Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egymás seggébe dugva orrukat 100 lábút játszanak?XD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Most megmondom, -1/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha kicsit komolyabb, összefogottabb, kevésbé vontatott és közhelyes lett volna, akkor persze maradandóbb lett volna, így csak kellemes szórakozás. Pedig Cage megpróbálta és volt benne erõsen potenciál. Az ajnározott zenék szvsz. baromira nem illeszkedtek hozzá, pont a kulcsjeleneteknél (néhol azért stimmel). Így kicsit még hiteltelenebb.
Furcsállottam még, hogy a végére Hit Girl elfelejtette hordani/használni a saját felszerelését, de sajnos ezt szinte sosem tudják jól megoldani, a végére a hõsöknek ultrabénázniuk kell, hogy legyen izgalom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Volt egy film, amit még régen láttam, csak sajnos már nem emlékszem a címére.
Egy jelenet megmaradt, hogy a Dzsungelben elkapták a csapatot, és úgy "vallatták/végezték" ki õket, hogy egy zsákba kgíót raktak, és azt húzták a fejükre.
Ha valaki tudja írja meg pls.
Köszi elõre is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tegnap este néztem meg, nekem nagyon tetszett. Rég éreztem egy filmben, hogy a zenék ennyire a helyükön vannak. Számomra maradandó alkotás, jó felvételekkel, és szerethetõ karakterekkel. Plusz pont, hogy a film nem vesztette el a 'komolyságát'.
9/10
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
fõleg azért is mert bud spencert azért láttam pár éve a tv-ben, de terence hillt még ilyen korosan sohasem.
durva hogy mire képes az idõ, dehát ez van...
nagy almod teljesulhet... szvsz arnie szerepelni fog a filmben fel percet es azt is oltonyben valami politizalas szempontjabol.....
Köszi hogy belinkelted! Maximális tisztelet a két pofonistennek <#worship>#worship><#worship>#worship>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
egy másik "álmom" már teljesül az Expandeblasel, sly+Arnie, na jó vegyük oda Willist is :-)
Hát a fiáról meg nem tehet sajnos, de elötte nem volt õ megtörve, igazi kis olasz idilli életet élt.
Továbbá Terence sajnos kénytelen volt átélni kamasz fia halálát, ami egyáltalán nem tesz jót a testi-lelki küllemnek. Szerencsétlen faszi, minden filmjében egy vidám, mosolygó gyõztest alakított, az élet viszont megmutatta... 😞
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nem tûnnek túl boldognak...
DFTBA ಠ_ಠ
Nolan bácsi megint megmutatja a világnak...
na mindegy, a lényeg, hogy megint kaptunk pár egészen jó filmet, és még csak most jön a java: Inception Theatrical Trailer
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ettõl függetlenül egyetértek..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Részemrõl az elmúlt fél/egész év talán legjobb akció-vígjátéka, mert sztem ez az...és egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy nem feltétlenül kellene megnézetni ezt egy 8-10 éves gyerekkel...mert nem neki való.
A sztoriról pedig annyit, hogy nagyon látványos, rengetegszer elmosolyodtam, valóban jó poénok vannak benne, nem az az erõltetett humorizálás...
Talán kicsi hiányérzetem a film közepe támadt, mintha kicsit ellaposodott volna a story, de a végén kárpótoltak...nem utolsó sorban pedig sztem felvezettek egy második részt is az utolsó jelenettel...
Részemrõl egy nagyon erõs 8/10-es, de csak hogy Dicaprió filmjére nagyobbat tudjak adni..😄 remélhetõleg 😊