[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
bcrics #65908 The Human Centipede II Full Sequence
Oh my god!!
Ezt most miért kellett?
Gondoltam a Reggeli kakaó mellé megnézem a Filmet, az első rész után sok újat már nem hozhat.
...Hát nem is hozott, cserébe durvább, sokkal durvább, naturalistára vették a figurát, amolyan Fűrész módra, minden egyes jelenet amit az első részben csak sejtettek hogy hogyan történt,(az operáció) azt itt most megmutatják.Kíméletlenül.
AZ hogy mi miért történik a Filmben nem derül ki, nincs motiváció, van egy elmebeteg ember akit magába szippantott amit a német doki vizionált.
Hozzáteszem a főszereplő fickó sokkal jobban emlékeztetett egy bekattant Gordon Freemanre mint bármi másra, egész film alatt meg sem nyikkan, plussz van egy aranyos spájszere, amit most nem a crabek szétfejtegetésére használ, de ugyanúgy eléri a célját vele, az Izomszövetek legnagyobb bánatára.
A prédák akik bekerültek a fogaskerékbe, itt már nem rendelkeznek semmiféle jellemzővel, az első részben sem nagyon, de ott azért szorítottam nekik hogy hátha.
Itt csak az izomszövet szerepét töltik be, mert mint tudjuk a százlábúnak kurva sok izomszövete van.
Itt nem szimpatikus senki sem akinek drukkolnál hogy bazzeg, siessél már vagy hasonlók; ilyesmiről szó nincs, gyűlnek egymás után a szereplők, merthogy többen vannak, vagy 12 embert sikerült összeszedni Gordonnak, van köztük terhes néni, és tipikus 8.ker kopasz egybenyak. egész szép kis játszótér alakul ki a beteg bácsinak, és az étlap is elég változatos.
Mindent Összevetve, Sokkal jobban örültem volna ha az első részt folytatják, érdekelt volna mi történik az első rész életben maradt tagjával.
Én ezt a filmet csak vmi Fanmade Spin-Offként tudom értékelni.
Annak pedig nem nagyon nem rossz, de hivatalos második részként nálam elvérzik.
Brutális, kegyetlen, beteg film.
Az utolsó snittnél már imádkoztam hogy ne ez legyen a vége, ne így legyen vége.
Egy jó sztorit lehetett volna keríteni mellé, az alapfelállás az azért még mindig nem hétköznapi.
Talán majd egy másik rendezővel.