Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a film valami vicc, fõleg a film végi fénybe sétálunk rész. Úgy 7-8 évig nem szerepelt filmben Mel Gibson, erre ezzel a filmmel jelentkezik. Mehet nyugdíjba.
Ennél azért egy CGI filmtõl többet vártam. A száj-test mozgás nem volt valami magabiztos, másrészt több zombi se ártott volna. Persze az "élõ" filmeket még így is kenterbe veri, de így ez most egy kihagyott ziccer számomra.
6/10
Szeretem a cicákat
Tony Jaa legújabb trónkövetelõje mutatja meg hogy mit tudnak az indonézek. Itt a stílus ezúttal a silat, ami igazán itt nem mutatkozik be teljesen, inkább maradtak a filmes bemutatónál. A sztori nem lényeg, elég idiótaság, de hát ezeknél nem is ez a fõ cél. A bunyó már annál jobb, bár messze elmarad az ismert thai kolléga hajmeresztõ jeleneteitõl.
Szóval akinek Tony Jaa filmjei távolról sem tetszetõsek, azoknak ez sem fog, de aki szereti az ilyen filmeket azoknak legalább egyszer kötelezõ.
6/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A folytatása is hozta a színvonalt azaz a 4ik rész,mert a 2-3 ócska recap.
A Nanjingi japán nõszerzésrõl és kínai írtásról szól XD
Az a csim-csam kínai nyelv majdnem az agyamra ment közben.Hozzátenném én állat védõknek sem ajánlanám mert az égõ egerek valódiak voltak Kínában nem szempont filmkészítésnél az állatvédelem XD
Azonkivül még hibának róható fel hogy a japánokra rossz fényt vett.Egyébiránt nagyon jó kis film.Jah és ajánlom figyelmébe mindenkinek a készítõi lista alatt levõ szöveget,mely ugye a valósággal is megegyezett az amcsik a kutatási anyagokért cserébe kényelmes életet biztosítottak a japóknak és a kínai hatóságoknak hazudtak ennyit a jóságos amcsikról😊...........
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Én se szeretem a spoiler-t, de azért nem kell mindent abba írni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egyébként az ilyen keleti filmeknél maguk a szereplõk a félelmetesek inkábbXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Azért elég régi film már a Hatodik Érzék.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
#54167: Bakker...ebbe nem kellett volna beleolvasnom😄
ez egy nagyon nagy rakás szar...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hát ez egy nem semmi munka! Régóta várt film ez számomra, mert hát rendezõ és fõszereplõ terén, de még a beharangozók terén is megvett.
A film elég lagymatagul indul, szépen lassan haladva végig a cselekményen. Ez a lassúság amúgy végig jellemzõ a filmre, ami 2 órás hosszával nem jelent vmi jót. De a végén jön az akkora csavar, amitõl fejre áll a nézõ, és az addigi komor, sötét, nyers cselekmény kitisztul. Az egész egy hihetetlenségnek tûnik, és azt mondod magadban h " neeem! ez nem lehet!" pedig de! kicsit olyan ez a film mint a koszos csatorna víz, amit csak hosszút út után látunk át, mikor a csapból kifolyik.
Igazi pszichodráma vagy thriller, vagy nem is tudom mi, mindenesetre 2 óra alatt kõkeményen talajra ejt.
Profi munka Scorsese-tõl és profi alakítás DiCaprio-tól. A Nem York bandái, az Aviátor, és A tégla után ismét nem csalódtam a közös munkájukban.
Pontot nem adok rá, mert ahhoz elég nehéz film volt, kicsit emésztgetni kell még.
Ja és aki ilyen pörgõs akciós Rambo filmeket, vagy CGI-al teleb*szott filmeket akar, az a közelébe ne menjen ennek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Persze nekem tetszett a film,nem panaszkodom,mindenkinek ajánlom aki szereti a durvább thrillereket(viszont hardcore torture fanok kerüljék) XD.szóval kellemes volt.
Azért azt ismerd el hogy voltak benne jó kis finomságok a filmben ha neked nem is volt annyira durva ! xD
nem mondod hogy a szétlövést a cenzúrázott verzióból kihagyták?akkor azt el sem tom képzelni milyen lehetett,for kids XDDDDDD
Én arról a verziorol beszélek
Remek kis vígjáték volt délutánra, jó kikapcsolódás. Nem volt vmi lehidaló a sztorija, és a vége is kiszámítható volt(mint ahogy az ilyen filmek többségének általában), de jó párszor megnevetetett. Owen Wilson meg egy hülye, nem tudok mit mondani rá 😄 nélküle valószínûleg, semmit nem ért volna a film.
és íme a film, ami a magyar szinkron totális, katasztrófális bukását mutatja be! Józsa Imre mint Matt Dillon hangja! borzalmas amit évek óta mûvelnek szinkron téren a magyar stúdiók. annyira élmény romboló, és olyan sokat elvesz a filmbõl, egy szarul szinkronizált film, hogy én be is tiltatnám!
a film egyébként egy 6 pontot érdemel.
Hát amikor Tigeroo mondta, hogy elmebeteg... arra is számítottam... de itt csalódnom kellett😄 Ez nem horror volt, hanem inkább thriller... meg inkább izgalmas, mint félelmetes... de ez nem azt jelenti persze, hogy rossz😊
Nem tudom miért van úgy lehúzva... nem volt idétlen, nem volt semmi baja ennek a filmnek😄
Cuthbert pedig nagyon nagyon nagyon dögös még mindig😄
6/10
Indexen láttam egy cikket, gondoltam bepróbálom az ezen a listán a 2. helyen szereplõ filmet, hogy végig bírom-e nézni, mekkora a tûréshatárom. Hát ez nem horror volt, hanem egy nevetségesen szánalmasan gyenge paródia inkább, komolyan mondom ezeken a trutyihangokon röhögtem, és hát a legvége... na az mindent vitt 😄DDDD
Mártírokat láttam a listán, na az ütött, fõleg HD-ben, meg is nézem nemsokára újból...
1/10, no comment kategória.
Viszont Salora kiváncsi vagyok ami az elsõ a listán. Ezeket a japcsi horrorokat inkább hagyom, nem az én mûfajom 😄
Szeretem a cicákat