1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Most félretéve azt a tényt, hogy mindenkinek más tetszik és "ízlések és pofonok", meg a többi ilyen szar, azért nehogy már az legyen a hülye, akinek tetszett 2008 Oscarosa, vagy a kritikusok többsége által már szeptemberben az év filmjének titulált Drive.
    Amúgy a Drive nem hasonlít a No Country for Old Men-re, direkt ki is emeltem, de úgy látszik, hiába. Teljesen más jellegű film, nálam egy kaliber a kettő, ami a gyengébbek (akikből itt kibaszott sok van, mert olvasni nem tudtok) kedvéért azt jelenti, hogy egy magasságban, egy színvonalon van a kettő. Ezt leszámítva nem sok közös van bennük.

#Lantee: mindennek oka van, de attól, hogy én kifejtem neked, te még nem fogod érteni. Az erőszakos haláloknak is megvan a maga oka, akár több is, elsőként pl. az, hogy a halál nem egy szép és csendes, békés dolog, és akkor sem az, ha a te amerikanizált agyad szeretné, hogy az legyen.
    Halálukban az emberek nem mondanak ízes monológokat, hanem szétloccsan a kibaszott fejük.
    Te láttál egy olyan filmet, amiben a golyó nem válogat, és már el is kezdted forgatni a fejed. Mit várhatna tőled egy nem-mainstream film?