1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Mutatok néhány igazán kifinomult, filmbarát véleményt, amikre mindenképpen érdemes alapozni, mert láthatólag igazán közel áll hozzájuk a mozi, hosszú évek filmnéző tapasztalata érett mára igazi bölcsességgé:

"Sajnos silányra sikeredett.
    Bár a borítóján rózsaszínnel írt "Drive" árulkodó jel lehetett volna.
    Ennek ellenére jót lehetett derülni azon, hogy hátramenetben még 3.-ba is elváltott az automata, ami a szörnyengagyi motoreffektnek köszönhető. A zene minősíthetetlen."

"hehe
    1et értek az előttem hozzászólóval. Akinek ez az év filmje, az nem sok filmet láthatott idén!! Jóformán 1 semmit mondó film , 1szer nézős és annyi!!"

"Ne haragudjatok, de ez miféle film? Művészfilm? Hatalmas csalódás volt. Dicsérte mindenki, még a Magyar Nemzet is, ez vezetett félre valószínűleg. Aki ezt végig nézi, az bizony "real human hero", azt már egyszer meg kell hagyni..."

"Senkinek nem szeretnék belemászni a lelkivilágába, és mindenképpen köszi az UP-ot, de ez a film egyszerűen nem jó! Megnéztem, mert a hatalmas tetszésnyilvánítások, illetve a pozitív kritikák miatt kíváncsi lettem, de nem tudtam élvezni. Valószerűtlen karakterek, indokolatlan összefonódások közöttük, rossz színészi játék (még Perlman is csak egy SOA nior-t tud hozni.), felesleges lassítások, Badalamenti idegesítő "bálnaéneke" végig. Az operatőri munka és a rendezés pedig számomra érthetetlen... A történet egy "ruha" amit a mainstreamben hoz Gibson Visszavágója, vagy Willis Utolsó emberig-je, az undergroundból pedig például az Oldboy. B vonalból bármelyik Van Damme, vagy Segal film. Sajnos, azért, mert egy blockbustert art-ként tálalunk és/vagy fordítva, még nem lesz jó.
    Ez csak egy szubjektív vélemény, köszi, ha elolvastad."

Ez az utolsó a kedvencem.
    "Valószerűtlen karakterek, indokolatlan összefonódások közöttük, rossz színészi játék"
    Na ez melyik filmet nézte? Mert ha a zene nem jön be valakinek, az oké. Ha valaki szerint sablonos a történet, hát legyen. De ezek egyike sem igaz, ennek a leírásához már igazi hülyének kell lenni.