Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
senki. ahány ember annyi ízlés. nincs olyan film ami ne osztaná meg a közönséget. mint ahogyan minden(vallás, identitás, stb) megosztja az embereket. elkell fogadni, belénk van kódolva.
én pl. nem tudtam végig nézni a THT-t, szar filmnek gondolom ÉN, de az hogy másnak tetszen nincs megtiltva mások véleménye alapján.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

PJack
Apocalypto

talán SPOILEReket is tartalmazhaz, hé!!

na hát ez gecijó volt. teljesen beleéltem magamat, az a több mint 2 óra huss elröppent, szóval feszült volt végig és izgalmas. így adnék is rá egy 9/10et, mert tényleg nagyon jól adta vissza a hangulatot, a brutalitását az egésznek, de nemtudok szemethunyni afelett a dolog felett, hogy (kb) minden következõ jelenetet ki lehet találni 😞
sõt már persze az elején lehet tudni a végét. én reméltem, hogy hátha nem az lesz, de sajnos igen

mindegy, Mel Gibsontól ez egy jó film, nekem tetszett. egy erõs 7/10et adnék rá.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Shep
Ja, de ki mondja meg mi a szar és mi nem? Érted, hol van definiálva a szar és a nem szar film fogalma. Mindenesetre nekem az elég, hogy nekem és a környezetemnek tetszett (eddig senki nem mondta, hogy nem volt jó film) a többi meg nem érdekel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

GREEN ZONE. A tömegpusztítás fegyvere - már ami az agysejteket illeti.
kastil
Én is feliratosan néztem még jó annó, egy igencsak jó film. Viszont azért, mert nekem tetszik, még lehet szar, szóval attól, hogy édesanyádnak tetszik, szintén lehet szar.

#55453:

ennyi eszed van, egy ilyen jó filmet több részletben nézni :C

Shep
Hát én ezt már akkor láttam mikor a többség még azt sem tudta, hogy létezik egyáltalán, az Oscarról meg szó sem volt. Igaz akkor feliratosan, most meg szinkronosan, de szerintem szinkronnal is jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát megmondom õszintén,hogy eddig nekem úgy jön le h fasza a film.
elkezdtem nézni 25 percet és az alapján tetszett! ma fogom befejezni. szóval arra akartam kilyukadni,hogy a gettó milliomost is anno csak azért kezdtem el nézni mert vmi 8 oscart kapott (?) ,gondoltam megnézem miért kapta meg.Aztán elég fasza volt kb 10/9.
ezt is azért kezdtem el mert oscar + a cím is tetszik 😊
Shep
Nálam 9-es, de itt a többség szerint unalmas szar film amiben nem történik semmi.

engem érdekel 😄 mert ha egy olyan filmre amit megakarok majd nézni arra sok pozítivum hozzászólás érkezik akkor sokkal szívesebbben nézem majd meg.
de te 10bõl hány pontot adnál a filmre?
Shep
Korábban volt itt egy kis eszmefuttatás arról ,hogy a Hurt Locker miért szar/nem szar film. Nyilván senkit nem érdekel, de azért beírom, hogy volt össznépi matiné pár hete és öregem ezt akarta megnézni, mert hogy õ még nem látta és biztos jó. Na hát megnéztük. A film végén mindenki azt mondta, hogy jó volt még anyám is akirõl tudni kell, hogy minden filmen elalszik amelyiken meg nem az mind ilyen limonádé romantikus akármi, vagy régi magyar film. Mondjuk õ úgy fogalmazott, hogy borzasztó dolgok voltak benne, de jó film. Na most ha neki aki a véres, gyilkolászós, lövöldözõs filmekre csak legyint tetszett akkor csak van valami a filmben nem?

dartonita
Defendor:
Nem lehet megunni Woody Harrelson jatekat,legalabbis az ilyen szerepekben.Ez egy nagyon jo drama,orulok hogy belebotlottam.
7.5/10

Vitathatatlan III:
Nem rajongok a verekedos filmekert raadasul az elozo ket reszt sem lattam,de ezt valamiert vegigneztem.Par elbaszott jelenetet leszamitva igazan szorakoztato es latvanyos film.Ez a Scott Adkins nevu figura meg egy igazi allat.
6.5/10

Unthinkable:
Sok jot hallottam rola hogy ilyen korszakalkoto meg olyan...de...hat szamomra nem igazan.Egyszer nezheto,en kisse untam.Nem vagom miert all majdnem 8ponton az IMDBn.
5.5/10

[HUN]Crassus
Párizsból Szeretettel ez marha jó volt! Travolta király!😊 7/10

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tyler1
pedig fáradtan is hibátlan 😊

Szabi84
nem fáradtan kell nézni😊

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Én az elsõ részén tegnap már másodszorra aludtam be😄
Valamikor végig kéne nézni...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szabi84
<#eljen>legjobb verekedõs jelenetek, és üldözések

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

I.C.ram
Mondjuk, én már kb a felétõl sejtettem a csavart. Túl sok thrillert nézek, és már a legtöbb poént lelõtték más filmekben is. 😞

