Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:) Semmi okosság :P
én is így voltam vele, (10/10 de mikor ilyesfajta filmeket látok, mindig megpróbálom objektíven átgondolni, hogy van e benne igazság vagy éppenséggel nincs
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
10/10 Az egész egy szobában játszódik, de olyannyira jól megírt remek film hogy folyamatosan lekötött😊. Rég volt már ilyen.
És a színészi játék is remek fõleg Ellen Crawford játéka, amikor <#spoiler>#spoiler>Oldman elmondja hogy igazából õ volt Jézus, de az egész amit a bibliában írnak hazugság, és az egész nem úgy volt ahogy az emberek eddig hitték, és olyanyira kiborul ezen hogy a vallását most cáfolták meg, és hogy az egész nem igaz, hogy még én is(hívõ ember léttemre, és abban a tudatban hogy ez csak egy film), még én is elhittem hogy oldman jézus és hogy semmi nem igaz abból amit olvastama Bibliában.<#spoiler>#spoiler>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jut eszembe. Nem tujátok mikor jön ki már végre DVD-n? Már nagyon rég ki kellett volna jönnie... ráadásul ezt tuti megvenném mert itt helye a polcomon.
Újabb futószalagos anim.film, zöld marslakókkal és a földönnkívülinek hitt ûrhajóssal. Semmi extra, semmi újdonság, uncsi sztori, kevés és gyenge poénok, és elég sablonos is(fõleg a vége).
Mondanám h ha nagyon unatkozol tegyél próbát vele, de számomra még unalmasabb és szenvedõsebb 80 perc volt.
3/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Jessszusatyaúristen, de szar volt.
Ráadásul az eredeti történetet teljesen átírták, de olyan szinten, hogy pl. aki eredetileg Ió apja, Argos, most egy város lett, ahol Ió él. Hát OMG.
Perzeusznak eredetileg Pallasz Athéné volt a mentora. Így lett Athén kapitánya. Itt meg egyik sem szerepelt.
Amúgy a Titánok Harca cím megállná a helyét, ha nem ferdítették volna el a történetet. Ugyanis titánoknak nevezik az istenek gyermekeit is (ifjú titánok).
Kojiro ergo sum.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Az egyik legszebb romantikus film amit valaha is láttam!<#szeret>#szeret>
10/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Hogy ezt eddig hogy hagyhattam ki?
Leírhatatlanul gyönyörû történet. Az elsõ perctõl kezdve lehet tudni, hogy mi lesz a történet "csattanója", de pont ettõl szép az egész film. A befejezés pedig megkoronázta a film szépségét!
10/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2x aludtam el a moziba. Borzalmasan unalmas es ures film.
Par kerdes :
Hol volt ebben 3D?
Egy szal Titan nem volt a filmben, megis mire alapozodik a cim?
Ki megy? ki nem?
Milyen filmeket ajánlotok moziban megnézésre?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
van egyátalán vagy lesz?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
voávhhh geci
(spoiler - pont mikó nem gondoltad vóna!)
jó film volt, hamar vége lett sajnos! amolyan 2-3x nézhetõs mozi amúgy szerintem, vagyis inkább majd pár év múlva dvd-n, mert amennyire vártam annyira összecsapott lett! a film cselekménye kb. 1 hét...
a fõattrakció, a tetõpont mégis a fõgonosz elõtti (medúzás) harc volt.
sajna ott szinte az összes mellékszereplõ elpusztult.
ám nem is vártam gyûrûk ura szintû kompániát, de azért na. bár a bohókás vadászok azért visszatértek még 1 jelenetre.
ja, külön kiemelném a zenéket, a fõtéma "triolás" felépítése már a legelején a fülembe mászott
amúgy egy fasza kis látványos kalandfilm. semmi több. nem is baj.
7/10
azért nem kavart fel annyira a film, elmaradt a katarzis (mivel a gorgont és hádészt 1-1 "legyintéssel" letudta...)
