1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Inquisitor
    The nines- 2007

Érdekes film, ha csak az alapsztorit értékelném valahol 6.5-7/10 lenne. Amiért még is hajlok a 9/10-re annak oka az egyrészt a hangulata, mert az van neki, elég érdekes, meg a színészi játék, mert nekem az is bejött nagyon. Rayen Reynolds és a két nő is nagyon jól játszott, bár azt hiszem Melissa McCarthy volt a legjobb és legtermészetesebb. Meg rácsodálkoztam Elle Faningra, szerintem van olyan tehetséges mint a tesója.
    Tetszett az önirónia is, amikor a filmben egy pilot fimbe betoldanak egy plusz mondatot, hogy "a hülyék is értsék. A filmet hülyék fogják nézni? Igen, a filmet a hülyék is meg fogják nézni." :)
    Viszont ennek ellenére vagy éppen ezért ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tök felesleges volt a második harmad pár utolsó képkockája, meg az első harmadból kivágott jelenet az utolsó harmad elejére. Ennyire nem kellett volna szájba rágni szerintem

Egyébként tetszett, hogy az első részben G "csak" egy színész, aki azt játssza amit játszik. A második részben G egy forgatókönyv író, aki egész történetet, embereket, hátteret talál ki, míg a harmadik rész játéktervezője már egész világokat "teremt", jó volt az utalás a "God mode"-ra. :)
    Lehet beképzelem, de a három fokozatban Rayen egyre komolyabban játszott, nekem ez szándékosnak tűnt a "valósághoz" közeledve. A hangulatot meg egy egy pillanat adja meg, sok kimondott és még több ki nem mondott gondolattal.

Mondjuk megértem az IDMB-n miért csak 6 pontos, és azt is miért nem erőltették BD kiadásban :)

Még szerencse, hogy semmiben sem hasonlít a 23-ra, pedig elején féltem olyasmi lesz. Minden esetre nem érzem kidobott időnek a közel 100 percet amit rászántam.