Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Edge of Darkness

Ez a film valami vicc, fõleg a film végi fénybe sétálunk rész. Úgy 7-8 évig nem szerepelt filmben Mel Gibson, erre ezzel a filmmel jelentkezik. Mehet nyugdíjba.

Resident Evil: Degeneration

Ennél azért egy CGI filmtõl többet vártam. A száj-test mozgás nem volt valami magabiztos, másrészt több zombi se ártott volna. Persze az "élõ" filmeket még így is kenterbe veri, de így ez most egy kihagyott ziccer számomra.

6/10

Szeretem a cicákat

Tyler1
Merantau avagy Ong Bak 3

Tony Jaa legújabb trónkövetelõje mutatja meg hogy mit tudnak az indonézek. Itt a stílus ezúttal a silat, ami igazán itt nem mutatkozik be teljesen, inkább maradtak a filmes bemutatónál. A sztori nem lényeg, elég idiótaság, de hát ezeknél nem is ez a fõ cél. A bunyó már annál jobb, bár messze elmarad az ismert thai kolléga hajmeresztõ jeleneteitõl.
Szóval akinek Tony Jaa filmjei távolról sem tetszetõsek, azoknak ez sem fog, de aki szereti az ilyen filmeket azoknak legalább egyszer kötelezõ.
6/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dynamic
Mi ezen a meglepõ? Speciel én is tudtam, hogy az lesz a vége (Viharsziget)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Például többször hangoztatta a doki, hogy a betegeket "szerepjátékkal" kezelik
jaja ilyen burleszk szerû az ember sokszor nem tudja komolyan venni mert alacsony költségvetésû XD.

A folytatása is hozta a színvonalt azaz a 4ik rész,mert a 2-3 ócska recap.
A Nanjingi japán nõszerzésrõl és kínai írtásról szól XD

Már láttam XD...

Az a csim-csam kínai nyelv majdnem az agyamra ment közben.Hozzátenném én állat védõknek sem ajánlanám mert az égõ egerek valódiak voltak Kínában nem szempont filmkészítésnél az állatvédelem XD
Azonkivül még hibának róható fel hogy a japánokra rossz fényt vett.Egyébiránt nagyon jó kis film.Jah és ajánlom figyelmébe mindenkinek a készítõi lista alatt levõ szöveget,mely ugye a valósággal is megegyezett az amcsik a kutatási anyagokért cserébe kényelmes életet biztosítottak a japóknak és a kínai hatóságoknak hazudtak ennyit a jóságos amcsikról😊...........

ProGabe
eszednél vagy-e? <#wow3>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

macselek
Igen - #54169:
Nem, azt nem, a Más világnál se tudtam a végét, és van még egy pár, de ezek után a filmek után már ilyen fordulattal nem tudnak meglepni.
Mint mondtam; NEM keménykedésbõl kérdeztem. Egyszerûen csak érdekel, hogy mások hogyan látják.

motyodlee
csatlakozom

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Tyler1
én pl. még nem láttam, pedig nem érzem magam gyereknek, és azt hiszem civilizáció is van körülöttem...

Aki eddig nem látta, az vagy egy kis gyerek, aki pedig biztos nem itt olvasgat, vagy az elmúlt évtizedeket egy barlangban töltötte távol a civilizációtól, és ebbe az esetben megint csak nem itt olvasgat.

Én se szeretem a spoiler-t, de azért nem kell mindent abba írni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kínaiak és ez inkább gagyi mint trancsír😄

Egyébként az ilyen keleti filmeknél maguk a szereplõk a félelmetesek inkábbXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SötétBarom
Trancsírfanoknak. Az benne az igazán csodálatos, hogy based on true events. Suttyó japók -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

motyodlee
ez nem jelenti azt, hogy mindenki látta volna és most ne lenne kedve megnézni

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Ja, igen igazad van. Hiszen biztos van olyan aki nem tudja hogy Vader Luke apja. Hupsz...ezt is spoiler-be kellet volna...

