Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
Lost in Translation

nem akarok spoilerezni, de a vége sztem nagyon sokat ad hozzá. így olyan teljesen egész lett
és ez a két színész valahogy nagyon illik egymáshoz és kurvajól hozzák a szerepüket

nagyon szép film, egy csomó mosolygós jelenettel.
viszont nem komédia, és ez a kicsit magányos-szomorkás hangulat teszi ezt ilyen elképesztõen hatásossá

imádom Scarlettet. valami elképesztõen gyönyörû teremtés

9/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

A sziget

Az alapötlet jó, de aztán picit el lett kúrva...
A vége meg túl idili😄
6/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

precision
animeaddicts -os adatlapot linkeltem + "Maga az anime pedig hibátlan."

😄

Bazinga!

szucsy89
Viharsziget

10/10 egyszerûen nekem tökéletes volt
CSOCSO
ha kicsit is szereted a kutyakat akkor mindenkeppen kotelezo!
megvan,de nem vettem erõt magamon,hogy megnézzem- ezzel a kommentel sikerült rávenned 😄 thx
CSOCSO
Hachiko: A Dog's Story

ennel a filmnem elkezdett erdekelni, hogy mi lehet ez a "gomboc a torokban" erzes.... mitol faj ennyire, mi tortenik?😄 A film gyonyoru volt. A torkom majd kiszakadt ugy fajt 😊 Mindenki nezze meg. Zsepkendot keszitsetek elo!

A szomszedom ket hete vett egy ilyen kutyat ( 1000 dodo kornyeken volt) 8 hetes... par napja szejjel nyalogatta az arcomat. Szal ezekutan nem volt nehez a pityerges a vegen :')
CSOCSO
tegnap siratos filmezest rendeztem egymagamban.... az elso film amit neztem a The Messenger
Ben Foster es Woody Harrelsonnal a foszerepben. Szerintem lattatok mar sok olyan filmet mikor ket katona kiszall az autobol a es a hazban lakok mar elkezdenek akkor panikolni mikor meglatjak a haz elott a ket katonat setalni az ajtohoz. Ebben a filmben viszont a katonak helyzetet mutatjak be, ahogy menniuk kell hazrol hazra es ertesitik a legkozelebbi csaladtagot (KIN) a halal esetrol.

Tetszett a film, mert ilyen meg nem keszult, legalabbis en meg nem lattam.
Nagyon tetszettek a szineszi jatekok. Az osszes "hazalo" jelenetnel gomboc nott a torkomban.

Bele se merek gondolni, hogy ez tenyleg milyen munka lehet mar 😞
Sajnos a vege egyaltalan nem tetszett. Tipikus jelenet: tortenik valami, varod, hogy na most mi lesz es fekete kepernyo es nevek..... wtf? Na mindegy. Ettol fuggetlenul jo volt. 7/10(?) nem tudom mit adjak ra mert a film szamomra teljesen jo volt a vegeig. vegulis 1 ora 30 percet elveztem az 1:33 as film idobol...
lol tényleg 😄 bocs!
precision nevét valószínû princének olvastam és azért írtam amit 😛
Tyler1
fail
nem õt kérdezte 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

"em jatszottam a jatekkal, de ez a film"

"Moziban néztem"

nemtudom moziban mióta vetítenek prince of persia néven animét...
CSOCSO
animerol vagy a filmrol beszelsz?
stonesour
Prince of Persia

Nem jatszottam a jatekkal, de ez a film egy értékelhetetlen, unalmas, semmitmondó film. Moziban néztem, a szinkron egy rakat szar. A CG effektek hihetetlenül szarok. A színészi alakítások is szarok. A történet követhetetlen, ellentmondásos kotyvasz. Semmi izgalom. 0/10 ...

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

precision
ha már a Twilight szóba került 😊
most néztem meg a Vampire Hunter D - Bloodlust -ot
nem akarok spoilerkedni, de legyen annyi elég, hogy az ember-vámpír szerelem itt sokkal hihetõbb és jobban meg van oldva mint ebben a tini nyál izében

Itt a vámpírok legalább tényleg vámpírok. Maga az anime pedig hibátlan.

10/10.

(van ennek úgymond egy "elsõ része" is - link - a twilightos kislányok még gondolatban sem voltak még, amikor ez már ment 😊

Bazinga!

zoliii
4. rész.

Shrek (szín., mb., am. rajzf., 2001)
Shrek 2. (szín., mb., am. anim. f., 2004)
Harmadik Shrek (Shrek the Third) (szín., mb., am. anim. f., 2007)
Shrek a vége, fuss el véle (Shrek Forever After)
(szín., mb., am. anim. f., 2010)

Shrekbõl az angyal (Shrek the Halls) (szín., am. anim. f., 2007)
Különálló rész volt ez!

