[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lantee #65199 Hallod, ne lovagoljatok már ezen a Drive témán! Miért vagy képtelen elfogadni, hogy valakinek (sokaknak) nem tetszett az általad istenített film?!
Tudom, nehéz ügy, amikor a szívedhez közelálló filmről negatív véleményeket olvasol, de a film is, mint minden más művészet, szubjektív dolog. Valakinek a Nagy Piros Négyzet című festmény a művészet netovábbja, számomra meg csak egy jól sikerült hoax.
Tudod hány olyan "kedvenc" filmem van, amiért kaptam/kapok hideget-meleget? Nem kell velük foglalkozni, csak el kell fogadni, hogy vannak más vélemények is.
Amit te egy kicsit túlzásba viszel, hogy mindenkit ostoba bunkónak tartasz, aki negatív véleménnyel van a Drive-al kapcsolatban.
Ne tedd, és ne is erőltesd rá a saját véleményed másokra, erre valók a politikusok meg a papok.
Neked tetszett, kész. Örülj neki, vedd meg DVD-n, nézd sokat, de nehogymár én legyek a hülye, mert nekem nem tetszett.