1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides

Az első rész a mai napig nagy kedvenc, tele sziporkákkal és ötletekkel - persze kizárólag eredeti hanggal. A második inkább iparosmunka, ami után már kevésbé jöttem ki elégedetten a moziból, hogy aztán harmadikra totálisan elcsesződjön a széria.

Sok jót nem vártam ettől a kvázi továbbgondolástól: a rendező a közepesnél jobb filmet ezidáig nem volt képes kiizzadni magából, és a széria erősen lejtő minősége sem kecsegtett sok jóval.

Nos sajnos nem is tévedtem nagyot: az alacsonyan meghúzott költségvetés döntő többsége a színészek gázsijára ment, a forgatókönyv foghíjas, a történet izzadtságszagú, ráadásul képesek voltak Barbossa zseniális karakterét is visszafogni egy jellegtelen kapitánnyá - hogy Sparrow jobbkezéről, Gibbs-ről ne is beszéljünk. Depp kb. kisujjból hozza a karakterét, de vhogy ezúttal ő sem tünt olyan lelkesnek, mint az első két résznél.

A filmből egyedül a szirénes rész tetszett igazán, ott voltak ötletek és hangulat, a többi a pénzcsináló gépezet lelketlen terméke.

A szörnyűre sikeredett harmadik epizódnál mindenesetre jobb - legalább ennek örülhetünk.

10/5