Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
The Book Of Eli

A vélemények megoszlóak, ahogy olvasgattam a netet, mint akkoriban a mátrix, van akinek nagyon tetszett, van aki végig sem bírta nézni. Az elõbbiekhez tartozom, rögtön kedvenc lett a film.

8.5/10

What about the forests?

REALista
Nálam inkább a Begins a 10/10-es a Dark Knight meg 10/9 de tény hogy rohadt jó mindkettõ...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nekem azért Batmant alakító színész alakítás annyira nem jött be. Még amikor konkrétan batmant játszotta az egész jó volt viszont amikor a civil bruce-ot az valahogy nálam nem jött át. De azért nálam a film 9/10.
Hát igen! A korábbi részekre visszagondolva, azok ûbergagyinak tûnnek.
Ebben viszont tetszett 2 arc karaktere. Joker meg egyenesen zseniális volt! Meg is nézem valamikor a közeljövõben 😄
mark oh
The Dark Knight:Még mindig 10/10! most láttam 5-ig alkalommal de hibátlan nekem.

Choke off

Tikal
SPOILER

55916, 55923, 55928... bocs, de aki ezekbõl nem rakja össze, az nézze meg nyugodtan a filmet, tök mindegy neki 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
csocso, nem tudom mennyire figyeltél, de elõttem már egy párán leírták mi a lényeg, ezért se érdekelt már a spoiler-ezés...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
mivan vele????? ki van irva nagy betukkel hogy szpojler. nem?????
örülök, hogy vannak intelligens emberek, akik odateszik az ilyen kommentek mellé a szerintem szót😊

#55955: hogy néger😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

desigo
Lord of War-nak vége és most kezdõdik A mások élete
normális idõben miért nem lehet hasonló korrekt filmeket adni
nemértem
Sir Quno Jedi
Igen, kedvencem a 30 év után is mûködõ ájpod, azon bexartam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Malakai
Csak rá kell nézni, süt rólla, hogy...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Doddy a düdő
ma is megkaptuk a heti kötelezõ book of eli szpojlercsomagunkat

szucsy89
SPOILER (bár már minek)

nem pocsék, csak középszerûre sikeredett..az meg hogy vak már ki lett tárgyalva, forgatókönyvben is az van stb.
Szerintem meg egy pocsék filmen vitatkoztok már nem elõször sokkal többet annál, mint amit megérdemel.

De mondom, szerintem!😊

http://videodrome.freeblog.hu/

kb így hírdetik a filmet, hogy vak-_-

Kicsikiraly
bár már rengetegszer el lett lõve, te próbálsz spoilerezni, és a legfontosabbat pedig spoileren kívül teszed.

DFTBA ಠ_ಠ

tigeroo
CSOCSO, sztem tökmindegy már a spoiler, én se láttam a filmet szal én még annyira sem tudom eldönteni hogy vak e az a szerencsétlen vagy sem <#idiota>
Reménykedett biztos, hogy ha már 30 év alatt nem merült le, akkor most se fogXD

Tatyla
na hogy én hol jöttem rá hogy vak Eli?:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor nyomogatta az I-Pod-ot és hiába villogott rajta hogy lemerült azért õ nyomogatta rendületlenül

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Grove4
Mi épp azt mondtuk, hogy nem vettük észre 100% ig, hogy ... De amúgy nekem is tetszett a film, nem azért hoztam fel a témát, mert kiakadtam volna rajta, nekem nagyon bejött BOE.
Roadot láttad már?

Abban is vannak spoileres részek amit meghagytál, arra értettem, semmi másra. Elõször azt hittem, hogy nem sikerült törölnöd.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tyler1
pl. ez #55940

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nos igen, most néztem végig a filmet, elolvastam a kommenteket és igazatok van... elképzelhetõ, hogy vak😊
És jobban belegondolva... ez így reális... Isten vezette😄

Jó film volt... tetszett ez a poszt apokaliptikus szféra... a mi idõnkben értéktelen tárgyak ott fizetõeszközök... és az egész úgy nagyon össze volt rakva.
És... hát a történelem ismétli önmagát😊
Tetszett! Jó volt... és vak😄
8/10

CSOCSO
??
Grove4
Ehhez képest ugyanígy itt van😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

CSOCSO
probaltam kitorolni az elios spoileres hsz-eket

hasznaljatok a spoiler szot mert valszeg sokan meg nem lattak a filmet. kosz
CSOCSO
SPOILERT HASZNALD mert azert te mar szabadon kimondod a tenyeket!!! THANKS!

