Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak még emberek, akik tudnak normális indokot adni😄😄
Ízlések és pofonok😊
Ezt a The Man From Earth-öt pedig felírtam a kisebb megszerzendõ filmes listámra😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
és nem az a bajom, hogy egy emberes meg pár helyszínen játszódik, és nincs benne akció. van az a film, mi is a neve...The Man From Earth. Na ott is csak néhány viszonylag noname színész van, és egy házban játszódik az egész, nem csinálnak semmit, csak beszélgetnek 1,5 órán keresztül, és mégis iszonyat szeretem azt a filmet...
szóval nem tudom. valahogy nem tudtam beleélni magam, hogy húde milyen gonosz dolgot mûveltek Sammel, talán ez annak is köszönhetõ, hogy elég rossz szerepet kapott. mmint a színészi játéka jó volt, de maga a szerep nem volt túl kifejezõ szvsz.
Hát...nemtom, sokan nagyon dícsérték ezt a filmet, de nekem nagyon nem tetszett. Kb 3-szori nekiülésre sikerült csak végignézni, és így is szenvedõs volt. Pedig az alapfelállás nem volt rossz...
a tuttifrutti_party-t...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A szépség halandó, a hiúság méreg, a bûnök örökérvényûek. Oscar Wilde híres novellájából készült film bár több lépésben is eltér eredet mûvétõl, változtatásai, bõvítései nem csonkítják a film szellemi értékét, mi több sikeresen gyarapítják azt. A még fiatal filmes Oliver Parker nehéz mûvet választott, így többlet értékûen dicséretes a munka amit véghez vitt... Cinemaland
Szerintem.
most hogy így szólsz és visszaemlékezem az elsõ rész végére, tényleg jól le volt zárva, és úgy kellett volna hagyni. (bár azért az autópályás jelenet a kettõbõl nekem nagyon bejövõs volt 😄)
DFTBA ಠ_ಠ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elõször, a magyar cím, hogy a fenébe kapcsolódik ehhez a zombis filmhez.
Amúgy elég gagyi...5/10
Qwerty4
Ez csak egy abból a válogatásból ahol az utóbbi 10 évbõl szemezgettünk. Elsõsorban azokra koncentráltunk amik megkaptak minket a hangulatukkal. Egy jó poszter a film szerves része ami magában hordozza a film eszenciáját, egy ablak amin keresztül betekintést nyerhetünk magába a mûbe. Önmagában persze ez még nem elég a jó poszterhez ugyanis ahhoz hogy mûködjön mindezt stílussal kell csinálni. Sorrend és mindenféle rangsor nélkül, következzen az a 25 poszter amikben mi a jó példát látjuk...tovább
Szerintem.
tigeroo: nem volt túlbonyolítva. Neo-t lelötték az ügynökök és meghalt.. meghalt hogy aztán újra éledjen, megvilágosodva, hogy õ bármire képes. És lazán megsemísitette Smith ügynököt. A legvégén hallhatjuk ahogy üzenetet küld a gépeknek: nem tudtok ellenem mit tenni, rettegjetek, bújdossatok, én meg közben megmutatom az embereknek, mi is a Mátrix igazi arca, és legyözhetetlenné válunk.
Ennyi, kész, nincs túlcicomázva, erõltetve mmég és még és még több ellentmondó filozófiai blablával (amennyi szerepel az elsõ részben az bõven elég). A további részekbe már hülyét kaptam az Oráculom építészné hülyeségein (egyszer ez az igazság, máskor az, meg hgoy értened kell miért teszed nem azt kell tudnod mit teszel bla bla). Unalmas harcok (a nagyon kevés kivételtõl eltekintve), na meg pakoljunk bele pár nyálfolyamban ficánkoló Zion lakót, hogy legyen miért izgulnia a népnek mikor jönnek a robotok.
