Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
tegnap vagy tegnap elott neztem, masnap kiderult pont akkor ment a TV ben a 3 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
az elsõ csak a kezdet, a folytatások lettek igazán értékelhetetlen szarok!

és végül a legújabb:

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jim Morrison
Resident Evil / Kaptár

Ez a film megmutatja, hogy a zombikat is ellehet szarul jatszani.

10/6

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
én is másra számítottam, tényleg mindenhol dícsérték, én is csak azért néztem meg.

kaposi1
Nekem meg semennyire sem jött át!
Amennyire vártam ahhoz képest akkora bukta volt nálam sajna.
Pedig rengeteg hozzászólást elolvastam különféle fórumokon róla,
és szinte mindenki csak dicsérte.
Nem ez lesz a kedvenc "romantikus" filmem.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

dragon11
Köszi, hogy beírtad! Ezt megnézem én is.

Tyler1
(500) Day of Summer

Elöször is mi a f*sz az hogy 500 nap nyár? Ilyen félrefordítást sztem az univerzumban nem tudnak elkövetni. Oké, a szójátékot nehéz lefordítani, de hello ez itt egy személynév, nem az évszak<#falbav>
Na de térjünk a filmre, szóval hogy nem sima romantikus film ez tény, merõen eltér a klasszikus forever love kliséktõl, ami tényleg jó. Azonban én nem tudtam teljes mértékben élvezni a filmet, furcsa volt az idõsíkok váltakozása, nem derült teljesen a miértje a dolgoknak, sok volt depis rész, ezek nekem kicsit érhetetlenné tették az egészet. Summer kicsit hasonlított az Igenemberbeli karakterére, ez külön idegesítõ volt nekem. Vszont a vége még tetszett, pont az miatt lesz érdekes a cím(AZ ANGOL CÍM).
Összességében nem egy rossz film, de nekem nem annyira jött át.
6/10

Bulykin
Thirteen a.k.a 13
10/10
durva hogy mások milyen hatással lehetnek ránk és durva hogy egy ember ennyire képes leépülni csak hogy "menõ" lehessen. szeretem az ilyen filmeket, ez is nagyon tetszett, pedig eleinte kicsit lányosnak tûnt

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

desigo
Splice trailer
ez durva lesz
motyodlee
Czukor show

Magyar film lévén szerintem nem nevezhetõ rossznak. Nem sok újat tud mutatni, talán a backstage-t mutatva, hogyan zajlanak a háttérmunkák meg hogy mennyire ki van találva az egész. A valósat mutatja meg, ismét bebizonyítja azt a tényt, hogy a pénz hajtja az emberek ( itt a nagy üzletemberek ) eszét, mások életét, érzelmeit és lelkét felhasználva.
Valóságshow-kat egyáltalán nem nézek, de ezt azért néztem meg, mert mégis a magyar újhullámból szemezték ki ezt a filmet. A kamerára, annak mozgására biztos sokan panaszkodnak - amire csak akkor van példa, mikor mûsoron kívül mozgunk - de kérdem én, jobb lenne az a jól megszokott statikus kamera? Akinek igen, nézze a Barátok közt-öt, vagy mit tudom én..
Én személy szerint 7/10-re értékelem ezt a filmet.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
<#eljen>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

viszont ha 3D vetítést nézel, akkor nem, mivel úgy minden szinkronnal kerül moziba...
tigeroo
felesleges vitázni sztem a szinkron/eredeti hangról.

aki beéri a szinkronnal, annak úgyis mindegy.
Tyler1
nem 3d-ben néztem, de én nem is írtam h rossz 😊
Kerekes József meg oké h Jim Carrey hangja, azt vágom, csak ezekkel az a baj h pl. Carrey felvett egy hangszínt a karakterhez illõen, ellenben a magyar szinkronok csak arra törekednek h az adott színész hangján szólaljon meg a karakter, és nem törõdnek az - ebben az esetben is - eltérõ hangfekvésekkel.

A Karácsonyi Éneket 3D-ben nézted meg, amire az alkotók készítették?

van egy sejtésem hogy nem, pedig úgy közel sem rossz... 😉

És hogy miért Kerekes József Scrooge? talán mert Jim Carrey adta a hangját / mimikáját a fõszereplõnek.
kaposi1
Én a helyedben ezt sem hagynám ki ha még nem láttad.

A vér kötelez (1993)Bound by Honor

"A Los Angeles-i bandaháborúk árnyékában három fiú barátsága felbomlik: Cruz a kábítószerhez, Paco a hadseregbe menekül a börtön elõl, a gyilkossággal vádolt Miklo pedig a fegyházban kijárja az alvilág iskoláját..."

