Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vélemények megoszlóak, ahogy olvasgattam a netet, mint akkoriban a mátrix, van akinek nagyon tetszett, van aki végig sem bírta nézni. Az elõbbiekhez tartozom, rögtön kedvenc lett a film.
8.5/10
What about the forests?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ebben viszont tetszett 2 arc karaktere. Joker meg egyenesen zseniális volt! Meg is nézem valamikor a közeljövõben 😄
55916, 55923, 55928... bocs, de aki ezekbõl nem rakja össze, az nézze meg nyugodtan a filmet, tök mindegy neki 😄D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#55955: hogy néger😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
normális idõben miért nem lehet hasonló korrekt filmeket adni
nemértem
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem pocsék, csak középszerûre sikeredett..az meg hogy vak már ki lett tárgyalva, forgatókönyvben is az van stb.
De mondom, szerintem!😊
http://videodrome.freeblog.hu/
DFTBA ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Roadot láttad már?
Abban is vannak spoileres részek amit meghagytál, arra értettem, semmi másra. Elõször azt hittem, hogy nem sikerült törölnöd.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
És jobban belegondolva... ez így reális... Isten vezette😄
Jó film volt... tetszett ez a poszt apokaliptikus szféra... a mi idõnkben értéktelen tárgyak ott fizetõeszközök... és az egész úgy nagyon össze volt rakva.
És... hát a történelem ismétli önmagát😊
Tetszett! Jó volt... és vak😄
8/10
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
hasznaljatok a spoiler szot mert valszeg sokan meg nem lattak a filmet. kosz
Book of ELi SPOILER:
Tikal
Egyebkent ez egy film, szoval ha azt elhittetek hogy egy szal karddal szet vag mindenkit, vag egy pisztollyal lelo egy tucat embert akkor nem is ertem hogy nem fer a kepbe hogy vak...
Van egy erdekes elszolas, mikor az oreghazasparhoz mennek, kerdi az oreg, nem lattak a tablat hogy tilos az atjaras? Mire denzel, nem nem lattuk😉 mivel ez csak egy film, ami a hit erejet akarja bemutatni teljesen rendben van hogy vak... Mintahogy a bibliai eli is vak....
Miert az nem volt hulyeseg hogy ketszer is ralottek kozelrol es semmi baja nem lett... Persze az ma hulyeseg hogy vak😉
Másodszori megnézésre már figyelni fogom direktbe 😊 minden egyes jelenetét.
Igazából így visszagondolva voltak utalások, de nem nagyok, át lehet siklani felettük. Én ezt tettem, és csak a kommenteket olvasva egy oldalon láttam, hogy írják.
Most néztem meg, nekem nagyon tetszett. Egy remek, könnyed, nézhetõ film.
Röviden: Így saccra a 70' évek Britanniájában járunk, ahol egy, az Északi-Tengeren horgonyzó hajó szórja a kalóz-rádió mûsorát. A rádió nagyon kedvelt a hallgatók körében, a konzervatív brit kormány, azonban nemigen tûri, így mindent megtesz beszûntetéséért, ám a lelkes és elkötelezett rádiósok nem adják fel, õk csak teszik, amihez értenek, szórakoztatnak. Ezek közé a rádiósok közé (akik között találunk nagydumás hájpacnit, hõs szerelmest, sötét idiótát, a tinilányok kedvencét etc.) csöppen egy fiatal fiú, a rádiósok "vezetõjének" keresztfia, aki elõször nem nagyon tud azonosulni a légkörrel, aztán egyre inkább otthon érzi magát és a végére ez a rakás fura pali a családjává válik.
Szerintem egy nagyon jó film, pedig úgy ültem le hozzá, hogy estére megteszi, de aztán magával ragadott ez a feeling.
Tuti újranézõs.
9/10
Amúgy most tartok a Book of Eli 1. 10 percénél... emberek... könyörgöm... ti egyáltalán honnan gondoltátok hogy Washington vakot játszik???😄
Ti se néztetek sok eszmeraldát régen😄
Most már jöhetne egy 28 hónappal/évvel késöbb is ! XD
Egyesek szerint nekem már kiégett a fearfactorom, de nem tudom... nem ilyesztõ... nincsenek ebben hirtelen jelenetek... van pár csúnya fertõzött ember benne meg 1-2 undorító jelenet... de inkább izgalmasnak mondanám az ilyen típusú filmeket...
Nálam a Thriller kategbe sorolható😄 (amúgy horror😛)
Nézd meg az 1. részt elõször (28 nappal késõbb) nem függ össze, de azért meg kell tudni mi is történt Angliában😄
na mármost ha már ezt bekajálja a nézõ, akk nem tûnik neki fel az általad felsorolt pár dolog ami valóban a vakságára utal, sõt ugyanannyi(ha nem több) ellentétes dolgot mûvel amivel ismét csak tökéletes látását igazolhatná
ez az éli könyve legnagyobb hibája, sõt egy ilyen produkciótól ez már egyenesen szégyenletes dolog.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nézd meg a Zatoichi-t is szerintem..