[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
És bár ismerem a szabályokat, meg kell h tegyem ;)
Fertőzés - Contagion (2011)
Nagyon vártam és úgy nagyjából nem is volt csalódás. Egy hétköznapi történetet mesél el (mert ez valóban az, csak mellékesen arról szól, hogy vírusfertőzés szedi az áldozatait világszerte), ennek megfelelően nem az a pörgős filmecske: kis katarzis, kis izgalom, kis önfeláldozás - nekem kicsit több kellett volna.
Gyenge közepesre értékelem, mert nem volt annyira kiélezett és feszültséggel teli, mint lehetett volna - és a "végepoénnal" sem tudtak ezen javítani (ez nem a Memento...)
5-6/10, de csak a sztorira és annak filmre vitélére, nem a film egészére.
-----------------
És egy kis szakbarbárkodás a KSH tagoknak: Épp az a lényeg, hogy minden internetes szavazás NEM reprezentatív! Mivelhogy a szavazatot adó részéről önkéntes! Mint ahogy én sem írok be mindenhova, amiről lenne véleményem, szintúgy nem pontoz mindenki az IMDB-n vagy a port.hu-n sem (pedig látta a filmet).
Akkor érnének ezek a szavazatok bármit is, ha véletlenszerűen kiválasztanának ezer-tízezer-százezer embert, megnézetnék velük a filmet és utána megkérnék őket, hogy pontozzanak!
Ennyit a statisztikáról!