Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is megnéztemOo
Egymás seggébe dugva orrukat 100 lábút játszanak?XD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

motyodlee
ez de beteg, így trailer után 😄D

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jim Morrison
basszus, oszt társaim most nézik mellettem az emberi százlábút... :/
Most megmondom, -1/10

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sir Quno Jedi
Tényleg gyjó volt ez a KickAss...

Ha kicsit komolyabb, összefogottabb, kevésbé vontatott és közhelyes lett volna, akkor persze maradandóbb lett volna, így csak kellemes szórakozás. Pedig Cage megpróbálta és volt benne erõsen potenciál. Az ajnározott zenék szvsz. baromira nem illeszkedtek hozzá, pont a kulcsjeleneteknél (néhol azért stimmel). Így kicsit még hiteltelenebb.

Furcsállottam még, hogy a végére Hit Girl elfelejtette hordani/használni a saját felszerelését, de sajnos ezt szinte sosem tudják jól megoldani, a végére a hõsöknek ultrabénázniuk kell, hogy legyen izgalom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ROBIN HOOD, aka Robin Begins.
lehet a Krull volt
Múlt héten volt talán, nem tudom lehet a film +-on, egy régi fantasy/kaland film, ilyen 4 ágú dobócsillagos hõs mászkált benne, esetleg tudná valaki a címét? Kössze.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Jim Morrison
most ez horror vagy gyerek kalandfilm? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
reklammal biztos tele lesz, azt meg nemtom, hogy ki fognak e vagni belol :/ remelem nem.

desigo
ááá ezt be kell szerezni

Rare Exports

Csak nem a tv-ben kivágott jelenetekkel és reklámokkal tele...
Jim Morrison
Most megy a Gladiator ! Kotelezo darab, alapmu 😊

Csacsi
Sziasztok.

Volt egy film, amit még régen láttam, csak sajnos már nem emlékszem a címére.

Egy jelenet megmaradt, hogy a Dzsungelben elkapták a csapatot, és úgy "vallatták/végezték" ki õket, hogy egy zsákba kgíót raktak, és azt húzták a fejükre.

Ha valaki tudja írja meg pls.

Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Willenbrock
Prophecy Ahoz képest hogy 1979-es film elmegy.Nem hentelõs hanem genetikai mutánsos.6/10

Totti5
A legnagyobbak😊 pont most néztem meg a napokban már nem is tudom hanyadszorra a kedvenc filmemet tõlük Best of Bûnvadászok egyszerûen zseniális😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Looooser
nem vagyok nagy rajongója a párosnak, de tény ami tény rengeteg filmet csináltak együtt és külön külön, tényleg megérdemlik a tiszteletet. a Videón elõször nem is ismertem fel Terence Hill-t

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kandurex
szvsz a világ bármely pontján állva tapsolnának kettõjüknek, teljesen megérdemelten

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hát igen... állva tapsolnak nekik... a legnagyobb tisztelet ezelõtt a két ember elõtt😊

Kaplan
Kick Ass.

Tegnap este néztem meg, nekem nagyon tetszett. Rég éreztem egy filmben, hogy a zenék ennyire a helyükön vannak. Számomra maradandó alkotás, jó felvételekkel, és szerethetõ karakterekkel. Plusz pont, hogy a film nem vesztette el a 'komolyságát'.

9/10

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tyler1
azért itt is szépen rendbe rakták õket, fõleg mert mindekettõ már olyan õsz mint állat, aligha hiszem h ennyi idõsen még Terence-nek is szép barna a hajacskája.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
jó akkor én barlangba születtem vazeee :'D
Dynamic
Plusz tv-ben is leadták "A férfi, aki sasokkal álmodott" címû 2006-os filmjét, szóval nekem abszolút nem volt meglepetés a kinézete.
Shep
Hát akkor nézzed a Don Matteot és láthatod öregen, persze ott jóval több rajta smink és nem tûnik olyan öregnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tigeroo
hát igen terence hill-en azért elszörnyülködtem! olyan mintha csak valami filmjében elmaszkírozták volna...
fõleg azért is mert bud spencert azért láttam pár éve a tv-ben, de terence hillt még ilyen korosan sohasem.
durva hogy mire képes az idõ, dehát ez van...
Dynamic
(ehh, szóismétlés😛)
Dynamic
Szerintem is sokkal inkább meghatódottság tükrözõdik Terence Hill arcán, mint boldogtalanság. Amúgy meg akárhogy is nézzük, igen, megöregedtek, de ha a korukat nézzük, legalább 10-10 évet letagadhatnának
CSOCSO
jeezusom... Hill-t szinte fel se ismerni....
CSOCSO
Sly & Arnie....

nagy almod teljesulhet... szvsz arnie szerepelni fog a filmben fel percet es azt is oltonyben valami politizalas szempontjabol.....
Maximálisan boldogok, csak elszoktak már a ilyen fogadtatástól, és meghatódtak! Basszus, milyen öregek már! Bud már 80 elmúlt, Terence pedig 71 múlt

Köszi hogy belinkelted! Maximális tisztelet a két pofonistennek <#worship><#worship>
Sir Quno Jedi
Õk igazi 10/10-esek. Ríszpekta!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát nekem egy nagyon nagy álmom teljesülne ha mégegyszer tudnám látni õket egy filmben, de olyanaban mint a régiek csak még rájátszva pluszban az öregségükre. imádom õket
egy másik "álmom" már teljesül az Expandeblasel, sly+Arnie, na jó vegyük oda Willist is :-)
Tyler1
az oké, hogy mindenki megöregszik, csak azért hetente látjuk a tv-ben õket még mindig, és azt hinné az ember õk örök "fiatalok" maradnak.
Hát a fiáról meg nem tehet sajnos, de elötte nem volt õ megtörve, igazi kis olasz idilli életet élt.

