Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm!
Vannak még emberek, akik tudnak normális indokot adni😄😄
Ízlések és pofonok😊
Ezt a The Man From Earth-öt pedig felírtam a kisebb megszerzendõ filmes listámra😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nemtom, nem fogott meg.

és nem az a bajom, hogy egy emberes meg pár helyszínen játszódik, és nincs benne akció. van az a film, mi is a neve...The Man From Earth. Na ott is csak néhány viszonylag noname színész van, és egy házban játszódik az egész, nem csinálnak semmit, csak beszélgetnek 1,5 órán keresztül, és mégis iszonyat szeretem azt a filmet...

szóval nem tudom. valahogy nem tudtam beleélni magam, hogy húde milyen gonosz dolgot mûveltek Sammel, talán ez annak is köszönhetõ, hogy elég rossz szerepet kapott. mmint a színészi játéka jó volt, de maga a szerep nem volt túl kifejezõ szvsz.

mi volt vele a gond?

Moon 4/10

Hát...nemtom, sokan nagyon dícsérték ezt a filmet, de nekem nagyon nem tetszett. Kb 3-szori nekiülésre sikerült csak végignézni, és így is szenvedõs volt. Pedig az alapfelállás nem volt rossz...

ha erre a nézhetetlen xarra ad 10/9-et, akkor túl sokan nem fogják olvasni... 😊

fifi
nem
a tuttifrutti_party-t...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jim Morrison
Te most a cinemaland blogot akarod reklamozni?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kicsikiraly
ne reklámozzunk már blogot.

DFTBA ಠ_ಠ

Kerub

A szépség halandó, a hiúság méreg, a bûnök örökérvényûek. Oscar Wilde híres novellájából készült film bár több lépésben is eltér eredet mûvétõl, változtatásai, bõvítései nem csonkítják a film szellemi értékét, mi több sikeresen gyarapítják azt. A még fiatal filmes Oliver Parker nehéz mûvet választott, így többlet értékûen dicséretes a munka amit véghez vitt... Cinemaland

Szerintem.

mark oh
húúúúúúúúú de kemény!

Choke off

Kerub
Ettõl függetlenül ez a poszter világbajnok <#nezze>

Szerintem.

Kicsikiraly
hmm akkor lehet az volt a problémám hogy én elsõ nézésre nagyon nagy távlatban láttam a három filmet, az elsõt még nagyon korán kiskoromban, legközelebb pedig maratonként rögtön egymás után.

most hogy így szólsz és visszaemlékezem az elsõ rész végére, tényleg jól le volt zárva, és úgy kellett volna hagyni. (bár azért az autópályás jelenet a kettõbõl nekem nagyon bejövõs volt 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Sephi
Na ennek nezd meg az eredeti verziojat. Sokkalta reszmisztobb mint a remake.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Qwerty4
Halálos árnyak (Severed, 2005):

Elõször, a magyar cím, hogy a fenébe kapcsolódik ehhez a zombis filmhez.
Amúgy elég gagyi...5/10

Qwerty4

Kerub

25 figyelemre méltó poszter
Ez csak egy abból a válogatásból ahol az utóbbi 10 évbõl szemezgettünk. Elsõsorban azokra koncentráltunk amik megkaptak minket a hangulatukkal. Egy jó poszter a film szerves része ami magában hordozza a film eszenciáját, egy ablak amin keresztül betekintést nyerhetünk magába a mûbe. Önmagában persze ez még nem elég a jó poszterhez ugyanis ahhoz hogy mûködjön mindezt stílussal kell csinálni. Sorrend és mindenféle rangsor nélkül, következzen az a 25 poszter amikben mi a jó példát látjuk...tovább

Szerintem.

Kmarha
Prof William mondta meg jól a miérteket. Amúgy most már értem a 2.-3. részt, eddig nem tudtam hogy ezeket csak késõbb fûzték hozzá, és csak 1 részesnek volt tervezve (bár volt sejtésem).

tigeroo: nem volt túlbonyolítva. Neo-t lelötték az ügynökök és meghalt.. meghalt hogy aztán újra éledjen, megvilágosodva, hogy õ bármire képes. És lazán megsemísitette Smith ügynököt. A legvégén hallhatjuk ahogy üzenetet küld a gépeknek: nem tudtok ellenem mit tenni, rettegjetek, bújdossatok, én meg közben megmutatom az embereknek, mi is a Mátrix igazi arca, és legyözhetetlenné válunk.