Book of ELi SPOILER:

Tikal
ma 19:18 | privát | galéria | válasz erre | #55936
Egyebkent ez egy film, szoval ha azt elhittetek hogy egy szal karddal szet vag mindenkit, vag egy pisztollyal lelo egy tucat embert akkor nem is ertem hogy nem fer a kepbe hogy vak...
Van egy erdekes elszolas, mikor az oreghazasparhoz mennek, kerdi az oreg, nem lattak a tablat hogy tilos az atjaras? Mire denzel, nem nem lattuk😉 mivel ez csak egy film, ami a hit erejet akarja bemutatni teljesen rendben van hogy vak... Mintahogy a bibliai eli is vak....

Miert az nem volt hulyeseg hogy ketszer is ralottek kozelrol es semmi baja nem lett... Persze az ma hulyeseg hogy vak😉
Grove4
Nem is vitatkozunk mi ezzel, számomra egész egyszerûen nem jött le. Egyébként hazudhatott is a táblával kapcsolatban, meg ügye az emberek többsége már nem tud olvasni.

Másodszori megnézésre már figyelni fogom direktbe 😊 minden egyes jelenetét.

Grove4
Hát a fasziból kinézem az biztos, de szerintem a nõ akkor sem olvassa el, tudva, hogy mire kényszerítette a lányát, meg hogy miket tett vele.

Tikal
Ajanlom a zatoichit a kétkedõknek...

CSOCSO
nemhiszem, hogy azon a ponton barmi is erdekelte volna. Nekem a karakterjebol az jott le, hogy ott azon a ponton az egyik kezet is levagta volna ha nem all neki a csaj.
CSOCSO
hat ezaz.....
Grove4
Nyílván látta rajta, hogy elkötelezett az asszony és akkor sem olvasná el.
Igazából így visszagondolva voltak utalások, de nem nagyok, át lehet siklani felettük. Én ezt tettem, és csak a kommenteket olvasva egy oldalon láttam, hogy írják.

CSOCSO
book of eli spoiler

a tanyerok nekem is feltuntek de az egyik jelenetnel olyan dolgok voltak hogy azt egy vak soha es sose fogja megtenni a masik jelenetben meg egy gyenge utalas volt a dologra. De az hogy meghallja a kocsikat messzirol nekem az csak siman beleszamitott abba hogy a csako nagyon ott van a szeren 😄 szvsz hulyeseg a vak dolog teljesen komolytalannal talalom hogy egy vak szedett szet mindenkit. A Braille irasos biblia komoly volt... de az is hulyeseg, hogy a csako a legvegen nem kapta el a csajt egy kessel, hogy marpedig elolvasod akkor is ha elfelejtettel olvasni. Hiszen eddig barkit megolt kisebb hulyesegekert is
Grove4
Rockhajó (The Boat That Rocked)

Most néztem meg, nekem nagyon tetszett. Egy remek, könnyed, nézhetõ film.

Röviden: Így saccra a 70' évek Britanniájában járunk, ahol egy, az Északi-Tengeren horgonyzó hajó szórja a kalóz-rádió mûsorát. A rádió nagyon kedvelt a hallgatók körében, a konzervatív brit kormány, azonban nemigen tûri, így mindent megtesz beszûntetéséért, ám a lelkes és elkötelezett rádiósok nem adják fel, õk csak teszik, amihez értenek, szórakoztatnak. Ezek közé a rádiósok közé (akik között találunk nagydumás hájpacnit, hõs szerelmest, sötét idiótát, a tinilányok kedvencét etc.) csöppen egy fiatal fiú, a rádiósok "vezetõjének" keresztfia, aki elõször nem nagyon tud azonosulni a légkörrel, aztán egyre inkább otthon érzi magát és a végére ez a rakás fura pali a családjává válik.

