Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És jobban belegondolva... ez így reális... Isten vezette😄
Jó film volt... tetszett ez a poszt apokaliptikus szféra... a mi idõnkben értéktelen tárgyak ott fizetõeszközök... és az egész úgy nagyon össze volt rakva.
És... hát a történelem ismétli önmagát😊
Tetszett! Jó volt... és vak😄
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
hasznaljatok a spoiler szot mert valszeg sokan meg nem lattak a filmet. kosz
Book of ELi SPOILER:
Tikal
Egyebkent ez egy film, szoval ha azt elhittetek hogy egy szal karddal szet vag mindenkit, vag egy pisztollyal lelo egy tucat embert akkor nem is ertem hogy nem fer a kepbe hogy vak...
Van egy erdekes elszolas, mikor az oreghazasparhoz mennek, kerdi az oreg, nem lattak a tablat hogy tilos az atjaras? Mire denzel, nem nem lattuk😉 mivel ez csak egy film, ami a hit erejet akarja bemutatni teljesen rendben van hogy vak... Mintahogy a bibliai eli is vak....
Miert az nem volt hulyeseg hogy ketszer is ralottek kozelrol es semmi baja nem lett... Persze az ma hulyeseg hogy vak😉
Másodszori megnézésre már figyelni fogom direktbe 😊 minden egyes jelenetét.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Igazából így visszagondolva voltak utalások, de nem nagyok, át lehet siklani felettük. Én ezt tettem, és csak a kommenteket olvasva egy oldalon láttam, hogy írják.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most néztem meg, nekem nagyon tetszett. Egy remek, könnyed, nézhetõ film.
Röviden: Így saccra a 70' évek Britanniájában járunk, ahol egy, az Északi-Tengeren horgonyzó hajó szórja a kalóz-rádió mûsorát. A rádió nagyon kedvelt a hallgatók körében, a konzervatív brit kormány, azonban nemigen tûri, így mindent megtesz beszûntetéséért, ám a lelkes és elkötelezett rádiósok nem adják fel, õk csak teszik, amihez értenek, szórakoztatnak. Ezek közé a rádiósok közé (akik között találunk nagydumás hájpacnit, hõs szerelmest, sötét idiótát, a tinilányok kedvencét etc.) csöppen egy fiatal fiú, a rádiósok "vezetõjének" keresztfia, aki elõször nem nagyon tud azonosulni a légkörrel, aztán egyre inkább otthon érzi magát és a végére ez a rakás fura pali a családjává válik.
Szerintem egy nagyon jó film, pedig úgy ültem le hozzá, hogy estére megteszi, de aztán magával ragadott ez a feeling.
Tuti újranézõs.
9/10
Amúgy most tartok a Book of Eli 1. 10 percénél... emberek... könyörgöm... ti egyáltalán honnan gondoltátok hogy Washington vakot játszik???😄
Ti se néztetek sok eszmeraldát régen😄
Most már jöhetne egy 28 hónappal/évvel késöbb is ! XD
Egyesek szerint nekem már kiégett a fearfactorom, de nem tudom... nem ilyesztõ... nincsenek ebben hirtelen jelenetek... van pár csúnya fertõzött ember benne meg 1-2 undorító jelenet... de inkább izgalmasnak mondanám az ilyen típusú filmeket...
Nálam a Thriller kategbe sorolható😄 (amúgy horror😛)
Nézd meg az 1. részt elõször (28 nappal késõbb) nem függ össze, de azért meg kell tudni mi is történt Angliában😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
na mármost ha már ezt bekajálja a nézõ, akk nem tûnik neki fel az általad felsorolt pár dolog ami valóban a vakságára utal, sõt ugyanannyi(ha nem több) ellentétes dolgot mûvel amivel ismét csak tökéletes látását igazolhatná
ez az éli könyve legnagyobb hibája, sõt egy ilyen produkciótól ez már egyenesen szégyenletes dolog.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nézd meg a Zatoichi-t is szerintem..
Kiváló egész estés sztori az interdimenzionális szerelemrõl. Vagy valami ilyesmirõl... 😄
Akinek nem jön be a sorozat annak ez sem fog, akinek meg bejött, az szétröhögi a beleit. Erõs 10/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egy hatalmas film még hatalmasabb "folytatása"
Ez már nagyon durván apokaliptikus volt... és hát igen... bármennyire is vége a fertõzésnek... az mégis bármelyik pillanatban lerombolhat egy egész várost újra...
A végén a csattanó hatalmas😄 Bár kár, hogy nem tudtuk meg mi lett végül a szereplõkkel...
A kiscsaj pedig gyönyörû benne
Izgi, durva, jól összerakott... mértékkel brutális film
9/10
Nemsokara sort keritek ra.
Csak hat ugye a meccseket is kellene nezni!
Nekem is az jott le a velemenyek alapjan hogy erdemes lesz megnezni!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
2.: A végén írhatta volna saját maga is a Bibliát a lapra , mégsem tette, ebbõl sem következtetnék arra egybõl, hogy vak.
3.:A szemét mutatták a végén, de én semmilyen elváltozást nem véltem felfedezni.
4.: A vak ember nem így verekszik, lõ, viselkedik.(Jó tudom Isten vezette...)
Számomra nem volt egyértelmû, a vége fele már sejtettem, de megmaradt sejtés szintjén. Lehet hülyézni.
<#vigyor3>#vigyor3>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Katasztrófafilm ellenére elég sokat foglalkozik a film elsõ fele a szereplõk bemutatásával, de nekem az is tetszett mert eléggé humoros volt és érdekes. Sokan viszont emiatt húzzák le a filmet...
Látványilag pedig semmi panasz nem lehet a filmre, szerintem érdemes megnézni
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Neked lejött, hogy
A Viharsziget is jó. Capriot régebben nagyon nem szerettem, azóta megkedveltem.
Tegnap néztem még csak meg a The Hangovert, az is nagyon jó.
"-Képzeld beíratkoztam egy mixertanfolyamra. -Akkor szopjál le!" xD loooooool
Én is nagyon el vagyok kenõdve a helyzet miatt de ezen megszakadtam a röhögéstõl!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Passchendaele
10/8
Nem tudom ti mit gondoltok, de nekem a Happening vagy a Mist sokkal jobban tetszett. Amugy jo film volt...
szerintem 6/10 et megerdemel.
Book of Eli
Na ez mar tetszett!! Kepi vilag nagyon jo volt, a zene tetszett es a sztori is bejott.
mini spoiler - kar, hogy a kis csajt nem tanitotta meg olvasni es kepezte ki verekedesileg.... mert a vegen nagyon ugy tunt mintha atvette volna Eli szerepet 😊
8/10!
From Paris with love
Ez is egy kellemes film volt. Jo volt latni Travoltat de a film amugy semmi nagy ujdonsagot nem nyujtott. De legalabb nem is basztak el semmivel ( szamomra). Elveztem de ez nem lett annyira Luc Bessonos
7.5-10
Shutter Island
hajjajj... elaludtam rajta, kokemenyen. Feleig neztem de annyira nem fogott meg. Majd nekiulok megegyszer
SPOILER:
valaki irta, hogy gratulal azoknak akik az elso 20 percbol tudtak mi a film lenyege. Ahogy mondtam a filmet meg csak felig lattam de ha arrol van szo, hogy dicaprio radobben hogy amugy o is oda tartozik a sok beteg koze akkor szvsz ez mar a bemutatobol is kurvara levaghato volt. De majd megnezem ha lesz ra idom. Mindesetre a felesegem nem volt erte odaig...