1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • böröczk
    Pff, "teljesen felesleges volt megcsinálni ezt a filmet, max a fanoknak".
    Árad a tömény értelem a mondataidból. Pár mondatban annyi baromságot hoztál össze, amit másoknak oldalakon át sikerül csak.

Ehhez csak annyit fűznék, hogy nem véletlenül kapja a jó kritikákat, de biztos Te mindenkinél jobban értesz hozzá és látod ezt, én barátommal néztem, aki kifejezetten rühelli az x-men témát, plusz a hasonló kategóriájú képregény adaptáció vagy szuperhős filmeket, de az X-men First Class kifejezetten tetszett neki, persze mondta, hogy ettől még nem lesz a kedvence, de elismerte, hogy jó film.

Nálam mondjuk 8-9/10 simán, de én alapból szeretem a sorozatot, ezért az ellentábor ízlésével nem tudok szólni, de azért kicsit átestél a ló túloldalára a jellemzésekkel, az egy dolog , hogy Neked nem tetszett, de akkor ne írj róla objektíven.

Másnaposok 2

2/10

és akkor le is írtam, hányzsor nevettem fel halkan a filmen. Szomorú vagyok, hogy 2011-ben sokan ezt nevezik jó vígjátéknak, igencsak alábbhagytak az igények. Szerintem nem szórakoztató egyáltalán, és hgoy volt pofájuk teljesen ugyanazt a sztorit elénk rakni ezer pénzé. Egyszer végignéztem (moziban kénytelen az ember : D, mivel nem adták a Karib tengert eredeti nyelven), nem azt mondom, de egyáltalán nem voltam oda érte.