Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
nézõs lesz holnap ha lesz idõm...
Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Iron Man 2

Nekem annyira nem tetszett, sok sok unalmas rész volt benne. Volt két jelenet volt ami az elõzetesben volt, a filmben meg már nem, a repülõgépes kiugrós csók, vagy mikor Natalie-t lõni tanítja, azért ezeket jó lett volna látni.

tigeroo
Vasember 2

spoiler -pont mikó nem gondoltad vóna-

szazl... tisztázzuk hogy nekem az elsõ rész anno üde színfolt volt a gagyi képregényes adaptációk között, a színészi játék, az interakció, a zene, mind tökéletesen illett a filmhez.

a második részrõl SEM akarok sokat írkálni. meg kell nézni. rockzenés akció, minimális dráma, az üresjáratokban is rengeteg "sitcom", downey jr. remek színész, jól áll neki ez a polihisztor zseni szerep (sherlock holmes, capisce??).

off-spoiler: amikor építette a részecskegyorsítót, akkor cpt. america pajzsával támasztotta alá az ügynökkel a cuccost?

remek rész volt. könnyed szórakozás, viszont igényesen, hibákat keresni nem érdemes, túlsúlyban van az élvezhetõség-faktor (legalábbis nálam)

8/10

bency
Egy Boltkoros naploja

Pfff,szar, magyarul megmondva,nagyon tipikus amcsi film,nagyon kiszamithato az egesz,lenyegeben alig tortenik valami.... 3/10

:) Semmi okosság :P

FlyHigh
Tegnap néztem meg a Revolver c. filmet, nagyon tetszett. Imádom az ilyen filmeket.

Thrash \'Till Death

desigo
Iron Man 2

Pörgõs jó kis film volt ez tele poénokkal.Sokszor kiszámítható a történet és pár apró butaságot leszámítva volt olyan jó mint az elsõ rész.Szerintem akinek az tetszett annak ez is fog.Mickey Rourke hibátlanul hozta a rosszfiú szerepet.
8/10

The Tournament

7 évente megrendezett bérgyilkosok viadala.A történet és a karakterek is jók csak nekem sokszor túlzás volt a gyilok.Az atya karaktere kifejezetten zavart végig.Azt a szenvedést amit mûvel meg amilyen fejeket vág.Eltévelyedett alkesz aki megtér.Hát nekem nem volt életszerû.A másik zavaró a versenyt irányító két srác az idióta erõltetett poénokkal meg a nagyképû hófehérre vakolt csaj.
Viszont a bérgyilkosok karakterei jók voltak.
5/10

Death Sentence

Egy üzletember,családapa vívódása és bosszúja a családtagjai elleni támadások miatt.Kevin Bacon nagyon jól hozta ezt a szerepet.A esélytelen menekülés (parkolóház stb) simán élethû volt.A rendõrnõ karakteresebb lehetett volna.Néha feltûnt de nem volt semmi tekintélye.A bandatagok viszont jó brutálisra sikeredtek.
6/10
Tikal
Hasonló a véleményem.... alapsztori nagyon jó lenne, de nagyon amatõr rendezés, dramaturgia stb, minden gagyi filmes hiba benne van 😊 4 pont

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
lentebb már irtam, de ilyen poénokkal a válladon megértem ha nehéz a felfogás. kölcsön kaptam, avataros lemez, avataros tokban, de innentõl kezdve ejtem a témát, az se érdekel ha ott gyártották a tesco udvarán, meg az se ha eredetileg ilyen. lesz*rom!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Clash of the Titans

Szeretem a görög mitológiát, de 1 hónapon belül ez már a második hülyeség amit látok. Mondjuk ez még mindig jobb volt mint a Villámtolvaj gyerek...
De ez is unalmas mint az állat, még a harcok is, de azért mert nincs sztorija, nincs felvezetve, csak úgy odavan b*szva, hogy nesztek film. Nem is értem hogy mirõl szólt, szóval nem tudtam élvezni. De a leborzasztóbb a vége volt, ami kb. 1 perc lenne, de minta lassitott felvételt láttam volna (azt már pörgettem is). A cgi jó volt, bár néha elég Asylum effektes volt.
aztán pár kérdés örlõdik bennem, pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez most akk Herkules más verzióban? Zeusz miért repkedett sasként, mikor õ a villámok istene? Miért nem volt sehol Árész a hadisten ha már értelmetlül harcolnak végig? Tényleg egy szaros város miatt pattognak az Istenek?
aztán különbözõ filmek jutottak eszembe pár elem láttán:
Dzsin=SW(mint egy Ewok)
Skorpió=Transformers
Kraken=Cloverfield

Legyen a film valahol 5 és 6 pont között.

