Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azt kéne felfogni hogy a rendezõ != (gy.k. nem egyenlõ) a forgatókönyvíróval... lehúzzátok a rendezõt, mert nem jön be egy film sztorija 😊 ez kb. olyan, mint ha a sarki közértest hibáztatnád azért mert nem szereted a Heinekent 😊 nyilván van ráhatása a rendezõnek a dolgokra... de a forgatókönyv adott, és ezzel együtt adott a sztori is
az, hogy gagyi filmeket vállal el egy-egy rendezõ, nem a tehetségét (vagyis tehetségtelenségét) igazolja, hanem azt, hogy kell a pénz, és ha jön egy munka, elvállalom
belefutottam a blogodon a 2010. legjobban várt filmjeibe 😊 hát az is vicces egy lista, pláne Robin Hood mint legjobban várt film 😄 nálam kb az a legjobban nem várt film 😊
Bazinga!
Ezzel csak azt írtam le, nekem személyesen miért okozott csalódást. Ennek ellenére el tudom képzelni, hogy valaki teljesen más szemmel nézte.
Szerintem.
Kettõnk közül én írtam az ON postot <#duma>#duma>
Szerintem.
"Ezt egy Van Helsing követett, amit minden rajongó tûkön ülve várt, hogy aztán sírásra görbült szájjal hagyja el a mozitermet. Túl zsúfolt, régi sokat emlegetett filmes eszköztárának hibátlan arányait felrúgó film, unalmas volt, egyhangú, bárgyú és fárasztó."
Még ma is az egyik kedvencem!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
NINE avagy A lecsúszott rendezõk
Csúnya dolog lecsúszni a létráról. Különösképp akkor ha elõtte kifejezetten magasra mászott az ember. Minden elhagyott fok a mélybe, távolabb viszi a lehetõségektõl. Kilenc rendezõt gyûjtöttünk össze, akik kevesebb-több munkásságukkal nagy kedvenceinké lettek, majd ezt követõen sorra hazudtolták meg a vakon beléjük fektetett bizalmat. Legyen hát a bukott rendezõk listája ez, akik váratnak a nagy visszatérésre. Mi pedig bár várunk, egyre kritikusabban tesszük azt...Tovább
Szerintem.
Anno könnyesre röhögtem magam a Minden6óban az akkor még számomra ismeretlen "hírolvasón" ami eredetiben még jobb...
Aztán a második rész fõszerepét már õ kapta meg.
Ebben a filmben is remekül hozza a vicces karaktert.
Mark Wahlberg-et csak félpucéran lehet látni a filmben, ami a kidolgozott felsõtestét elnézve sok kellemes pillanatot okozhat fiatal lánykáknak. Ray Liotta a maga 55 évével egyre betegebben néz ki. Tudom a smink meg a maszk, de akkor is nagyon beteg feje van. Plusz a Szökés fanok is találhatnak benne egy ismerõs pofát egy elég furcsa szerepben!
Csak ajánlani tudom!
8/10
Mult hetvegen neztuk meg,nagyon aranyos mese.Kiszamithato fordulatokkal,de zabalnivalo sarkanyszemekkel.
6.5/10
Shutter Island
Ez huzos film.Nem nekem valok ezek a thrilleres cuccok az megint kiderult.Igaz mar film kozepen latszott hogy a faszi kb a legbetegebb az egesz szigeten,azert nem volt rossz egyaltalan.
6.5/10
Titanok harca
Rengeteg rosszat olvastam mar rola,muszaj volt megneznem tegnap.Annyira nem volt rossz,egy teljesen kozepszeru kaland/akciofilm.Persze sokkal tobbet is ki lehetett volna belole hozni,de egynek elment.
5/10
Taking Care of Business
Már régen láttam, de egy etalon a vígjátékok között, nem idióta, bugyuta poénokkal.
Most is szétröhögtem rajta magam, Grodin és Belushi eszméletlen (hülyék)! 😄
9.5/10
What about the forests?