Azért elég régi film már a Hatodik Érzék.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szucsy89
mondjuk ezt spoilerben kellett volna
Tyler1
hát akk ezt sem kell már megnézned xD

Ja persze, persze. A Hatodik Érzékben is egybõl tudtad hogy Bruce Willis szellem, mi?

oké májkül

#54167: Bakker...ebbe nem kellett volna beleolvasnom😄

Tyler1
10 perc után rájöttél h igazából DiCaprio az õrült, és az egész csak egy színjáték? azért ennyire nem volt egyértelmû sztem a film. sok mindent gondoltam a végére, de pont ezt a fordulatot nem.

macselek
Te tényleg meglepõdtél a végén? Nemtom, mi a haverjaimmal az összes fordulatot ki találtuk tíz perc után (már a trailerbõl is ki lehet találni a "nagy fordulatot").Ezt nem keménykedésbõl mondom, de a mostani filmek már túlságosan kiszámíthatók. Ettõl függetlenül jó film szerintem is, a hangulat nagyon átjön.

fifi
finoman fogok fogalmazni:
ez egy nagyon nagy rakás szar...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

dragon11
Nah megnéztem a: Captivity

8/10.

Te erre izgulsz fel?😄

Tyler1
Viharsziget

Hát ez egy nem semmi munka! Régóta várt film ez számomra, mert hát rendezõ és fõszereplõ terén, de még a beharangozók terén is megvett.
A film elég lagymatagul indul, szépen lassan haladva végig a cselekményen. Ez a lassúság amúgy végig jellemzõ a filmre, ami 2 órás hosszával nem jelent vmi jót. De a végén jön az akkora csavar, amitõl fejre áll a nézõ, és az addigi komor, sötét, nyers cselekmény kitisztul. Az egész egy hihetetlenségnek tûnik, és azt mondod magadban h " neeem! ez nem lehet!" pedig de! kicsit olyan ez a film mint a koszos csatorna víz, amit csak hosszút út után látunk át, mikor a csapból kifolyik.
Igazi pszichodráma vagy thriller, vagy nem is tudom mi, mindenesetre 2 óra alatt kõkeményen talajra ejt.
Profi munka Scorsese-tõl és profi alakítás DiCaprio-tól. A Nem York bandái, az Aviátor, és A tégla után ismét nem csalódtam a közös munkájukban.
Pontot nem adok rá, mert ahhoz elég nehéz film volt, kicsit emésztgetni kell még.

Ja és aki ilyen pörgõs akciós Rambo filmeket, vagy CGI-al teleb*szott filmeket akar, az a közelébe ne menjen ennek.

Seth
Hihetetlen gagyi egy film.A plafonon mászkáló nagyitól nevetõgörcsöt kaptam

PSN ID.: Beegabor

sadvagabond
Nem akarok varjú lenni, de én láttam, és írtó rossz film. Az elejétõl békategória, érdektelen. A "rosszak" jól meg vannak csinálva, ennyi. De különösebben látványfilmnek sem jó. Ja, és ilyet ezerbõl egyszer csinálok, de ezt nem tudtam végignézni...

tigeroo
lehet még hogy valami csavar lesz a filmben...pl. anti-antikrisztussal terhes a nõ stb 😄 szerintem érdekes lesz
Jim Morrison
ird le spoilerbe plz 😄
Ezeket a durva reszeket plz irjatok le :S

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
nem minden terminátor, amiben az emberiség a célpont 😊 amúgy trailer alapján elég idóta filmnek tûnik, a koncepció jó lenne, miszerint isten angyalokat küld az emberek ellen, de ilyen megvalósítással inkább nem kellett volna.

wesker24
agree <#eljen>
tigeroo
sztem fasza volt 😄
tigeroo
várós, terminator koppintásnak tûnik, csak angyalok meg mittomén Xd lessétek meg
Manapság pont azt nézik amit tiltanak XD

Persze nekem tetszett a film,nem panaszkodom,mindenkinek ajánlom aki szereti a durvább thrillereket(viszont hardcore torture fanok kerüljék) XD.szóval kellemes volt.

wesker24
Ahogy mondod még egy 12 éves gyerek is simán megnézhette volna !! xD

Azért azt ismerd el hogy voltak benne jó kis finomságok a filmben ha neked nem is volt annyira durva ! xD
Hát ha jóval durvábbakat is láttam már egy thriller jóhogy nem hatott meg 😛

nem mondod hogy a szétlövést a cenzúrázott verzióból kihagyták?akkor azt el sem tom képzelni milyen lehetett,for kids XDDDDDD

wesker24
Jah neked szinte már meg se kottyan az égvilágn semmi se lehet akármilyen slasher horror neked acél idegzeted és vasgyomrod van !

