Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
nagyon fontos volt új részt csinálni, 3D-ben meg aztán ajaj. 1. után én már zártam volna a sorompókat!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

resident evil after life

johetne már lassan

Ugyanez lenne a véleményem róla ha moziban néztem volna,ez biztos.Lehet hogy az "élmény" más,de magán a filmen nem változtatna...Nekem egyszerûen nem jött be,szerintem teljesen átlag film lett,egyszer nézhetõ.Azért ha már annyi pénzt és idõt fordítottak erre a filmre,én sokkal de sokkal többet vártam volna.Fõleg olyan filmek után mint az aliens,The abyss,terminator...

Doddy a düdő
Riddick21
Kick-Ass
Hát ez kurva jó volt! Aki full-vígjátékra számít a trailer alapján, az kezdjen egy kicsit áthangolódni már magában valami keményebbre! Elõször is: elég véres. Nem egy Martyrs persze, de ahhoz képest, amit az elõzetesekbõl le lehet szûrni, jóval lightosabbra lehetett számítani. És morbid... de nagyon 😄
Mintha az Amerikai Pite legjobb(?)/legkevésbé szar részét oltották volna a Watchmenbe: a végeredmény egy tökéletesen mûködõ, végtelenül cinikus és kellõen látványos, rengeteg elemében eredeti, de itt-ott kiszámítható (ill. saját magaslabdáinak melléütõ), kiváló szuperhõsfilm!
9|10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sephi
Ezt mar ott rontottad el, hogy nem moziba nezted. Teljesen mas elmeny.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
felejtsd el a gagyi magyar címeket
3 része van a filmnek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a-a
Ginger snaps 1: Ginger átalakulása
Ginger snaps 2: Bridgett átalakulása
Ginger snaps 3: ez pedig a múltban játszódik

Nem igen találok semmit a te általad említett 4. részrõl
Mindenhol trilógiaként említik

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

De az jó film.... Nekem tetszett

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Tyler1
sztem még a Pulp Fiction-bõl is akad neki a spájzban 😄😄

Shep
Hát pedig ettõl jobb 😊 Persze az tényleg ilyen matiné film, de azért jobban össze van rakva, mint ez a titános.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kerub
Azt már meg sem néztem (Villám tolvaj).
Jól sejtetm hogy nem is érdemes? 😊

Szerintem.

Shep
Elolvastam amit írtál és csodálkozom, hogy a kráken elleni harcot monduk úgy pozitívan értékelted. Hát nekem az is olyan volt, hogy hipp-hopp kõvé változtattalak ha-ha-ha. Volt az a villám tolvajos gyermek kaland film ami szintén nem volt valami nagy csoda, de azon egész jól szórakoztam bárgyúságai ellenére is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kerub

Nem az a fajta film amirõl véleményt kívántam volna megosztani, de véletlennel határos megtekintése mégis erre késztet. Mert van annyi jó érzés bennem hogy aki megtisztel azzal hogy olvas, annak tartozom viszonzás kép jó indulattal, és mi mást mondhatnék azoknak: Ne nézd meg ezt a filmet. Ne nézd meg, ha egy hangulatos görög mitológia filmre vágysz. Ne nézd meg, ha egy tökös akció filmet akarsz látni. Ne nézd meg ha 3D hatásra vágysz. Ne nézd meg ! ...Tovább

Szerintem.

wesker24
Javaslom nézd meg az eredeti 1981-es Titánok Harca cimû filmet !

Ha eddig nem láttad az eredetit !
Shep
Clash of the Titans 2010

Hát olyan érdekes volt az egész, mondjuk már az jelez valamit, hogy kb félidõben megkérdeztem az öregemet, hogy te ezek most miért is mennek, meg hova? (eddig ilyen még nem fordult velem elõ, 90%-ban mindig képben ,vagyok ,hogy mi miért történik, kivéve ha direkt olyan a film, hogy nem lehet tudni) Igazából totál értelmetlen volt az egész történet. Kicsit olyan volt az egész, mintha valaki olvasott volna egy görög mítoszos könyvet és eljutott volna ehhez az istenek ellen fellázadtak részhez és azt mondta volna, hogy ez jó csináljunk belõle filmet (jó tudom ez egy remake, de azt nem láttam így attól elvonatkoztatok). Nosza nekiálltak volt egy 2 mondatban elmesélhetõ történet szálacska és mellé csaptak 4-5 harci jelenetet hogy meglegyen a 80+ perc. Igazából nincs bajom a látványfilmekkel sõt szeretem is õket, de ez azért tényleg a felejthetõ kategória volt. Színészi játék 0, történet 0 látvány sem az igazi, mert pár helyen durván látszott az animáció. Mindegy megnéztük elfelejtjük ennyi.