Nekem legjobban a H. P. Lovecraft-os atmoszféra jött be, még ha van a kettõ közt 2x év is. Imádom a század elején, New England-ben játszódó thrillereket.
tommygear
Bourne trilógia
10/10

nemrég néztem újra õket, profi filmek
köszi ,hogy ezt leírtad 😊
Tyler1
Túl jó nõ a csajom

Nos a témát már ismerjük, nem ez az elsõ alkotás, amely a férfiúi önbecsülést, és a szebbik nemmel szembeni félénkséget feszegeti. Olyat is láthattunk már, hogy egy vígjáték már-már a határokat átlépve hoz abszúrd sztorit, de ez messze a legidiótább és legidegesítõbb szituációkkal rukkol elõ. Oké, hogy próbáltak elrugaszkodni és nem a tök sablont elénk vágni, de ez már annyira a ló másik oldala, hogy inkább fejfogós mint vicces kategória. Ezt a nagyon gyenge poénok is igazolják. Szóval az egész nekem olyan sitcomosan jött le, ahol várod, hogy a poénnál alánevessenek, mert amúgy nem is lenne vicces.
Összefoglalva rossz, 1-2 poént leszámítva távoli rokona a vígjátéknak, és ami talán a legnagyobb minusz, hogy eléggé idegesítõ néha.
4/10

A viharsziget tényleg nagyon jól sikerült film lett. Izgalmas, és egy akkora csavar a végén, amekkora csak kell egy jó ütõs befejezéshez.
I.C.ram
Shutter Island, Book of Eli:

Mindkettõ nagyon fasza volt, fõleg ebben az uborkaszezonban.
DeerHunter01
A Bourne rejtély
10/9

\"Erről van szó!\"

dragon11
Stay Alive-t láttátok? Csak ajánlani tudom, jó film. Olyan 9/10.

Ehhez hasonlót tudtok amúgy??

Blasta
Hoppp, igaz, de megesküdnék, hogy láttam ott egy "g"-t a "v" mögött. Elnézést.

Nanáhogy Asylum produkció 😊)))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

szucsy89
The blind side

egész jó film, olyan 7/10, Bullock miatt adok rá 8at, eszméletlen jó nõ még így 45év körül is(L) 😄D
hehe FAIL 😄DDD

Tyler1
(V)=video
(VG)=video game

de te játszál sokat a Titanic 2-vel.<#taps>

Davidus
Solomon Kane

Kane megy A-ból B-be és közben hentel. az egész olyan mint egy rossz D&D kaland.
4/10 mert volt pár jó jelenet

V9ykn8_TZL0

Blasta
"viszont a poszter igazi, és a film nyáron ki is jön"
<#wilting><#falbav>

Miféle film?????? Ez egy szaros videojáték lesz...

CSOCSO
Daybreakers

Annyira nem kedvelem a vampir filmeket de ezt nagyon vartam.
HD ban megneztem es a film tetszett de a veget kicsit elcsesztek.
A sztori szvsz jobb mint barmelyik masik vampiros filme
Bejott minden es szvsz 7/10 et megerdemel. Jobb szineszkedes, jobb zene es ertelmesebb enginggel siman lehetett volna akar 9 es is.
Sokkal jobb volt egy kozepes alkotasnal. Jo volt de nem volt epic.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyertelmu, hogy kellett valami otlet es komolyan mondom hogy meg az "ujraelesztos" otletet lenyeltem volna. tetszett volna a film de ez a vampirok megdoglenek az ujra emberre valt - volt vampirok veretol hulyen csavarta a sztorit. Nekem nemsok otletem, hogy mikent lehetett volna mashogy befejezni a filmet
Ez hatalmas😄😄D

desigo
5 seces is büntet xD
DeerHunter01
Õrület.
hát...kicsit Taken feeling hogy Párizsba elrabolják jelen esetben Harrison Ford feleségét és utána kutat.
nem történtek gyorsan a dolgok de nem volt rossz.
10/6

\"Erről van szó!\"

Tyler1
nincs ez semmilyen bõvített változaton, ez fanmade trailer különbözõ filmekbõl összevágva.
viszont a poszter igazi, és a film nyáron ki is jön. filmeket meg nem kötelezõ a történelmi alapokra helyezni, úgyhogy Honfoglalás 2 is lehetne, ha lenne aki megcsinálja 😊

igen,igen tarantino egyik mellényúlása,én is untam....

sb1
Becstelen Brigantik 10/7

Nagy Tarantino fan vagyok, sõt, de ez a film annyira nem jött be sajnos....A tartantino filmekben mindig is a párbeszéd, a kommunikáció volt a húzóerõ, itt voszont némelyik nagyon el lett felesleges nyújtva, már-már untam. A tõrténet jópofa, de nem több. A színészek miatt kapott nálam 7-est, mert Christoph Waltz legalább olyan oriási, mint a Turistába, Brad Pitt-nek meg jól állnak a dilinyósabb szerepek 😊

Remélem, nem kell megint éveket várni, mire a mester megnéz valami õsrégi kópiát, és ihletet kap(aki olvasta tarantino életrajzi könyvét, tudja mirõl beszélek).