Ennyi, kész, nincs túlcicomázva, erõltetve mmég és még és még több ellentmondó filozófiai blablával (amennyi szerepel az elsõ részben az bõven elég). A további részekbe már hülyét kaptam az Oráculom építészné hülyeségein (egyszer ez az igazság, máskor az, meg hgoy értened kell miért teszed nem azt kell tudnod mit teszel bla bla). Unalmas harcok (a nagyon kevés kivételtõl eltekintve), na meg pakoljunk bele pár nyálfolyamban ficánkoló Zion lakót, hogy legyen miért izgulnia a népnek mikor jönnek a robotok.

Aztán a végsõ megoldás? Neo az embernek született gép, Smith ügynökök meg világpusztító gonosz lett, majd amiért Neon keresztül a fõlegozó gép elpusztítja a lázadó programot, azért engedjük már el az embereket, hadd legyen szabadok.. na persze.

Nézd meg az elsõ rész végét, sokkal hangulatosabb 😊 Elég csak az utolsó 10 percet.

de jó, ez persze magán vélemény 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tigeroo
mert az 1nek hogy lett vége amugy?:d

1x láttam a trilógiát de hát énnemtom'
<#eljen>

Úgy hogy az elsõ film tökéletesen le volt zárva a vége is szuper volt de hát pénz miatt elészítettek hozzá két izzadság szagú folytatást. Az azért valamit elárul hogy a 3 rész effektorgiái közül még mindig az elsõ rész metróbeli Smith vs Neo harca a kedvencem. Abban meg volt az a feszültség/izgalom ami az azt követõ összes harcból hiányzott.
mátrix: 10/9

mátrix 2: 10/8

mátrix 3: 10/5
Kicsikiraly
hogy lehet szeretni az elsõ filmet de a másik kettõt nem? együtt alkotnak egy egészet, sztem külön-külön nem is lehet õket értékelni.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kmarha
na 11 és 7 év után újra megnézve azt kell mondjam, hogy nagy nehezen végig szenvedtem a Mátrix 2-3-mat, miután a zseniális elsõ részt befejeztem újból. Nem is kellett volna a másik kettõt elõvennem, 11 év múlva már nem fogom elkövetni a hibát 😄

Mátrix 1: 9/10 blasta (a maga kis gagyiságaival együtt is)
Mátrix 2 és 3: 4/10 blasta (ez szar, erõltetet logikátlan érdektelen ötletek és történet ráhúzása egy alapvetõen szuper jó történetre. A hangulat számomra teljesen elveszett, már már Smithnek drukkoltam, hogy fejezze be ezt az egészet. De legalább, ha más nem látványos volt, és volt néhány ütõs jelenet.)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Paulie
A Clockwork Orange
zseniális film, Kubrick tudott rendezni
10/10<#eljen>

.

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
coco chanel:

szóval. súlyos bazdmeg. nem szól semmirõl. eddig tudtam hogy valami flancos ruhamárka, meg hogy chanel volt az aki a fûzõket kivitte a divatból a nõi öltözködésnél...
de: ez egy halom fos! mirõl szól? hogy felemelkedik a nõ (meggazdagszik a film alatt, a legvégén pedig az elsõ divatbemutatóján gondol vissza a "megpróbáltatásokra")
ami egyenlõ azzal hogy: egy gazdag ember felajánlotta, hogy hagyjon fel a fellépésekkel, és menjen hozzá lakni... az hiába megalázta, emberszámba se vette, nem bazdmeg õ ottmaradt, csak azért is. majd beleszeret a lovászfiú-tanácsadóba, aki befektetéssel meggazdagszik. hol egyik, hol másik faszinál aludt. csak fogtam a fejem bazz...
és õ lenne az emancipáció megtestesítõje a 20.században? de könyörgöm, milyen áron... pf...mindegy

a film persze azt már meg sem említi, hogy õ létrehozta a világ elsõ „mesterséges” parfümjét. (ezt is tesómék mondták)

...

