Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Túl jó nõ a csajom

Nos a témát már ismerjük, nem ez az elsõ alkotás, amely a férfiúi önbecsülést, és a szebbik nemmel szembeni félénkséget feszegeti. Olyat is láthattunk már, hogy egy vígjáték már-már a határokat átlépve hoz abszúrd sztorit, de ez messze a legidiótább és legidegesítõbb szituációkkal rukkol elõ. Oké, hogy próbáltak elrugaszkodni és nem a tök sablont elénk vágni, de ez már annyira a ló másik oldala, hogy inkább fejfogós mint vicces kategória. Ezt a nagyon gyenge poénok is igazolják. Szóval az egész nekem olyan sitcomosan jött le, ahol várod, hogy a poénnál alánevessenek, mert amúgy nem is lenne vicces.
Összefoglalva rossz, 1-2 poént leszámítva távoli rokona a vígjátéknak, és ami talán a legnagyobb minusz, hogy eléggé idegesítõ néha.
4/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

A viharsziget tényleg nagyon jól sikerült film lett. Izgalmas, és egy akkora csavar a végén, amekkora csak kell egy jó ütõs befejezéshez.
I.C.ram
Shutter Island, Book of Eli:

Mindkettõ nagyon fasza volt, fõleg ebben az uborkaszezonban.
DeerHunter01
A Bourne rejtély
10/9

\"Erről van szó!\"

dragon11
Stay Alive-t láttátok? Csak ajánlani tudom, jó film. Olyan 9/10.

Ehhez hasonlót tudtok amúgy??

Blasta
Hoppp, igaz, de megesküdnék, hogy láttam ott egy "g"-t a "v" mögött. Elnézést.

Nanáhogy Asylum produkció 😊)))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

szucsy89
The blind side

egész jó film, olyan 7/10, Bullock miatt adok rá 8at, eszméletlen jó nõ még így 45év körül is(L) 😄D
hehe FAIL 😄DDD

Tyler1
(V)=video
(VG)=video game

de te játszál sokat a Titanic 2-vel.<#taps>

Davidus
Solomon Kane

Kane megy A-ból B-be és közben hentel. az egész olyan mint egy rossz D&D kaland.
4/10 mert volt pár jó jelenet

V9ykn8_TZL0

Blasta
"viszont a poszter igazi, és a film nyáron ki is jön"
<#wilting><#falbav>

Miféle film?????? Ez egy szaros videojáték lesz...

CSOCSO
Daybreakers

Annyira nem kedvelem a vampir filmeket de ezt nagyon vartam.
HD ban megneztem es a film tetszett de a veget kicsit elcsesztek.
A sztori szvsz jobb mint barmelyik masik vampiros filme
Bejott minden es szvsz 7/10 et megerdemel. Jobb szineszkedes, jobb zene es ertelmesebb enginggel siman lehetett volna akar 9 es is.
Sokkal jobb volt egy kozepes alkotasnal. Jo volt de nem volt epic.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyertelmu, hogy kellett valami otlet es komolyan mondom hogy meg az "ujraelesztos" otletet lenyeltem volna. tetszett volna a film de ez a vampirok megdoglenek az ujra emberre valt - volt vampirok veretol hulyen csavarta a sztorit. Nekem nemsok otletem, hogy mikent lehetett volna mashogy befejezni a filmet
Ez hatalmas😄😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

desigo
5 seces is büntet xD
DeerHunter01
Õrület.
hát...kicsit Taken feeling hogy Párizsba elrabolják jelen esetben Harrison Ford feleségét és utána kutat.
nem történtek gyorsan a dolgok de nem volt rossz.
10/6

\"Erről van szó!\"

Tyler1
nincs ez semmilyen bõvített változaton, ez fanmade trailer különbözõ filmekbõl összevágva.
viszont a poszter igazi, és a film nyáron ki is jön. filmeket meg nem kötelezõ a történelmi alapokra helyezni, úgyhogy Honfoglalás 2 is lehetne, ha lenne aki megcsinálja 😊

igen,igen tarantino egyik mellényúlása,én is untam....

sb1
Becstelen Brigantik 10/7

Nagy Tarantino fan vagyok, sõt, de ez a film annyira nem jött be sajnos....A tartantino filmekben mindig is a párbeszéd, a kommunikáció volt a húzóerõ, itt voszont némelyik nagyon el lett felesleges nyújtva, már-már untam. A tõrténet jópofa, de nem több. A színészek miatt kapott nálam 7-est, mert Christoph Waltz legalább olyan oriási, mint a Turistába, Brad Pitt-nek meg jól állnak a dilinyósabb szerepek 😊

Remélem, nem kell megint éveket várni, mire a mester megnéz valami õsrégi kópiát, és ihletet kap(aki olvasta tarantino életrajzi könyvét, tudja mirõl beszélek).

