Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
amúgy az elsõ rész sem volt nyálas, csak ottis már a fejemet fogtam hogy mennyire balfasz módon alakult ki a szerelmi szál közöttük. ebben a részben meg ottvan az ügyeletes farkasember sexyfiú, és már õk versengenek a nõ kegyeiért (és kurvajó nézni ahogy oltogatják egymást <#idiota>#idiota>)
spoiler:
a legjobb poén sztem, amikor:
a nõ meg a vámpírrómeó fennt vannak a hegyekben, rejtõzködnek a "gonosz" elõl... a nõ majd megfagy a sátorban, erre megjön a farkasember, és a vámpír legnagyobb nemtetszésére ugye "muszáj" befeküdnie a másik farkasgyereknek a csajhoz hogy melegítse...
na akkor a farkassrác tolt 1 ilyet a vámpírnak: "..and i'm hotter than you"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
szal az efféle apróságok feldobták. látszik hogy nõknek készült, de emészthetõ mindenki számára.
DFTBA ಠ_ಠ
nem mondom hogy tetszettXD de nem volt annyira fos, persze mégegyszer nincs az az isten hogy megnézzem...XD
a harcjelenetek jóakok voltak, néha vicces is volt
barátokkal moziban kellemes idõtöltés volt
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
hát úgy ültem be hogy nem láttam a 2. részt sem. bár tesómék olvasták mind a 4 könyvet (+ a fekete tõr testvériség regényeket), így tudtam 1-2 dolgot a filmrõl. ja meg bnõm mesélgette a 2. rész történéseit, meg hát amúgy énis csak úgy el lettem most rángatva 😊))
durva volt hogy a férfi-nõ arány olyan 5:1 volt a nézõk között. sebaj.
ja amúgy aki fikázza nemtudom miért, sztem semmi nyál nincs benne, egyedül az zavart hogy a farkasemberek mi a faszomért félpucérok? bár ezt a szívtipró vámpírtini is megjegyezte, szal ezen jó mosolyodtam😊
amúgy erre a poénra visszatérve sztem férfiak számára is nézhetõ. a szigorú rendõrapa hatalmas arc, akkora beszólásai voltak hogy csak szakadtam én is😊 jól állt az ürgének ez a szerep.
a vámpírokkal sem volt semmi probléma, ez van, fejlõdött sherlock holmes, van helsing is. haladni kell a korral. persze az egész konfliktus románc köré épül, de attól még korrekt film lett. befogom pótolni a második részét is.
harry potternél jobb/10
(jóval az elsõ film elõtt kezdtem el olvasni a HP-t, lehet csak azért nem tetszett a megfilmesített katyvasz)
persze hogy a jenkik nem bírják ki, hogy ne csináljanak ebbõl is egy fos verziót, ami elrontja az egészet.
szeretem ezt az elvontságot a svéd filmekben, nagyon hatásos.
mondjuk a könyvet nem olvastam, nemtom az jobb e vajon.
mindenesetre ez most tetszett.
8/10
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Spanyol kemény börtönlázadásos film egy szerencsétlenül belekeveredett leendõ börtönõrrel.A végét egész máshogy képzeltem el de pár nap után belegondolva így volt jó a lezárás.
8/10
Kisiklottak
Szerelmi történetbõl induló dráma Jennifer Anistonnal ahol az események kezdenek visszafordíthatatlanok lenni.A majd két órás film sokszor volt unalmas,lehetett volna sokkal izgalmasabb is.Xzibit is szerepelt a filmben de itt sem alakított nagyot.
5/10
sztem az évtized 10legnagyobb foshalmazában eséllyel benne van, és a kutya meg nem nézte volna, ha más a rendezõ...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sztem kurva jo film,egyaltalan nem kiszamithato,a vege pedig izgalmas szerintem nagyon! Egyedul azert nem 10/10 mert az eleje nagyon elnyujtott,de ahogy beindul mar jo,igy csak 9/10 a film! Kulon RESPECT az autokert 😄
:) Semmi okosság :P
Steve Carell az egyik fsz, ezzel el is mondtam mindent. 1-2 jó poén és Mark Wahberg miatt
5/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kicsit untam az elején és érdektelen is volt, de a végére egész megszoktam. Ha nem tekintjük többnek, mint egy játék akciódús, de kicsit vértelen és ovis CGI intróját és eltekintünk attól, hogy erre azt merik mondani sztárvársz, akkor egész jóak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
lementve, remélem fogom használni
(bár fogom, ma megyek megnézni az ALKONYAT 3-at! pedig az 1et is valszeg álmosan nézhettem...)
ha nem tetszik az se baj 😄DD

Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
meg igazából ezek annyira rongyra lejáratott karakterek. vámpír, vérfarkas, farkasember - újat már egyik sem mutat, csak butítja a mítoszt.