DFTBA ಠ_ಠ
Up
A film legnagyobb problémája, hogy nem lett vége a valóban remek elsõ 10 perc után. Borzalmas mi jött utána, mindhárman vártuk kb. a végét. 10/3
How to Train Your Dragon
Remek, az Up féle szenvedést sikerült feledtetni, biztos újranézõs, az utóbbi idõben nem is tetszett ennyire valami. 10/8.5 akár 9, nagyon szerethetõ kis film.
Kung Fu Panda
Most pótoltuk, szép tanmese jó karakterekkel,Jack Black is ott volt, ezt is megnézzük még 😊 10/7
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mondanam hogy majd mas lesz a helyzet mikor minden masodik film lesz 3d ben meg 2d beben is, de szvsz akkor is a 3d-set nezik majd meg tobben mert igenis jobb elmeny nyujt.
[[[ Ha egy trabantrol levagod a tetejet hogy kabrio legyen, telerakod hangszorokkal akkor nem lesz elvezetesebb azzal rohangalni a balatonon a jo idoben mint mondjuk egy ( amugy ) sokkal jobb swifttel? dehogynem! ]]]
Kivancsi vagyok, hogy mennyi penzbe kerult megvenni james cameron 3 d technikajat es mennyi penzt tettek felre a film megalkotasara? Azon se csodalkoztam volna ha nem jojovich vagy ki lenne a foszereplo hanem vmi nevtelen picsa 😊
értem én h ez a jövõ, de 3D utak kitaposásának én egyenlõre nagyobb hátrányát érzékelem mint elõnyét.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hát ez kurva jó volt! Aki full-vígjátékra számít a trailer alapján, az kezdjen egy kicsit áthangolódni már magában valami keményebbre! Elõször is: elég véres. Nem egy Martyrs persze, de ahhoz képest, amit az elõzetesekbõl le lehet szûrni, jóval lightosabbra lehetett számítani. És morbid... de nagyon 😄
Mintha az Amerikai Pite legjobb(?)/legkevésbé szar részét oltották volna a Watchmenbe: a végeredmény egy tökéletesen mûködõ, végtelenül cinikus és kellõen látványos, rengeteg elemében eredeti, de itt-ott kiszámítható (ill. saját magaslabdáinak melléütõ), kiváló szuperhõsfilm!
9|10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
3 része van a filmnek...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ginger snaps 1: Ginger átalakulása
Ginger snaps 2: Bridgett átalakulása
Ginger snaps 3: ez pedig a múltban játszódik
Nem igen találok semmit a te általad említett 4. részrõl
Mindenhol trilógiaként említik
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nem az a fajta film amirõl véleményt kívántam volna megosztani, de véletlennel határos megtekintése mégis erre késztet. Mert van annyi jó érzés bennem hogy aki megtisztel azzal hogy olvas, annak tartozom viszonzás kép jó indulattal, és mi mást mondhatnék azoknak: Ne nézd meg ezt a filmet. Ne nézd meg, ha egy hangulatos görög mitológia filmre vágysz. Ne nézd meg, ha egy tökös akció filmet akarsz látni. Ne nézd meg ha 3D hatásra vágysz. Ne nézd meg ! ...Tovább
Szerintem.
Ha eddig nem láttad az eredetit !
Hát olyan érdekes volt az egész, mondjuk már az jelez valamit, hogy kb félidõben megkérdeztem az öregemet, hogy te ezek most miért is mennek, meg hova? (eddig ilyen még nem fordult velem elõ, 90%-ban mindig képben ,vagyok ,hogy mi miért történik, kivéve ha direkt olyan a film, hogy nem lehet tudni) Igazából totál értelmetlen volt az egész történet. Kicsit olyan volt az egész, mintha valaki olvasott volna egy görög mítoszos könyvet és eljutott volna ehhez az istenek ellen fellázadtak részhez és azt mondta volna, hogy ez jó csináljunk belõle filmet (jó tudom ez egy remake, de azt nem láttam így attól elvonatkoztatok). Nosza nekiálltak volt egy 2 mondatban elmesélhetõ történet szálacska és mellé csaptak 4-5 harci jelenetet hogy meglegyen a 80+ perc. Igazából nincs bajom a látványfilmekkel sõt szeretem is õket, de ez azért tényleg a felejthetõ kategória volt. Színészi játék 0, történet 0 látvány sem az igazi, mert pár helyen durván látszott az animáció. Mindegy megnéztük elfelejtjük ennyi.
