Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
eddig en is csak lanyoktol hallottam hogy jo a twilight. en nem fogom megnezni. messzirol hanyingerem van tole. mar attol is ahogy a lanyok csopognek a filmtol...............
Tyler1
igen, hát neki sem tetszett, úgyhogy ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. eddig én csak a 10-16 közötti lányoktól hallottam h ez a film hiperszuper jó, de õk is csak a két faszi miatt szeretik, és mert tök romantikus. nahát nálam egy romantikus film nem itt kezdõdik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sephi
Fiu, en csak rakerdeztem, te nem tudsz olvasni. Arrol en nem tehetek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Es ha a baratnodned tetszene akkor o sem lenne normalis?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler1
ja és nem kell több keménykedõs szöveget nézni a netrõl, felfogtuk hogy te vagy itt az alfa member 😄😄

Tyler1
nem vitatkozok egy kislánnyal errõl a filmrõl sry 😄 nézz be a twilight topikba ha ellenfelet keresel!
de tudod mit leirom: ezt úgy hívják h vélemény, ha figyeltél volna irodalom órákon akk tudnád mi az. ez a topik célja tudod? ja nem? 😄

Sephi
Megprobalok lealacsonyodni a szintedre es ujra megkerdezem :

Milyen alapon irod azt, hogy az nem noralis akibol ez a film akarmilyen szintu erzelmeket valt ki?

Ennyire kene valaszolni, de ha megerolteto akkor hagyd, nem akarom, hogy a tul sok gondolkodastol megfajduljon a fejed 😄

Doddy a düdő
😄

Tyler1
ez igen öreg 😄 erre kellett is 1,5 órát gyúrni 😄 tudod megint az a baj h semmi érdemlegeset nem mutattál fel, csak nyomatod a kemény szöveget, úgyhogy ez megint csak egy hatalmas gerenda!
na majd akkor gyere vissza ha találtál vmi normális gondolatot is a fejecskédben, aminek köze van a filmhez is! hello

motyodlee

kézi kamerás horror, blobloblo, gondolom elég sokan ismerik. Személy szerint szeretem az efféle megoldásokat, jobban beszippant maga a történet - ha persze a film is olyan - felveszi a film ritmusát, ha azt nézzük. Voltak hirtelen jelenetek, amik megtették hatásukat, egy kettõ elég blõdre sikeredett, kiszámíthatóságon belül volt. Mivel mondanivalója nincs - ha csak az nem, hogy veszélyes a riporter szakma 😊 - ezért mûfajon belül megér egy 7/10et

2
Folytatással van dolgunk, ami szerintem nem sült el olyan jól, az egész átment VIGYÁZATSPOILERVIGYÁZATSPOILERVIGYÁZATSPOILERördögûzõsdibeSPOILERVÉGESPOILERVÉGESPOILERVÉGEami sztem kicsit gagyibb hatást eredményezett. Jobban adtak a misztikumra az elõzõhöz képest, a megmagyarázhatatlan jelenetek ezzel el is vannak tussolva. Végül rendben van ez is, de valamivel gyengécskébb, mint az elõdje 6/10

Descent
Annyit tudtam az egészrõl, hogy barlangásznak, szûk a hely és sokan dícsérik. A film számomra addig volt élvezhetõ, amíg a barlang mélyebb bugyraiba érve mutattak egy sziluettet egy mutátionról. Voltak jól eltalált részek, magát a klausztrofóbiát remekül ki lehetett volna még fejteni, jobban érzékeltetni a sok vér meg szarság helyett.. Ócsárolni nem akarom a filmet, mert ki lehetett bírni, de hát ez is csak egy iparosmunka... nálam 4/10

Sukiyaki western django
Koreai western film, ami már hangzásra is furán hangzik. Nem sok western-t láttam életemben, de fogadni mernék, hogy egy remek séma átirat az egész. A filmben az összes töri az angolt, a fõhõsök képességei - szinte - tökéletesek. Egy lassabb folyású filmrõl van szó, Tarantino is feltûnik benne... 5/10

