Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
hm, ez nagyon jól hangzik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blacksheep333
Sry, egy uccsó OFF:

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
Én mikor elõször megláttam Tracy Morgen-t a 30 Rock-ban, ugyan azt, gondoltam, hogy erõltetett, de aztán rájöttem, hogy ennek a csávónak tényleg jól a hülyülés.

Akinek tetszett a feka csávó a Cop Out-ba annak mindenképp ajánlom a 30 Rock címû sit-com -ot. (Akinek nem, szvsz az is próbálja be.)
Nekem egyik kedvenc sorozatom. Tina Fey készítette és õ is a fõszereplõ, de aki igazán ellopja a show-t az Alec Baldwin. Ha meglátom a képét már vigyorgok.
Mellesleg egy stúdióról (portásfiú, színészek, írók, vezetõség) szól a sorozat, akik az NBC-nek gyártanak mûsorokat.

Az operációs rendszeren is túl...

stargatelost
Youth in Revolt

óóóó anyám, ez zseniális volt, nem tudok rá mást mondani. Srác szûz, és lúzer, ráadásul Michael Cera, így kezdõdik a film. Ugye mindenki egybõl az ilyen típusú vígjátékokra gondol, de oh ez annyira távol van tõlük! Semmi pisi kaki gyökérség, semmi kínos és erõltetett poén, semmi vicceskedõ jópofizni akaró srác, nincs benne ilyen.
Akkor mi van benne? Noir beütésû képzelgés, ahogy a srác egy higgadt vérû, de annál tökösebb alteregót képzel magának, aki segíti õt és olyan beszólásokat tol oda, hogy majdnem leestem a székrõl.
Igazából nemtom, hogy mennyire lehetne csak vígjátéknak nevezni, inkább mûvészfilm-vígjáték cseppnyi drámával, tökéletes.

annyira jó volt és újszerû, hogy kiszórok rá egy 10/10-et 😊

(amúgy nem csoda, hogy jó a film, könyv volt az alapja 😄 ami minden bizonnyal még ennél is jobb)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tikal
Szerintem jó film, tégy egy próbát és nézz végig, Caprio nagyot alakít...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
nekem alapból nem jönnek be, ezek a full hülyébe nyomott karakterek. rendõrakadémiába még poén volt az ilyen, mára azért elég uncsi már, fõleg Willis mellett 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zaki
hm, sztem semmi baj nem volt a feka sráccal, alapból én sem nagyon bírom ezeket a karaktereket, de itt azért volt rengeteg jó beszólása 😄

Tyler1
Cop Out

Hát még jó is lehetne, ha nem lenne benne ez a kurva idegesítõ feka. Az elsõ 10 perc után már rüheltem a tagot. Viszont S.W. Scott mekkora arc benne, na az õ jeleneteit végig röhögtem 😄
A történet egy kalap sz*r, harmadosztályos akcióvígjáték, legtöbbször gyerekes poénokkal.
5/10

DeerHunter01
Unthinkable
10/7.5

\"Erről van szó!\"

Montanosz
Ben Hur - 2010 miniseries

(fanyalog)
képtelen vagyok elvonatkoztatni az eredetitõl))
Kristin Kreuk sem olyan bájosan szûzies már mint a smallvilleben volt(((
6/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Egek ura

Nem szeretem Clooney bácsit, de ez a film tetszett!

7/10
CSOCSO
erdejes: erdekes
CSOCSO
I love you Phillip Morris

Jim Carey legujabb filmje..... amirol en igazabol nem is hallottam meg!
Csak meglattam a kepet es: jeeee jim carrey, na nezzuk meg!
Majd a dugos jelenetnel kopni nyelni nem tudtam. En azt hittem valami fergeteges komedia lesz ebbol ( bemutatot sosem lattam a filmrol) de ez inkabb ilyen tragikomedia. Erdejes volt a film de kozepesnel jobb volt. Csak nem erre szamitottam. / es almos is voltam tv-zes kozben / 😄😄😄

Na de komolyra forditva a szot szvsz 7/10

foleg ha tenyleg-tenyleg megtortent!
CSOCSO
nem lattam a viharszigetet mert elaludtam rajta es azota se erdekel hogy mi volt a vege... en a film bemutatojabol gondolom, hogyhasonlo az otlet mint gyonyoru elme c. filmben.. ha megse akkor nem.. tevedni emberi dolog. De azert ne szpojlerezzetek le egyik filmet sem. thank you
Tyler1
A szív bajnokai