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

zoliii
Nem lesz Titanic 2!!! 😄
Ez a bõvített változaton van fent extra filmként!
Mi lenne, ha...
Vicces lenne, ha a Titanic valós történetét,
egy 2. résszel így hazavágnák!
Ennyi erõvel, akkor legyen Pearl Harbor 2 is! 😄

Blasta

Tyler1
sorry de ezt itt is megkell mutatnom 😄 a nyár filmjének ígérkezik(nem vicc tényleg lesz)!<#hehe>

Az éli könyve szerintem is megérdemel egy esélyt. Nem világrengetõ, de vannak benne nagy igazságok fõleg a vallásra nézve.
Book Of Eli / Éli Könyve

A filmnek nagy várakozásokkal ültem neki, mivel mindenki 7-8-9re értékelte, ami egész jó filmet sejtetett. Ehhez képest a film nézése közben szinte végig azon csodálkoztam, mit értékeltek benne ennyire, amikor semmi kirívót, semmi plusszt nem hoz a film - tisztes poszt-apok iparosmunka, se semmi több.

A vége viszont egy halk döbbenet - ekkor értettem meg a jó értékeléseket, és igencsak feljavult a szememben a film.

10/8

Nálam nem szebb, nem jobb mint a The Road, egyszerûen más. A The Road elejétõl a végéig sokkal komolyabb dráma, jobban megfogott, a Book Of Eli-nak viszont a vége az, ami sokat jelentett.
Sheltem
Bombák földjén

Tudom tudom 2008as film, de egy újszülöttnek...
Fenntartással kezdtem eddig nézni mindig az Oscar díjas filmet fõleg mostanában, de ezúttal kellemesen csalódtam. Úgy kajáltam be a 131 percet mintha 60perces film lett volna. A film annyira életszagú(bombaszakértõ kockák hanyagoljanak, nem érdekel mennyire hiteles a film "szakmai" része), hogy az ember teljesen átérzi. Nem tudom miért(tényleg nem) de valahogy a Ryan közlegény "fíling" jött át leginkább(talán a kamerázás miatt? passz) pedig a két filmnek abszolút nincs köze egymáshoz(talán csak annyiban, hogy mindkét film rohadtul igényes a "harcjelenetekben"). Sajnáltam, hogy Ralph Fiennes csak kb. 5 percet(nem mértem le) játszik benne, kicsit rosszindulatúan az az érzés volt bennem vele kapcsolatban, hogy biztosra mentek az Oscart illetõen ezért rakták bele 😊 Ez persze nyilvánvalóan csak az én hülyeségem.
Imádom ha egy film ennyire meglep egy vasárnapi dvdzésnél ezért nyugodt szívvel értékelem 9/10 re.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

SötétBarom
Teljesen egyértelmû a végén, hogy õ tesz úgy, "mintha"

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Malakai
Másodikkal értek én is egyet, az említett dolog miatt is, de az túlzás, hogy meggyógyították volna, hisz lényegében "öngyilkos" lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

És most 2 lehetséges elmélet van (sztem ez a nézõre van bízva... 1, Nem sikerült meggyógyítani és azért viszik el turkálásra. 2, Megsikerült gyógyítani... viszont nem viseli el a valóságot és ezért játssza, hogy még mindig dilis... és ezért viszik turkáltatni... rád van bízva, melyik tetszik.

Bááár... jobban belegondolva... lehet nem véletlen kérdezi Dicaprio azt a "kulcskérdést" a "társától"😄

gibson9
Pontypool

Nagyon jól és érdekesen indult, de orbitális nagy faszság lett belõle a közepétõl.. a magyar szinkron minõsíthetetlen lett.. a filmbéli színészek ZS kategóriás filmben is alulképzettek lennének.. a történet meg ugye, ahogyan már említettem érdekesen indul és fárasztó baromságba torkollik. És ez az összes komponens együtt nagyon fájt..

3/10

Tetszik ez a Silent House! Várós nagyon 😄
Dynamic
Prince of Persia

Gondoltam, hogy semmi forradalmit nem kapunk, de az elvárásaimnak tökéletesen megfelelt. Tömény akció, ugrándozás és sok homok. Nekem még a film humorosnak szánt jelenetei sem tûntek idétlennek vagy kínosnak. Megkockáztatom, hogy eddig a legjobban sikerült szg-es játék adaptáció. Szóval nagyjából elégedett vagyok a látottakkal.

6.5/10
The Faculty - Az Invázium

Még anno 98-ban moziban kerítettem rá sort, de azóta is évente-kétévente legalább egyszer megnézem Rodriguez tinihorror-scifijét.

Kellemes, önmagát nem túl komolyan vevõ inváziós sztori, és a T2 után ismét egy ütõs karaktert alakító Robert Patrick.

10/8