Szerintem egy nagyon jó film, pedig úgy ültem le hozzá, hogy estére megteszi, de aztán magával ragadott ez a feeling.

Tuti újranézõs.

9/10

CSOCSO
a vegen en is elcsodalkoztam mikor rakozelitettek az arcara de szvsz ez hulyeseg. probaltam nem is felfogni a vegen a dolgot mert az egesz filmben normalisan viselkedik.
Grove4
Én írtam, hogy nem nagyon jöttem rá.

Lehet a végén arra volt utalás😊

Amúgy most tartok a Book of Eli 1. 10 percénél... emberek... könyörgöm... ti egyáltalán honnan gondoltátok hogy Washington vakot játszik???😄
Ti se néztetek sok eszmeraldát régen😄

wesker24
Egyet értek a 28 nappal és késöbb és a 28 héttel késöbb tényleg nagyon jó film ! 😄

Most már jöhetne egy 28 hónappal/évvel késöbb is ! XD
Grove4
OK, lehet (sõt biztos) hogy valamikor sort kerítek rá.

Mi számít horrornak?😄
Egyesek szerint nekem már kiégett a fearfactorom, de nem tudom... nem ilyesztõ... nincsenek ebben hirtelen jelenetek... van pár csúnya fertõzött ember benne meg 1-2 undorító jelenet... de inkább izgalmasnak mondanám az ilyen típusú filmeket...
Nálam a Thriller kategbe sorolható😄 (amúgy horror😛)
Nézd meg az 1. részt elõször (28 nappal késõbb) nem függ össze, de azért meg kell tudni mi is történt Angliában😄

Grove4
Horror filmek sosem voltak a kedvenceim, nem félésrõl van szó, valahogy nem szeretem õket.

tommygear
nefélj
Tikal
nálam ez nem rontotta a filmet... mellesleg minek irtad spoilerben amit írtál, elõtte már lelõtted a poént 😊

Tyler1
ez mind igaz, a történetben vak, viszont
nem lehet elhaladni azon tények mellett, hogy a filmben Washington minden szemüveg nélküli jelenetében tökéletesen bakizza el a vak karakterét, és legszörnnyûbb h ez ellen a rendezõ semmit nem tett.
na mármost ha már ezt bekajálja a nézõ, akk nem tûnik neki fel az általad felsorolt pár dolog ami valóban a vakságára utal, sõt ugyanannyi(ha nem több) ellentétes dolgot mûvel amivel ismét csak tökéletes látását igazolhatná

ez az éli könyve legnagyobb hibája, sõt egy ilyen produkciótól ez már egyenesen szégyenletes dolog.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Grove4
Ez nagyon horror? Mert azokat annyira nem szeretem, viszont így utánnaolvasva, meg a leírtak alapján megnézném a filmet, de a horrorfilmeket nem szeretem.

green6k
The lovely bones 10/10
Kivagyok...Még mindíg a hatása alatt vagyok.Annyira gyönyörûû...

Grove4
OK, persze,nem azt mondom, hogy tuti nem az, csak hogy számomra nem volt ANNYIRA egyértelmû. Szóval érted😄

zaki
thx 😄

Tikal
Szerintem nézd meg újra, és látni fogod 😊

az elején kiszagolja a kannibálokat, utána visszahuzodik a híd alá a sötétbe, neki ugyan mindegy, de a tobbieknek nem... mikor a romos házba bemegy az elején, a polcon a porcelánokat végig tolja, pont mint egy vak, utána neki megy egy széknek, a felakasztott hullát is letapogatja... meghallja az autókat messzirõl mikor üldözik õket...mikor az utcán rátámadnak, mindekit azután lõ meg hogy rálõttek, a tetõn a csávokat, az utcán is stb, sok kis apróság... és a bibliai éli is vak volt, ez már csak egy kis plusz.. vak volt, ez a film így kerek, így szép a mondanivalója. “We walk by faith. Not by sight.”

Nézd meg a Zatoichi-t is szerintem..