Jim Morrison
en ennyit se adok erte<#alien>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kaposi1
Valóban vannak utalások róla!

#
ifinorbert szerint:
2010. április 28. szerda 07:47-kor

A TESCO-ban 1990Ft csak ma, egy ember csak egyet vehet, az enyém már itthon van 😛
#
Johnn88 szerint:
2010. április 28. szerda 17:20-kor

Én is a Tesco-ban vettem ma meg 1990-ért! Ennyiért kinek nem éri meg? Amúgy be volt rendelve 2900-ért, visszamondtam. Spórolt nekem a Tesco! Megvettem volna annyiért is, ezért a filmért nem pénz annyi se!
#
wanyi szerint:
2010. április 28. szerda 18:04-kor

Én is Tesco-ban vettem meg 1990.-ért.
Reggel 06:30-ra mentem ki csak ezért. Még ki sem volt rakva, úgyhogy kihozattam a raktárból. De megérte!
Ennyiért tényleg nem pénz. Köszönjük Tesco….(kivételesen)
:-)
INFO<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Te honnan szerezted be?

Tesco márkájú a DVD íród és azzal írtad ki? Ezért van a tescoból?
És akkor mi került 2000 Ft-ba? XD

Bulykin
Hangover/Másnaposak
Hát ez állatXD kúrvajó 😄

Ananász Expressz
az elsõ 20perc rossz, viszont utána nagyon beindul, idóta agyzsibbasztó poénok powa😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kaposi1
"nézhetetlen a kép."
Azért arra nagyon kíváncsi lennék hogy ez a kijelentés mit takar!
Összehasonlítva az én DVD lemezemmel.<#fejvakaras>

kaposi1
" az igen nagyrabecsült Tesco áruház 2 ezer Ft-ért árulja az Avatart dvd-n."

Ez a hír számomra olyan lehetetlenül hangzik!
Szerintem ezzel elég sok szabályt ,törvényt felrúgnának.
És nem kis pert vennének a nyakukba.
<#csodalk><#nemtudom>

fifi
mindannyian örülünk...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bency
Cirka 23 ora alatt leszedte 😄 600KB/s sebessegel.

tyû

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

bency
Juuujjjj,megvan a 45GB-s AVATAR,olyan a minosege hogy odapisilek....

Kandurex
Vasember 2

Jobbra számítottam :/

Ha az elsõ olyan 10 / 6, akkor ez olyan 10 / 5

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
Ezt elég nehéz elhinni... volt aki vett és írta is az Avatar topikba de ilyenrõl hogy papírtok szó nem volt ( aki ilyet vesz az már alapból hülye hiszen díszborítóval jelent meg minden verzió ), hacsak nem valaki a Tescó területén árult nem hivatalos "warez" Avatart...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
lehet ha ismerném a képregényt, akk más szemszögbõl látnám, de igy ismeretlenként csak fejkapkodva néztem, hogy mivan.
(persze a nemkell ismerni egy képregényt, h tetszen egy film, én sosem voltam nagy k.r. olvasó, mégis sok adaptált film tetszik)

egyébként hozzáértõ embereknek tetszett, és imdb-n sem épp a legalján van, ez pedig csak az én véleményem. ahány ember annyi izlés 😊

PetruZ
off:
Mivel olvastam az eredeti képregényt és nálam a tavalyi év legjobb hárma között van, félek megnézni ezt a filmet, mert biztosan úgy járok, mint pl. a Wanted-del (ami egy kib* nagy antihõs kultfilm lehetett volna, ha maradnak az eredeti sztorinál; bár amit csináltak, tkp. az sem lett annyira rossz, de fényévekre van az eredetitõl)... 😞 (És már elõre rettegek, mit fognak csinálni a Transmetropolitan-ból... <#szomoru1>)

