1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Rango

A remek előzetes után nagyon vártam a filmet, de a moziban nézéstől eltántorított, hogy kizárólag szinkronnal adták - nagyon buta hiba egy ilyen karakteres filmnél. Az gondolom mindenkinek nyilvánvaló, hogy animációs volta ellenére gyerekeknek nem való, mivel helyenként elég morbid, és nyomasztó.

Viszont a trailer alapján teljesen más történetet vártam, a jeleneteket abszolút más összefüggésben rakták össze - amit ott láttam, jobban tetszett volna. A karakterek és jellemek bár westernsablonok, mégis működnek, ráadásul az animáció minősége az eddig látott egyik legjobb, übereli az Őrzők Legendája finom és részletes látványvilágát is.

A film első órája bár nem volt rossz, mégis csalódás, valahogy nem állt össze a film. Szerencsére a kétharmadától, a kanyonos résznél nagyot lendül a film, sőt zseniális percek is következnek, amikor Rango bandukol az éjszakában. Ha az elejétől ilyen átgondolt lett volna, nagyon bejött bejött volna a film - így sajnos kisebbfajta csalódás.

10/6