Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyetértek abban, hogy az elsõ a legjobb, viszont a három együtt az igazi szerintem, történetileg is 😛

Kmarha
ohh meg nekiálltam a Mátrixnak is.. hogy ez a film már 11 éves.. gyorsan megy az idõ.

Még csak az elsõt néztem meg, de a véleményem 11 év után sem változott. Ez így volt jó, megvolt a vége, kész, nem kell folytatni. Sajnos megtették. Mindegy, vizuális kényeztetésnek még jó lesz a másik két rész, történetben viszont az EGY az igazi (még ha bizonyos részein ma már csak jókat mosolygok..).

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
nosztalgiáztam picit.

Halálos fegyver 1-2-3-4

Mindegyik egy remekmû a maga nevében. Az elsõ a kedvencem, a másodikon valahogy úgy érzem, hogy a készítõk szándéka az volt, hogy legyen még durvább, még ütõsebb, akkor is ha ez a hangulat rovására megy (szerencsére nagyon nem). A 3. rész volt számomra talán a leggyengébb, komolyan, igazából alig van benne emlékezetes rész. A végsõ csata meg.. bahh, már most alig tudok visszaemlékezni, pedig vagy 5.ször láttam.
A 4 viszont teljesen korrekt. Megöregedtek, megváltoztak, de azért még oda tudnak kenni ha muszáj (fõleg a végén a stáblista tetszet.. a képek, a zene, látszik hogy ez egy jó baráti társaság, akik összejöttek lezárni a történetet). Azt hittem hogy csak a régmúlt szépítette meg az emlékeimet, de újra nézve rá kell jöjjek, ez nem így van. A mai napig megállja a helyét mindegyik. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

egyszerûen nem fog meg, és kész. talán ha nem lenne mindenki által agyon dícsérve, akkor le is tojnám, de mindenki odáig van érte, meg vissza, és nem értem, hogy miért 😊

ez van...ízlések, és pofonok. Inglorious Basterds, Death Proof, Sin City (ok, ott csak segédkezett)..ezeket bírom nagyon 😊

nekem a basterds meg a halálbiztos nem jött be annyira, bár ott K. Russel nagyon cool :-)
sztem a legjobb a Kutyaszorítóban. PF is rendben van
Nem tudom miért de a J. Brown is bejön nagyon, a sztorija ami tarantinónál azért nem erõsség, tehát szól is valamirõl :-) de itt az is "rendben" van, zene meg mint mindig zseniális
Kill Bill-nél meg nem tudom miért de az elsõ rész nagyon tetszik, bár oda vagyok a régi kung-fus Bruce lee filmekért
várom a következõ munkáját
na jah ez a kettõ jó filmje a többi borzalom

<#eljen>

Kill Bill?
Jackie Brown?
(a többi rendezése is nagyon jó, de ezeket nem szarozhatja le senki)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jagumo
Ez az egyik a másik, hogy ajánljatok már valami ütõs horrot 😛

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

ProGabe
engedj be

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Kicsikiraly
Inglorious Basterds?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Éppen, hogy a Pulp Fiction Tarantino egyik jó filmje. A másik a Kutyaszorítóban. A többi valóban szar.

PJack
miért tartod szar filmnek?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

én pl nagyon bírok egyes tarantino filmeket, de a pulp fiction nekem abszolute nem jött be, rémesen szar filmnek tartom.

tudom tudom, abszolut kisebbségben vagyok ezzel a véleményemmel 😊)

De egy érdekes fordulatot ad a dolgoknak

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Tyler1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az se sokkal ötletesebb h a nagyon okos ügyész a végén telenapalmozza a börtönt 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mégse lehetett az a vége,hogy a film elején szenvedõ fél idõvel fõgonosszá vált,majd kiirtja a nagy kutyákat,meg az összes rendõrt,meg a fél várost ,és él boldogan

De nekem sem tetszett a vége 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

CSOCSO
Law abiding citizen. Szamomra ez ugy ledontotte a Taken-t a tronrol hogy csak na (marmint az ilyen akcio filmek teren)

9/10 nagyon elveztem de a vege nem tetszett annyira amennyire a film tobbi resze.
Jaja! Nekem külön tetszett, hogy olyan jól visszaadták a 80as évek fílingjét (bár nem éltem még akkor😄), hogy ilyet még magyar filmben nem láttunk😊
Remek film!