4/10
A Ginger Snaps 1-2 a XX században játszodik
A Ginger Snaps 3 az már a XXI században játszodik !
Ginger Snaps 0 The Beginning : Vérszomj a Kezdet
Ginger Snaps 1: Vérszomj
Ginger Snaps 2: Két Testben Elszabadulva
Ginger Snaps 3: Két Testben Újra és Újra
Még moziban akartam megnézni,de most hogy láttam azt mondom jobb is hogy nem sikerült...Egyszer meglehet nézni,bár az utolsó fél órát már nagyon untam,alig vártam hogy vége legyen...A látvány egész jó,bár sok helyen olyan érzésem volt mintha valami mesefilmet néznék...A zene is csak átlagos...
Nagyot csalódtam Cameronban,mert eddig lényegében minden filmjét szerettem,az aliens,terminator 1-2 ott van a számomra a top5-ben,de ez nagyon nem jött be...
6/10
Két testben újra meg újra... vagy mi a magyar cím😄
Végre megnéztem... ez is nagyon jó volt😊
Nem tudom honnan jött a rendezõnek az az ötlete, hogy felrúgva az eddigi részeket, most visszarepülünk 200 évnyit... de talán lehet azért is, mert már nem maradt a fõszereplõkbõl semmi és így "újjászülettek"😄
A farkasok viszont még mindig debilen néztek kiXD
7/10
a zsenik mindig különcök, és az átlag szemében mindig furán viselkednek
vagy ha arra gondolsz hogy ez a Holmes nem olyan mint a bajszos, pipás, szemüveges Holmes, akkor arra csak annyit tudok mondani, hogy nekem ez jobban tetszik, sokkal hihetõbb hogy egy ilyen lángelme így viselkedik... érdekes lenne elolvasni a legelsõ Holmes könyvet, hogy a szerzõ hogyan mutatja be... szerintem vmi ehhez hasonlónak kell lennie, ezt a túlzott gentleman figurát sztem késõbb húzták rá
ugyanez a helyzet Bond -al is, eredetileg õ is egy keményfiú mint a Daniel Craig féle, csak ilyen P. Brosnan szerû selyemfiút kreáltak belõle 😊
Bazinga!
Nagyon eltuloztak a karaktert de nem erdekel. NAGYON tetszett a film! nem talalok benne hibat. felek 10/10 et adni ram pedig megerdemli. talan csak a sztori miatt 9/10 de a latvany es a zene az nagyon ott volt a szeren!
Avatart pedig holnap nezem 2dben HD, DTS bejatszik.. WOHOOOO
Én is megnéztem végre, és tkp. tetszett. Full-sablon az egész, de jó volt. És persze a látvány, a dinamika nagyon ütött. 8/10
Legion
Felesleges moziba menni érte, egy fillért ne adjatok ki rá. Rossz, csapnivaló, hulladék, a B-filmek legalja. A trailer készítõit nyugodtan lehetne perelni szándékos félrevezetésért és megtévesztésért. 2/10
Coen filmek kedvelõinek sem és másnak sem fog csalódást okozni ez az aranyos "road"-movie, remek zenékkel és poénokkal! A filmet 2001-ben mutatták be nálunk, de nem emlékszem adták-e moziban? Egy csendes vasárnap estét remekül feldobott, vidám hangulatot okozott, szerintem családos filmnek sem utolsó, sok a mesei fordulat benne! Ajánlom mindeninek megnézésre,pótlásra!
10/9
Amcsi high school film, idétlen sztorival, kevés és szar poénokkal. Ha van felesleges 1,5 óra az életedbõl, akk megnézheted, amúgy tök érdektelen film.
3/10
#54660: Nah igen, lehet😄