[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én nem álmosan, nem negatívan ültem neki a Nem vénnek való vidéknek hanem próbáltam megkeresni ebbe azt ami miatt Oscart kapott, de egyszerűen nem ment. Hasonló volt most a Black Swan és a Király beszéde is. Nem értem mi olyan nagyszabású volt ezekbe a filmekbe.
Ellentétben a Benjamin Button különös életében megláttam azt ami miatt megérdemelte az Oscart. Kezdetnek például az is megtette, hogy hiába volt majdnem 3 órás a film egy percét sem untam viszont az előbb említetteknél szó szerint az álmosság kerülgetett.
Persze én most nem vitatkozni akarok mert ahogy már többen is kifejtették van akinek ez jön be van akinek meg az. Nálam lehet, hogy az a probléma, hogy én ha leülök nézni egy filmet, nem a belső mondanivalóját kezdem el keresgélni. Persze szóljon valamiről a film ne csak olyan agyatlan Transformers szintű popcorn mozi legyen, viszont azért mégis csak kikapcsolódni akarok a nézése közben nem pedig teoretikus értekezéseket elemezni meghogy jaj mi újat tesz hozzá a filmiparhoz stb.
A lista amúgy egy vicc. Láttam sokat közüle, vannak is jók közte viszont tuti nem a top 10be pakolnám őket. Ha nincs benne egy top10-es listában a Gyűrűk Ura trilógia vagy legalább A király visszatér akkor az nálam már nem lista. Mert az még mindig egy olyan filmsorozat amire az emberek nagyon nagy többsége azt mondja hogy jó és nem pedig megosztja a közönséget.