Blasta
Mindenki megöregszik, már aki megéli azt a kort.
Továbbá Terence sajnos kénytelen volt átélni kamasz fia halálát, ami egyáltalán nem tesz jót a testi-lelki küllemnek. Szerencsétlen faszi, minden filmjében egy vidám, mosolygó gyõztest alakított, az élet viszont megmutatta... 😞

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Sztem csak meghatódtak, legalábbis Terence tekintetébõl ezt vettem ki (mivel Bud szemét egyáltalán nem látni 😄)

Tyler1
hát bassza meg hogy megöregedtek, pedig itt aztán még jól összevannak szedve 😞 mindig Terence Hill akartam lenni kiskoromban, mert jóképû csajozó faszi volt, mostmeg már... :/

Blasta
Még csak R5 van, de elég normális ja

desigo
T.Hill & B.Spencer
nem tûnnek túl boldognak...
Kicsikiraly
hogyhogy mindenki hirtelen most kezdi nézni a kick-asset? most jött ki normális dvdrip vagy mitörtént? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

kick ass-es poén ami tetszett az a Lostos utalás volt,hoyg nem szeretne meghalni uyg hoyg nem tudja hoyg mi miért tortént a SZigeten.lol😄D

Tyler1
ááá az év legnagyobb filmje lesz! námbörván a várós listán már egy ideje.
Nolan bácsi megint megmutatja a világnak...

daver88
pontosan erre gondoltam...Eredet 😊

ProGabe
Kick/Ass-szel kapcsolatban én is több humort vártam, sõt, tovább megyek: tulajdonképpen csak azok a jelenetek az igazán jók, amikben benne van Hitgirl (na jó, még a barnítókrémes rész is baba 😛). persze ez nem baj, hisz' egyrészt elég sokat szerepel, másrészt meg utálom azt, amikor valaki olyat mond, hogy "ha X karakter nem lenne benne, akkor nem lenne jó Y film". de benne van bazmeg!

na mindegy, a lényeg, hogy megint kaptunk pár egészen jó filmet, és még csak most jön a java: Inception Theatrical Trailer

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
én sem emlékszem nagy poénra benne. az elején még volt vmi amin felkacagtam, de nem volt annyira jelentõs h meg is jegyezzem. bár ritka h feliratos filmen tudok nevetni, mert sosem a poénra figyelek 😄

daver88
persze, én sem arra gondoltam, hogy leestem az ágyról a nevetéstõl...😊

ettõl függetlenül egyetértek..

Shep
Hát ezek inkább csak megmosolyogtatóak, mintsem komoly nevetést kiváltóak (számomra). Mondjuk ami azért jó volt benne, hogy volt benne pár alapigazság amit ugyan mindenki tud, de itt ki is mondták.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

daver88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor lopják az autót a srácok, és belép KickAss...a néger csávó meg megszakad a röhögéstõl..
ez ami legjobban megmaradt bennem... de még tudnék írni..😊

Shep
Kick Ass-al kapcsolatban számomra az az érdekes, hogy szinte mindenki írta, hogy milyen jó poénok vannak benne, hát akárhogy erõlködök nem jut szembe egy sem, ami persze lehet azért van, mert engem az akció és a zene fogott meg a többi hatalmas középszerû bárgyúság. Bár így visszagondolva az sem rémlik, hogy valahol nevettem volna rajta, az viszont tisztán elõttem van, mikor a könyvespolcos résznél azt mondtam ,hogy "... azt a kurva ...".

daver88
ja még valami...a ZENE, elsõ hallásra mintha nem odaillõ lenne a jelenethez, de aztán nagyon üt...

daver88
Kick-Ass

Részemrõl az elmúlt fél/egész év talán legjobb akció-vígjátéka, mert sztem ez az...és egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy nem feltétlenül kellene megnézetni ezt egy 8-10 éves gyerekkel...mert nem neki való.

A sztoriról pedig annyit, hogy nagyon látványos, rengetegszer elmosolyodtam, valóban jó poénok vannak benne, nem az az erõltetett humorizálás...

Talán kicsi hiányérzetem a film közepe támadt, mintha kicsit ellaposodott volna a story, de a végén kárpótoltak...nem utolsó sorban pedig sztem felvezettek egy második részt is az utolsó jelenettel...

Részemrõl egy nagyon erõs 8/10-es, de csak hogy Dicaprió filmjére nagyobbat tudjak adni..😄 remélhetõleg 😊