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

zoliii
Nem lesz Titanic 2!!! 😄
Ez a bõvített változaton van fent extra filmként!
Mi lenne, ha...
Vicces lenne, ha a Titanic valós történetét,
egy 2. résszel így hazavágnák!
Ennyi erõvel, akkor legyen Pearl Harbor 2 is! 😄

Blasta

Tyler1
sorry de ezt itt is megkell mutatnom 😄 a nyár filmjének ígérkezik(nem vicc tényleg lesz)!<#hehe>

Az éli könyve szerintem is megérdemel egy esélyt. Nem világrengetõ, de vannak benne nagy igazságok fõleg a vallásra nézve.
Book Of Eli / Éli Könyve

A filmnek nagy várakozásokkal ültem neki, mivel mindenki 7-8-9re értékelte, ami egész jó filmet sejtetett. Ehhez képest a film nézése közben szinte végig azon csodálkoztam, mit értékeltek benne ennyire, amikor semmi kirívót, semmi plusszt nem hoz a film - tisztes poszt-apok iparosmunka, se semmi több.

A vége viszont egy halk döbbenet - ekkor értettem meg a jó értékeléseket, és igencsak feljavult a szememben a film.

10/8

Nálam nem szebb, nem jobb mint a The Road, egyszerûen más. A The Road elejétõl a végéig sokkal komolyabb dráma, jobban megfogott, a Book Of Eli-nak viszont a vége az, ami sokat jelentett.
Sheltem
Bombák földjén

Tudom tudom 2008as film, de egy újszülöttnek...
Fenntartással kezdtem eddig nézni mindig az Oscar díjas filmet fõleg mostanában, de ezúttal kellemesen csalódtam. Úgy kajáltam be a 131 percet mintha 60perces film lett volna. A film annyira életszagú(bombaszakértõ kockák hanyagoljanak, nem érdekel mennyire hiteles a film "szakmai" része), hogy az ember teljesen átérzi. Nem tudom miért(tényleg nem) de valahogy a Ryan közlegény "fíling" jött át leginkább(talán a kamerázás miatt? passz) pedig a két filmnek abszolút nincs köze egymáshoz(talán csak annyiban, hogy mindkét film rohadtul igényes a "harcjelenetekben"). Sajnáltam, hogy Ralph Fiennes csak kb. 5 percet(nem mértem le) játszik benne, kicsit rosszindulatúan az az érzés volt bennem vele kapcsolatban, hogy biztosra mentek az Oscart illetõen ezért rakták bele 😊 Ez persze nyilvánvalóan csak az én hülyeségem.
Imádom ha egy film ennyire meglep egy vasárnapi dvdzésnél ezért nyugodt szívvel értékelem 9/10 re.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

SötétBarom
Teljesen egyértelmû a végén, hogy õ tesz úgy, "mintha"

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Malakai
Másodikkal értek én is egyet, az említett dolog miatt is, de az túlzás, hogy meggyógyították volna, hisz lényegében "öngyilkos" lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

És most 2 lehetséges elmélet van (sztem ez a nézõre van bízva... 1, Nem sikerült meggyógyítani és azért viszik el turkálásra. 2, Megsikerült gyógyítani... viszont nem viseli el a valóságot és ezért játssza, hogy még mindig dilis... és ezért viszik turkáltatni... rád van bízva, melyik tetszik.

Bááár... jobban belegondolva... lehet nem véletlen kérdezi Dicaprio azt a "kulcskérdést" a "társától"😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

gibson9
Pontypool

Nagyon jól és érdekesen indult, de orbitális nagy faszság lett belõle a közepétõl.. a magyar szinkron minõsíthetetlen lett.. a filmbéli színészek ZS kategóriás filmben is alulképzettek lennének.. a történet meg ugye, ahogyan már említettem érdekesen indul és fárasztó baromságba torkollik. És ez az összes komponens együtt nagyon fájt..