on:
Daybreakers (2009)
Megint feltámadtak a vámpíros filmek és sorozatok, a csapból is agyatlan vámpíros könyvek folynak, és bárki, aki rá tud eszkábálni pár hegyes fogat egy akármilyen lapos sztorira, megfejheti a tömeget, mielõtt elülne ez a divathullám is.
Ennek egy terméke a Daybreakers film is, ami normál esetben, vámpírmentes idõkben oltárit zakózott volna, szerintem tudták ezt a készítõk is, és kibekkelték a felhajtás második hullámát, hogy valami tisztes nyereségre tegyenek szert. Mert egyébként hiába Ethan Hawke, Willem Dafoe, meg Sam Neill, ha õk elviszik a 20 milliós költségvetés egy jelentõs részét és már nem marad pénz sem normálisan kinézõ trükkökre, sem normálisnak ható forgatókönyvre.
Pedig az alapötlet tkp. nem rossz: 10 év múlva a vámpírok a csúcsfaj a Földön, az emberiség maradéka (a lakosság kb. 5%-a) meg bújkál, mert akit elkapnak, az egy vérbankban köt ki, ahol az utolsó cseppig kiszívják a vérét. Viszont baj van a hegyesfogúaknál: egyre több a vámpír és a tartalékok vészesen lecsökkentek, az elvonási tünetek meg kezelhetetlen vadakká alacsonyítanak le egyre több vámpírt. A még élõ emberiség nem tud annyi vért "termelni", hogy elég legyen, ezért kutatások folynak valamiféle vérpótlék kifejlesztésére - sikertelenül. Hõsünk (Hawke) szintén ezen munkálkodik, és az események különös láncolata összehozza egy volt vámpírral (Dafoe) - aki emberré vált. Hollá, megvan a gyógyszer! De vajon mindenki akarja ezt? A gonosz iparmágnás, egy vérbankos multi feje (Neill) nem biztos...
Ami tetszett: a kifordított mai életritmus, a plakátok, a reklámok, ezek az apró háttérdolgok, amelyek morbidan viccesek voltak.
Ami nem tetszett: minden más. A végén a finálé és a vámpírkérdés "megoldása" egyenesen botrányos.
Összegezve: 3/10 (abszolút kerülendõ)
Shep
Na fene kicsit sok lett a vesszõ 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nekem az elsõ nem, jött be, mert igazából semmi nem történt benne. Ez a trailer alapján mozgalmasabbnak tûnt, de az alapján amiket itt írtatok inkább más filmet nézek meg ennek árából.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
Kick-Ass (SPOILERES, ne olvasd ha nem láttad)

Igazi kemény film is lehetne, ha nem vérezne több sebbõl. Mert jó ez a realitás talaján járó szuperhõsös dolog, viszont borzasztóan rossz mint Superbad vigjáték. Mert hogy nekem inkább az dominált mint maga az akciófilm része. De már ezzel is mebékéltem volna, ha egyszer tök spontán elõzmények nélkül nem ugrana be a szinre, a 14 éves kislány és apukája, akik megcsinálják a kemény jeleneteket, de nekem onnantól hiteltelen lett az egész. És itt hagyjuk is Kick-Asst, mert a sztori további része, már nem is ráépül.
A vége persze a szokásos klisé halmaz, sõt McLovin még a folytatásnak is szentel egy utolsó jelenetet(megse nézem ha õ lesz a fõgonosz).

Szóval véres, akciós, és jól mûködõ film lenne, ha közben nem akarna tinivigjátékosan vicces is lenni. A szereplõktõl meg egyenesen frászt kaptam.
5/10

Blasta
Nekem az elso tetszett nagyon

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Shep
Az elsõ résztõl is szarabb????

Sephi
Hat, en elveztem, pedig mar egy ideje nekem is nehez megemesztenem par cimet. Sajnalom, hogy neked nem ugyanazt a feelinget hozta.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
!!!!!SPOILER!!!!!!

Senem izgalmas (leszamitva a versenypalyas reszt), senem olyan poenos mint az elso volt, a sztori meg egy nagy budos katyvasz, a szereplok motivacioja zero, Whiplash alig szerepel, Black Widow szerepeltetese puszta oncelusag (mit is muvel? a film legvegen szetver 10 biztonsagit es szeva).

Nekem nagyon negativ volt a film vegig.

Tyler1
hát ez a 2000 Ft-os dvd5 gondolhatod milyen minõség. 3 szinkron meg, 3 felirat mellett a nézhetetlen a kép.

stonesour
Micsoda? Szar minõségû az Avatar DVD?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Tyler1
sokan örültek, h az igen nagyrabecsült Tesco áruház 2 ezer Ft-ért árulja az Avatart dvd-n.
nos hát kedves naiv vásárlók, 2 ezer Ft-ért kaptok egy papirtokos 4 gigás dvd-t, aminek a minõsége egy házilag tákolt dvdrip-tõl is messze van.

nos én nem akartam elhinni hogy ezt képesek kirakni a polcra és áruba bocsátani. oké h akciós, de nem a Gyuszitól vettem kabátalatt, az ember azért csak megbizik egy ilyen áruházban - HÁT NEM BAZKI, MÁR OTT IS ÁTBASZNAK!
egyébként én nem vettem meg, csak kölcsönbe kaptam, de nem egy ember szivta me ezzel.