Jim Morrison
egyetertek, tarantino a Zisten ! 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kicsikiraly
még nem-e láttad? 😮OOO

amúgy a harmadik az sztem még jobb mint az elsõ

DFTBA &#3232;_&#3232;

PJack
Ocean's 11

rosszabbra számítottam. jó kis rablós film, lehet hogy a nagy színészekkel akarták eladni de mindenki hozta azért a tõle elvárt teljesítményt. csak julia robertset utálom még mindig 😞
zenék is passzoltak, nem unatkoztam, jó szórakozás volt

7/10

másik kettõ is van ilyen jó? mer akkor meglesem azokat is.

stonesour
Vicces az a zene 😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

motyodlee
Fehér tenyér

Magyar filmrõl van szó, nevezetesen Hajdu Szabolcs filmje. A vágás az operatõri munka a zene-hang az én szememben szinte könnyfakasztó, mivel ilyen remekeket is fel tudunk mutatni. 8/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Kicsikiraly
és azért ott van az inside joke a Cool guys don't look at explosionsra utalással 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

stonesour
nem lesz rossz

tommygear
<#eljen><#eljen>

stonesour
Az a haj Samuel L. Jacksonnak 😄

dragon11
1szó:

Lol

Szabi84
rúgj picsán jobb lett volna

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Doddy a düdő
újabb zseniális szójáték. gratulálok a fordítónak <#eljen>

stonesour
de ez még attól is durvább. Pedig 100%-ig biztos voltam benne, hogy ezt nem fogják magyarítani... csak gratulálni tudok

Kicsikiraly
aztarohadt 😮 minek kellett EGYÁLTALÁN lefordítani? A kickass tökéletes lett volna magyar címnek is...

DFTBA &#3232;_&#3232;

motyodlee
ez borzalmas, mint a magyarított címek általában

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Tyler1
baszkiiiiii most szedtem le, mondom legyen vmi jó filmem mára xDD mindig ez van, ha vmi régebbi filmet leszedek másnap már viszont látom a tv-ben<#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jAsOn VoOrHeEs
Akit érdekel, ma este 22:15-tõl a DunaTV-n Ponyvaregény. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

stonesour

tommygear
Edge of Darkness

Eléggé gyenge lett sajnos...
10/5
Tenacious D

Apám.... ezt a baromságot😄😄😄
A zenék jók... a poénok is azok voltak, de néhol laposak, viszont ezeket a beszívós viccelõs dolgokat unom picit.
De összességében kellemes film volt.
6/10

DeerHunter01
Kánikulai Délután
10/6

\"Erről van szó!\"

tigeroo
<#eljen>
Kicsikiraly
te nem szoktál 10et adni 😄 de mondjuk ez megérdemli 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Most sokan mondanák:
Hülye elfogult fasz vagy... Tarantino minden csak nem a legjobb...

Aztán jönnek a kommentek és annyit mondanak: teljes mértékben igazad van😄

PJack
Pulp Fiction

Tarantino-filmeket most pótolom, és azthiszem õ lesz a kedvenc rendezõm mostantól. kifogásolhatatlan színészi tehetség, több szálon futó sztori, óriási muzsikák, hihetetlen quoteok.

ENGLISH MOTHERFUCKER, DO YOU SPEAK IT?!

fucking epic.

10/10

tigeroo
jaja sztem nemgáz film Xd
Kicsikiraly
Szkafander és Pillangó

Sokat hallottam róla, House idevágó részét is láttam, de a filmet még nem láttam, ma folt szerencsém speckó vetítésen moziban látni. Nem mondom hogy nem volt jó film, de nekem nagyon rövid volt. Semmilyen szálat nem bontott ki eléggé hogy átérezzem, vagy ennyire robot vagyok és nem tud meghatni semmi. Hiányoltam egy visszaesést, hogy feladja és aztán mégis megcsinálja és jó lesz a vége. Ez a hátránya a valóságnak, hogy nem egy olyan izgalmas történet mintha kitalálták volna. De ettõl függetlenül az összes megvalósítás nagyon jó volt, és bele lehetett élni magunkat a helyzetbe (nem félreérteni, a férfi érzéseit nem lehetett érezni, csak a helyzet kellemetlenségét)

6/10

DFTBA &#3232;_&#3232;

szucsy89
Exférj újratöltve

kellemes csalódás, moziban tökéletes esti program volt.

7/10

ja és Jennifer Aniston még mindig eszméletlenül jóbõr<#finom>
Anno megnéztem még a moziban(!!!) és aztán DVD-n. Nagyon jó film - akár 7.5/10...

Vérszomj 2... 2 testben elszabadulva?
Nah jó... hívjuk inkább Ginger Snaps - Unleashed-nek😄

Hát...most nem tudom melyik jobb ez, vagy az 1.... igazából 2 teljesen különbözõ filmet kaptunk, 1 történetszállal.
Az elsõt amolyan tinihorrornak lehet betudni... de ez sokkal darkosabb, depresszívebb, gonoszabb.
Brigitte átalakulása enyhén durva, mit ne mondjak... megrázó😄
A jelleme a csajnak viszont nagyon jól meg van alkotva... Iszonyat erõs lelkileg... csodálom hogy nem nyírta ki magát az elsõ adandó alkalommal😄
Szellemet meg szétrúgtam volna az 1. pillanatban, ahogy megláttam... éreztem, hogy valami nem kóser vele... hát tessék😄
A csavar a végén nagyot ütött... csak egy valamit nem értek... EBBEN A TÖRTÉNETBEN MIÉRT NINCS RENDÕRSÉG?😄
Nah de lényegében ez is egy nagyon jó film volt... és már szerencsére a farkas se nézett ki olyan gagyin benne😄
8/10