A clockwork orange
Stanley Kubrick féle regényadaptációs film. A film az emberi jellem átformálásáról szól, olyan formán, hogy a társadalom vezetõinek parancsára a bûnösöket - akik erõszakosak, brutálisak - teljesen átváltoztassák. A fõhõs - egy 4-5 tagú bûnbanda vezére - ebbe a helyzetbe kerül, mint tesztalany, a kísérlet megbukik, mert kínzásnak minõsítik ezt az eljárást. Simán8/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Sir Quno Jedi
Legendary Assassin (2008) Long nga

Akciófilmnek lassú, de szvsz. ettõl függetlenül jó a film. Szokásos ferdeszemû véggel. Nekem tetszett, fõleg mert jók benne a karik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Majd nezd meg mit valaszol, mert nembitja ki, hogy ne probalkozonn valami atom jo visszaszolassal 😄

SötétBarom
Aztakurva milyen pówerhsz. Nõtt is az elektroszmog, érzem :o

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sephi
Ez megint micsoda pontos adatt! A vilag felnotteinek 95% nem elvezi a Twilight filmet.

Behalok 😄

(nem, nem a twilight filmet vedem, bar semmi baj nem volt vele a lanyaim elveztek.)

Sephi
Az a baj, hogy el sem olvasod amit irtam. Irtam en valahol, hogy belolem mit valtott ki? Nem. Ezt beszoptad kisfiu 😊 , te is csak a nagy pofaddal tudsz virulni egy forumon.

A masik meg az, hogy az irasoddal minden olyan embert konkretan idiotanak neveztel akinek ez a film akarmilyen erzelmeket keltett. Emiatt szoltam hogy nagy a szad de akkor meg nem tudtam, hogy te vagy a HMCS.

Asszem tul fassza gyerek vagy te az ilyen filmekhez. De nyilvan azert nezted vegig mert elvezted, csak nem mered bevallani.

Az is vicces volt, hogy a film szerkezetet kritizalod, amikor meg azt sem tudod pontosan mi az. (most inditod a google-t mi?)

Micsoda zsenialitas van itt!! 😄

tinilányoknak ajánlott kb.Felnõtt ember viszont nem fog élvezetet találni benne 95%-ék.

Tyler1
hát ha belõled ez kivált, akk te sem láttál még igazi romantikus filmet, romantikus kellékekkel. aztán hogy kinek nagy a képe arról vitatkozhatnánk, nézzél tükörbe, aztán akk szájaskodjál. ja és kérjél a tékás bácsitól igazi filmeket, és majd utánna dumcsizunk. csáo

Sephi
"Egy normális emberbõl ezzel nem lehet kiváltani érzelmet"

De igen kihelet. Ki vagy te, hogy eldonsd ki a normalis es ki nem? Nagy keped van fiu, kicsit ovatosabban kellene banni a szavakkal.

Sir Quno Jedi
Sonatine (1993)
Takeshi Kitano

No ez elég kemény, elég mûvészi és eléggé nyomasztó tud lenni elsõre. Ajánlom azoknak akik egy mélyebb értelmû, lassú, mesteri gengszterfilmre is vevõk, japó módra természetesen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
Alkonyat

Nem tudom mi vett rá hogy megnézzem, talán a kíváncsiság, hogy mitõl ekkora sztár ez a film. De ez tényleg csak tinikislányoknak való, akiket a pasik, meg romantika(???) elvarázsol. EZ egy borzalmas film. Nem a történet vagy a mûfaj a gáz benne, hanem pl. a bárbeszédek, a végig melankólikus temetõ hangulatú zongora dallam, az operatõri munka, sõt még a szinkron is egy hulladék(de hát ez mostanában nem újdonság), az effekteket hagyjuk, mert az nem célja a filmnek. Egy normális emberbõl ezzel nem lehet kiváltani érzelmet, én pl. annyira találtam romantikusnak mint egy meghitt jelenetet a Barátok Köztbõl. Egyszerûen nagyon kevés percét lehet élvezni, az akár apró, akár nagyobb, de idegesítõ momentumok miatt.
Nem tudom könyvben mekkora élmény, de nyilván nagyobb mint filmben. Nincs mit ragozni, filmszerkezetileg ez egy borzalom!
3/10

