Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még csak az elsõt néztem meg, de a véleményem 11 év után sem változott. Ez így volt jó, megvolt a vége, kész, nem kell folytatni. Sajnos megtették. Mindegy, vizuális kényeztetésnek még jó lesz a másik két rész, történetben viszont az EGY az igazi (még ha bizonyos részein ma már csak jókat mosolygok..).
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Halálos fegyver 1-2-3-4
Mindegyik egy remekmû a maga nevében. Az elsõ a kedvencem, a másodikon valahogy úgy érzem, hogy a készítõk szándéka az volt, hogy legyen még durvább, még ütõsebb, akkor is ha ez a hangulat rovására megy (szerencsére nagyon nem). A 3. rész volt számomra talán a leggyengébb, komolyan, igazából alig van benne emlékezetes rész. A végsõ csata meg.. bahh, már most alig tudok visszaemlékezni, pedig vagy 5.ször láttam.
A 4 viszont teljesen korrekt. Megöregedtek, megváltoztak, de azért még oda tudnak kenni ha muszáj (fõleg a végén a stáblista tetszet.. a képek, a zene, látszik hogy ez egy jó baráti társaság, akik összejöttek lezárni a történetet). Azt hittem hogy csak a régmúlt szépítette meg az emlékeimet, de újra nézve rá kell jöjjek, ez nem így van. A mai napig megállja a helyét mindegyik. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ez van...ízlések, és pofonok. Inglorious Basterds, Death Proof, Sin City (ok, ott csak segédkezett)..ezeket bírom nagyon 😊
sztem a legjobb a Kutyaszorítóban. PF is rendben van
Nem tudom miért de a J. Brown is bejön nagyon, a sztorija ami tarantinónál azért nem erõsség, tehát szól is valamirõl :-) de itt az is "rendben" van, zene meg mint mindig zseniális
Kill Bill-nél meg nem tudom miért de az elsõ rész nagyon tetszik, bár oda vagyok a régi kung-fus Bruce lee filmekért
várom a következõ munkáját
Jackie Brown?
(a többi rendezése is nagyon jó, de ezeket nem szarozhatja le senki)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
tudom tudom, abszolut kisebbségben vagyok ezzel a véleményemmel 😊)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De nekem sem tetszett a vége 😄
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
9/10 nagyon elveztem de a vege nem tetszett annyira amennyire a film tobbi resze.
Remek film!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
rosszabbra számítottam. jó kis rablós film, lehet hogy a nagy színészekkel akarták eladni de mindenki hozta azért a tõle elvárt teljesítményt. csak julia robertset utálom még mindig 😞
zenék is passzoltak, nem unatkoztam, jó szórakozás volt
7/10
másik kettõ is van ilyen jó? mer akkor meglesem azokat is.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Magyar filmrõl van szó, nevezetesen Hajdu Szabolcs filmje. A vágás az operatõri munka a zene-hang az én szememben szinte könnyfakasztó, mivel ilyen remekeket is fel tudunk mutatni. 8/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
DFTBA ಠ_ಠ
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
DFTBA ಠ_ಠ
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Apám.... ezt a baromságot😄😄😄
A zenék jók... a poénok is azok voltak, de néhol laposak, viszont ezeket a beszívós viccelõs dolgokat unom picit.
De összességében kellemes film volt.
6/10
Hülye elfogult fasz vagy... Tarantino minden csak nem a legjobb...
Aztán jönnek a kommentek és annyit mondanak: teljes mértékben igazad van😄
Tarantino-filmeket most pótolom, és azthiszem õ lesz a kedvenc rendezõm mostantól. kifogásolhatatlan színészi tehetség, több szálon futó sztori, óriási muzsikák, hihetetlen quoteok.
ENGLISH MOTHERFUCKER, DO YOU SPEAK IT?!
fucking epic.
10/10
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Sokat hallottam róla, House idevágó részét is láttam, de a filmet még nem láttam, ma folt szerencsém speckó vetítésen moziban látni. Nem mondom hogy nem volt jó film, de nekem nagyon rövid volt. Semmilyen szálat nem bontott ki eléggé hogy átérezzem, vagy ennyire robot vagyok és nem tud meghatni semmi. Hiányoltam egy visszaesést, hogy feladja és aztán mégis megcsinálja és jó lesz a vége. Ez a hátránya a valóságnak, hogy nem egy olyan izgalmas történet mintha kitalálták volna. De ettõl függetlenül az összes megvalósítás nagyon jó volt, és bele lehetett élni magunkat a helyzetbe (nem félreérteni, a férfi érzéseit nem lehetett érezni, csak a helyzet kellemetlenségét)
6/10
DFTBA ಠ_ಠ
kellemes csalódás, moziban tökéletes esti program volt.
7/10
ja és Jennifer Aniston még mindig eszméletlenül jóbõr<#finom>#finom>
Nah jó... hívjuk inkább Ginger Snaps - Unleashed-nek😄
Hát...most nem tudom melyik jobb ez, vagy az 1.... igazából 2 teljesen különbözõ filmet kaptunk, 1 történetszállal.
Az elsõt amolyan tinihorrornak lehet betudni... de ez sokkal darkosabb, depresszívebb, gonoszabb.
Brigitte átalakulása enyhén durva, mit ne mondjak... megrázó😄
A jelleme a csajnak viszont nagyon jól meg van alkotva... Iszonyat erõs lelkileg... csodálom hogy nem nyírta ki magát az elsõ adandó alkalommal😄
Szellemet meg szétrúgtam volna az 1. pillanatban, ahogy megláttam... éreztem, hogy valami nem kóser vele... hát tessék😄
A csavar a végén nagyot ütött... csak egy valamit nem értek... EBBEN A TÖRTÉNETBEN MIÉRT NINCS RENDÕRSÉG?😄
Nah de lényegében ez is egy nagyon jó film volt... és már szerencsére a farkas se nézett ki olyan gagyin benne😄
8/10