Szerintem ez egy nagyon jó film!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
a 2. jobb, de az elsõt is érdemes megnézni 😊 Ving Rhames, Wesley Snipes a fõszereplõk - már megéri 😄

stonesour
Kössz az ajánlásokat, megnézem, a Vitathatatlan 2. részét láttam csak. Az elsõ jobb?

A kísérlet: kössz hogy eszembe juttattad, régen meg akartam már nézni
A hullám: Ezt meg a tanárunk hozta be még tavaly év végén. Elég jó volt.
Maga a pokol: ezt se láttam még, ne lesz program ma meg holnap estére, és akkor már elõveszem a Prison Break elsõ évadját, meg a Shawshank Redemptiont.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Kicsikiraly
Informátor pedig nagyon jó ha az ember nagyon letisztítottal aggyal megy be 😄 igaz még énsem értettem teljesen, de azért a végére kezdett összeállni a kép 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

wesker24-nek igazat adok! maga a pokol egy kurva nagy film vandamétól !!
<#worship><#mf1><#boxer>
Tyler1
Az informátor

Bírtam belõle fél órát. Nekem ez a téma k*rva unalmas. Matt Damon miatt adtam esélyt a filmnek, de ezt még õ sem tudja elvinni.

Karácsonyi ének

Ezt délután unalomûzõnek néztem meg, bár áprilisban már nem az igazi. Ehhez meg sok mindent nem lehet írni, karácsonyi ének 3d-ben. Annyira kellett mint köröm a f*szra. A szinkron megint érdekes lett, Kerekes József mint Scrooge, na mind1...
Ezt se pontozom, mert hibátlan Dickens mû, szinte minden évben megnézem(élõszereplõsben - az sokkal jobb).

Kicsikiraly
ja és ha már Das Experiment, ajánlom mellé a Die Welle-t is, az elég slágerfilm volt annak idején, hasonlít a kettõ egy kicsit

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tyler1
Vitathatatlan
(börtönben verekedõs)

wesker24
Van Damme-nak is van egy nagyon jó börtönös filmje !

Maga a pokol igazi jó börtönös film ! <#eljen>
vegicsek
Nem olyan igazi börtönös, de nekem tetszett: A kísérlet

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

http://www.filmkatalogus.hu/filmekabcben-t30-n1 <#wink>

stonesour
ezt is láttam már, esetleg más? 😄

A bosszú börtönében 😛

stonesour
Hali, tudtok valami jó kis börtönös filmet? Megnéztema Felont és nagyon bejött ( A Shawshank Redemptiont meg már láttam)

tommygear
<#eplus2>
0:59-nél...imádom swarcinak ezt a nézését <#hehe>

Hát igen ha nem választják meg akkor még biztos csinált volna pár jó filmet...Ugye akkor lehet hogy lenne egy true lies 2 is azóta... De gondolom már az sem fog elkészülni...

Kandurex
Jó lenne még pár film tõle. Csak félek ezzel a politikai flancolással eltékozolt pár jó évet 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

swarci<#eljen><#worship>
érdekes megint filmben látni 😊
Kár hogy nem fõszereplõ <#szomoru1>

0:53 -nál már csak azért elmennék a moziba :-D
jó film lesz ez na
dartonita
Everybody's Fine

Parades szereposztasu drama,amit unalmamban kezdtem el nezni aztan nem lehetett abbahagyni.Meghato film remek szineszi jatekkal,foleg De Niro-tol.Tole azonban asszem ez elvarhato.
7,5/10

Poligamy

Nagy varakozasokkal ultem le de nem nyugozott le.Csanyi S annyira nem jo szinesz hogy lassan minden magyar filmben foszereplo legyen,Péterfy Borirol nem is beszelve.Par mosolyogtato jeleneten kivul egy teljesen kozepszeru film.Ha csajjal nezed tulelheto azert.
5/10

tommygear
<#eljen><#eljen>

Bízd a hackerre esetleg?

Kmarha
sajnos nem nyert, nem erre gondolt.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Alice Csodaországban 3D

Kellemes Alice újragondolás Tim Burtontõl. Sok szórakoztató pillanatot tartogat, a szürreális mesevilág jól átjön. Akinek tetszenek a groteszk mesék és figurák, az ebben is megtalálja a számítását. Nagyon ötletes a Vörös és a Fehér királynõ vára, a kártya és sakkfigura katonák.

Ügyes trükkök, szép látvány, a szoftveresen konvertált 3D is sok helyen kifejezetten jó, bár láttam már jobbat is.