Sephi
How to train your Dragon -

A legjobb animacios film egy ideje. Imadtam minden pillanatat. Nem is tudom mikor lattam ennyire jot utoljara (nemo?).

Foleg allatszeretoknek nagyon fog tetszeni 😊

Gangsters walking and saying absolutely nothing. A lot of idle and boring dialogue. Boring stories. Clichéd camera angles and borrowed materials from other films. And a whole lotta f-words to fill a space-cruiser. Some acting is good, but that's the actor for you...

Everything else is empty, empty, empty... Peer-pressure and the moronic masses of people say this film is "a masterpiece!" How? Because they talk about Quater Pounders with Cheese? Because of the "morale" of the gangster? What morale? "We cool?" "We cool." Yeah those phrases have absolute impact...ooh hoo, bobby!

Yeah this is "the movie that re-defined cinema"... without re-defining it at all.

dragon11
viccesnek érzed magad?😊
ki vagy Te?😊

Kandurex
14 évesen ne néz ponyva regényt, térj vissza rá 25 körül.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szerintem is rémgyenge

bency
PONYVAREGENY! 1 orat neztem,nem tudom mi olyan nagy szam ,nekem egyaltalan nem jott at a filingje vagy akarmi........ 4,5/10

:) Semmi okosság :P

Haloween 2 - Te úristen,elbasztam másfél órát az életembõl,az 1-es tetszett,meg szeretem a Péntek 13 filmeket is,de ez,ez semmi. Rengeteg,sõt millió kritikát tudnék irni,ugyhogy bele sem kezdek,pozitivumot nem talaltam,talan annyit,hogy van esély arrra,hogy it befejezõdött az egész.... Szánalom ! 2/10

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

stonesour

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

m0tTh0w
Blood Simple. Alap film-noir.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

akkor nézd meg az irónia c. filmet, az is nagyon jó😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

dragon11
Összeset láttam.

Thx 😊

Garbage day?!

Pyotr
Tessék<#vigyor>

&#9608;&#9608;

Sziasztok, bocsi az offért de segitség kéne.
Nem tud valaki véletlenül olyan filmet, amiben alvajárás szerepel? Nem konkrét film kellene, csak hogy legyen benne alvajáró. Elõre is köszi 😊

Garbage day?!

Blacksheep333
Mert ez egy ritka intelligens film volt.
Simán!

Az operációs rendszeren is túl...

sz4bolcs
Avatar: 10/10-es szórakozást nyújtott.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

te egy ritka intelligens ember lehetsz!
Járunk?

És az mi? <#fejvakaras>

Dynamic
szwt
A kicsillagozott szó mi akar lenni? 😄

Blacksheep333
Captivity

Ez sz*t volt.

Kedvenc jelentem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Mind if we watch the game at your house despite we are completely strangers to each other?
-Of course!
-FUCK YEAH!
...
-WTF?
BUMM, BUMM.

Az operációs rendszeren is túl...

Tyler1
<#banplz><#banplz>

Jim Morrison
Tudod te aztat nagyon jol 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
En voltam az egyik xDDDD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mire ravettem magam, hogy ezt leiirom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
honnan tudsz a kurvákról? xD

milyen beszámolóval?😮

Jim Morrison
legalabb jol telt a tegnap ested nem ? 😄

Tyler1
nekem meg 20 ezer forinttal 😄😄😄

Jim Morrison
Te meg meg tartozol egy ket beszamoloval 😄

Fûrész
Képzeld van belõle már 6 rész!<#idiota>