1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Real13
    Egyébként Refn-től, a Drive rendezőjétől láttatok más filmet is? ( Én majdnem az összeset, még másfél van hátra / épp az egyik Refn film felénél sikerült a laptopot tönkretennem egy hete:D /.

A Drive szerintem a rendező egyik 'legkönnyebb' (A Valhalla Rising pl. nagyon alter mozi, azt nem igazán tudtam szeretni, de a többi remek) filmje, ami egyben a leghangulatosabb is ( pedig a többinek is hihetetlen atmoszférája van). Nem tudom, hogy a Drive-e a legjobbja a dán rendezőnek, de engem pont azért fogott meg legjobban , mert mostanában a filmek atmoszférája tud legjobban magához láncolni, a Drive-ban ez pedig valami csodálatosan nagy szerintem.

A Pusher trilógia egyébként kézikamerás, minden gengszterromantikától mentes módon mutatja be Koppenhága alvilágának egy szeletét (mindig egy emberre koncentrálva), remek, kiegyensúlyozott trilógia.

A Valhalla Rising kicsit már talán tényleg átfordult öncélú művészkedésbe, ez nem is nagyon tetszett, de pl. a Bronson az zseniális volt, a rendező kis Mechanikus Narancsa egy zseniális Tom Hardy-val ( Ha csak fele ennyire lesz jó az új Batman filmben, már nagy élmény lesz látni a játékát).

A Bleeder és a Fear X fele még hátravan, így azokról nem nyilatkozom. :), de Refn elég nagy kedvencem lett... ( Egyébként pont a Drive kapcsán figyeltem fel rá)