ez a kicsit magányos-szomorkás hangulat teszi ezt ilyen elképesztõen hatásossá
imádom Scarlettet. valami elképesztõen gyönyörû teremtés
9/10
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Az alapötlet jó, de aztán picit el lett kúrva...
A vége meg túl idili😄
6/10
ennel a filmnem elkezdett erdekelni, hogy mi lehet ez a "gomboc a torokban" erzes.... mitol faj ennyire, mi tortenik?😄 A film gyonyoru volt. A torkom majd kiszakadt ugy fajt 😊 Mindenki nezze meg. Zsepkendot keszitsetek elo!
A szomszedom ket hete vett egy ilyen kutyat ( 1000 dodo kornyeken volt) 8 hetes... par napja szejjel nyalogatta az arcomat. Szal ezekutan nem volt nehez a pityerges a vegen :')
Ben Foster es Woody Harrelsonnal a foszerepben. Szerintem lattatok mar sok olyan filmet mikor ket katona kiszall az autobol a es a hazban lakok mar elkezdenek akkor panikolni mikor meglatjak a haz elott a ket katonat setalni az ajtohoz. Ebben a filmben viszont a katonak helyzetet mutatjak be, ahogy menniuk kell hazrol hazra es ertesitik a legkozelebbi csaladtagot (KIN) a halal esetrol.
Tetszett a film, mert ilyen meg nem keszult, legalabbis en meg nem lattam.
Nagyon tetszettek a szineszi jatekok. Az osszes "hazalo" jelenetnel gomboc nott a torkomban.
Bele se merek gondolni, hogy ez tenyleg milyen munka lehet mar 😞
Sajnos a vege egyaltalan nem tetszett. Tipikus jelenet: tortenik valami, varod, hogy na most mi lesz es fekete kepernyo es nevek..... wtf? Na mindegy. Ettol fuggetlenul jo volt. 7/10(?) nem tudom mit adjak ra mert a film szamomra teljesen jo volt a vegeig. vegulis 1 ora 30 percet elveztem az 1:33 as film idobol...
precision nevét valószínû princének olvastam és azért írtam amit 😛
"Moziban néztem"
nemtudom moziban mióta vetítenek prince of persia néven animét...
Nem jatszottam a jatekkal, de ez a film egy értékelhetetlen, unalmas, semmitmondó film. Moziban néztem, a szinkron egy rakat szar. A CG effektek hihetetlenül szarok. A színészi alakítások is szarok. A történet követhetetlen, ellentmondásos kotyvasz. Semmi izgalom. 0/10 ...
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
most néztem meg a Vampire Hunter D - Bloodlust -ot
nem akarok spoilerkedni, de legyen annyi elég, hogy az ember-vámpír szerelem itt sokkal hihetõbb és jobban meg van oldva mint ebben a tini nyál izében
Itt a vámpírok legalább tényleg vámpírok. Maga az anime pedig hibátlan.
10/10.
(van ennek úgymond egy "elsõ része" is - link - a twilightos kislányok még gondolatban sem voltak még, amikor ez már ment 😊
Bazinga!
Shrek (szín., mb., am. rajzf., 2001)
Shrek 2. (szín., mb., am. anim. f., 2004)
Harmadik Shrek (Shrek the Third) (szín., mb., am. anim. f., 2007)
Shrek a vége, fuss el véle (Shrek Forever After)
(szín., mb., am. anim. f., 2010)
Shrekbõl az angyal (Shrek the Halls) (szín., am. anim. f., 2007)
Különálló rész volt ez!
ez hanyadik rész?? asszem az elsõ kettõt még láttam
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ÓRIÁSIIIIIII ez a film!!!!!!! Évek óta kerestem már, és végre 10 év után sikerült másodszorra látnom.
Egy beteg abszurd dráma a napóleoni Franciaországban, a szexuálisszabadság és a szadizmus megalakotójáról, François de Sade márkiról. Sajnos nem hiteles a film, és egy fiktív történetet mesél el, de a tálalás egyszerûen elképesztõ, és kellõen bemutatja a címszereplõ erkölcsi nézeteit.
Nem tudok mit írni róla, akinek mond vmit a név, az következethet, egyébként meg MUSTSEE.