Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de tudod mit leirom: ezt úgy hívják h vélemény, ha figyeltél volna irodalom órákon akk tudnád mi az. ez a topik célja tudod? ja nem? 😄
Milyen alapon irod azt, hogy az nem noralis akibol ez a film akarmilyen szintu erzelmeket valt ki?
Ennyire kene valaszolni, de ha megerolteto akkor hagyd, nem akarom, hogy a tul sok gondolkodastol megfajduljon a fejed 😄
na majd akkor gyere vissza ha találtál vmi normális gondolatot is a fejecskédben, aminek köze van a filmhez is! hello
kézi kamerás horror, blobloblo, gondolom elég sokan ismerik. Személy szerint szeretem az efféle megoldásokat, jobban beszippant maga a történet - ha persze a film is olyan - felveszi a film ritmusát, ha azt nézzük. Voltak hirtelen jelenetek, amik megtették hatásukat, egy kettõ elég blõdre sikeredett, kiszámíthatóságon belül volt. Mivel mondanivalója nincs - ha csak az nem, hogy veszélyes a riporter szakma 😊 - ezért mûfajon belül megér egy
Folytatással van dolgunk, ami szerintem nem sült el olyan jól, az egész átment VIGYÁZATSPOILERVIGYÁZATSPOILERVIGYÁZATSPOILERördögûzõsdibeSPOILERVÉGESPOILERVÉGESPOILERVÉGEami sztem kicsit gagyibb hatást eredményezett. Jobban adtak a misztikumra az elõzõhöz képest, a megmagyarázhatatlan jelenetek ezzel el is vannak tussolva. Végül rendben van ez is, de valamivel gyengécskébb, mint az elõdje
Descent
Annyit tudtam az egészrõl, hogy barlangásznak, szûk a hely és sokan dícsérik. A film számomra addig volt élvezhetõ, amíg a barlang mélyebb bugyraiba érve mutattak egy sziluettet egy mutátionról. Voltak jól eltalált részek, magát a klausztrofóbiát remekül ki lehetett volna még fejteni, jobban érzékeltetni a sok vér meg szarság helyett.. Ócsárolni nem akarom a filmet, mert ki lehetett bírni, de hát ez is csak egy iparosmunka... nálam
Sukiyaki western django
Koreai western film, ami már hangzásra is furán hangzik. Nem sok western-t láttam életemben, de fogadni mernék, hogy egy remek séma átirat az egész. A filmben az összes töri az angolt, a fõhõsök képességei - szinte - tökéletesek. Egy lassabb folyású filmrõl van szó, Tarantino is feltûnik benne...
A clockwork orange
Stanley Kubrick féle regényadaptációs film. A film az emberi jellem átformálásáról szól, olyan formán, hogy a társadalom vezetõinek parancsára a bûnösöket - akik erõszakosak, brutálisak - teljesen átváltoztassák. A fõhõs - egy 4-5 tagú bûnbanda vezére - ebbe a helyzetbe kerül, mint tesztalany, a kísérlet megbukik, mert kínzásnak minõsítik ezt az eljárást. Simán
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Akciófilmnek lassú, de szvsz. ettõl függetlenül jó a film. Szokásos ferdeszemû véggel. Nekem tetszett, fõleg mert jók benne a karik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Behalok 😄
(nem, nem a twilight filmet vedem, bar semmi baj nem volt vele a lanyaim elveztek.)
A masik meg az, hogy az irasoddal minden olyan embert konkretan idiotanak neveztel akinek ez a film akarmilyen erzelmeket keltett. Emiatt szoltam hogy nagy a szad de akkor meg nem tudtam, hogy te vagy a HMCS.
Asszem tul fassza gyerek vagy te az ilyen filmekhez. De nyilvan azert nezted vegig mert elvezted, csak nem mered bevallani.
Az is vicces volt, hogy a film szerkezetet kritizalod, amikor meg azt sem tudod pontosan mi az. (most inditod a google-t mi?)
Micsoda zsenialitas van itt!! 😄
De igen kihelet. Ki vagy te, hogy eldonsd ki a normalis es ki nem? Nagy keped van fiu, kicsit ovatosabban kellene banni a szavakkal.
Takeshi Kitano
No ez elég kemény, elég mûvészi és eléggé nyomasztó tud lenni elsõre. Ajánlom azoknak akik egy mélyebb értelmû, lassú, mesteri gengszterfilmre is vevõk, japó módra természetesen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem tudom mi vett rá hogy megnézzem, talán a kíváncsiság, hogy mitõl ekkora sztár ez a film. De ez tényleg csak tinikislányoknak való, akiket a pasik, meg romantika(???) elvarázsol. EZ egy borzalmas film. Nem a történet vagy a mûfaj a gáz benne, hanem pl. a bárbeszédek, a végig melankólikus temetõ hangulatú zongora dallam, az operatõri munka, sõt még a szinkron is egy hulladék(de hát ez mostanában nem újdonság), az effekteket hagyjuk, mert az nem célja a filmnek. Egy normális emberbõl ezzel nem lehet kiváltani érzelmet, én pl. annyira találtam romantikusnak mint egy meghitt jelenetet a Barátok Köztbõl. Egyszerûen nagyon kevés percét lehet élvezni, az akár apró, akár nagyobb, de idegesítõ momentumok miatt.
Nem tudom könyvben mekkora élmény, de nyilván nagyobb mint filmben. Nincs mit ragozni, filmszerkezetileg ez egy borzalom!
3/10
A legjobb animacios film egy ideje. Imadtam minden pillanatat. Nem is tudom mikor lattam ennyire jot utoljara (nemo?).
Foleg allatszeretoknek nagyon fog tetszeni 😊
Everything else is empty, empty, empty... Peer-pressure and the moronic masses of people say this film is "a masterpiece!" How? Because they talk about Quater Pounders with Cheese? Because of the "morale" of the gangster? What morale? "We cool?" "We cool." Yeah those phrases have absolute impact...ooh hoo, bobby!
Yeah this is "the movie that re-defined cinema"... without re-defining it at all.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
:) Semmi okosság :P
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Garbage day?!
Nem tud valaki véletlenül olyan filmet, amiben alvajárás szerepel? Nem konkrét film kellene, csak hogy legyen benne alvajáró. Elõre is köszi 😊
Garbage day?!
Járunk?
Ez sz*t volt.
Kedvenc jelentem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Of course!
-FUCK YEAH!
...
-WTF?
BUMM, BUMM.
Az operációs rendszeren is túl...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Képzeld van belõle már 6 rész!<#idiota>#idiota>