[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Red riding hood - A lány és a farkas
Nagyon kellett egy ilyen film, azt gondolom. Engem teljesen beszippantott, de mindig is Piroska és a farkas fan voltam. Ez egy új gondolat, aminek csak az ad értelmet, amire ki van hegyezve a film, konkrétanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de el tudtam fogadni, el tudtam varázsolódni és a giccses befejezés még tetszett is kicsit - de csak a nagyszerű helyszín miatt.az elsőszülött lány nem is az elsőszülött
Én kapásból értékelném elég magasra, de a sztori gyengébb, mint kellene, a számítógépes grafika nem elég jó (és ez zavaró, ne mondja senki, hogy nem), ellenben Gary Oldman sztorija nagyon sokat beletesz. Mégis, arról szól, hogy hogyan derül majd ki ez a kis turpisság, amit eldugtam a spoilerben.
Nekem volt kellemes 7/10, de ha nem szerettem volna bele a képeibe, akkor 5-6/10 lenne a reálisabb.
Ha javasolnom kellene megnézésre? Igen! abszolút kellemesen hihető szerelmi történet cukormázzal a végén és konstans hóesésben egy szál ingben sem fázó suhancokkal.