Johnny Depp rutinból hozza a formát, bár Sparrow-i magasságokba nem ér fel a Kalapos karaktere. A széles vigyorú szürke macsek viszont... magasan a legjobb. 😊

10/7
PetruZ
The Men Who Stare At Goats (2009)
Egy amerikai újságíró, akinek feleségét elszereti a szerkesztõje, egyetlen módot lát arra, hogy bebizonyítsa, õ is ér valamit: elmegy haditudósítónak Irakba. Csakhogy már a bejutás sem könnyû, de emlékezetének és egy korábbi parafenomén interjúalanya elejtett megjegyzésének köszönhetõen több hónapnyi várakozás után különös útitársa akad, aki ráadásul magas szintû Jedi, a New Earth Army félelmetes képességekkel megáldott tagja. A küldetés nem egészen világos és a cél helye sem ismert, de kalandjaik során megismerjük a különleges egység (ami tényleg létezik!) történetét, fénykorát és széthullását - és a végén a gonosz is legyõzetik... ööö, hát, fogjuk rá. 😉
Érdekes kis film, némileg az angol vígjátékokra emlékeztet, de azért a külsõségek és a sztárok miatt megkerülhetetlenül hollywoodi. Sehol sem ül le, mindig történik valami, ha máshogy nem, a visszaemlékezések és az újságírói monológok is szórakoztatóak. A "Jedi képességek" nagyon jók, különösen a legutolsó jelenet lesz majd érdekes. 😊 Nem váltja meg a világot, de mindenképpen jóféle volt, a szokványos iraki háborús és a nem szokványos valós történelmi alapokon nyugvó filmek közül. Természetesen a Star Wars és a hippikorszak ismerõinek külön csemegéket is tartogat a film, de nem kell hozzá geek-nek lennünk, hogy felismerjük õket, minden a szánkba van rágva. 😊 Az egyébként létezõ New Earth Army abszurd története és karakterei azért tartogathatnak újdonságokat még a vérbeli US Army-fan-oknak is.
Nekem tetszett, kellemes esti program: 7/10

U.i.: Olvastam egy Ewan McGregor interjút, ott azt mondta, hogy a rendezõ nem az SW Ep1-3-ban látottak miatt osztotta rá a szerepet. Én mondjuk kétlem, hogy ne lett volna egy aprócska fricska a választásban. 😊
Másnaposok?

A Halloween 2 óta nem néztem filmet,valahogy nem volt kedvem hozzá 😄 Tudnátok mondani valami vigjátékot (ne régit,mert azt valószinüleg úgyis láttam) amin tényleg lehet nevetni ??

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sephi
Egy kerdes :

Mi a cime annak a kulfoldi sorozatnak, amiben egy pasi meg egy no van (nagyon regi sorozat) es az a kepesseguk, hogy ha a falon parat kopogtattnak, akkor at tudnak menni rajta...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kmarha
Seth, PetruZ: köszönöm, megnézetem vele az említett alkotást.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

PetruZ
Ja, ja, ez nagyon úgy hangzik, mint a Paycheck, bár az emlékképek némileg eltérnek az én emlékeimtõl. 😊
Seth
Felejtés bére ?

PSN ID.: Beegabor

tigeroo
még melegében a reply: hát igen, azért nem fáradok a spoilerrel sem...levágós már az elsõ perctõl kezdve, hogy mi lesz a film vége... meg azért is, mert a cselekmény is tényleg végig 3 szálon fut (a fiú keresi a szüleit, a nõ a fiút, a férfi a nõt...), a végén pedig..
Kicsikiraly
trailere meg a kritikád alapján egész jónak néz ki, bár én már a trailerbõl sejtem milyen fordulatra gondoltál 😄 szerintem holnap megnézem, kösz az ajánlást

DFTBA &#3232;_&#3232;

tigeroo
august rush

egyharmad részt egy fiúról szól, aki mindenben a Zenét hallja. kétharmad részt pedig a szüleirõl, akik szintén zenészek (az apa rockzenész, az anya pedig komolyzenét játszik, õk a fiú fogantatásakor találkoztak utoljára, a terhes asszonyt pedig elütik, azthiszi hogy meghalt a baba. közben pedig csak a nagyapa adta be a zaciba... a film végén persze (hála a jószívû néger burokratának és a szerencsének) egymásra találnak. megemlíteném még robbin williams játékát, jól alakította a "gonoszt" (ez szubjektív, a maga módján élte meg és szerette a zenét, amolyan twist olivéres szinezetet vitt az egész a filmbe ez a szál...persze a kisfiút csak az üzlet miatt akarta magánál tartani)

kicsit nyálas, de életre szóló élmény volt a megnézése.

nagyon rendben van a film. kerek egész. TALÁN egy negatívum: a brazil szappanoperákra jellemzõ fordulatokat mellõzni lehetett volna...bár... ha a star wars elsütötte 1x, akkor itt is bõven belefér<#smile>

9/10