Én arról a verziorol beszélek

ahol a kutyát szétlövi shotival meg megnéztem a deleted scenes-eket is az extra menüben meg az alternate endingeket is !
Remélem nem az unrated verzióra gondolsz mert az egyáltalán nem volt durva.Ha nem arra gondoltál leírhatnád mivel több a cenzúrázatlan verzió.

wesker24
Jah az amcsik csináltak belöle thrillert pedig az eredeti változat eléggé betegre sikeredett !
Tyler1
Én, a nõ, és plusz egy fõ

Remek kis vígjáték volt délutánra, jó kikapcsolódás. Nem volt vmi lehidaló a sztorija, és a vége is kiszámítható volt(mint ahogy az ilyen filmek többségének általában), de jó párszor megnevetetett. Owen Wilson meg egy hülye, nem tudok mit mondani rá 😄 nélküle valószínûleg, semmit nem ért volna a film.

és íme a film, ami a magyar szinkron totális, katasztrófális bukását mutatja be! Józsa Imre mint Matt Dillon hangja! borzalmas amit évek óta mûvelnek szinkron téren a magyar stúdiók. annyira élmény romboló, és olyan sokat elvesz a filmbõl, egy szarul szinkronizált film, hogy én be is tiltatnám!

a film egyébként egy 6 pontot érdemel.

Jah... néhány film jobban járt volna ha nins benne ilyen😄

Na jah erõltetett manapság ez a fordulat dolog.A fordulat inkább az ha nincs fordulat 😄

Jah és volt benne egy hatalmas fordulat ugyebár... azt sajnáltam hogy már elejétõl kezdve lehetett sejteni😄

Captivity

Hát amikor Tigeroo mondta, hogy elmebeteg... arra is számítottam... de itt csalódnom kellett😄 Ez nem horror volt, hanem inkább thriller... meg inkább izgalmas, mint félelmetes... de ez nem azt jelenti persze, hogy rossz😊
Nem tudom miért van úgy lehúzva... nem volt idétlen, nem volt semmi baja ennek a filmnek😄
Cuthbert pedig nagyon nagyon nagyon dögös még mindig😄

6/10

gyenge idegrendszere lehet aki tud borzongani rajta XD

tigeroo
hát, triviális 😛 a fûrész inkább az undorra megy rá, ez pedig a "borzongató" borzongásra😄!
ne már,pedig a Groteszk sokkal inkább ütött.Csak annyi hogy kisebb költségvetés állt a rendelkezésre.Sokkal inkább illet hozzá a no story,mint a mártírokban az erõltett valami és sok üres járat.

zaki
Grotesque

Indexen láttam egy cikket, gondoltam bepróbálom az ezen a listán a 2. helyen szereplõ filmet, hogy végig bírom-e nézni, mekkora a tûréshatárom. Hát ez nem horror volt, hanem egy nevetségesen szánalmasan gyenge paródia inkább, komolyan mondom ezeken a trutyihangokon röhögtem, és hát a legvége... na az mindent vitt 😄DDDD
Mártírokat láttam a listán, na az ütött, fõleg HD-ben, meg is nézem nemsokára újból...

1/10, no comment kategória.

Viszont Salora kiváncsi vagyok ami az elsõ a listán. Ezeket a japcsi horrorokat inkább hagyom, nem az én mûfajom 😄

a kommersz fûrész szériánál messze jobb.bár õszintén azt se értem miért mondod tancsírnak a fûrészt lévén elég gyenge a brutalitás szintje,minõségi trancsírnak és igazán beteg szaadizmusnak a közelébe se ér

erre válasz nuku ? 😄

Szeretem a cicákat