[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Megnéztem... sikerült elpazarolnom rá 1,5 órát.
A lényeg spolierbe lesz,de ha nincs kettő között összefüggés,akkor max 4/10 az egész film...Jóindulattal. Ha van,akk is max. 5-ös :)
Bár,hogy a kiscsaj sivítását kell az utolsó 40 percbe hallgatni végig, akkor még 1-et se adnák érte :\\
Én max. azért bámultam percekig a stáblistát,mert nem hittem el,h ilyen idióta befejezése van,még stáblista végét is megvártam,hátha van 1 outro bejátszás mint némelyik filmnél, ahol történik vmi s kiderül valami,de semmi :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elején van ugye a felvezető,kis rész...ennek mi értelme volt? ez hogy függ össze az egész történettel? arra vártam,h legyen valami csavar,h a kettő momentum összeforrjon a végén,s kiderüljön mit,miért stb...erre semmi se történt,utolsó 1 percben kinyírnak mindenkit,s vége,fasza. Vagy nem is kapcsolódnak egymáshoz? egyáltalán miért őket akarták kirabolni,s mit akartak?