1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jim Morrison
    Hát ez nem volt egy könnyű szülés... ha nem haragszotok akkor nem csak a filmről mondom el a véleményemet, hanem a moziról (is).
    Még délelőtt szépen ellátogattam a mozi honlapjára, hogy foglalok helyet (nem tudom miért, de jobban szeretem előre lefoglalni a helyeket, mert anélkül lutri), minden csodásan ment, semmi gond. Igazából a sima, nem 3d s verziót akartuk megnézni, de a 3d-s fél ötre volt kiírva, amiért is végül választottuk, mert akkor előbb is van vége. Odamegyek, mondom foglaltam erre a névre két jegyet erre. Hát sajnos a mozivászon elromlott (!), de átették a másik terembe (kb fele vagy harmadakkorába) a foglalást ami fél hatkor kezdődik. Jól van mondom, jó lesz az és az ülő helyek? Kitették szélre, hát még jó hogy középre tetettem. Jól van, semmi gáz, van másfél óra addig eszünk pizzát. Aztán szépen bementünk a terembe mindenki elfoglalta a helyét, ráadásul már el kellett volna kezdeni a vetítést. Villany le, vetítés kezdődik, a HP 7/1 végét mutatjáj, már 3D-ben. Hú nem jó a szemüveg, nem ad 3D-s képet, meg fura is volt, hogy nincsenek reklámok. Ugye elkezdődött maga a film is, szemüvegben nem lehetett nézni, valami rosszul volt belőve, kettőt láttunk mindenből. Mindenki elkezdett hümmögni hogy mi a fene van már, többen ki is mentek szólni, kb 3perc után miután már mindenki teljesen kivolt, hogy mi a franc van, látszott hogy valaki elkezdte babrálni a gépet, mert hol jó volt a kép hol nem... aztán sikerült belőnie, kb 5-6 perc ment el a filmből és utána mindenki azt kérdezte mitörtént... hát tényleg, tekerték volna vissza, lehet ott volt egy fontos párbeszéd vagy mit tudom én... Na mindegy, ráadásul még a Nachos is rossz volt, bár lehet azért mert fűszereset kértem...
    És akkor most maga a film.
    Maga a film nem volt rossz :D Igazából fura érzés hogy lezárult ez is. Megnéznék még pár részt :) Watson jó, Daniel nem :D mikor mutogat vagy magyaráz akkor sosem tudja mit csináljon a kezeivel, tényleg nem jó színész, bár lehet ezt azért mondom mert mindenki ezt mondja és beleivódott az agyamba. Ez már tényleg izgibb rész volt, pörgősebb, nem annyira gyerekes, mert ugye gyerekek kezdték el nézni akik mostanra mind felnőttek (én is :p) és ez teljesen rendben volt. Volt mellettem egy furcsa srác annál a résznél, amikor (SPOILER)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kiderül hogy H még mindig él, felugrott a székéből ! úgy mint a mozivásznon lévő varázstanoncok. (úgy tűnt mindent tud, mondta a szörnyek nevét is (jajj de jó volt) de olyan dolgokat nem is tudott amiket én igen, hogy mi micsoda (háhá)

De szó se róla jó volt az egész, a legvége meg hát... (NAGY SPOILER)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    miután kiírták hogy 19 évvel később, már féltem előre hogy mi lesz. H-t meg R-t kicsit megöregítették, annyira hogy azért szinte úgyanúgy nézzenekk ki(R-nak csak adtak egy nagyobb hasat :D), de szerencsére Hermione-n nem változtattak semmit :p :D

Összességében jó volt én élveztem, kár hogy vége. Ha pontozni kell, akkor 10/10 adok, így az egészre (összes részre) is.