Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
pl. ez #55940

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nos igen, most néztem végig a filmet, elolvastam a kommenteket és igazatok van... elképzelhetõ, hogy vak😊
És jobban belegondolva... ez így reális... Isten vezette😄

Jó film volt... tetszett ez a poszt apokaliptikus szféra... a mi idõnkben értéktelen tárgyak ott fizetõeszközök... és az egész úgy nagyon össze volt rakva.
És... hát a történelem ismétli önmagát😊
Tetszett! Jó volt... és vak😄
8/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

CSOCSO
??
Grove4
Ehhez képest ugyanígy itt van😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

CSOCSO
probaltam kitorolni az elios spoileres hsz-eket

hasznaljatok a spoiler szot mert valszeg sokan meg nem lattak a filmet. kosz
CSOCSO
SPOILERT HASZNALD mert azert te mar szabadon kimondod a tenyeket!!! THANKS!

Book of ELi SPOILER:

Tikal
ma 19:18 | privát | galéria | válasz erre | #55936
Egyebkent ez egy film, szoval ha azt elhittetek hogy egy szal karddal szet vag mindenkit, vag egy pisztollyal lelo egy tucat embert akkor nem is ertem hogy nem fer a kepbe hogy vak...
Van egy erdekes elszolas, mikor az oreghazasparhoz mennek, kerdi az oreg, nem lattak a tablat hogy tilos az atjaras? Mire denzel, nem nem lattuk😉 mivel ez csak egy film, ami a hit erejet akarja bemutatni teljesen rendben van hogy vak... Mintahogy a bibliai eli is vak....

Miert az nem volt hulyeseg hogy ketszer is ralottek kozelrol es semmi baja nem lett... Persze az ma hulyeseg hogy vak😉
Grove4
Nem is vitatkozunk mi ezzel, számomra egész egyszerûen nem jött le. Egyébként hazudhatott is a táblával kapcsolatban, meg ügye az emberek többsége már nem tud olvasni.

Másodszori megnézésre már figyelni fogom direktbe 😊 minden egyes jelenetét.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Hát a fasziból kinézem az biztos, de szerintem a nõ akkor sem olvassa el, tudva, hogy mire kényszerítette a lányát, meg hogy miket tett vele.

Tikal
Ajanlom a zatoichit a kétkedõknek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
nemhiszem, hogy azon a ponton barmi is erdekelte volna. Nekem a karakterjebol az jott le, hogy ott azon a ponton az egyik kezet is levagta volna ha nem all neki a csaj.
CSOCSO
hat ezaz.....
Grove4
Nyílván látta rajta, hogy elkötelezett az asszony és akkor sem olvasná el.
Igazából így visszagondolva voltak utalások, de nem nagyok, át lehet siklani felettük. Én ezt tettem, és csak a kommenteket olvasva egy oldalon láttam, hogy írják.

CSOCSO
book of eli spoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a tanyerok nekem is feltuntek de az egyik jelenetnel olyan dolgok voltak hogy azt egy vak soha es sose fogja megtenni a masik jelenetben meg egy gyenge utalas volt a dologra. De az hogy meghallja a kocsikat messzirol nekem az csak siman beleszamitott abba hogy a csako nagyon ott van a szeren 😄 szvsz hulyeseg a vak dolog teljesen komolytalannal talalom hogy egy vak szedett szet mindenkit. A Braille irasos biblia komoly volt... de az is hulyeseg, hogy a csako a legvegen nem kapta el a csajt egy kessel, hogy marpedig elolvasod akkor is ha elfelejtettel olvasni. Hiszen eddig barkit megolt kisebb hulyesegekert is
Grove4
Rockhajó (The Boat That Rocked)

Most néztem meg, nekem nagyon tetszett. Egy remek, könnyed, nézhetõ film.

Röviden: Így saccra a 70' évek Britanniájában járunk, ahol egy, az Északi-Tengeren horgonyzó hajó szórja a kalóz-rádió mûsorát. A rádió nagyon kedvelt a hallgatók körében, a konzervatív brit kormány, azonban nemigen tûri, így mindent megtesz beszûntetéséért, ám a lelkes és elkötelezett rádiósok nem adják fel, õk csak teszik, amihez értenek, szórakoztatnak. Ezek közé a rádiósok közé (akik között találunk nagydumás hájpacnit, hõs szerelmest, sötét idiótát, a tinilányok kedvencét etc.) csöppen egy fiatal fiú, a rádiósok "vezetõjének" keresztfia, aki elõször nem nagyon tud azonosulni a légkörrel, aztán egyre inkább otthon érzi magát és a végére ez a rakás fura pali a családjává válik.

