1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ZilogR
    Sherlock (BBC)

Pöpeces. Ilyennek kell lennie egy jó Sherlock Holmes sztorinak. Kellően elszállt sztori (hiszen ki keveredik egyik pillanatról a másikra pl. egy csempészbanda dolgaiba), néha olyan, mintha időutazós lenne az 1800-as évek végére, ráadásul megtartották a zenét, ami az az igazi Sherlock-os, minden jó benne.
    Ami talán nem annyira tetszett:
    - Watson doktor azt állítja magáról, hogy nagyon jó orvos, de eddig egy-két alkalommal kellett a tudását bizonyítania, de az is eléggé latymatag lett.
    - Itt is mint a Helyszínelők-ben éjjel "nyomoznak" javarészt. Mért jobb sötétben az apró nyomok után kutatni?

Nekem nagyon bejött, a BBC minisorozatok eddig is igen jók voltak: 8/10

Benjamin Button: Ez egy furcsa valami - előre mondom én nem láttam a filmet.
    Volt anno egy HP novellaíró pályázat, ahol egy ehhez hasonló irományt akartam elindítani, de végül egy másikkal pályáztam. Annyira kézenfekvő egy ilyen sztori és mikor jött ez a film érdekelt, vajon más mit hoz ki belőle.
    Láttam belőle kb. 10 percet, és annyira, de annyira nem tetszett a történet "áradása", hogy később soha nem tudtam rávenni magam, hogy megnézzem. Biztos irigykedek - én kis bunkó.

Ennek a sztorinak egy olyan változatát akarom már látni valahol, amikor a teljes emberiség "fiatalodása" van feldolgozva. Egy sztori az utolsó emberről, amelyik lassan elveszíti minden emberi tulajdonságát és hozzácsapódik valami gorilla- vagy csimpánz-csapathoz. :)))