4😄

Bulykin
elõzetese tök poén volt a moziban, lehet hogy megnézem 😊
ez hanyadik rész?? asszem az elsõ kettõt még láttam

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

SHREK FOREVER AFTER. Ki lehet bírni.
Tyler1
Sade márki játékai

ÓRIÁSIIIIIII ez a film!!!!!!! Évek óta kerestem már, és végre 10 év után sikerült másodszorra látnom.
Egy beteg abszurd dráma a napóleoni Franciaországban, a szexuálisszabadság és a szadizmus megalakotójáról, François de Sade márkiról. Sajnos nem hiteles a film, és egy fiktív történetet mesél el, de a tálalás egyszerûen elképesztõ, és kellõen bemutatja a címszereplõ erkölcsi nézeteit.
Nem tudok mit írni róla, akinek mond vmit a név, az következethet, egyébként meg MUSTSEE.

[HUN]Crassus
és ugye Kevin Smith😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kicsikiraly
na akkor titokban lehet letöltöm most az összeset és egy papírzsepis maratonban megnézem 😄

DFTBA ಠ_ಠ

[HUN]Crassus
COP OUT! SÍRVA RÖHÖGÖS!😄😄😄😄

8/10

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

nem vok lány,de nekem is tetszett 😄 érdekes, látni kell ilyen filmet is
tigeroo
tényleg nem nyálas. ha azt veszed, hogy pl. minden filmben kötelezõ elem 1-2 csókjelenet. ez meg pont hogy romantikus dráma...

amúgy az elsõ rész sem volt nyálas, csak ottis már a fejemet fogtam hogy mennyire balfasz módon alakult ki a szerelmi szál közöttük. ebben a részben meg ottvan az ügyeletes farkasember sexyfiú, és már õk versengenek a nõ kegyeiért (és kurvajó nézni ahogy oltogatják egymást <#idiota>)

spoiler:

a legjobb poén sztem, amikor:

a nõ meg a vámpírrómeó fennt vannak a hegyekben, rejtõzködnek a "gonosz" elõl... a nõ majd megfagy a sátorban, erre megjön a farkasember, és a vámpír legnagyobb nemtetszésére ugye "muszáj" befeküdnie a másik farkasgyereknek a csajhoz hogy melegítse...

na akkor a farkassrác tolt 1 ilyet a vámpírnak: "..and i'm hotter than you"

<#idiota><#idiota>

szal az efféle apróságok feldobták. látszik hogy nõknek készült, de emészthetõ mindenki számára.
Kicsikiraly
most ezzel, hogy nem annyira nyálas, elgondolkoztattál hogy tényleg bepróbáljam-e. az összes lányismerõsöm az egekig magasztalja.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
engem is rábeszéltek a mozira, épp most jöttünk meg 😄
nem mondom hogy tetszettXD de nem volt annyira fos, persze mégegyszer nincs az az isten hogy megnézzem...XD
a harcjelenetek jóakok voltak, néha vicces is volt
barátokkal moziban kellemes idõtöltés volt

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigeroo
alkonyat 3

hát úgy ültem be hogy nem láttam a 2. részt sem. bár tesómék olvasták mind a 4 könyvet (+ a fekete tõr testvériség regényeket), így tudtam 1-2 dolgot a filmrõl. ja meg bnõm mesélgette a 2. rész történéseit, meg hát amúgy énis csak úgy el lettem most rángatva 😊))
durva volt hogy a férfi-nõ arány olyan 5:1 volt a nézõk között. sebaj.

ja amúgy aki fikázza nemtudom miért, sztem semmi nyál nincs benne, egyedül az zavart hogy a farkasemberek mi a faszomért félpucérok? bár ezt a szívtipró vámpírtini is megjegyezte, szal ezen jó mosolyodtam😊
amúgy erre a poénra visszatérve sztem férfiak számára is nézhetõ. a szigorú rendõrapa hatalmas arc, akkora beszólásai voltak hogy csak szakadtam én is😊 jól állt az ürgének ez a szerep.
a vámpírokkal sem volt semmi probléma, ez van, fejlõdött sherlock holmes, van helsing is. haladni kell a korral. persze az egész konfliktus románc köré épül, de attól még korrekt film lett. befogom pótolni a második részét is.

harry potternél jobb/10

(jóval az elsõ film elõtt kezdtem el olvasni a HP-t, lehet csak azért nem tetszett a megfilmesített katyvasz)
PJack
Män Som Hatar Kvinnor (The Girl with the Dragon Tattoo)

persze hogy a jenkik nem bírják ki, hogy ne csináljanak ebbõl is egy fos verziót, ami elrontja az egészet.
szeretem ezt az elvontságot a svéd filmekben, nagyon hatásos.
mondjuk a könyvet nem olvastam, nemtom az jobb e vajon.
mindenesetre ez most tetszett.