Aztán a végsõ megoldás? Neo az embernek született gép, Smith ügynökök meg világpusztító gonosz lett, majd amiért Neon keresztül a fõlegozó gép elpusztítja a lázadó programot, azért engedjük már el az embereket, hadd legyen szabadok.. na persze.
Nézd meg az elsõ rész végét, sokkal hangulatosabb 😊 Elég csak az utolsó 10 percet.
de jó, ez persze magán vélemény 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
mátrix 2: 10/8
mátrix 3: 10/5
DFTBA ಠ_ಠ
Mátrix 1: 9/10 blasta (a maga kis gagyiságaival együtt is)
Mátrix 2 és 3: 4/10 blasta (ez szar, erõltetet logikátlan érdektelen ötletek és történet ráhúzása egy alapvetõen szuper jó történetre. A hangulat számomra teljesen elveszett, már már Smithnek drukkoltam, hogy fejezze be ezt az egészet. De legalább, ha más nem látványos volt, és volt néhány ütõs jelenet.)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
szóval. súlyos bazdmeg. nem szól semmirõl. eddig tudtam hogy valami flancos ruhamárka, meg hogy chanel volt az aki a fûzõket kivitte a divatból a nõi öltözködésnél...
de: ez egy halom fos! mirõl szól? hogy felemelkedik a nõ (meggazdagszik a film alatt, a legvégén pedig az elsõ divatbemutatóján gondol vissza a "megpróbáltatásokra")
ami egyenlõ azzal hogy: egy gazdag ember felajánlotta, hogy hagyjon fel a fellépésekkel, és menjen hozzá lakni... az hiába megalázta, emberszámba se vette, nem bazdmeg õ ottmaradt, csak azért is. majd beleszeret a lovászfiú-tanácsadóba, aki befektetéssel meggazdagszik. hol egyik, hol másik faszinál aludt. csak fogtam a fejem bazz...
és õ lenne az emancipáció megtestesítõje a 20.században? de könyörgöm, milyen áron... pf...mindegy
a film persze azt már meg sem említi, hogy õ létrehozta a világ elsõ „mesterséges” parfümjét. (ezt is tesómék mondták)
...
4/10
ja és köszönöm istenem hogy nem vagyok nõ😄DDDdd
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ebbõl már kiderül...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tarantino-filmekben a dialogusok, a zene és a karakterek az erõsek, történet inkább B, mint A
Szted miért az a címe a Pulp Fictionnak, hogy Pulp Fiction?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[/flash]http://www.youtube.com/watch/v/yISIXp-FK-Y[/flash]
Bazinga!
Hmmm. Nagyon nem szeretem az olyan filmeket, amiben gonosz "gyerek" gonoszkodik. De valamiért úgy éreztem, hogy végig kell nézni. És megérte! A végén fény derült arra, hogy miért is tettem idézõjelbe a gyerek szót...
8/10
Kedves John!
A film egy katona srác és egy lány közti távkapcsolatról szól.
Én egy picivel többet vártam tõle...
7/10

Pffff... ok😄
#54484: szerinted
Már hiányom volt az idétlen filmek kategóriában, de ez most megadta a hatást.
A történet szerint Poszeidon fia, ellopja Zeusz villámját, azért az Istenek háborút akarnak indítani, kivéve ha még idõ elõtt visszakapja a kis játékát. Szóval láthatunk egy görög mitológiába ágyazott high school filmet, szép fiúkkal, szép lányokkal, szép istenekkel.
Szép számmal akadt a híres név a szereplõgárdában, még a CGI is elfogadható mondjuk hd-ben, szóval próbálták azért szépen és gusztzsosan tálalni a szart. De mivel az film koncepciója alapjaiban egy semmi, egy nulla, ezért nem is fog túl sokat adni.
Egyszernézõs, esõs délutáni filmcseke mikor tényleg nem tudod h mitcsinálj. De görögöknek és/vagy görög mitológia pártiaknak szülõi felügyelettel ajánlom, mert én is többször éreztem h ennek most kell végetvetni.
5/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.