4/10

wesker24
A Ginger Snaps The Beginning film játszodik az 1800-as években vagyis 200 évvel ezelött !

A Ginger Snaps 1-2 a XX században játszodik
A Ginger Snaps 3 az már a XXI században játszodik !
wesker24
A Ginger Snaps filmnek 4 része van !

Ginger Snaps 0 The Beginning : Vérszomj a Kezdet
Ginger Snaps 1: Vérszomj
Ginger Snaps 2: Két Testben Elszabadulva
Ginger Snaps 3: Két Testben Újra és Újra

Még moziban akartam megnézni,de most hogy láttam azt mondom jobb is hogy nem sikerült...Egyszer meglehet nézni,bár az utolsó fél órát már nagyon untam,alig vártam hogy vége legyen...A látvány egész jó,bár sok helyen olyan érzésem volt mintha valami mesefilmet néznék...A zene is csak átlagos...
Nagyot csalódtam Cameronban,mert eddig lényegében minden filmjét szerettem,az aliens,terminator 1-2 ott van a számomra a top5-ben,de ez nagyon nem jött be...
6/10

Ginger Snaps 3
Két testben újra meg újra... vagy mi a magyar cím😄

Végre megnéztem... ez is nagyon jó volt😊
Nem tudom honnan jött a rendezõnek az az ötlete, hogy felrúgva az eddigi részeket, most visszarepülünk 200 évnyit... de talán lehet azért is, mert már nem maradt a fõszereplõkbõl semmi és így "újjászülettek"😄
A farkasok viszont még mindig debilen néztek kiXD
7/10

precision
szerintem nincs eltúlozva Holmes karaktere, egy zseni, és ennyi 😊
a zsenik mindig különcök, és az átlag szemében mindig furán viselkednek

vagy ha arra gondolsz hogy ez a Holmes nem olyan mint a bajszos, pipás, szemüveges Holmes, akkor arra csak annyit tudok mondani, hogy nekem ez jobban tetszik, sokkal hihetõbb hogy egy ilyen lángelme így viselkedik... érdekes lenne elolvasni a legelsõ Holmes könyvet, hogy a szerzõ hogyan mutatja be... szerintem vmi ehhez hasonlónak kell lennie, ezt a túlzott gentleman figurát sztem késõbb húzták rá
ugyanez a helyzet Bond -al is, eredetileg õ is egy keményfiú mint a Daniel Craig féle, csak ilyen P. Brosnan szerû selyemfiút kreáltak belõle 😊

Bazinga!

CSOCSO
uhh.. marmint ma 😄 ido eltolodas rulez, meg mar amugy is hajnal van itt is.
CSOCSO
Sherlock Holmes ( HD ban, DTS)

Nagyon eltuloztak a karaktert de nem erdekel. NAGYON tetszett a film! nem talalok benne hibat. felek 10/10 et adni ram pedig megerdemli. talan csak a sztori miatt 9/10 de a latvany es a zene az nagyon ott volt a szeren!

Avatart pedig holnap nezem 2dben HD, DTS bejatszik.. WOHOOOO
PetruZ
Én is megnéztem végre, és tkp. tetszett. Full-sablon az egész, de jó volt. És persze a látvány, a dinamika nagyon ütött. 8/10

Legion
Felesleges moziba menni érte, egy fillért ne adjatok ki rá. Rossz, csapnivaló, hulladék, a B-filmek legalja. A trailer készítõit nyugodtan lehetne perelni szándékos félrevezetésért és megtévesztésért. 2/10
O' Brother Where Are Thou?

Coen filmek kedvelõinek sem és másnak sem fog csalódást okozni ez az aranyos "road"-movie, remek zenékkel és poénokkal! A filmet 2001-ben mutatták be nálunk, de nem emlékszem adták-e moziban? Egy csendes vasárnap estét remekül feldobott, vidám hangulatot okozott, szerintem családos filmnek sem utolsó, sok a mesei fordulat benne! Ajánlom mindeninek megnézésre,pótlásra!

10/9
Épp elfogyott a pénze😄

Tyler1
ja még annyit, hogy felfoghatatlan számomra mi a faszt keres ebben Bruce Willis...<#falbav>

Tyler1
Merénylet a suligóré ellen

Amcsi high school film, idétlen sztorival, kevés és szar poénokkal. Ha van felesleges 1,5 óra az életedbõl, akk megnézheted, amúgy tök érdektelen film.
3/10

😄😄

#54660: Nah igen, lehet😄

Tyler1
nézd meg, én imádom 😄 bár megosztja az embereket, de E.Hawk és D.Washington õrületeset alakítanak 😄
Brooklyn mélyén imdb-n nem áll rosszul(7,2), lehet ez is csak egy bizonyos réteget fog meg.

PetruZ
"Viszont egy kérdés: miért akarták a rákokat kitelepíteni? Ennél a résznél lehet nem figyeltem eléggé😄"

A bevágásokban, ál-híradókban is elhangzik: azért, mert gettó lett az egész, a környékbeliek (akik persze ugyanolyan gettóban élnek...) ki vannak akadva, mindenki utálja õket, menjenek haza, a kormány csináljon valamit, a polgármester csináljon valamit, satöbbi. Másrészt mert ellenõrizhetetlenekké váltak. Nem tudták, hányan vannak, mit csinálnak odabent. Ezért akarták kirakni õket jó messze, egy új táborba, ahol láthatóan "ellenõrzött" körülmények között élhettek - volna... 😊
(Kb. mintha Budapest bizonyos kerületeit szeretnéd kipakolni mondjuk... Kecskemét mellé, a Kunság lakatlan közepére. 😊 )
Azt félig láttam... tetszett, csak nem tudtam megnézni, azóta már megszereztem, csak még nem néztem meg😄
A Brooklyn mélyénnel az volt a baj, hogy számomra olyan abszolút semmilyen... egy egyszerû történetet próbáltak elhúzni 2 órára... ezáltal azt a hatást keltve, hogy abszolút nem is szól semmirõl kb...
Aztán lehet végig kellett volna néznem... de nem bírtam:S
Szerintem ne moziba nézd meg.

Tyler1
Kiképzést láttad? mert ha az nem tetszett akk Brooklyn mélyén érthetõ h nem fog. amúgy nálam a legvárósabb film volt a Viharsziget után. remélem azért jobb lesz annál mint amit írtál 😊

Nos... pénteken voltunk mozifanatikusok éjszakáján😊
5 Filmet akartunk megnézni... ám csak 3 és felet sikerült... idén nem volt olyan jó a felhozatal, mint tavaly.

District 9:
Ezzel kezdtünk... hát... ez.... aztaqrva:|
Ez 2009 legjobb filmje, fantasztikus volt, lebilincselt...
Idegen lények gettókban? Hatalmas ötlet😄
Nagyon tetszett az elején a dokumentumfilm-szerû bemutatás, mintha még akár el is hihetné az ember, hogy ez tényleg megtörtént, annyira élethûek a "rákok".
Külön tetszett még, hogy az egészbe beleraktak egy ilyen átalakulós story-t is... imádom az ilyeneket😊
Egyszóval hihetetlen film volt nagyszerû történettel és mondanivalóval, illetve a látványt is jól megcsinálták.
De tudom... az Avatar a legjobb!
9/10
Viszont egy kérdés: miért akarták a rákokat kitelepíteni? Ennél a résznél lehet nem figyeltem eléggé😄

Viharsziget:
Tyû... ez már keményebb volt... nagyon nehéz film...
Másra számítottam, valahol csalódtam egy picit...
Az alapötlet nagyon jó volt, csak nekem túlságosan vontatott volt már... imádom az elvontabb filmeket, de ez már túl elvont volt nekem is😄
De összességében nem volt rossz... a vége meg nagyon ütött😄
6/10

Beültünk volna az Így neveld a sárkányodat-ra, de csúszott, így jött a
Brooklyn mélyén:
Hát... jujj... az emberek folyamatosan szivárogtak ki a filmrõl... mi vártuk, hogy beinduljon, de semmi... az utolsó 1 óráról ki kellett jönnünk... nem bírtuk tovább...
nem pontoznám

Alice 3d:
Ez viszont felüdülés volt!
Csak mivel 3:15kor kezdõdött így kb 2 percenként csukódott le a szemem akaratlanul... de barátnõm mindig felrázott😄
Nem volt baj, hogy átalakították az alap storyt... ilyen is kell😊
Aranyos történet... gyönyörû képi világ... kellemes kis film volt a végére
7/10

Willenbrock
Beyond the Wall of Sleep. 7/10 Lovecraft novellából készült,2006-os.

motyodlee
pontosan <😉

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jim Morrison
hanem a storyra<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Totti5
3D nélkül is ugyan olyan jó a film. 3D még rátesz az élvezeti faktorra, hogy jobban beleélhesse magát az ember, de olyan nagy különbség nincs, mert nem hatásvadászatra ment rá Cameron.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kaposi1
Srácok nem szokásom a kérkedni azzal hogy HD-be nézek valamit,sõt kifejezetten zavar ha valaki ezt teszi.
De ez most más.
Mivel az Avatart többnyire mindenki 3D-be nézte a moziban ezért nagy volt az elvárás vajon mit fog visszaadni otthon DVD-n vagy Bluray-ben.
Nos utóbbiban néztem meg tegnap és azt kell hogy mondjam ennél tökéletesebb felvétellel még nem nagyon találkozott az itthoni lejátszóm.
Szóval csillagos ötös a kiadónak.<#worship>
fantasztikus az élmény itthoni rendszeren is még 3D nélkül is.<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

plck
Télleg nagyon jó, nejkem is bejött!

Blasta
Szia!
Köszi!
Megnézzük!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

DeerHunter01
A bárányok hallgatnak
10/7

\"Erről van szó!\"

TaRka0107
Szevasztok! A Pillangó hatás c. filmet láttátok már? Nagyon jó film, nézzétek meg!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

precision
Clash of the Titans

Háááát... általában nem szoktam problémázni, hogy egy látványfilmnek milyen a sztorija, mert egy bizonyos szint felett mindegy, úgyis a szemem legeltetem és élvezem a látványt. Ez viszont tényleg unalmas volt. Sztorivezetésbõl 1 -es a film, ennyire összecsapott filmet rég láttam. Egymás után jönnek a jelenetek, nulla átvezetés kb, kb mintha ilyen régi tekercsre vették volna fel, és a jelenet között lazán ollóval megvágták volna, és össze lenne ragasztva.
A színészi játék szintén gyenge, a jellemek fejlõdése, motivációja, jellemábrázolása és a párbeszédek szintén kritikán aluliak. Nem is beszélve a tonnányi klisérõl, amiket már láttunk egy raklap más filmben is.

4/10, egy-két szép CGI miatt.

Bazinga!

Kicsikiraly
Cirque Du Freak.

A könyveket imádtam, legalább négyszer olvastam végig az egészet, kurvajók. Amikor meghallottam h végre film lesz belõle, elõre örültem hogy jajjdejó végre, már ezt várom mióta. Most hogy feljött itt témaként eszembe jutott h meg kéne nézni. Hát az elsõ 25 perc után ki kellett h nyomjam. Kifigurázza, megcsúfolja a könyveket. Így rendezték le a cirkuszt? Könyörgöm az a két gyerek életének legfélelmetesebb estéje volt, itt meg egy vidám showmûsort csináltak belõle kellemes jazzzenére. John C. Reilly pedig kurvára nem illik Crepsleynek. Egy bölcs mentorfigurából egy ilyen kócoshajú bohócot csináltak. Az egyetlen pozitívum amit fel tudok hozni, hogy a két gyerekszínész nagyon jól illett volna a szerepre hogyha normális forgatókönyvet játszanának.

Tudom, nem lenne szabad pontozni mert nem néztem végig, de ez 1/10.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Én elaludtam rajta, de amúgy annyira nem vészes... tényleg egyszer nézhetõs film, viszont John C. Reilly szerepe rohadt nagy😄

Jakuza001
Legkozelebb ne kinozd magad en az elso 5 perc utan halalra iteltem a filmet es inkabb elmentem csajozni 😄

fifi
iszonyat rossz az a film...
fizikai fájdalmat éreztem szinte közben...
borzasztó...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler1
láttam, az is jó film, de City of God nálam az elsõ hely 😊