Háháhááááháháhá Sandra Bullock oscar-díj!!!!! MIRE??????? 😄DD semmi újdonság nincs a játékában, hozta a Beéptett szépséges arcát és annyi. azonkivül, ezt a karaktert AKÁRKI eljátszotta volna, de mind1 Hurt Locker után már no surprise...
Na szóval a film, nem annyira vészes, sõt aki eltudja viselni az ilyen lassabb kicsit életrajzi, kicsit dráma, kicsit sport mûfajt, akk annak tetszeni fog. Akinek meg az ilyen alapból be sem jön, az meg NE NÉZZE MEG! ilyen egyszerû.
Voltak benne elég groteszk és már-már hihetelten dolgok, ez néha zavart, de viselhetõ. Én mondjuk kicsit drámaibb vizekre vittem volna a sztorit, mert nincs eléggé kihangsúlyozva a film valódi jelentése.
Összeségében jó, egyszer mindenképpen nézhetõ, a feka srác is jól adja a szerepét, Bullock oszkárja meg az akadémi vicce sztem 😄 bár lassan milfbe lépve is jó csaj még, és a szõke is jól áll neki, a kivéndhedt f*szoknak meg nem kellett több gondolom 😄D
6-6,5/10

buklee
Most néztem meg az Ip Man második részét. Hozta az elsõ színvonalát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Durva harcok vannak benne viszonylag egyszerû történet, de egy ilyen fimtõl nem is vár többet az ember.
Ami tetszett, hogy végre igazi tanítványai is voltak, nemcsak munkások és köztük volt Leung Ting. Valamint a végén Bruce Lee is kap egy "kis" szerepet😊gondolom az esetleges harmadik résre vezették föl.
Ami nem tetszett, hogy a boxoló kicsit túlértékeltnek tûnt, olyanokat kombózott mint amit a street fighterekben nem látunk😄.

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

De most tényleg... egy srác, aki EGYEDÜL megy be erre a fostartályra?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

lehet szívinkfartktus:S
utsó sorban ül ,mellette egyel lejebb senki akkor siman megeshet 😞
precision
"A 23 éves férfira..."

Na nem is olvastam tovább 😄 Fail és egyben Darwin-díjra is esélyes (gy.k.: Darwin díjat kapnak a leghülyébb módon meghalt emberek)

Persze mindemellett szomorú eset, és az még szomorúbb, hogy errõl hírt kell adni, szánalmas reklám a filmnek...

Bazinga!

DeerHunter01
köszi , ezaz 😄

\"Erről van szó!\"

tommygear
DeerHunter01
Keresek egy filmet.
Hasonlít erre a filmre, csak annyi hogy amit én keresek az mai idõben játszódik és valami kommandósok harcolnak a szörny(ek) (?) ellen.

\"Erről van szó!\"

precision
The Wolfman

Na, ez nem volt rossz. Nagyobb hibát nem is találtam benne, végig lekötött. Szpesöleffektek is rendben voltak, az akciók is, a végsõ harc is teljesen rendben volt.

8/10

Bazinga!

Sephi
The Road -

Tokeletes. Nem tudok mast mondani errol a filmerol.

(annyit meg hozzatenek igy sutyiban, hogy volt itt nem reg egy agyatlan vita arrol, hogy mi ertelme volt ennek a filmnek. Ennek nem kellet ertelme legyen, igy volt jo ahogy volt, aki kepes volt ezt tovabbgondolni, azt sajnalom, de neki nem jott le a film)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Teljesen egyetertek! Ritkan van olyan, hogy egy filmet ketszer nezek meg egy hetvegen. Volt egy ket jelenet ahhol konkretan konnyekkel rohogtem. Tracy Morgan hozta a formajat, de en mar a 30 Rock ota nagyon szeretem a karaktert. (erdekesen ebben a filmben sem probalt mas lenni, ami ugye lehet negativ dolog is).

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Riddick21
Cop Out
Nem tudom, miért nem imádja a nép, szerintem hatalmas! Igaz, van egy kis lejtése, a kihallgatós jelenetet nem tudja felülmúlni, de azért próbálgatja rendesen! Szokásos Kevin Smith szindróma: minden karakter telitalálat, a dumák kurva jók, 1-2 - szigorúan a történettõl(?) független - helyzet üt, de sztorija nincs és értelme még kevesebb, ill. felvállaltan családbarát a befejezés is.
Viszont minden más stimmel, a feka srác pedig hatalmasat játszik... Ill. Sean William Scott parkour-jén kifeküdtem 😄
8|10 ... a Hangover óta nem röhögtem ilyen jót!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Kicsikiraly
Das Experiment talán? Bár nem az a tradícionális börtönfilm, de ettõl függetlenül nagyonnagy.