Szerintem egy nagyon jó film, pedig úgy ültem le hozzá, hogy estére megteszi, de aztán magával ragadott ez a feeling.

Tuti újranézõs.

9/10

CSOCSO
a vegen en is elcsodalkoztam mikor rakozelitettek az arcara de szvsz ez hulyeseg. probaltam nem is felfogni a vegen a dolgot mert az egesz filmben normalisan viselkedik.
Grove4
Én írtam, hogy nem nagyon jöttem rá.

Lehet a végén arra volt utalás😊

Amúgy most tartok a Book of Eli 1. 10 percénél... emberek... könyörgöm... ti egyáltalán honnan gondoltátok hogy Washington vakot játszik???😄
Ti se néztetek sok eszmeraldát régen😄

wesker24
Egyet értek a 28 nappal és késöbb és a 28 héttel késöbb tényleg nagyon jó film ! 😄

Most már jöhetne egy 28 hónappal/évvel késöbb is ! XD
Grove4
OK, lehet (sõt biztos) hogy valamikor sort kerítek rá.

Mi számít horrornak?😄
Egyesek szerint nekem már kiégett a fearfactorom, de nem tudom... nem ilyesztõ... nincsenek ebben hirtelen jelenetek... van pár csúnya fertõzött ember benne meg 1-2 undorító jelenet... de inkább izgalmasnak mondanám az ilyen típusú filmeket...
Nálam a Thriller kategbe sorolható😄 (amúgy horror😛)
Nézd meg az 1. részt elõször (28 nappal késõbb) nem függ össze, de azért meg kell tudni mi is történt Angliában😄

Grove4
Horror filmek sosem voltak a kedvenceim, nem félésrõl van szó, valahogy nem szeretem õket.

tommygear
nefélj
Tikal
nálam ez nem rontotta a filmet... mellesleg minek irtad spoilerben amit írtál, elõtte már lelõtted a poént 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
ez mind igaz, a történetben vak, viszont
nem lehet elhaladni azon tények mellett, hogy a filmben Washington minden szemüveg nélküli jelenetében tökéletesen bakizza el a vak karakterét, és legszörnnyûbb h ez ellen a rendezõ semmit nem tett.
na mármost ha már ezt bekajálja a nézõ, akk nem tûnik neki fel az általad felsorolt pár dolog ami valóban a vakságára utal, sõt ugyanannyi(ha nem több) ellentétes dolgot mûvel amivel ismét csak tökéletes látását igazolhatná

ez az éli könyve legnagyobb hibája, sõt egy ilyen produkciótól ez már egyenesen szégyenletes dolog.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Grove4
Ez nagyon horror? Mert azokat annyira nem szeretem, viszont így utánnaolvasva, meg a leírtak alapján megnézném a filmet, de a horrorfilmeket nem szeretem.

green6k
The lovely bones 10/10
Kivagyok...Még mindíg a hatása alatt vagyok.Annyira gyönyörûû...

Grove4
OK, persze,nem azt mondom, hogy tuti nem az, csak hogy számomra nem volt ANNYIRA egyértelmû. Szóval érted😄

zaki
thx 😄

Tikal
Szerintem nézd meg újra, és látni fogod 😊

az elején kiszagolja a kannibálokat, utána visszahuzodik a híd alá a sötétbe, neki ugyan mindegy, de a tobbieknek nem... mikor a romos házba bemegy az elején, a polcon a porcelánokat végig tolja, pont mint egy vak, utána neki megy egy széknek, a felakasztott hullát is letapogatja... meghallja az autókat messzirõl mikor üldözik õket...mikor az utcán rátámadnak, mindekit azután lõ meg hogy rálõttek, a tetõn a csávokat, az utcán is stb, sok kis apróság... és a bibliai éli is vak volt, ez már csak egy kis plusz.. vak volt, ez a film így kerek, így szép a mondanivalója. “We walk by faith. Not by sight.”

Nézd meg a Zatoichi-t is szerintem..

Sir Quno Jedi
Futurama The Beast With A Billion Backs 2008

Kiváló egész estés sztori az interdimenzionális szerelemrõl. Vagy valami ilyesmirõl... 😄

Akinek nem jön be a sorozat annak ez sem fog, akinek meg bejött, az szétröhögi a beleit. Erõs 10/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DeerHunter01
<#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

28 héttel késõbb

Egy hatalmas film még hatalmasabb "folytatása"
Ez már nagyon durván apokaliptikus volt... és hát igen... bármennyire is vége a fertõzésnek... az mégis bármelyik pillanatban lerombolhat egy egész várost újra...
A végén a csattanó hatalmas😄 Bár kár, hogy nem tudtuk meg mi lett végül a szereplõkkel...
A kiscsaj pedig gyönyörû benne
Izgi, durva, jól összerakott... mértékkel brutális film
9/10

kaposi1
Okes koszi szepen!
Nemsokara sort keritek ra.
Csak hat ugye a meccseket is kellene nezni!
Nekem is az jott le a velemenyek alapjan hogy erdemes lesz megnezni!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Grove4
Hát szerintem meg rohadtul nem olyan egyértelmû.