4/10

ja és köszönöm istenem hogy nem vagyok nõ😄DDDdd
tigeroo
"your flesh, his fantasy" 😄DD
CLASH OF THE TITANS

sok zaj, kevés agy.
Akkor ez már lehet hogy második rész, és az elsõben már kutyákon tesztelte amit most embereken akar véghezvinni???
Dynamic
...és 1:43-nál figyeljétek a képet😄
Dynamic
Jah, ezt a beteg baromságot már láttam korábban is. Akkor sem és most sem értem, hogy miért akar valaki embereket összeragasztani? Kb. annyi értelme van, mint egy olyan szert kifejleszteni, amitõl az embernek szivárványszínû szarva nõ. Erre egyszerûen nem lehet még filmes viszonylatban is elfogadható magyarázatot faragni.
Sephi
OMG MUST SEE!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

<#eljen>

Blasta
A film címe: Az emberi százlábú

Ebbõl már kiderül...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ezt nem értem: mi a doki célja?

tommygear
istenem<#wow3>
ha szted Tarantinó-filmeknek zseniális a sztorijuk, akkor vak vagy :-) vagy nem láttál még zseniális sztoriju filmet
Tarantino-filmekben a dialogusok, a zene és a karakterek az erõsek, történet inkább B, mint A
Szted miért az a címe a Pulp Fictionnak, hogy Pulp Fiction?
PetruZ
Mi a sz*r ez? Ezt muszáj lesz megnézni. 😊
desigo
ez súlyos...
Totti5
Az igen, van elképzelése az ürgének😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

precision
fuck... naszóval:

Bazinga!

precision
vótmá? újabb 10 pontos alkotás van készülõben 😄 külön kiemelném a "Ha láttad a trailert akkor láttad a filmet" effektust 😊 kész...

[/flash]http://www.youtube.com/watch/v/yISIXp-FK-Y[/flash]

Bazinga!

Árva
Hmmm. Nagyon nem szeretem az olyan filmeket, amiben gonosz "gyerek" gonoszkodik. De valamiért úgy éreztem, hogy végig kell nézni. És megérte! A végén fény derült arra, hogy miért is tettem idézõjelbe a gyerek szót...
8/10

Kedves John!
A film egy katona srác és egy lány közti távkapcsolatról szól.
Én egy picivel többet vártam tõle...
7/10
Jaah tényleg.... pedig láttam, de nem hagyott bennem túl mély nyomot. Kösz.

Pókember . Szerintem

Egy kicsit off, megmondanátok ez melyik filmbõl van?

tep
Shane Acker : 9
remek animációs film 10/10

\"SLICE of LIFE\"

"sztorija ami tarantinónál azért nem erõsség"
Pffff... ok😄

#54484: szerinted

Tyler1
Villámtolvaj - Percy Jackson és az Olümposziak

Már hiányom volt az idétlen filmek kategóriában, de ez most megadta a hatást.
A történet szerint Poszeidon fia, ellopja Zeusz villámját, azért az Istenek háborút akarnak indítani, kivéve ha még idõ elõtt visszakapja a kis játékát. Szóval láthatunk egy görög mitológiába ágyazott high school filmet, szép fiúkkal, szép lányokkal, szép istenekkel.
Szép számmal akadt a híres név a szereplõgárdában, még a CGI is elfogadható mondjuk hd-ben, szóval próbálták azért szépen és gusztzsosan tálalni a szart. De mivel az film koncepciója alapjaiban egy semmi, egy nulla, ezért nem is fog túl sokat adni.
Egyszernézõs, esõs délutáni filmcseke mikor tényleg nem tudod h mitcsinálj. De görögöknek és/vagy görög mitológia pártiaknak szülõi felügyelettel ajánlom, mert én is többször éreztem h ennek most kell végetvetni.
5/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

lassan nekem is ideje volna nekiülnöm az éves LotR és Matrix trilógia-nézésnek 😊