8/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

desigo
Cell 211

Spanyol kemény börtönlázadásos film egy szerencsétlenül belekeveredett leendõ börtönõrrel.A végét egész máshogy képzeltem el de pár nap után belegondolva így volt jó a lezárás.
8/10

Kisiklottak

Szerelmi történetbõl induló dráma Jennifer Anistonnal ahol az események kezdenek visszafordíthatatlanok lenni.A majd két órás film sokszor volt unalmas,lehetett volna sokkal izgalmasabb is.Xzibit is szerepelt a filmben de itt sem alakított nagyot.
5/10
fifi
tiszteletben tartom a véleményed, de sosem értettem mi a jó abban a filmben...
sztem az évtized 10legnagyobb foshalmazában eséllyel benne van, és a kutya meg nem nézte volna, ha más a rendezõ...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bency
Grindhouse-Halabiztos

Sztem kurva jo film,egyaltalan nem kiszamithato,a vege pedig izgalmas szerintem nagyon! Egyedul azert nem 10/10 mert az eleje nagyon elnyujtott,de ahogy beindul mar jo,igy csak 9/10 a film! Kulon RESPECT az autokert 😄

:) Semmi okosság :P

Tyler1
Párterápia

Steve Carell az egyik fsz, ezzel el is mondtam mindent. 1-2 jó poén és Mark Wahberg miatt
5/10

Sir Quno Jedi
Star Wars The Clone Wars movie

Kicsit untam az elején és érdektelen is volt, de a végére egész megszoktam. Ha nem tekintjük többnek, mint egy játék akciódús, de kicsit vértelen és ovis CGI intróját és eltekintünk attól, hogy erre azt merik mondani sztárvársz, akkor egész jóak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
köszi mindkettõtöknek😄!

lementve, remélem fogom használni

(bár fogom, ma megyek megnézni az ALKONYAT 3-at! pedig az 1et is valszeg álmosan nézhettem...)
mflex
Nem ps ez sem...

What about the forests?

precision
sajnos nincs photoshopom mivel linuxot használok, de egy "fapados" verziót sikerült csinálnom
ha nem tetszik az se baj 😄DD

Bazinga!

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
miert ez minek a feldolgozasa?
Tyler1
igen az pl. jó, sõt még a Drakula is fasza volt Lugosival 😄 na de a manapság divattá lett vámpírfilmek, hát azért kéremszépen...

meg igazából ezek annyira rongyra lejáratott karakterek. vámpír, vérfarkas, farkasember - újat már egyik sem mutat, csak butítja a mítoszt.

Kicsikiraly
na azért a vámpíros filmeket azért ne általánosítsunk. Interjú a vámpírral-t pl nagyon ajánlom. Vagy a Darren Shan könyveket (de SZIGORÚAN a könyveket, a film ótvar lett)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tyler1
azért a hónapok még sokat számítanak 😊 máskérdés h mekkora poént löttél le, sztem nem nagyobbat mint amit egy trailer lelõ.

de a tanulság: senki ne nézzen vámpíros filmeket!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mertszarok!

tigeroo
ezt megcsinálhatná valaki "spoiler" felirattal, akkor megköszönném neki 😄
tigeroo
Éreztem, hogy rosszul emlékeztem de ejj... mekkora egy spoiler vagy😮XD

Kicsikiraly
majdnem 😄 a múltba, utána a jövõbe, utána alter jelen, múlt és még múltabb, aztán jelen. 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

A vissza a jövõben-ben pedig egy srác visszautazik a múltba, majd egy alter jelenbe, majd a múltba, majd a jövõbe, majd a vadnyugatba😮

Blasta
Könyörgöm b+, hónapok óta bemutatták a filmet, a star wars-ról lehet-e már nélkül beszélgetni ebben a topikban??????? <#falbav>

Meg aztán a másik, mekkora irdatlan nagy meglepetést lõttem le, fúbaszki!!!!
Képzeld a Predators arról szól, hogy földönkívüliek akarnak majd kinyírni ambereket a bolygójukon!!!!<#wilting>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
lehet ez még jó is...bár teljesen más hangulata lesz a filmnek az biztos...

motyodlee
nem szeretik a feliratos filmeket

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene