Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
oké...

csak azt kéne felfogni hogy a rendezõ != (gy.k. nem egyenlõ) a forgatókönyvíróval... lehúzzátok a rendezõt, mert nem jön be egy film sztorija 😊 ez kb. olyan, mint ha a sarki közértest hibáztatnád azért mert nem szereted a Heinekent 😊 nyilván van ráhatása a rendezõnek a dolgokra... de a forgatókönyv adott, és ezzel együtt adott a sztori is
az, hogy gagyi filmeket vállal el egy-egy rendezõ, nem a tehetségét (vagyis tehetségtelenségét) igazolja, hanem azt, hogy kell a pénz, és ha jön egy munka, elvállalom

belefutottam a blogodon a 2010. legjobban várt filmjeibe 😊 hát az is vicces egy lista, pláne Robin Hood mint legjobban várt film 😄 nálam kb az a legjobban nem várt film 😊

Bazinga!

Kerub
Igaz, ezt a cikket pont nem én írtam, ennek ellenére az íróval tudok egyet érteni. A Van Helsing nekem is csalódás volt. Az elsõ 5 perc, a sírásó és a vége harc (kb 3 perc) ami bejött. A többi szerintem azért adott okot a "sírásra görbült szájra" mert a story kb olyan volt mint egy rossz M.A.G.U.S. kaland, a karakterek olyan mélyek voltak mint egy pocsoja, az effektek meg túl színesek, túl valótlanok, túl-túl.

Ezzel csak azt írtam le, nekem személyesen miért okozott csalódást. Ennek ellenére el tudom képzelni, hogy valaki teljesen más szemmel nézte.

Szerintem.

Kerub
Persze, örülök ha valaki olvas, de az alap kérdésrõl itt is lehet beszélni. Ha bõvebben érdekel a téma akkor meg el tudod olvasni a cikket.
Kettõnk közül én írtam az ON postot <#duma>

Szerintem.

kaposi1
Csak éppen belenézegettem de ezzel nagyon nem értek egyet!

"Ezt egy Van Helsing követett, amit minden rajongó tûkön ülve várt, hogy aztán sírásra görbült szájjal hagyja el a mozitermet. Túl zsúfolt, régi sokat emlegetett filmes eszköztárának hibátlan arányait felrúgó film, unalmas volt, egyhangú, bárgyú és fárasztó."

Még ma is az egyik kedvencem!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kicsikiraly
csak ne a blogodat reklámoznád vele.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kerub
Írtunk egy listát az álltalunk nagy csalódást okozott rendezõkrõl a teljesség igénye nélkül. Azért is írom ide, mert sokatok véleménye érdekelne, legfõképp hogy kik szerepelnének a ti listáitokon. <#nezze>

NINE avagy A lecsúszott rendezõk
Csúnya dolog lecsúszni a létráról. Különösképp akkor ha elõtte kifejezetten magasra mászott az ember. Minden elhagyott fok a mélybe, távolabb viszi a lehetõségektõl. Kilenc rendezõt gyûjtöttünk össze, akik kevesebb-több munkásságukkal nagy kedvenceinké lettek, majd ezt követõen sorra hazudtolták meg a vakon beléjük fektetett bizalmat. Legyen hát a bukott rendezõk listája ez, akik váratnak a nagy visszatérésre. Mi pedig bár várunk, egyre kritikusabban tesszük azt...Tovább

Szerintem.

Párterápia

Anno könnyesre röhögtem magam a Minden6óban az akkor még számomra ismeretlen "hírolvasón" ami eredetiben még jobb...
Aztán a második rész fõszerepét már õ kapta meg.

Ebben a filmben is remekül hozza a vicces karaktert.
Mark Wahlberg-et csak félpucéran lehet látni a filmben, ami a kidolgozott felsõtestét elnézve sok kellemes pillanatot okozhat fiatal lánykáknak. Ray Liotta a maga 55 évével egyre betegebben néz ki. Tudom a smink meg a maszk, de akkor is nagyon beteg feje van. Plusz a Szökés fanok is találhatnak benne egy ismerõs pofát egy elég furcsa szerepben!

Csak ajánlani tudom!

8/10
dartonita
Igy neveld a sarkanyod
Mult hetvegen neztuk meg,nagyon aranyos mese.Kiszamithato fordulatokkal,de zabalnivalo sarkanyszemekkel.
6.5/10

Shutter Island
Ez huzos film.Nem nekem valok ezek a thrilleres cuccok az megint kiderult.Igaz mar film kozepen latszott hogy a faszi kb a legbetegebb az egesz szigeten,azert nem volt rossz egyaltalan.
6.5/10

Titanok harca
Rengeteg rosszat olvastam mar rola,muszaj volt megneznem tegnap.Annyira nem volt rossz,egy teljesen kozepszeru kaland/akciofilm.Persze sokkal tobbet is ki lehetett volna belole hozni,de egynek elment.
5/10

mflex
Filofax
Taking Care of Business

Már régen láttam, de egy etalon a vígjátékok között, nem idióta, bugyuta poénokkal.
Most is szétröhögtem rajta magam, Grodin és Belushi eszméletlen (hülyék)! 😄

9.5/10

What about the forests?

persze 😊 az élményt amit te az Uptól kaptál meg, azt én a kövér pandától. 9-tõl én is sokat vártam de csak középszer lett

Kicsikiraly
Akkor mások a nézeteink szimplán 😄 Szerintem az Up az egy rém aranyos film volt, az álmaink követésérõl meg stb, nekem végig tetszett. A 9-et viszont bármennyire vártam, nekem nagyon unalmas volt. Jó volt, meg szép a látvány meg hasonlók, de valahogy nem volt olyan epikus amilyen lehetett volna, és olyan semmilyen lett a végére. A fantastic mr fox-ot nem láttam, de sokan ajánlották azt meg fogom nézni

DFTBA &#3232;_&#3232;

mondhat bárki bármit, ezzel az idegesítõ kutyás, Kevin után rohangálós dologgal számomra úgy elbaszták az egészet ahogy van. nem gyerekfilmnek meg ott van a 9 meg a coraline, plusz a fantastic mr fox ugye. a számomra közepes 9 is simán körözi az Upot 😊

Kicsikiraly
az Up nem gyerekfilm, rossz a hozzáállás csupán

DFTBA &#3232;_&#3232;

Asszonnyal meg öcsipókkal mese délutánt tartottunk 😊
Up
A film legnagyobb problémája, hogy nem lett vége a valóban remek elsõ 10 perc után. Borzalmas mi jött utána, mindhárman vártuk kb. a végét. 10/3
How to Train Your Dragon
Remek, az Up féle szenvedést sikerült feledtetni, biztos újranézõs, az utóbbi idõben nem is tetszett ennyire valami. 10/8.5 akár 9, nagyon szerethetõ kis film.
Kung Fu Panda
Most pótoltuk, szép tanmese jó karakterekkel,Jack Black is ott volt, ezt is megnézzük még 😊 10/7

Shep
Hát a 2. rész szerintem a legjobb, az tényleg visszaadja a játék hangulatát, de a többi viccnek is rossz. Ez az új meg ilyen összelopott valami lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én 2x néztem meg, de a második megtekintésnél kb. a felénél már majdnem bealudtam. Ja és akárki akármit mond 2D-ben sokkal jobb az a film, mert szép élénkek a színek, nem olyan élettelen mind az ájmexben ahol az embereknek olyan hamuszürke arca volt, mint akik már 2 hete nem sz.rtak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CSOCSO
sajnos sok valasztasi lehetoseg nincs. hany 3D film megy a mozikban ebben az evben? 2-3?

mondanam hogy majd mas lesz a helyzet mikor minden masodik film lesz 3d ben meg 2d beben is, de szvsz akkor is a 3d-set nezik majd meg tobben mert igenis jobb elmeny nyujt.

[[[ Ha egy trabantrol levagod a tetejet hogy kabrio legyen, telerakod hangszorokkal akkor nem lesz elvezetesebb azzal rohangalni a balatonon a jo idoben mint mondjuk egy ( amugy ) sokkal jobb swifttel? dehogynem! ]]]

Kivancsi vagyok, hogy mennyi penzbe kerult megvenni james cameron 3 d technikajat es mennyi penzt tettek felre a film megalkotasara? Azon se csodalkoztam volna ha nem jojovich vagy ki lenne a foszereplo hanem vmi nevtelen picsa 😊
100 feet? Adja?
Tyler1
az a baj h filmminõségtõl függetlenül, akárki bemegy egy olyan filmre ami 3D-ben van. úgyhogy a mai filmtrend az, h szar film is film 3D-vel, illetve 3D-vel kiváltanak fontos elemeket egy filmbõl.

értem én h ez a jövõ, de 3D utak kitaposásának én egyenlõre nagyobb hátrányát érzékelem mint elõnyét.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

CSOCSO
nembaaaaj! majd ez a film bemutatja hogy james cameron 3d technikaja nem ment meg egy szar filmet a film kritikusoktol.
CSOCSO
igen.. arrol beszelek hogy kemenyebb mint james bond.
Tyler1
nagyon fontos volt új részt csinálni, 3D-ben meg aztán ajaj. 1. után én már zártam volna a sorompókat!

resident evil after life

johetne már lassan

Ugyanez lenne a véleményem róla ha moziban néztem volna,ez biztos.Lehet hogy az "élmény" más,de magán a filmen nem változtatna...Nekem egyszerûen nem jött be,szerintem teljesen átlag film lett,egyszer nézhetõ.Azért ha már annyi pénzt és idõt fordítottak erre a filmre,én sokkal de sokkal többet vártam volna.Fõleg olyan filmek után mint az aliens,The abyss,terminator...

Doddy a düdő
Riddick21
Kick-Ass
Hát ez kurva jó volt! Aki full-vígjátékra számít a trailer alapján, az kezdjen egy kicsit áthangolódni már magában valami keményebbre! Elõször is: elég véres. Nem egy Martyrs persze, de ahhoz képest, amit az elõzetesekbõl le lehet szûrni, jóval lightosabbra lehetett számítani. És morbid... de nagyon 😄
Mintha az Amerikai Pite legjobb(?)/legkevésbé szar részét oltották volna a Watchmenbe: a végeredmény egy tökéletesen mûködõ, végtelenül cinikus és kellõen látványos, rengeteg elemében eredeti, de itt-ott kiszámítható (ill. saját magaslabdáinak melléütõ), kiváló szuperhõsfilm!
9|10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sephi
Ezt mar ott rontottad el, hogy nem moziba nezted. Teljesen mas elmeny.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
felejtsd el a gagyi magyar címeket
3 része van a filmnek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a-a
Ginger snaps 1: Ginger átalakulása
Ginger snaps 2: Bridgett átalakulása
Ginger snaps 3: ez pedig a múltban játszódik

Nem igen találok semmit a te általad említett 4. részrõl
Mindenhol trilógiaként említik

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

De az jó film.... Nekem tetszett

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Tyler1
sztem még a Pulp Fiction-bõl is akad neki a spájzban 😄😄

Shep
Hát pedig ettõl jobb 😊 Persze az tényleg ilyen matiné film, de azért jobban össze van rakva, mint ez a titános.

Kerub
Azt már meg sem néztem (Villám tolvaj).
Jól sejtetm hogy nem is érdemes? 😊

Szerintem.

Shep
Elolvastam amit írtál és csodálkozom, hogy a kráken elleni harcot monduk úgy pozitívan értékelted. Hát nekem az is olyan volt, hogy hipp-hopp kõvé változtattalak ha-ha-ha. Volt az a villám tolvajos gyermek kaland film ami szintén nem volt valami nagy csoda, de azon egész jól szórakoztam bárgyúságai ellenére is.

Kerub

Nem az a fajta film amirõl véleményt kívántam volna megosztani, de véletlennel határos megtekintése mégis erre késztet. Mert van annyi jó érzés bennem hogy aki megtisztel azzal hogy olvas, annak tartozom viszonzás kép jó indulattal, és mi mást mondhatnék azoknak: Ne nézd meg ezt a filmet. Ne nézd meg, ha egy hangulatos görög mitológia filmre vágysz. Ne nézd meg, ha egy tökös akció filmet akarsz látni. Ne nézd meg ha 3D hatásra vágysz. Ne nézd meg ! ...Tovább

Szerintem.

wesker24
Javaslom nézd meg az eredeti 1981-es Titánok Harca cimû filmet !

Ha eddig nem láttad az eredetit !
Shep
Clash of the Titans 2010

Hát olyan érdekes volt az egész, mondjuk már az jelez valamit, hogy kb félidõben megkérdeztem az öregemet, hogy te ezek most miért is mennek, meg hova? (eddig ilyen még nem fordult velem elõ, 90%-ban mindig képben ,vagyok ,hogy mi miért történik, kivéve ha direkt olyan a film, hogy nem lehet tudni) Igazából totál értelmetlen volt az egész történet. Kicsit olyan volt az egész, mintha valaki olvasott volna egy görög mítoszos könyvet és eljutott volna ehhez az istenek ellen fellázadtak részhez és azt mondta volna, hogy ez jó csináljunk belõle filmet (jó tudom ez egy remake, de azt nem láttam így attól elvonatkoztatok). Nosza nekiálltak volt egy 2 mondatban elmesélhetõ történet szálacska és mellé csaptak 4-5 harci jelenetet hogy meglegyen a 80+ perc. Igazából nincs bajom a látványfilmekkel sõt szeretem is õket, de ez azért tényleg a felejthetõ kategória volt. Színészi játék 0, történet 0 látvány sem az igazi, mert pár helyen durván látszott az animáció. Mindegy megnéztük elfelejtjük ennyi.