DFTBA ಠ_ಠ
de a tanulság: senki ne nézzen vámpíros filmeket!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
DFTBA ಠ_ಠ
Meg aztán a másik, mekkora irdatlan nagy meglepetést lõttem le, fúbaszki!!!!
Képzeld a Predators arról szól, hogy földönkívüliek akarnak majd kinyírni ambereket a bolygójukon!!!!<#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
bár ez megint emberfüggõ, nekem a végéig tök szipla krimidrámának tûnt, aztán egyszercsak az államat kerestem a föld alatt 😊
carri an moss is jól alakította , mert bazz amikor odaszólt h nem kínozhatja így mert ember vs több millió ember a tét ,bazz komolyan leütöttem volna 😄
viharsziget van köv.-nek tervbe véve ,vki írhatna mondjuk egy olyan sort ,hogy ne minnél elõbb nézzem meg mert rohadt jó 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
SPOILER
-még annyi problémám volt vele, hogy a végén az elég logikátlan volt, amikor a csávó elmondja, hogy 4x2=8, tehát 4 bomba van. Ezt elmondhatta volna akkor, amikor még e jelenete elõtt a kölyköket hozzák be, nem akkor, amikor már sansztalan a gyerekeket kínozni.A másik, hogy egy vallatótiszt jön rá ilyen dolgokra (jó, persze az a dolga), meg is kérdezte, hogy nem tudnak számolni? CIA, FBI ezeknek azért illene ügyelni a részletekre ilyen volumenü ügynél meg pláne.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A címben benne van minden. John Cusack sztem nagyon nem illett ebbe a filmbe. Tipikusan nem az a fajta ember szerintem, akinek jól áll ez a "fuckolás" és trágár beszéd. Egyszer meg lehet nézni. A FAQ About Time Travel pl sokkal jobb film volt ugyanebben a kategóriában.
5,5/10
Kick-Ass
Nem volt vele különösebben gond. Jó kis hentelõs múvi, kicsit fura fõszereplõkkel 😊 Leginkább a kiscsaj volt durva... 😊 (magyar cím elég lol, elképzelem, ahogyan a szinkronos verzióban amikor a fõszereplõ csávó vérkomolyan mondja, hogy "I am Kick-Ass", az úgy hangzik hogy "Ha/Ver vagyok!" 😄😄😄 hehe, nagyon félelmetes 😄)
7/10
Bazinga!
Egy harmadik részt még megnéznék ahogy nevelkedik Lee.
A film ott folytatódik, ahol az elsõ abbamaradt: a sebesült Ip Man, várandós felesége és kisfia elmenekül a japánok megszállta Fushan-ból és Hong Hong-ban telepednek le. Továbbra is nagyon szegények, amit a mester saját iskola nyitásával próbál ellensúlyozni, de összetûzésbe kerül a helyi mesterekkel és kivívott privilégiumaikkal. Bizonyítania kell, hogy õ is helyet érdemel köztük, ráadásul a város angol tulajdonosai is egy kínai-nyugati boxmeccsre készülnek és elhozzák az angol világbajnokot is.
Jó volt, szép volt, látványos volt, Donnie Yen még mindig penge, Sammo Hung a korához képest pláne, a végén a pöttöm, de már pimasz Bruce Lee meg priceless. 😊 Erõs 7/10.
Picit klissé, néhol erõltetett... de nagyon kellemes esti összebújós filmecske volt😄
Travolta-Williams nagyon betegek még mindig😄 Jó volt!😊
7/10
A "Jonah Hex"-et látta már valaki?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1. Amit 1xûen nem bírom ki, hogy ne tekergessek elõre, vagy bele-belenézek, de nem bírom, esetleg felálok és hagyom a rákba, törlöm. Ilyenre moziba sem ülök be, DVD-n sem kell, de HDD helyet is sajnálnám rá.
2. Amit 1xûen nem bírom ki, hogy vissza ne tekergessek, hogy minél többet megértsek belõle, meg lenyûgözzenek a legjobb jelentek, pedig már kívülrõl tudom a szöveget, vagy hogy mi fog történni, de az egész mégis tökéletes élmény, csupa-csupa hihetetlenül ütõs résszel. Akár újra is tudom nézni azonnal, vagy némi pihentetés után, ha mást nem, de gyakran belenézegetek a jobb részeknél. Eezekt moziban is többször célszerû megnézni.
3. A futottak még kategória. Ami csak úgy van, altató helyett, vagy mert jobb a mónikasónál és már nincs erõm melózni, vagy játszani, vagy pihenni...heveny horkolás.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
😄