1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Én azt nem értem, ha annyira oda van a minőségért, azoknak a mi véleménye a régi filmekről? Nem egy fekete-fehérről vagy 50, 60, 70-es években készült alkotásról? Amin szaladgálnak a hangyák, meg a fehér csíkok tömkelege van a piros meg bíbor szín egykutya stb. stb.
    Ok vannak felújított, digitalizált cuccok, DE aki mondjuk 15 éve látta a 7 szamurájt az gagyi mert nem 1080-ban volt?

Én inkább nézném gagyi kamerásban az összes filmet ,hangalámondásosan csak csinálnának olyan remekműveket mint pl. 20 éve és akkor finom is voltam nem is mentem annyira vissza, amikor tényleg a remekművek születtek.

Szégyellem magam amikor ilyen szutyok TF3-ra repkednek a 10/10, meg 9-ek. Mert IMAX, meg 3D, látvány meg istenfas*a.

Aki jó filmet, popcornfilmet akar látni az sznob? Akinek meg a dvdrip se elég az meg igényes? Na menjenek a pic*ába! Nevetséges ez a külsőségesség. Teljesen igaz amit Tyler dumál a Harcosok klubjában.