4/10

wesker24
A Ginger Snaps The Beginning film játszodik az 1800-as években vagyis 200 évvel ezelött !

A Ginger Snaps 1-2 a XX században játszodik
A Ginger Snaps 3 az már a XXI században játszodik !
wesker24
A Ginger Snaps filmnek 4 része van !

Ginger Snaps 0 The Beginning : Vérszomj a Kezdet
Ginger Snaps 1: Vérszomj
Ginger Snaps 2: Két Testben Elszabadulva
Ginger Snaps 3: Két Testben Újra és Újra

Még moziban akartam megnézni,de most hogy láttam azt mondom jobb is hogy nem sikerült...Egyszer meglehet nézni,bár az utolsó fél órát már nagyon untam,alig vártam hogy vége legyen...A látvány egész jó,bár sok helyen olyan érzésem volt mintha valami mesefilmet néznék...A zene is csak átlagos...
Nagyot csalódtam Cameronban,mert eddig lényegében minden filmjét szerettem,az aliens,terminator 1-2 ott van a számomra a top5-ben,de ez nagyon nem jött be...
6/10

Ginger Snaps 3
Két testben újra meg újra... vagy mi a magyar cím😄

Végre megnéztem... ez is nagyon jó volt😊
Nem tudom honnan jött a rendezõnek az az ötlete, hogy felrúgva az eddigi részeket, most visszarepülünk 200 évnyit... de talán lehet azért is, mert már nem maradt a fõszereplõkbõl semmi és így "újjászülettek"😄
A farkasok viszont még mindig debilen néztek kiXD
7/10

precision
szerintem nincs eltúlozva Holmes karaktere, egy zseni, és ennyi 😊
a zsenik mindig különcök, és az átlag szemében mindig furán viselkednek

vagy ha arra gondolsz hogy ez a Holmes nem olyan mint a bajszos, pipás, szemüveges Holmes, akkor arra csak annyit tudok mondani, hogy nekem ez jobban tetszik, sokkal hihetõbb hogy egy ilyen lángelme így viselkedik... érdekes lenne elolvasni a legelsõ Holmes könyvet, hogy a szerzõ hogyan mutatja be... szerintem vmi ehhez hasonlónak kell lennie, ezt a túlzott gentleman figurát sztem késõbb húzták rá
ugyanez a helyzet Bond -al is, eredetileg õ is egy keményfiú mint a Daniel Craig féle, csak ilyen P. Brosnan szerû selyemfiút kreáltak belõle 😊

Bazinga!

CSOCSO
uhh.. marmint ma 😄 ido eltolodas rulez, meg mar amugy is hajnal van itt is.
CSOCSO
Sherlock Holmes ( HD ban, DTS)

Nagyon eltuloztak a karaktert de nem erdekel. NAGYON tetszett a film! nem talalok benne hibat. felek 10/10 et adni ram pedig megerdemli. talan csak a sztori miatt 9/10 de a latvany es a zene az nagyon ott volt a szeren!

Avatart pedig holnap nezem 2dben HD, DTS bejatszik.. WOHOOOO
PetruZ
Én is megnéztem végre, és tkp. tetszett. Full-sablon az egész, de jó volt. És persze a látvány, a dinamika nagyon ütött. 8/10

Legion
Felesleges moziba menni érte, egy fillért ne adjatok ki rá. Rossz, csapnivaló, hulladék, a B-filmek legalja. A trailer készítõit nyugodtan lehetne perelni szándékos félrevezetésért és megtévesztésért. 2/10
O' Brother Where Are Thou?

Coen filmek kedvelõinek sem és másnak sem fog csalódást okozni ez az aranyos "road"-movie, remek zenékkel és poénokkal! A filmet 2001-ben mutatták be nálunk, de nem emlékszem adták-e moziban? Egy csendes vasárnap estét remekül feldobott, vidám hangulatot okozott, szerintem családos filmnek sem utolsó, sok a mesei fordulat benne! Ajánlom mindeninek megnézésre,pótlásra!

10/9
Épp elfogyott a pénze😄

Tyler1
ja még annyit, hogy felfoghatatlan számomra mi a faszt keres ebben Bruce Willis...<#falbav>

Tyler1
Merénylet a suligóré ellen

Amcsi high school film, idétlen sztorival, kevés és szar poénokkal. Ha van felesleges 1,5 óra az életedbõl, akk megnézheted, amúgy tök érdektelen film.
3/10

😄😄

#54660: Nah igen, lehet😄