DFTBA ಠ_ಠ

Tyler1
C.Lambert? ha van színész akitõl agybajt kapok, na akk az õ 😄

Tyler1
persze az alapfilm, de nekem inkább a mostaniak jönnek be - bandák, bunyók, lyuk, stb.. 😄

Sir Quno Jedi
Fortress! Nem új, de odabasz a vágatlan verza!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zaki
halálsoront gondolom láttad, nekem az is a nagy kedvencem 😊

Tyler1
Felont láttam, az tetszett is, Celda-t meg már töltöm köszi 😊

zaki
CELDA 211, ez sem volt rossz

Jah igen tényleg, köszi😄

Ez nem rossz börtönfilm.

Tyler1
megölik a feleségét és õt ítélik el, mint elsõszámú gyanúsított

de ha már remény rabjai, akk tud vki mondani vmi fasza börtönfilmet? lehetõleg újabb legyen.

desigo
Andyt megcsalja a felesége egy golfozóval ezért részegen odamegy hozzájuk egy fegyverrel de végül mégsem õ öli meg õket de ennek ellenére kétszeres életfogytot kap
Pont ma gondoltam rá, hogy már rég láttam... esetleg le tudnád írni spoilerbe hogyan is kerültek a faszik börtönbe? Mert már elfelejtettem😄

Montanosz
Birth

ja megfogott, holott rosszabbra számítottam.
Cameron Bright kisgyerekként tuti horroba kellett volna fogni
Nicole Kidman meg nagyon jó volt a színházas résznél
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PJack
<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

desigo
The Shawshank Redemption

Sokadszorra megnézve is magasan 10 pontos.
Hiába tudtam minden pillanatban,hogy mi fog következni végig lekötött és egy percet sem untam belõle.
Esetleg a karakterek öregedését jobban lehetett volna megjeleníteni sminkkel,maszkkal.
precision
Cop Out

Háááát...
Az öreg Bruce nagyon gyenge, szinte nem is játszik... a film 80% -ban a szokásos nézésével bámul elõre és annyi.
A feka srác pedig néha idegesítõ de vannak jó pillanatai.

Összességében egyszer meg lehet nézni, van benne egy pár jó poén, de annyira nem ütnek.

6/10.

Bazinga!

nem azt kérte ,hogy aktuális legyen...
sokan azt mondják, hogy a viharszigetrõl ez jut eszükbe

Tikal
Az lehet, de nem aktuális és nem is egy mûfaj, nemde? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Totti5
Mi lett elkúrva? nekem 10/10 mert sokadjára is a tévé elég szegezett. Remekmû. A vége szvsz életszerû volt, még akkor is ha nem annak tünt, de gondolj bele, te mit tennél ha kiszabadulnál és elõször éreznéd a földet, levegõt, eget, napfényt?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tigeroo
keresek egy régi filmet, még ovodás koromból emlékszem rá, a helyi TK "kincse" volt amúgy, afféle rare loot <#idiota>

szal:

ilyen mech robotokkal harcoltak benne, baszottnagy gépekben az emberek, és a fõgonosz ilyen skorpió-robottal nyomult. volt még benne tán piramis is. (azt nemtom h az egyiptomi piramisok vagy vmi modern bázis)

CSOCSO
ha a shutter islandrol beszelsz akkor A Beautiful Mind ezerszer jobb film... es legalabb nem alszik el rajta senki.
szucsy89
viharszigethez hasonló filmeket mondanátok?
PetruZ
Kick/Ass (2010)
A képregényt kétszer olvastam, másodjára pont a film elõtt egy héttel, hogy képben legyek 😊, aztán szombat este a moziban ülve szinte az egészet elfelejthettem. Nem, nem fogok hosszasan siránkozni, hogy mennyire átírták, mennyire nem ez van az eredetiben. Röviden: az elsõ harmad szinte teljesen az (majdhogynem szöveghûen), a második harmad már egyéb hozzáköltéseket is tartalmaz (szerintem feleslegesen elnyújtva ezzel a filmet), a harmadik harmad meg már szinte teljesen elrugaszkodik az eredetitõl. Ettõl függetlenül teljesen jól nézhetõ, remek adaptáció, amit végigröhögtünk a baráti társasággal (kb. a röpködõs-gépágyús jelenet kivételével, ami sztem ultragáz volt, messze elrugaszkodik még a film által átírt geek-szellemiségtõl is). Legyen mondjuk 8/10, mert végül is jól szórakoztam, annak ellenére, hogy zavartak bizonyos eltérések.