1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • daver88
    Water for Elephants (Vizet az elefántnak)

Christoph Waltz...ennyi. Nekem elég volt a szereplőlistát olvasni, amint megláttam a nevét, már néztem is a filmet...Attól függetlenül, hogy se a Witherspoont, se a Pattinsont nem szeretem.
    Minimális SPOLIER:
    A film egy vándorcirkuszról szól a '30-as években, ahová egy tragédia miatt csatlakozik Jacob (Pattison). A cirkusz igazgatója, August (Waltz), felesége pedig Marlena (Witherspoon). Érkezik a cirkuszhoz egy elefánt, aminek az idomárja Jacob lesz, és együtt kezdenek dolgozni Marlenával egy új számon...Mindkettejükben kialakul valami egymás iránt, eközben August is egyre jobban megkedveli az új fiút...egy idő után azonban rájön, hogy a felesége és Jacob között nem csak barátság kezd kialakulni...ÉS ekkor bontakozik ki igazán a pszicho énje Augustnak, amit nagyon jól játszik el Waltz...már már Brigantyik magasságokban :)

nálam a film 7/10-es, volt egy két olyan rész, ami után azt mondtam, hogy lekapcsolom, és később folytatom, de mindig történt olyan esemény, ami miatt végignéztem.