Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyre jobbak ezek a Marvel Justice League alapú rajzfilmek. Ugyan Lantern karaktere kicsit semmilyen benne, hiszen ez az eredetsztori, de Sinestro odabasz. Nomeg Boodika, Kilowog és a többiek is. Szinkronhangok az 10/10.
Csak így tovább! Gyermekkori/ifjúkori álmainkat teljesítik mostanság profi minõségben, úgyhogy ríszpekta.
Ne gyerekeknek mutogassátok szvsz... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem bírtam ki a mozi premierig, muszáj voltam most megnézni. Elõre hozzátenném, hogy az év legjobban várt filmje volt nálam, így emiatt is, meg a több oldalról kapott óriási hype miatt is elég nagy elvárásokkal ültem le elé. Szerencsére ezeket nem csak hogy hozta, de túl is szárnyalta.
Ilyen feelgood film nincs még egy. Onnantól kezdve, hogy a zenék olyan mesterien el vannak találva mint még soha (Prodigy - Stand up egyenesen a film himnusza lehetne komolyan mondom), de még a klisékkel is olyan jó értelemben szakít, hogy az ember csak úgy ül, és semmi üresmenet, elröpül az egész film. A sztori szépen fel van építve, nem a kliséutakon halad itt sem, rengetegszer történik olyan amit az ember nem vár. Poénok tekintetében is apróságoktól kezdve egészen nagyokig rohadtjók vannak, voltak pillanatok amikor szabályosan hangosan felnevettem.
Nem tudom hol kereshetném benne a hibát. Talán a fõcím alá egy másik számot tettem volna (ahogy említettem, Prodigy - Stand up tökéletes lett volna oda is, csak kár hogy a zárójelenetben is az ment), de amúgy nem találni más fogást.
10/10, a legnagyobb õszinteséggel. Top3-ba biztos felcsúszott, most gondolkozom egy megosztott elsõ helyen a 500 days of summer-ral.
DFTBA ಠ_ಠ
Ennél a címnél jobban már csak az Igazság mecénásán röhögök jobbakat😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Eszméletlenül jó volt, ugyan a közepe felé volt egy kisebb üresjárat, de az utolsó 30-40 perc az fergeteges volt... Egy adrenalinbomba ez a film. Odab@szott rendesen. Ja és elmehetnek a francba az illetékesek, hogy csak 1 hónappal késõbb lesz nálunk a premier. Ettõl függetlenül megnézem moziban is. Remélem jön a 2. rész legkésõbb 2 év múlva!
9/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
mint ahogy kékre festett emberkék navit játszottak 😄
vagy mint a scifikbe bemaskarázott emberek idegen fajt játszanak 😄
vagy játékpisztollyal gengszterest illetve kamu vérrel kivégzést 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Egymás seggébe dugva orrukat 100 lábút játszanak?XD
Most megmondom, -1/10
Ha kicsit komolyabb, összefogottabb, kevésbé vontatott és közhelyes lett volna, akkor persze maradandóbb lett volna, így csak kellemes szórakozás. Pedig Cage megpróbálta és volt benne erõsen potenciál. Az ajnározott zenék szvsz. baromira nem illeszkedtek hozzá, pont a kulcsjeleneteknél (néhol azért stimmel). Így kicsit még hiteltelenebb.
Furcsállottam még, hogy a végére Hit Girl elfelejtette hordani/használni a saját felszerelését, de sajnos ezt szinte sosem tudják jól megoldani, a végére a hõsöknek ultrabénázniuk kell, hogy legyen izgalom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Volt egy film, amit még régen láttam, csak sajnos már nem emlékszem a címére.
Egy jelenet megmaradt, hogy a Dzsungelben elkapták a csapatot, és úgy "vallatták/végezték" ki õket, hogy egy zsákba kgíót raktak, és azt húzták a fejükre.
Ha valaki tudja írja meg pls.
Köszi elõre is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tegnap este néztem meg, nekem nagyon tetszett. Rég éreztem egy filmben, hogy a zenék ennyire a helyükön vannak. Számomra maradandó alkotás, jó felvételekkel, és szerethetõ karakterekkel. Plusz pont, hogy a film nem vesztette el a 'komolyságát'.
9/10
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
fõleg azért is mert bud spencert azért láttam pár éve a tv-ben, de terence hillt még ilyen korosan sohasem.
durva hogy mire képes az idõ, dehát ez van...