1.:Attól, hogy a vakírást tudja olvasni, még nem jelenti azt, hogy vak
2.: A végén írhatta volna saját maga is a Bibliát a lapra , mégsem tette, ebbõl sem következtetnék arra egybõl, hogy vak.
3.:A szemét mutatták a végén, de én semmilyen elváltozást nem véltem felfedezni.
4.: A vak ember nem így verekszik, lõ, viselkedik.(Jó tudom Isten vezette...)

Számomra nem volt egyértelmû, a vége fele már sejtettem, de megmaradt sejtés szintjén. Lehet hülyézni.

Bulykin
해운대 Hae-woon-dae / Haeundae
<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

zaki
amúgy mi az angol címe?

DeerHunter01
Perzsia Hercege
10/7
hercegnõ pedig <#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

Bulykin
szerintem kúrvajó film!
Katasztrófafilm ellenére elég sokat foglalkozik a film elsõ fele a szereplõk bemutatásával, de nekem az is tetszett mert eléggé humoros volt és érdekes. Sokan viszont emiatt húzzák le a filmet...
Látványilag pedig semmi panasz nem lehet a filmre, szerintem érdemes megnézni

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

szucsy89
volt akinek nem jött át nyugi😄
Blasta
Ebben a topikban is volt pár agysebész aki nem tudta összerakni az 1+1et...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
szerintem mindenkinek le kellett hogy jöjjön, különben nem tudom mit néztek 😊

Grove4
Ahogy olvasom a filmbuzin a kritikákat, a Book of Eli-t nagyon lehúzták, a Roadot meg istenítették, na szerintem pont az ellenkezõjét kellene, A BOE- ben a képi világ tényleg káprázatos, én ellettem volna, ha csak barangol egész filmen keresztül.

Neked lejött, hogy
Eli vak?

A Viharsziget is jó. Capriot régebben nagyon nem szerettem, azóta megkedveltem.
Tegnap néztem még csak meg a The Hangovert, az is nagyon jó.
"-Képzeld beíratkoztam egy mixertanfolyamra. -Akkor szopjál le!" xD loooooool

kaposi1
Off!
Én is nagyon el vagyok kenõdve a helyzet miatt de ezen megszakadtam a röhögéstõl!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Doddy a düdő
esetleg Superbad vagy Role Models

Köszi hogy beírtad, megnéztem és nekem nagyon tetszett

Passchendaele
10/8
CSOCSO
Crazies

Nem tudom ti mit gondoltok, de nekem a Happening vagy a Mist sokkal jobban tetszett. Amugy jo film volt...
szerintem 6/10 et megerdemel.

Book of Eli

Na ez mar tetszett!! Kepi vilag nagyon jo volt, a zene tetszett es a sztori is bejott.

mini spoiler - kar, hogy a kis csajt nem tanitotta meg olvasni es kepezte ki verekedesileg.... mert a vegen nagyon ugy tunt mintha atvette volna Eli szerepet 😊

8/10!

From Paris with love

Ez is egy kellemes film volt. Jo volt latni Travoltat de a film amugy semmi nagy ujdonsagot nem nyujtott. De legalabb nem is basztak el semmivel ( szamomra). Elveztem de ez nem lett annyira Luc Bessonos

7.5-10

Shutter Island

hajjajj... elaludtam rajta, kokemenyen. Feleig neztem de annyira nem fogott meg. Majd nekiulok megegyszer

SPOILER:
valaki irta, hogy gratulal azoknak akik az elso 20 percbol tudtak mi a film lenyege. Ahogy mondtam a filmet meg csak felig lattam de ha arrol van szo, hogy dicaprio radobben hogy amugy o is oda tartozik a sok beteg koze akkor szvsz ez mar a bemutatobol is kurvara levaghato volt. De majd megnezem ha lesz ra idom. Mindesetre a felesegem nem volt erte odaig...
szucsy89
thx, átgörgettem felette
dragon11
köszi szépen

Grove4

wesker24
Ezen kivül nem nagyon tudok más vigjátékot igy hamar !

Talán a KiCK/Ass (Ha/Ver) meg a Hangover (Másnaposok)

Accepted (Felvéve) ez is egy haláli vigjáték érdmes megnézni !