7.5/10
Jackie Chan megint csinalt egy otletes filmet.
A filmet sok humor jellemzi, igazan meglepo talalasa egy kinai tortenelmi tipusu filmnek.
Az utobbi evek legjobb filmje velemenyem szerint, amit Jackie Chan csinalt.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Az operációs rendszeren is túl...
remek kritika, teljesen egyetértek 😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
nekem is tetszett bár több õrültségre gondoltam volna amit megtesz a lány
szép történet volt...
más.
The crazies:7/10 nekem bejött a film
The bounty hunter:3/10 ez elég gáz film volt!!!! soha többet
Choke off
-névtelen színészekkel készítették a dolgot, így jóval hitelesebb lett.
-ahogy a filmben is elhangzott, UFO-téma és nem pusztítani jöttek, pláne nem Amerikában
-dokumentarista stílus keveredése a filmbéli történésekkel
-a film látványvilága is ott volt, az a monstrum az égen egész nyomasztóan hatott az egész környezetre
A rákok a filmben mint eszköz szerepeltek az emberi gyarlóságot megmutatva. Mérhetetlen kapzsiság árad a fejesekbõl, a vezetõkbõl, vagyis azokból az emberekbõl, akik irányítanak és a pereputty tetején csücsülnek. Fegyverek és pénz. Különleges erõ és világhatalom. Ezért epekednek közben észre sem véve, hogy másokat taposnak a meredek lejtmenetben...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én személy szerint szívesebben látnék több hasonló témájú filmet, viszont a filmipar nem engedi ki magából könnyen az olyan dolgokat, amik nehezebben emészthetõek. Érthetõ, mert õket is az anyagi javak hajtják, és meg akarják szedni magukat.. emberbõl vannak. Részemrõl ennyi 9/10
9/10 simán
ne haragudj de már unom ezt...
<#nemtudom>#nemtudom>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
mi a rák 10-es azon a bugyuta történeten?
más kérdés,hogy magától az IMAX-es élménytõl/látványtól nekem is a padlón volt az állam,de a film....khmmkhmm
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Próbálok rájönni h egykor remek akciósztárok, gyerekkorom filmjeinek "hõsei", most miért családi szarságokban, játszák az idétlen hozzájuk nem illõ figurákat...egyelõre még nem sikerült rájönnöm.
Nos tehát Jackie Chan a mostani áldozat, aki egy kémügynököt játszik, akit az orosz maffia vagy nem tudom mi akar elkapni. Persze itt jön képbe a család, és a 3 gyerkõc, akik eután akkora sablonnal viszik végig a filmet h nem érdemes leírni mert mindenki tudja.
A bunyó még csak-csak van, de már rég nem olyan mint amilyet Jackie-tõl megszoktam. A nagyon rossz poénokat meg sem említem, amik végig tarkítják a filmet.
Egy egyszernézõs film, ami unalmas idõkre még jó is lenne, viszont én Jackie filmként ezt mellõzni fogom hátralévõ életemben.
5/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csakhogy enis megneztem....sajnos nem 3D-ben,de igyis nagyon jo volt,elosszor nem annyira ertettem,de egyre jobb lett,vege egyenesen kiraly szerintem!
10/10
:) Semmi okosság :P
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A kanadaiak és a spanyolok tudnak filmet csinálni... pláne együtt😊
Szomorú film volt... egy fiatal lány, aki megtudja, hogy meg fog halni és csinál egy listát arról miket kéne még megtennie... és rájön, hogy eddig iszonyat unalmasan élt... persze ez a lista sem valami "izgalmas". Olyan dolgok mint... többször azt mondani a lányainak, hogy "szeretlek", meglátogatni az apját a börtönben, vagy pl lefeküdni az élete egyetlen férfiján kívül egy másikkal is...
Tényleg szomorú volt és mûvészi... szeretem az ilyen filmeket, amiben nincs benne a nagybetûs HÁLIVÚD
8/10