1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Na én is megnéztem a Triangle-t.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mindamellett, hogy a szokásos fasz amcsi kliséket koveti (kulonos/megmagyarázhatatlan korulmenyek kozé kerult emberek kozott CSAK EGYETLEN EGY VAN aki elkezd gyanakodni, a tobbinek teljesen természetes a szitu) és elég sokáig húzzák annak bemutatását amire a nézo már jóval korábban rajon (idohurok) egy egész turheto film, csak vártam volna kicsit tobbet belole. Értem, hogy hurokba kerul, de olyan esetekben az eseményeknek kellene iranyítani a dolgokat, nem pedig ugy, hogy a szereplo ujra és ujra meghozza ugyan azokat a rossz dontéseket. Gondolok itt saját maga megolésére, a balesetre, a hajóra torténo felszállásra, stb. Egyszeruen a hurok egyetlen apró dontéssel megváltoztatható lenne, de mégsem teszi ezt. Ez pedig inkább idegesített mint tetszett ill. drámaivá tette az egész befejezést. Ráadásul jó lett volna ha a hajóról is kiderul vmi, hogy miért nem volt rajta senki, hogy mi tortént a kifutása után.

1x nézheto, de a fent leírtak miatt 5 pontnál nem adnék rá tobbet, mert amúgy érdekes volt a sztori, de semmi tobb.