3/10

Tetszik ez a Silent House! Várós nagyon 😄
Dynamic
Prince of Persia

Gondoltam, hogy semmi forradalmit nem kapunk, de az elvárásaimnak tökéletesen megfelelt. Tömény akció, ugrándozás és sok homok. Nekem még a film humorosnak szánt jelenetei sem tûntek idétlennek vagy kínosnak. Megkockáztatom, hogy eddig a legjobban sikerült szg-es játék adaptáció. Szóval nagyjából elégedett vagyok a látottakkal.

6.5/10
The Faculty - Az Invázium

Még anno 98-ban moziban kerítettem rá sort, de azóta is évente-kétévente legalább egyszer megnézem Rodriguez tinihorror-scifijét.

Kellemes, önmagát nem túl komolyan vevõ inváziós sztori, és a T2 után ismét egy ütõs karaktert alakító Robert Patrick.

10/8
tommygear
jahh vitték a toronyba
Blasta
aham

Mi volt a vége, mert az nem nagyon értettem. Akkor most lyukat ütöttek a fejibe?

tommygear
Shutter Island
10/7
Bulykin
jólvan msot már én is megnézem 😄 szereteme a beteg szarokat ^^'

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
nekem csak a szereplõkkel volt bajom, nem rajongok ezekért az amcsi szuperboyokért, akiknek színészi tehetségük nulla, csak jól néznek ki.

Sir Quno Jedi
Tini verzákat valahogy jobban tûröm, mivel a "felnõtt" verzákban ugyanazt komolykodva elõadván már iszonyat gázok terjengenek. Ami elmegy egy bugyuta tinifilmben, amin az ember csak szórakozni akar, az egy nagyfilmben már odabasz, de a rossz értelemben...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
clash of the titans tini verziója.

amúgy most olvasom h TF3-ban már nem lesz Megan Fox. nemáár, ha volt vmi jó a TF filmekben az Megan volt. innen üzenem Baynek h fakkjú amiért nem ajánlottak neki több pénzt, de szídzsíájolja oda nekem, vagy valami, mert nem indul jó ponttal így a film 😄

Sir Quno Jedi
Villámtolvaj (vagy mi)

Egész szórakoztató ifjúsági filmecske. Még trükkök is elmentek, bár a kiccsaj abszolúte nem tud harcolni, de még a a kardot is rosszul fogja, de azé jóak volt. 1x nézõs, de jópofa.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

joebacsi
ez mekkora egy beteg szar 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

daver88
kicsit off:

Aki esetleg még nem látta volna:

The Human CentipedeFelirat, OPI által...köszönjük...

DeerHunter01
Fegyvernepper
10/10

\"Erről van szó!\"

motyodlee
<#eljen><#pias>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Tyler1
nekem magával a farkasemberrel volt bajom, mindig is unalmasnak és elcsépeltnek tartottam a történetét.
szóval nem a filmet kritizáltam, az lehet attól még jó.

más:
a kedvelõinek egy kis szösszenet a trónkövetelõrõl, Silent House - 100% vágatlan, 100% handycam, 100% fear! na jó nem promózom tovább 😄 a trailer számomra teljesen közönbös, bár engem a sem nyert meg soha.

Szerintem nagyon jó film. Olyan régiesebb horror hatását kelti, megvan az a tipikus régies horrorfilm hangulata. Mondjuk én a belezéseket nem túlzottan kedvelem, de itt nem volt bajom azokkal a jelenetekkel sem. Izgalmas volt, látványos, hangulatos, jó zenés, kicsit nyomasztó, de szórakoztató. Szerintem. 😄 Emily Blunt pedig nagyon szép, és imádom a hangját, õt kár szinkronizálni. 😛 Nekem 9/10 volt. (Emily nélkül csak 8/10 😄)
Kerub
Mivel nálam nem jeleníti meg, ezért manuálisan is belinkelem.
The evolution of War

Szerintem.

Kerub
Egy ismerõsõm készítette anno ezt a videót és sajnos nekem is csak most volt szerencsém hozzá. Ahhoz képest h amatör, szerintem brutálisan jó a vágás. Film addictoknak csemege (na meg azoknak akik szeretik a háborús filmeket).

Szerintem.

Tyler1
The Wolfman

Fél óra után kasza. Rájöttem h ezt a farkasemberes sztorit már nem tudják érdekesebbé faragni. Elkezdem nézni, de mintha az 1000. ismétlést nézném és úgyis tudom mi fog történni. A vámpíros filmeket legalább lehet permutálni mindenféle verzióba, de farkasembert nem.
Aki még nem ismeri a sztorit, az nézze meg, lehet h jó film.

CSOCSO
masodik trailer nagyon faszan spoileres... utalom az ilyen bemutatokat