(az esetleges hely.irási hibákért a bill. a hibás, elnézést)

Sephi
😄

Nem lehet, hogy tul sokat vartal tole? Vagy nagyon kritikus szemmel nezted?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Iron Man 2 -

Must see, veri az elso reszt, ez sokkal jobbat utott. Vegig izgalmas es vicces, szineszi jatek is megvan. Favorite.

Dynamic
Egyetértek. Annyi, hogy nekem annyira az elsõ rész sem jött be, mert nem nagyon csípem az elõzményfilmeket, amikor is 2 óra játékidõbõl másfél óra azzal megy el, hogy bemutatják, hogy lesz a fõszereplõ szuperhíró. Ellenben a második részeknél már nem kell felesleges köröket futni, egybõl mehet(ne) a zúzás 😊 Na most ezzel szemben nem kapunk több darálást, mint az elsõ részben, de kapunk rengeteg unalmas ugatást és semmittevést. Az utolsó 20 perc talán az, amire azt mondhatom, hogy ez igen, erre vártam.
Trailer alapján egyértelmû csalódás a film.

5/10
motyodlee
remek oldal, köszi<#eljen>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Montanosz
itt sehol másutt nem található filmkülönlegesség nézhetõ online (asszem a jdownloader le is tölti) http://danikftp.com/films_online/

PL:
Miehen työ (2007)
Hasodot 2009
Lost In Siberia (1991)
Sign of fate (2008)
Punishment Battalion 999 (1959)
stb...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Blasta
Iron man 2: csalódás, unalmas, izgalommentes, sehol nincs az elsõhöz kèpest

[HUN]Crassus
resident evil 4 fullos Cameroon 3d ben készül😛!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

stonesour
Iorn Man 2 8,5/10

Remek folytatás lett, sok poén is van benne, elsõosztályú popcorn film, akciók látványosak, bár kicsit lehetett volna több benne. Az aftercredits snitt pedig teljesen felcsigázott, várom azt a filmet is, amire utalt.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy nagy kráterben megtalálják Thor kalapácsát

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Kerub
Odab@sz <#eljen><#taps>

Szerintem.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mflex
Ez mind ok, és ez így is van, mármint ha messzebb ülsz, akkor nem nagyon lehet minden apróságot felfedezni egy 1080-as hd anyagban, de ha 3 méterrõl ugyanazt nézem divix minõségben, akkor meg egy elmosódott szart látok, mondjuk egy 100 centi feletti tv-nél.

What about the forests?

OFF

Ön elég közelrõl nézi hdtv-jét? *.pdf (12,5 KB )

A táblázat értékei bár "-ban vannak megadva, pontosan megadják az 1080p/i és 720p közötti érzékelhetõ különbségekhez szükséges nézési távolságokat. Ugye senki nem nézi 1,6 m-rõl a 40"-os vagy 1,2 m-rõl 32"-os lcd-jét/plazmáját adott tartalomnál? Mert ha nem akkor felesleges a 720p fölötti kategóriával foglalkozni jelenleg.

Az én szobámban 2,5 - 2,7 m-re ülök a tv-tõl, tehát egy 64-67"-os képernyõt bámulhatnék ahhoz, hogy kiderüljön a szememnek: a felvétel 1080p felbontású. Potom 1-2 milláért. Bocsi,

ON
Én is pont nemrég néztem a filmet és hozzád hasonlóan nekem is hihetetlen felüdülést jelentett. Jó cikk lett.

Tikal
Ez a topic pont azért van itt hogy leírjuk kinek mi hogy tetszett, ne kelljen már tovább menni, ok? 😊
ráadásul gáz, hogy minden link új ablakban nyílik meg a blogodon...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kerub

Az elmúlt évtized vígjáték KIVONAT-a.
Mike Judge , a Hivatali Patkányok (1999) rendezõjének új nagy dobása, az Extracton keresztül próbálunk pálcáttörni a 21. század elsõ évtizedének vígjátékai felett... Tovább

Szerintem.

Tyler1
senki nem oszt semmit nem tudom hova ugrálsz. a kult.filmek elsõsorban széles körben ismert, és elismert filmek. van olyan vállfaja, amiben szûkebb körök teremtik egy film kultuszát, de a Tron sehogysem tartozik e vállfaj alá mûfaját tekintve.

ilyen alapon az Álom.net is kult.film mert van aki megõrül érte...